Chestiunea zilei..

io am pus stampila pe NU
zambila
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:03
Si doctorul a gafat! La interviul in care s-a exprimat astfel: "Nu am luat spaga baa"...etc...vorbea numai la misto..
lala_cri
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:03
Si doctorul a gafat! La interviul in care s-a exprimat astfel: "Nu am luat spaga baa"...etc...vorbea numai la misto..
lala_cri
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:04
Zambilut eu l-am ales pe cel mai tinerel
lala_cri
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:05
eu nu m-am luat dupa interviuri .incerc sa vad ce face un om si nu ce zice. si apoi, nici nu urmaresc cearta de la teve.ce zice unul, ce zice altul, cate gafe face x sau cat de bine ii pune la punct y.

nu vorbele guverneaza o tara , nu prestatia de pe sticla tembelizorului ne scoate din groapa unde am cazut, inainte de a ne ridica.

de cand e doctorul parca incepe bucurestiul sa mai arate ca o capitala. parca. sa vedem cum continua.

speram ca vom alege altii si nicidecum , pe cei care ne-au adus, unde ne-au adus
si_totusi
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:10
si io am votat cu unu, decat ca incepe sa-mi para rau ca m-am deranjat, mai degraba mergeam la o inghetata la mall

si apoi, nu-s sigura ca exista cineva anti basescu, mi se pare ca oricine ar castiga, vor imparti ministerele intre ei, asa ca....mi-e egal!
zambila
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:12
Sigura solutie e inca o revolutie...
Glumeam...doar sa emigram...
lala_cri
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:14
e bine ca ai votat, zambilici. daca mergem dupa conceptia ca " nu are nici o sansa " , chiar nu va avea.

cate voturi a avut un astfel de condidat nu conteaza. e de luat in seama ca, macar o parte din alegatori l-au sustinut si ca ,exista un segment de populatie, care nu voteaza cu abonament.

asta le da de gandit celor care castiga alegerile. e segmentul de votanti care poate face surprize. sa nu crezi ca nu-l iau in seama

calculeaza la sange cati au votat cu altii si cati nu s-au dus la vot.

ps. dupa parerea mea, ai facut rau ca ai votat ' nu " la referendum.
si_totusi
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:17
Zambilut unde vrei sa ne mutam? Austria, Elvetia?
lala_cri
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:18
totusoaico...

bucurestii intotdeauna au aratat altfel, vazuti de la distanta... mai bine, adeca, da' nu c-ar fi mana vreunui doctor p-acilea... e doar efect optic...
zambil
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:21
zambile, bucurestii arata mult mai bine decat timisoara, cel putin din anumite puncte de vedere...

totusico, nu stiu daca am facut rau, da' io nu consider ca d-aia o saracit tzara asta, ca avem prea multi parlamentari....parerea mea, evident!
si apoi, la ce sa-i mai tinem si pe aia 300? ce, basescu nu-i suficient??
la naiba cu democratia asta
zambila
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:25
Adevarul ca e mai bine unul decat 300 ca Base.....brrrr
lala_cri
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:27
Si totusi...exista ...iubire...
si totusi...exista blestem...
dau lumii...dau lumii de stire...
iubesc...Romania...si totusi...
ma tem...
vom apuca vremurile cand va fii mai bine...in tarisoara noastra???
DORI_
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:28
Da...daca te muti in Elvetia...si privesti totul de afara...
lala_cri
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:29
tusel,

oprescu?

un golan cu limbaj de cartier..
unde pui ca este dependent de insulina,are diabet de diabet...ce interese l-au manat,nu stiu...pt ca stia ca nu iese,sau poate s-a sclerozat.
noi nu suntem deloc multumiti de el,noi astia din bucuresti...

asta nu inseamna ca nu avem dreptul sa votam fiecare cu cine dorim...

pe cand votul electronic,ma intreb si eu?

