Chestiunea zilei..

ei, ready, si eu am apelat la chirurg, pe la 10 ani...dar stii ca sunt gardienii de la poarta in calea infectiilor pulmonare?
e bine sa fie scoase in copilarie si doar daca fac probleme mari, altfel...au si ele rostul lor!
panty_C
Postat pe 23 Noiembrie 2009 17:49
pentru galci, un remediu sigur. badijonati deshtu si muiati-l in gaz lampant. atingeti amigdalele si gata. ca noi sunteti. atentie, nu aprindeti tigara in urmatoarele 3 minute
si_totusi
Postat pe 23 Noiembrie 2009 17:50
da, totusico, stiu ca e un remediu foarte bun pentru gat dar...e deosebit de gretos...

merge si albastrul de metil
panty_C
Postat pe 23 Noiembrie 2009 17:53
cu gaz de bricheta nu merge??? poate ma apuca pofta de o tigara scurta( garantat) ...dar inainte de asta voi privi atent pe pachet si voi lua ,,fumatul ucide" ca fiind ceva premonitoriu
reyya
Postat pe 23 Noiembrie 2009 17:54
bre, reyyo, eu nu cred ca fumatul ucide, ci viata o face
ca de n-ar fi viata, n-ar exista nici uciderea aceea
asa ca da-i 'nainte cu tupeu, baga tigari fara jena
ready_vivus
Postat pe 23 Noiembrie 2009 17:57
negruto, cu cel gaz intr-o zi esti vindecata cu albastru cela ai limba colorata 3 zile pana-ti trece. si nu e gretos. gazul lampant nu miroase si nici nu are gust. poti mesteca o coaja de lamaie si se duce orice senzatie de greata

cica, gazul lampant are foarte multe proprietati terapeutice. era folosit in medicina naturista

leacuri, de pe vremea bunei
si_totusi
Postat pe 23 Noiembrie 2009 17:58
no way...nu fumez si nu voi fuma nicicand :-)
reyya
Postat pe 23 Noiembrie 2009 17:58
reyya, numai cu petrol, mami

ready, ce patisi - incurajezi viciul?
panty_C
Postat pe 23 Noiembrie 2009 17:59
stiu totusico...e bun la multe - bunica stia ce stia...

mai era ceva cu sare incalzita intr-un servet si pus in jurul gatului sau felii de cartofi...nu mai stiu - a trecut mult de atunci...
panty_C
Postat pe 23 Noiembrie 2009 18:01
fumatul clar nu se prinde de mine , chiar daca l-ar incuraja ready vivus.. :- ]
reyya
Postat pe 23 Noiembrie 2009 18:02
hai ca de la politica ati dat-o pe introspectii la copii minune si leacuri

io, ca romanu...mai aproape mi-e camesa decat haina...pa mine ma arde la ligurica ca m-am scarpinat azi de 300 de euroi, cumparai carbuni, d-aia...

Anouk
Postat pe 23 Noiembrie 2009 18:03
pe mine politica ma face sa sar gardul
reyyo, te invidiez
mama mia, anouck, asa mult?
panty_C
Postat pe 23 Noiembrie 2009 18:12
dap...e casa mare...180 de mp...dreaq m-a pus sa-mi cumpar casa de intorc masina in ea...parca nu-mi ajungeau 2 camere

pushca mea...numai living + bucatarie = 45 pm...
casa nemteasca, deh...
Anouk
Postat pe 23 Noiembrie 2009 18:27
si presupun ca e si cu inaltime mare la incaperi...

stiu ce inseamna...era casa construita de evrei, dar tot asa...si cu aproape 5m inaltime - aveai ce munci s-o incalzesti
panty_C
Postat pe 23 Noiembrie 2009 18:32
azi...pe strazile patriei noastre...caini maidanezi tragand afisele electorale ...or fi crezut ca ii hrana ce le lipseste de cand s-or nascut?
LILO
Postat pe 23 Noiembrie 2009 18:35
i-or fi amagit si pe ei cu cine stie ce promisiuni, lilo
panty_C
Postat pe 23 Noiembrie 2009 18:37
fetele,

m-am dat cu sare grunjoasa..
oaliuuu! ce bine a fost ,cand au pocnit!
bag neshte biseptol acu' sa nu se aseze la rinichi,si mi-e o foameeee...

chestiunea?
ma uitam la crin si ma cruceam..
bine ca nu a iesit,bleah...
alunecosssss...
a! la un moment dat in timp ce se asteptau rezultatele si era cu camerele pe el,a zis:

ma duc sa fumez,ca nu mai pot..

nashpa..

cat e base de viciat,da' sta batz in timpul actiunilor...sta batz,chiar daca curg apele pe el..ehe,he,he...
asa marinelu',vrem un Barbat...
iasomia
Postat pe 24 Noiembrie 2009 09:06
alunecosul ,fatarnicia intruchipta este hahaici...ce bine ca i-a tras-o Crin!! acu sa-l vad pe hahaila....cum se descurca...cu sleahta lui de mafioti!!!

hahaila ..nici nu stii
cat de mic incepi sa fii!!!
superbus
Postat pe 24 Noiembrie 2009 09:44
bine ca esti vesel..superu'..
in rest,eu ma port frumos cu musafirii..
unde pui ca suntem mai liberi decat oricand,putem sa facem ce vrem cu votul nostru...
iasomia
Postat pe 24 Noiembrie 2009 09:48

superbe, lasa politica, zi de meci
zambila
Postat pe 24 Noiembrie 2009 09:50
De la: anakin, la data 2009-11-23 10:10:34Sincer, eu sunt impotriva lui Geoana aprioric. Nu mi-au placut comunistii nici inainte de '89, nu imi plac nici dupa, chit ca erau din FSN, FDSN, PDSR sau PSD, adica emanati din aia. Sa fim seriosi, anul asta aniversam 20 de ani de la fuga lu'Impuscatu, doar nu ma apuc sa ii votez esalonul doi.

da nici mie nu mi-au placut....dar decat sa iasa iar dictatorul asta de hahaici..mai bine merg pe neocomunistii!! sa fim seriosi....psd-ul e mai democrat decat pdl-ul...care joaca cum ii canta tatucul base !! asta daca mai prinde 5 ani ajunge mai rau ca nico ceasca!! deja a facut-o pe analfabeta de eba parlamentar european.... parasuta de udrea...ministru.... nu mai are limite!!!
superbus
Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:02
ce sa mai zic de meci ... m-am uitat doar la prima repriza..era plictisitor!!! apoi l-am urmarit pe CRin!! in afara de gasca pdl-ista ,mai toti au salutat gestul lui Crin... chiar si ala, CTP,ziaristul...si nu cred ca e platit de cineva!!!
superbus
Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:05
superbule, daca tu crezi ca CTP nu e aservit nimanui, io zic ca plutesti in plina narcoza, mama...
Anouk
Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:09
nu stiu.... dar astept sa ma luminezi tu...anouk!! asadar..cui e aservit ctp-ul?
superbus
Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:11
Superbe, oricum Moldova este receptata pe harta ca fiind o regiune mai apropiata de lumina de la Rasarit, adica rosie in totalitate, asa incat optiunea ta nici nu ma mira. Daca va e dor de niste sedinte de partid, de niste politruci, de niste baieti cu ochi albastri in masini albastre (nu fac niciun apropo la crini).

Ia uite tu aici, sa te mai alini nitel: http://www.youtube.com/watch?v=_1xSriNMxh4.. hai, ca aduce un pic cu "faceti loc, trec cainii rosii"

anakin
Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:12
RDS-ul asta imi joaca feste. Acush am net, peste doua minute pica tot, apoi iar revine.. ii iubesc pe astia de la rds, as turna si fonta pe ei.
anakin
Imi merge netul ca paula.
anakin
Aiurea in tramvai.
anakin
anakin, esti ok ?
Anouk
Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:13
lasa anakine....ca solomon al vostru e cel mai tare... a fo psd-ist..iar acu e cel mai mare basescian in viata, nu? se schimba cum bate vantul!! asa o fi prin oltenia??

si la bt e unul pdl-ist...care a fo pnl-ist!!! iti dai seama ca a trecut din pura convingere la tatucu base!!!

superbus
Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
....e vina mea? 18 De la: quasaria 19 Decembrie 2009 19:45
caut 2 De la: mcrinelam 10 Ianuarie 2010 13:02
fata blonda cu ochi albastri 5 De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:16
FWB sau prietenie cu avantaje sexuale 40 De la: fleurdelis 15 Mai 2010 20:42
Am indragostit de cel mai bun prieten .... 26 De la: Ciresica 12 Iunie 2011 07:49
Setari Cookie-uri