bre...stiu ce-am zis de vecine...ca le scot afara...of, viata mea...imi venira doua la interval de 5 minute...una sa ii caut job pe net, sia ailalta sa vada ce am facut de mancare...taman cand vroiam si eu sa ma dau pe garbo... si taman cand vroiam sa il iau pe ovi la descusut ce face pe topicul cu mararul ptr sani... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 18 Februarie 2009 17:07 |
||
---|---|---|
poi...am scris acolo...wife!!! dar acu` ...dupa dialogul cu vecinele si schimbu` de stiri...sunt convins ca te-ai pus la punct cu tot!! asa ca am sa fiu mai atent daca cumva nu stiu exact cum sta treaba cu ceva anume! |
||
ovidiu42 Postat pe 18 Februarie 2009 17:10 |
||
mmmrrrr... nu-mi mai zi de vecine...ca fac cu nervii...uite asa a fost toata ziua...dezbraca-te ca te...imbraca-te ca nu te mai... pe ultima am repezit-o, nah... |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 18 Februarie 2009 17:15 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-18 17:15:28mmmrrrr... neeahhhhhhhh!!!!!!.......nu poci pentru ca sa te crez!!! o fata ca tine...nu se comporta asa!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 18 Februarie 2009 17:20 |
||
ba...am repezit-o...si sunt mandra de mine, nah... mah ovi...fomeile astea au ceva la cap...zici ca vine flagelul foamei si nu mai apuca sa faca de mancare...toata ziua numai asta se intreaba una pe ailalta... de-aia am rabufnit acu'... si am vorbit si urat cu ea...vai, vai...nu am injurat-o da' pe-acolo... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 18 Februarie 2009 17:24 |
||
nu stiu...incerc sa mi te imaginez ca ai facut asta insa...mintea mea refuza asa ceva!! nu te pot vedea pe tine...cu manurile-n shold...si spunand cuvinte de dojana la dresa dragelor de vecinutze!! |
||
ovidiu42 Postat pe 18 Februarie 2009 17:31 |
||
eeee...wife...io am numai o vecina cu care ma caut.Da io tare ma bucur ca ea e vecina mea...ne intelegem super!!!Vorbeste ea mult de fel...dar stie si cand sa taca!!! | ||
walkiria Postat pe 18 Februarie 2009 18:42 |
||
nu am pus manutele in sold, bre ovi... am fost obraznica... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 18 Februarie 2009 19:50 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-18 19:50:24nu am pus manutele in sold, bre ovi... ia...baga tu aici...ceva dialog cu...vecinele!! sa vedem daca e asa!! sincer...nu reusesc sa te vad asa!! ce vrei...poate...gresesc dar...stiu ca te stresez vecinele insa...tot nu te ad ca dandu-le afara pe usa!! |
||
ovidiu42 Postat pe 18 Februarie 2009 20:03 |
||
nu am dat-o afara...da' am fost acra ca o muratura... si i-am zis ca inainte sa vina sa imi dea un telefon, ca sa vada daca nu am alt program, ca ma deranjeaza venitul asta hodoronc-tronc...fara sa fiu anuntata. si ca eu am ceva mai mult in cap decat ultima telenovea si meniul zilei... si am mai zis eu si altceva, da' nu poci sa zic...ca mi-e rusine... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 18 Februarie 2009 20:07 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-18 20:07:53nu am dat-o afara...da' am fost acra ca o muratura... ei...hai acu`....te gasi` rushinica? ca doar...daca vrei sa poti sa-ti impui pct.-ul de vedere in ftza lor...tre sa exersezi... si unde...daca nu aici cu noi care stim cum sta treaba? |
||
ovidiu42 Postat pe 18 Februarie 2009 20:18 |
||
zambil...hai cu presa aia...ca...n-am ce digera la servici`... citesc presa...de zici ca e aer pt mine... dar...n-am rabdare sa fac si studii pe tema!! deci...profit si yo de ceea ce pot altii daca yo nu pot! deci...astept!! |
||
ovidiu42 Postat pe 18 Februarie 2009 20:20 |
||