jenant este ca antenele si realitatea prezentau aglomeratia de la vot ,ca pe o mare masa de manevra..
nu nenica,ne-am calcat pe picioare sa votam, pt ca asa am vrut...
iasomia
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:30
nu in viata asta

hmmm....austria, elvetia??? neah...
zambila
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:31
Or fii Bucurestii...capitala noastra...dar nu dau Timisoara mea...pe ei...
DORI_
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:31
iaso si zambilu, eu sunt doar in vizita prin bucuresti. de vreo 5 ani apar des insa, cum ziceam - in vizita. asa mi s-a parut ca ar incepe sa arate altfel capitala. posibil sa ma fi inselat. voi traiti acolo si stiti mai bine. insa, chiar nu aveam pe cine sa aleg. am zis ca ,poate oprescu ,o fi mai botezat
si_totusi
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:35
tusel,

f bine ai facut...

ai facut ce ai simtit,asa si trebuie..
iasomia
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:36
Da! dar cu vin rosu...e botezat saraku'
lala_cri
Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:36
iasomico...

oprescu a fost varianta disperata a lu' iliescu de a gasi un alt lider de partid, care sa fie credibil la poporani... mai credibil decat geoana, adica... din pacate, toti au cazut in capcana manelizarii, au crezut ca daca e unu' mai golanas or sa dea buzna bizonii sa-l voteze... iete ca bizonii n-au dat buzna, cum nu mai dau nici la alde becali si vadim... unde mai pui ca becaliotu' s-a mai si certat cu stelistii...

tampitii astia au ajuns sa-si creada propria campanie de defaimare impotriva lu' baselu, si-acuma pedaleaza pe o bicicleta fara roti...
zambil
Postat pe 23 Noiembrie 2009 15:55
multumesc, zambilu. ce le mai stii tu pe toate
si_totusi
Postat pe 23 Noiembrie 2009 15:56
om batran, bre totusoaico...
zambil
Postat pe 23 Noiembrie 2009 15:58
isterie mare la tv..

bine bre...pdl-ul e imoral cad face aliante,da' pnl langa psd cum da?
vanghele langa djuvara,imbatranesc aici...
ia sa stin eu tembelizoru' ,si sa-mi pun niste muzici...
iasomia
Postat pe 23 Noiembrie 2009 16:01
oamenii batrani au trait multe, au vazut multe si pricep multe. cum s-ar zice sunt intelepti. insa, vezi tu, de la o varsta ai impresia ca le stii pe toate, le pricepi pe toate, le intelegi pe toate . poate o o capcana a varstei, nu crezi?
si_totusi
Postat pe 23 Noiembrie 2009 16:02
nu sunt chiar asa de batran, totusoaico.. he,he,he...
zambil
Postat pe 23 Noiembrie 2009 16:03
iote la prajiturica...
iasomia
Postat pe 23 Noiembrie 2009 16:09
si_totusi
Postat pe 23 Noiembrie 2009 16:13
iasomico, eu o intzeleg pe prajiturica, cateodata chiar simpla locatie geografica constituie un handicap in cunoastere... primii exploratori ai junglei amazoniene trebe sa li se fi parut bastinasilor niste zei, doar ca-si aprindeau pipele cu amnaru'...
zambil
Postat pe 23 Noiembrie 2009 16:15
asa zambilu'

sa o intelegi mamoanta,ca nu degeaba imbatraniram impreuna p-acilea...

ioi,tati...

mi-ai adus aminte de amazon...
iasomia
Postat pe 23 Noiembrie 2009 16:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
M-a parasit pentru ca sunt slaba! 96 De la: garbo_1567 23 Decembrie 2013 01:19
Pleaca copilul la facultate ----cum ne descurcam cind e doar unul singur 1 De la: garbo005849 12 August 2009 13:48
Mica muzica de seara.. 123 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31
De ce e moale mamaliga??? 189 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29
cand o sa il uit ? 33 De la: minna 15 Februarie 2010 15:21
Setari Cookie-uri