Chestiunea zilei..

pai da, oi zambilu. daca-s papuas, cand vad pe unu ce are margele la gat si ghiul pe desht, ma topesc . adik transpir de atata admiratiune

ce sa fac? traiesc in zona de salbatici si cand imi spune un intelept de bucuresti ceva, ma vocsesc cu rosu pe la frunte, imi iau toiagul si incep sa joc de fericire in jurul focului ,scotand tot felul de onomatopee gen " ia mai du-te tu ..."

si_totusi
Postat pe 23 Noiembrie 2009 16:28
totusoaico... n-ar fi prima data cand decalajele culturale ar naste violente, fie ele si verbale... nu-i usor sa faci fata unui handicap covarsitor, si unii clacheaza... stresu', mami...
zambil
Postat pe 23 Noiembrie 2009 16:33
zambilu'

tu te-ai uitat vreodata la gavra?
ala micu' desteptu' de era la b1?
acu' e la vox...

cum poate un copil sa fie atat de destept?...
iasomia
Postat pe 23 Noiembrie 2009 16:35
cel putin recunosc. dau din cap si clamanesc din urechi. plus ca ma uit crucis si merg in curmezis .
si_totusi
Postat pe 23 Noiembrie 2009 16:36
iaso, zici de copilul ala care era capabil nu numai sa mentina, dar chiar sa ridice nivelul intelectual al unei discutii avandu-i ca parteneri pe diversi intelectuali ceva mai batraiori?
ready_vivus
Postat pe 23 Noiembrie 2009 16:37
ready,

da,mami...
o incantare...
iasomia
Postat pe 23 Noiembrie 2009 16:39
chiar ma intrebam odata ce prin ce tara si-o fi gasit rostul, ca nu il mai vazusem demult...
ready_vivus
Postat pe 23 Noiembrie 2009 16:42
iasomico, nu stiu de care copil zici, ca-ntr-o vreme erau mai multi d-astia de-i plimbau prin studiouri ca pe maimutzele savante... eu insa zic ca un copil nu trebuie transformat intr-un clovn intelectual, indiferent cat de dotat este de la natura... la creier ma refer...
zambil
Postat pe 23 Noiembrie 2009 16:45
i-au dat emisiune la vox...

a la alu' b1,ala nou..
iasomia
Postat pe 23 Noiembrie 2009 16:47
zambilu,
il cheama Cristian Gavra, are vreo 16-17 ani si este cel mai tanar membru al Uniunii Scriitorilor. Calitatea discursului, coerenta absoluta, argumentare impecabila, (fiecare fraza, fiecare cuvant la locul lor) sunt niste chestiuni la ordinea zilei in ceea ce il priveste...
ready_vivus
Postat pe 23 Noiembrie 2009 16:52
vivache, eu am retineri cand e vorba de copii-minune... nu ca m-as indoi de capacitatea lor, da' ea nu provine din acumularea de experiente, ci dintr-un mimetism fenomenal... cu alte cuvinte, un astfel de geniu ar putea sa scrie destul de repede un roman in stilu' razboi si pace, da' n-ar fi decat o imitatie... lipseste trairea, si asta se vede... d-aia zic eu de clovni intelectuali...
zambil
Postat pe 23 Noiembrie 2009 16:57
zambilu'

asta e deosebit,mami...

stii ca ma pricep...
iasomia
Postat pe 23 Noiembrie 2009 17:00
zambilu,
timpul ne va spune daca l-am apreciat eronat sa nu. deocamdata baiatul confirma dar, nu contest, s-ar putea sa fie si cum spui tu, tocmai de aceea eu unul nu il consider chiar copil-minune. Deosebit, cum spune iasomica, cred ca e mai potrivit. Pe mine m-a impresionat pur si simplu faptul ca vorbeste despre mari clasici sau despre cultura unui popor la varsta la care cei de seama lui incep sa povesteasca cu sarg cum au inghesuit-o in colt pe tzatzoasa aia din banca a treia de la geam

Are alte preocupari care, de ce sa nu recunosc, eu unul nu prea le aveam la anii aia...
ready_vivus
Postat pe 23 Noiembrie 2009 17:04
si p-orma, astia de-i da talentu' p-afara de mici mor repede... daca nu fizic, atunci intelectual.. sunt foarte putini aia de confirma la maturitate... pe undeva, suma arderilor e constanta...

oricum, e de apreciat ca au unii si alte preocupari decat sa ia masurile la sutiene pe unde-apuca.. nu ca luatu' masurilor ar fi o ocupatie neimportanta... cand e vorba de femei, nu conteaza cat esti tu de destept, cat conteaza cat de mult le bagi pe ele-n seama, deh...
zambil
Postat pe 23 Noiembrie 2009 17:13
iaca, in nimicnicia mea, nu cred ca-i asa
si_totusi
Postat pe 23 Noiembrie 2009 17:17
totusoaico, s-a notat...
zambil
Postat pe 23 Noiembrie 2009 17:18
nu conteaza pe draq,

suntem asa cuminti si tacute...si neimportante, cand suntem in admiratie.

nu-i asa totusel...?
nu cerem nimic...
iasomia
Postat pe 23 Noiembrie 2009 17:22
eh....dragilor...se mai naste din cand in cand si cate o exceptie...dar astea sunt raritati....restul e bantuit de hi5, twitter, skype si alte alea....
tutankhamon
Postat pe 23 Noiembrie 2009 17:23
se nasc mai multi decat credem - din pacate nimeni nu investeste in ei pentru ca nu aduc profit, sau nu imediat, cel putin...
panty_C
Postat pe 23 Noiembrie 2009 17:25
aoleu..ca m-au innebunit pretenarele mele sa-mi fac conturi pe hi5 &comp.

da' n-am trairi d-astea...
iasomia
Postat pe 23 Noiembrie 2009 17:25
ba, eu cer, iasomico

iar cuminte si tacuta n-am fost, de cand mama m-o facut.
si_totusi
Postat pe 23 Noiembrie 2009 17:28
tuta,pisica..

mai avem si exceptii..da' pleaca afara....suntem doar exportatori de inteligenta..

tusel,

are si moshu dreptate in felul lui.daca nu bagi muierea in seama incepe sa faca urat..

ferice de alea de sunt fete destepte...

zici ca ceri?
io nu cer,iau ce mi se da...
iasomia
Postat pe 23 Noiembrie 2009 17:30
totushico,
cere si ti se va da, bate si ti se va deschide... sau vei umple pe cineva de vanatai...ioooiii, am dat-o-n misticisme...
oi fi vreo clona d-ale alora doua oare?
ready_vivus
Postat pe 23 Noiembrie 2009 17:32
pai da, iaso, pleca dincolo pentru ca acolo se mai gasesc oameni cu bani dar si cu minte si cultura care sa-i sustina ca aici ar muri de foame in anonimat...
panty_C
Postat pe 23 Noiembrie 2009 17:33
ready, vezi ca se ia...
panty_C
Postat pe 23 Noiembrie 2009 17:34
auzi tusel ce zice ready..

cere,no...ce mai stai,ehe,he,he...

bai am amigdalele cat nuca...
iasomia
Postat pe 23 Noiembrie 2009 17:34
iaso, gargara cu apa cu sare!
panty_C
Postat pe 23 Noiembrie 2009 17:37

aud, iaso ce zice vivus da, la batranetele mele, am reomantism si nu vreau sa fac efort . asa mi-a zis vraciul. fara batai . numai cu ierburi si fierturi
si_totusi
Postat pe 23 Noiembrie 2009 17:39
iaso, cel mai bun remediu pentru amigdale e chirurgul
eu am "apelat" la el cand aveam vreo 11 ani si de atunci, probleme neam! nici cu rece, nici cu fierbinte

totushico, batai de cap sa n-ai, ca-n rest, toate celelalte-s bune
ready_vivus
Postat pe 23 Noiembrie 2009 17:40
ready,

nu taticu ca au si alea rostu' lor..

ma 'nervez ca am luat-o de la copii...nici macar o raceala de una singura nu sunt in stare sa fac...

o nepriceputa,o haia...
iasomia
Postat pe 23 Noiembrie 2009 17:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
SALUT 3 De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:35
Exista oare cev aintre noi? 73 De la: eu_geminy 16 Mai 2011 00:17
buna toturor! 14 De la: garbo106264 23 Martie 2010 21:59
Pritenul meu bisexual 21 De la: garbo_413126 22 August 2015 17:22
Definitie prietenie.... 90 De la: Luna_in_capricorn 4 Octombrie 2010 20:02
Setari Cookie-uri