bre ovi...zau nu poci sa zic...ca am scos din top... cum dreaku sa zic eu asta, mai atenuat? nah bine, i-am zis ca eu am barbat tanar, care are pofte...si ele nu ne lasa, nah... asta a fost atenuata, sa stii eu va salut, ma duc sa ma uit la movie...am mai vazut unul, de mi-a lasat un gust amar...The Reader se numeste... enjoy !!! si sa fiti cuminti... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 18 Februarie 2009 20:21 |
||
nene...ce ma 'nerva una acu'...nici nu stiu ce ma enerva la ea...prostia sau aberatiile ei? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 18 Februarie 2009 22:21 |
||
Buna seara lume!!! Wife ,draga mea...stii tu...ca prostul care nu isi urla in gura mare prostia,nu e prost destu;l!!! Deci...cu ce te-a enervat??? |
||
walkiria Postat pe 18 Februarie 2009 22:34 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-18 22:21:37nene...ce ma 'nerva una acu'...nici nu stiu ce ma enerva la ea...prostia sau aberatiile ei? unde...unde???????? sa stim si noi... si...stiam yo ca...nu spui tu vb urate...la dresa vecinelor!!! ai devenit dependenta de ele... fac parte din tabietu` zilnic!!!...asa-i? |
||
ovidiu42 Postat pe 18 Februarie 2009 22:37 |
||
la casatoria fara iubire...bre...da' multe duse cu capu' pe-aici... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 18 Februarie 2009 22:40 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-18 22:40:03la casatoria fara iubire...bre...da' multe duse cu capu' pe-aici... da-mi linck direct!! sa nu caut aiurea! |
||
ovidiu42 Postat pe 18 Februarie 2009 22:43 |
||
http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/4899/casatorie-fara-iubire.html daca a intrat si pro peste ea...iti inchipui... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 18 Februarie 2009 22:44 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-18 22:44:39http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/4899/casatorie-fara-iubire.html wife...ce dreaq ca...aia...e de fapt un barbat care scrie la mishto!!! sincer...e aiurea dar...incearca sa intelegi din exprimare ca...asa e!! nu merita atentie topicul respectiv... |
||
ovidiu42 Postat pe 19 Februarie 2009 00:25 |
||
o irlandeza venita in rom dupa barbatu' pe care il iubeste ,este omorata cu bestialitate de acesta. "daca va fi gasit vinovat,barbatul risca o pedeapsa de 25 de ani de inchisoare" moooor cand aud formularea asta,in opinia mea ar trebui sa se spuna:pt omoru' comis va primi o pedeapsa de..etc ma calca pe nervi cu prezumtia de nevinovatie atunci cand lucrurile sunt atat de evidente. ovi,woman.. ce faceti mami ? discutati,discutati? bravo.. eu m-am perpelit azi-noapte de am innebunit,parca eram pe carbuni incinsi,rau e frate sa ai insomnie simti ca o iei pe aratura,abia nimeresc tastele... |
||
iasomia Postat pe 19 Februarie 2009 08:21 |
||
he...he...iaso...uite unde duce lipsa de nicotina... eu dorm bustean cam 4 ore pe noapte justitia e legata la ochi, mami...da' balanta o fi calpa, cred... Bivolaru & company stie cum si de ce... ma duc sa-i cumpar la coana mare plasa de medicamente...vorbim mai tarziu sa va jucati frumos, bine ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 19 Februarie 2009 08:24 |
||
pai..mie de joaca imi arde acum? imi vine sa ma lungesc... "La 3 dimineata se aude o bataie in usa. Se scoala sotu, cand deschide usa ,sta unu' zambind: - Ce vrei mah, e ora 3 dimineata!! - Scuze, n-ati putea sa ma impingeti?! - Du-te bah de aici, la 3 dimineata? si ii inchide usa in nas, si se duce inapoi in pat langa sotie. Sotia il intreaba: - Cine a fost la ora asta? - Pai unu, cica vrea sa-l imping Sotia se ridica intr-un cot: - Ti-aduci aminte cand ai avut pana la motor, si nu te-a impins nimeni si ai stat 4 ore pe magistrala, ti-era greu sa dai o mana de ajutor? - Bine, zise sotul. Isi trage repede o pereche de pantaloni si iese afara, aici cam ceata, si incepe sa strige: - Bah unde esti? Se aude un glas: - Aici!! - Unde aici? - Aici, in leagan" luati si voi...eu am zambit.. |
