Chestiunea zilei..

iaso.....zici de crin cu tigara lui??? dar nu ti s-a parut ca base era o tzara cam plutitor pe maluri bahice duminica seara??? si....brusc....a venit din neant un pahar de apa......domnu' presedinte...un pahar de apa......da mai baiete...ca mi-era o sete......
tutankhamon
Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:19
ioi, anakine, ce-mi place despre tine
spune tu de RDS, ca io nu pot...
zambila
Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:20
anouk, sunt ok, dar imi posta de 4 ori acelasi raspuns..

superbe, nu poti generaliza o regiune dupa un singur om, Solomon pur si simplu este o jigodie.
anakin
Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:22
stiu, iti mere netu ca paula

acu' am sa fiu rautacioasa, si-am sa zic ca e fain sa compatimim impreuna cu netu' asta, mama lui...
Anouk
Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:27
da e o jigodie....dar multi craioveni(cam cati l-au votat? 60-70%?)
cred in el, nu? se identifica cu el...e un fel de tatuc,al orasului, precum si base se vrea al tarii!! pui de dictatori...sa-i arda focu!!

iaso...ai mai votat cu Antonescu...sau ai revenit la prima dragoste??
superbus
Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:28
io nici nu ma mai enervez, ca acasa nu am comp, deci nu-mi foloseste netu' la nimic, da' oricum nu mergea
nici acum n-am platit factura
zambila
Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:29
hai la mama, ca scot io niste bani la tiparnita
Anouk
Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:30
Superbe, vezi ca intreci masura.. solomon a facut ceva bun pentru oras, care arata mai bine, este curat, ingrijit; insa dpdv politic este o jigodie. Si inca ceva: eu nu spun nimic de computerland sau cum i s-o mai spune moldovei, ori de locuitorii acesteia, ok?
anakin
Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:32
ioi, anouk, te iubesc!!
da' io de comp am nevoie, si bani n-am, numa' de dat, rate
da' las, ca trece
zambila
Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:34
anakine...nu te supara(faci si tu ca base, cand a glumit CRin , la cluj, ca nu mai are flota..s-a facut negru!!!) ...am pus o intrebare!! cati craioveni l-au votat?? nu cumva a castigat din primul tur?? e doar o intrebare
superbus
Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:35
aici se platesc facturile?
cine plateste? cine incaseaza?
pot sa vi le las si pe ale mele?
elodia
Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:35
Superbe, de ziua alegerilor locale nici macar nu eram in oras, asa incat nu am de ce sa ma supar. Plus ca eu nu votez la locale, in general.
anakin
Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:45
mare agitatie mare, nenica... pesedistii fac si desfac guverne cu penelistii, cand ei nici n-au castigat prezidentialele... cioaca e ca acuma incearca sa devieze atentia de la geoana, care e nascut mort in politica si in perceptia maselor, si sa focuseze pe nemtzu' de sibiu.. adeca, daca il votati pe geoana, vi-l dam pe neamtz... vanzare la pachet, adeca, in pura traditie ceausista... vrei 100 de grame de bomboane cubaneze, trebe sa cumperi cinc kile de otzet alimentar...

plus ca daca pesedeii vor castiga alegerile, o sa-l bage putin pe nemtz la-naintare, p-orma vreun "independent' de omenie (cetepeu', de pilda, care se ofera de mercenar si nu-l cumpara nimeni!) va descoperi ca neamtzu' n-a fost cuminte cand era la scoala generala, fuma in veceu si scuipa coji de semintze pe strada, scandal, chestii, si dupa vreo luna-doua va treziti cu vanghele prim ministru si salvatore della patria...

crinutzu se jura ca nu va indemna alegatorii sa voteze cu basescu, da' se fereste sa-i indemne clar sa voteze cu geoana... pai bine bre crine, nu-s decat doi candidati... cu cine sa voteze turmentatii, nenica?... alt mort din politica romaneasca, plin de angoase si de invidii...
zambil
Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:20
straniu..

se bat astia atat cu pumnii in piept strigand:iohannis!iohannis!

si in sibiu base are procentajul cel mai mare,oare de ce nu-l votara sibienii pe geoana sau pe crinu'?
crinu'?
in timp ce spune ca nu o sa se alieze ca base,si da practic de inteles ca vrea electoratul lui sa mearga cu geoana,evita cand este intrebat ce va face el,adicatelea el-personal..auzi la el:

nu are importanta ce o sa fac eu.
mare ti-e gradina..

tariceanu o da la intors,corect...cui draq ii convine sa fie "recomandat de vanghele"?

un lucru nu stie crinu'..ca de fapt a obtinut multe voturi tocmai pt ca a dat in geoana,pt ca s-a luat de drumurile lui in rusia,pt ca s-a luat de cumnatul lui care lucreaza la nu stiu ce banca..pe un salariu de 25.000 de euro..etc.

ma lua lehamitea,ce s-o mai lungesc...
un lucru este cert,noua nu o sa ne fie nici mai bine,nici mai rau...o sa ne fie bine in masura in care punem osul la treaba,oricat de frustrant ar fi..sa muncesti ca boul intr-o tara fara vlaga..
cine munceste,are...
da' trebuie sa te duca capu'...deh...
iasomia
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:12
Iasomio astia is unsi cu rahat pana in varful capului...si totul pute
lala_cri
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:15
mda..

bai ce urla tribunu' aseara la realitatea ca iohannis ar fi spion german,ehe,he,he...

ce m-a distrat,au inceput astia sa-l invite...mogulii adicatelea...au scos dementu' pe interval...

toate tunurile sunt pe base,f suspect....
se fac frati draci intre ei...
bai,eu nu mai musc,ca mai muscai o data de-l votai pe iliescu,disperata sa nu iasa vadim...

ce facutura si atunci....no,sa fie la ei acolo...
iasomia
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:20
aha..deci pe realitatea...noh las ca ma voi uita si eu...
LILO
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:22
iaso,
in Sibiu, Iohannis este la al treilea mandat de primar, consecutiv . Pe toate trei le-a castigat cu procentaje intre 95% si 98%. 95% este la ultimul scrutin, daca nu ma insel...
Deci sibienii NU VOR ca Iohannis sa plece de acolo... si stiu ei ce stiu. In afara de faptul ca probabil e singurul primar capabil din tara asta, ca doar se vede si cat s-a schimbat Sibiul in mandatele lui, probabil ca sunt prea multi care gandesc ca si mine: e foarte bun de primar, dar ca premier...

Cum am mai spus: pui premier un politician sau un tehnocrat, dar NU un profesor de fizica de liceu.
ready_vivus
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:22
Nu merita nici unul votul nostru...
lala_cri
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:23
Sa va povestesc cate campanii de denigrare a neamtului s-au facut in Sibiu? cu toate astea, a luat toata frisca...
vadim?
stai ca incepe imediat si cu cat a fost el furat la aste alegeri
ready_vivus
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:24
Pe Yohannis l-as fi votat daca candida
lala_cri
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:25
De la: ready_vivus, la data 2009-11-24 12:24:09Sa va povestesc cate campanii de denigrare a neamtului s-au facut in Sibiu? cu toate astea, a luat toata frisca...
vadim?
stai ca incepe imediat si cu cat a fost el furat la aste alegeri

A inceput de duminica seara...nu te-ai uitat pe otv?
lala_cri
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:26
da..va spun eu io stiu...cam cu 89,99(973)
cam cu atat o fost furat bietul vadim...
LILO
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:27
aham,

il votara pe base ca sa nu-l ia astia in capitala....
iasomia
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:28
Io in lokul lui faceam reclamatiune la Politie
lala_cri
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:29
Vadim era la otv Duminica seara si spunea ca trebe sa facem revolutie
lala_cri
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:31
hi hi hi... iasomic, nu asta era esenta

se stie doar ca sibiul e fief basescian
ready_vivus
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:32
ready,

ma zapacesti...

politica asta...mare courva este...
iasomia
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:34
bre.. chestia e ca nu pe neamtz trebe sa-l voteze lumea... e numa' o abureala pesedista, ca sa uite poporu' de geoana...

mogulii e desperati, nenica... stau cu prostu-n curte si nu stiu ce sa faca cu el... lovitura trebuia sa fie sa treaca crinu-n turu' doi, da' n-a trecut... nici n-avea cum, ce zicea el acolo prindea la intelectuali, da' masina de vot pesedista nu pe intelectuali se bazeaza...cum ar veni, geoana si crinu' se-ncurcara unu pe altu-n turu unu, si baselu' scapa in castigator.. he,he,he...
zambil
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:35
iasomio nu e courva ci prostituata ca ia si parale pt.destrabalarea lor
lala_cri
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am ales cu inima.am ales bine? 16 De la: garbo_2178 3 Iunie 2012 10:31
ce face o relatie fericita? 145 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30
Mica muzica de seara.. 123 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31
plan de cont : soc.com. de asigurari 1 De la: garbo158824 28 Decembrie 2010 23:16
Dovezi ca oamenii au nevoie de Dumnezeu,pt a avea o viata mai linistita 22 De la: jeanette40 20 Octombrie 2010 12:23
Setari Cookie-uri