||
iasomia Postat pe 19 Februarie 2009 08:29 |
||
fetele... i-auziti aici chestiunea zilei... tichetele de vacanta... ai dracu' politicieni... s-au mai gandit ei cum sa jecmaneasca poporul asta... ca sa nu mai vorbim de incurajarea indolentei intr-un domeniu in care oricum o duceam rau... o s-avem turism competiticv cand o zbura porcu'... iaso, de unde era ala, cremenalu' d-a omorat-o pe biata irlandeza?... |
||
zambil Postat pe 19 Februarie 2009 08:38 |
||
nu stiu mami..am creieru' varza..parca din moldova.. | ||
iasomia Postat pe 19 Februarie 2009 08:44 |
||
va zisei eu ca femeia este sursa a orice?... cherchez la femme - ziceam eu atunci, pastisand un frantzuz mai cunoscut decat mine! ia uite-acilea, neamule... Motive pt care ii sunt datoare mamei: 1. Mama m-a invatat SA APRECIEZ O TREABA BINE FACUTA "Daca vreti sa va omorati intre voi, mergeti afara. De-abia am terminat de facut curat" 2. Mama m-a invatat ce e RELIGIA "Roaga-te sa iasa pata aia din covor" 3. Mama m-a invatat ce e LOGICA "Pentru ca asa am zis eu, de-aia" 4. Mama m-a invatat MAI MULTA LOGICA "Daca cazi de pe hinta si iti rupi gatul, nu te mai iau cu mine in oras" 5. Mama m-a invatat ce e IRONIA "Plangi in continuare, si o sa-ti dau eu motive pt care sa plangi" 6. Mama m-a invatat ce e CONTORSIONISMUL "Uita-te la murdaria de pe ceafa ta" 7. Mama m-a invatat ce e VREMEA "Camera ta arata de parca a trecut o tornada prin ea" 8. Mama m-a invatat ce e IPOCRIZIA "Daca ti-am zis o data, ti-am zis de un milion de ori: Nu exagera!" 9. Mama m-a invatat despre CICLICITATEA VIETII "Eu te-am facut,eu te omor!" 10. Mama m-a invatat despre SCHIMBAREA COMPORTAMENTULUI "Nu te mai comporta ca taica-tau" 11. Mama m-a invatat ce e INVIDIA "In lume sunt milioane de copii mai putin norocosi care nu au parintii la fel de minunati cum ai tu" 12. Mama m-a invatat ce e ASTEPTAREA "Asteapta numai pana ajungem acasa" 13. Mama m-a invatat ce inseamna A PRIMI "O sa ti-o primesti cand ajungem acasa" 14. Mama m-a invatat ce e UMORUL "Cand o sa-ti tai degetele de la picioare jucandu-te cu masina de tuns iarba, sa nu alergi plangand la mine" 15. Mama m-a invatat CUM SA DEVIN UN ADULT "Daca nu mananci legume, nu o sa mai cresti niciodata" 16. Mama m-a invatat ce e GENETICA "Esti exact ca taica-tau" 17. Mama m-a invatat despre ARBORELE MEU GENEALOGIC "Inchide usa dupa tine.Ti de pare ca te-ai nascut intr-un cort?" 18. Mama m-a invatat ce e INTELEPCIUNEA "Cand o sa fi de varsta mea, o sa intelegi" 19. Si preferata mea, mama m-a invatat ce e JUSTITIA "Intr-o buna zi, o sa ai si tu copii. Si sper ca o sa fie exact ca si tine" |
||
zambil Postat pe 19 Februarie 2009 11:42 |
||
zambil, mami..cum ne rasfeti tu.. nu ne rasfata nimeni,da' io astazi sunt intr-o zi d-aia..stii tu... |
||
iasomia Postat pe 19 Februarie 2009 12:03 |
||
iaso... stii ca pe tine te-am servit intotdeauna ca un sclav african... la pielea goala... |
||
zambil Postat pe 19 Februarie 2009 12:08 |
||
pai..eu de ce stau p-acilea? stiu ca recompensa este pe masura... zambil... |
||
iasomia Postat pe 19 Februarie 2009 12:12 |
||
copii, putem sa va lasam singri?? stingem si lumina daca trebe!! |
||
zambila Postat pe 19 Februarie 2009 12:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ajutati-ma sa castig un concuirs...plzzzz !!! | 1 | De la: dana92 24 Iulie 2009 01:29 |
Prietenie cu ghilimele. | 56 | De la: Ioana007 5 Noiembrie 2009 06:40 |
sunt o prietena rea? | 15 | De la: garbo_1399 1 Noiembrie 2012 02:09 |
|
||
relationare? | 44 | De la: casperphantom 1 Decembrie 2010 04:08 |
gandire | 25 | De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:36 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri