Chestiunea zilei..

a devenit distractiv,zambilu'...

astia vorbesc numa' de iohannis...
iasomia
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:38
Iohannis e atuul lor...cred ca asa prostesc poporul...
lala_cri
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:40
zambilu, cum toata politica asta e asa cum e, adica o fecioara imbujorata si rusinoasa, cu cosite aurii si genele falfaindu-i timide cand isi aprinde seara felinarul rosu de la poarta, nu m-as mira ca electoratul crinului -iote-l si pe asta ce nume de pur are - sa se imparta intre baselu si geonelu, ca doar acuma care e de dreapta (mai apropiat de doctrina liberala) si care de stanga?

ramane de vazut doar un singur lucru: CUM se va imparti, in ce procentaj si in favoarea cui va fi procentajul mai mare? liberali adevarati, care sa stie ce inseamna curentul asta si cu ce se mananca, sunt cam putini... marea majoritate a "liberarilor" declarati nici nu au habar ce inseamna liberalism...
ready_vivus
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:40
vivache, asculta la mine-acilea... lumea il va vota pe tatic, ca asta e reperu' romanilor... dobrin, hagi, mutu, basescu... ce croseteaza aia p-acolo, cu aliantze si nemtzi de mucava, n-are nicio relevanta...

in plus, nu tzara s-a saturat de baselu'.. doar anumiti adversari politici... urla realitatea tv si antenele?... pai poporu' nu se uita la realitatea, iar la antene numa la te pui cu blondele si la razvan si dani...

ca sa nu mai pun ca la cati aliati de conjunctura sar in curtea pesedeului, n-ar fi mare mirarea sa li se aplece turmentatilor de asa unanimitate si sa-l voteze pe baselu la ambitz... nu vezi ce-i acolo?.. vadim, liberali, bacaliotzi, tzigani, comunisti... ceva nu-i in regula, iar bunu' simtz este supus unui viol in grup cu perversiuni...
zambil
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:47
cam asa e zambilu...oamenii il voteaza pe Base...poate e ambitz poate e doar prostie...
lala_cri
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:51
este si ambitz, este si prostie - la unii dintre votanti. la altii este o satisfactie, ceva de genul "na, 'tu-va-n gura de nemernici, ca d-al dreaq votez cu base si nu cu voi!"

dar marea majoritate a votantilor o fac din convingere. asta e, marinelu' a reusit sa convinga inca o data.
ready_vivus
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:55
hm...se pare ca iar vom fi pe corabie...
LILO
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:59
A convins cu referendumul...si la unii a avut priza...bunul samaritean care vrea sa dea mai putine lefuri...il durea pe Base fix undeva de lefuri...totul era pt. aconvinge ca el e bun...
lala_cri
Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:59
bre, ia uitati-va voi inca odata cine-au fost eroii neamului... despoti si haiduci.. stefan, mihai, tzepes, baba novac, terente.. he,he,he... poporului ii plac astia cu bate noduroase si pofta de viata in instalatie...

pe baselu numa' o lovitura de stat il da jos, cum a fost si la cuza... am mai avut noi o monstruoasa coalitie, da' nici aia n-au reusit decat cu sabiile, si ca l-au prins pe cuzachi in couru' gol la gagica... se vorbeste de democratie?... pai care democratie, a smenarilor si tunarilor?... noi tot prosti ramanem, asa ca macar sa le-o tragem la moftangii cu votu'...
zambil
Postat pe 24 Noiembrie 2009 13:07
lalo,

fata..ciocu' mic..
auzi ce zice base...ca voturile noastre nu sunt masa de manevra,ca el ne asteapta pe toti, ca un tata bun si iubitor ce este...
dap,

ne-am invatat de pe vremea lu' ceasca sa avem un tatuc...si chiar daca incercam sa ne rupem..in clipa in care simtim manipulare din partea altora,ne apuca dracii..
mai bine cu shpritaru' nostru curvar,ca tot il stim pe de rost..decat cu mascariciul ala de geoana...
iasomia
Postat pe 24 Noiembrie 2009 13:08
i-a luat cu transpiratii pe liberali... basescu nu mai negociaza cu nimeni.. sa te tii scatoalce-n mecla lu crinu' acuma... e terminat papagalu' asta in politica...
zambil
Postat pe 24 Noiembrie 2009 13:09
Gheoana prostanaku'brrrr ! Cand ceteam ce ai scris ma gandeam la Stalin cat era de popular si iubit ! Vai ...sper istoria sa nu se repete...
lala_cri
Postat pe 24 Noiembrie 2009 13:11
din pacate,oricine castiga...desi zarurile sunt aruncate...situatia noastra ii albastrita bine...
LILO
Postat pe 24 Noiembrie 2009 13:15
Da asa e...suntem in soc...
lala_cri
Postat pe 24 Noiembrie 2009 13:17
bun, si eu cu cine votez?
ca, de base sunt satula, sunt satula ca in strainatate nu se vorbeste deloc de romania, sau relateaza doar scandaluri intre base si altii
iar, goana, hmmm, diplomat, dar
si,tara arde, iar astia se piaptana
anmari
Postat pe 24 Noiembrie 2009 13:54
clar...cu jeoana....ca sa scapam de ceasca 2!!
superbus
Postat pe 24 Noiembrie 2009 13:59
AnMario, cum nu se vorbeste in strainatate despre Romania?

Ai si uitat cat de mult s-a vorbit prin Italia, Spania, Marea Britanie, Irlanda... ca sa dau doar cateva exemple?
ready_vivus
Postat pe 24 Noiembrie 2009 14:01
tocmai asta este, ca se vorbeste...
si au si dreptate!!
si cine are nevoie de tatuc?? ca eu nu...sau, poate m-am nascut eu prea tarziu si n-am prins ideea

dap, in pricipiu cu geoana, si nu din convingere
zambila
Postat pe 24 Noiembrie 2009 14:04
hihihi...o iesit vadim la-naintare...cica e furat la voturi...

mai, io crez ca vadimache asta traieste in alta realitate...da' cel mai mult imi plac aia din staffu' lui...cum isi iau ei o fata solemna cand abereaza nebunu'
Anouk
Postat pe 24 Noiembrie 2009 14:09
vivus, se vorbeste, dar relateaza doar despre scandaluri politice, nu ceva economic
anmari
Postat pe 24 Noiembrie 2009 14:09
AnMario, pai vorbesc si aia despre ce ESTE in Romania... ca despre ce nu e, ce sa vorbeasca?
ready_vivus
Postat pe 24 Noiembrie 2009 14:15
nu mai bine de mine? ca nu votez cu niciunul!
alexal
Postat pe 24 Noiembrie 2009 14:15
da-mi voie sa ma explic, vivus
de exemplu, eu cand am fost in germania, la ei, a fost o singura stire despre romania si era vorba ca iar s-ar fi certat basescu, si ar fi jignit si altele.
nu-mi place asta, prefer sa se vorbesca despre ceva bun, ca am facut nu stiu ce minunatie sau ca am gasit remediul la cancer
nu, base ca se cearta cu altii, iac
anmari
Postat pe 24 Noiembrie 2009 14:28
De la: AnMari, la data 2009-11-24 14:28:29da-mi voie sa ma explic, vivus
de exemplu, eu cand am fost in germania, la ei, a fost o singura stire despre romania si era vorba ca iar s-ar fi certat basescu, si ar fi jignit si altele.
nu-mi place asta, prefer sa se vorbesca despre ceva bun, ca am facut nu stiu ce minunatie sau ca am gasit remediul la cancer
nu, base ca se cearta cu altii, iac

In Germania nu se vorbeste in general despre problemele politice, cat despre presedintele german Horst K�ehler,este unul dintre cei mai discreti daca vrei presedinte din istorie , aparitiile lui sunt extrem de rare, deci probabil de asta ai auzit putine despre politica romaneasca..nu e un subiect care preocupa , afli mult mai multe din ziarele si forumurile romanesti ...cat despre alte stiri cu privire la Romania, mda, se cam tin departe...
reyya
Postat pe 24 Noiembrie 2009 14:35
Las'ca a mai fost si irinuca in germania.. despre asta nu s-a vorbit deloc?
anakin
Postat pe 24 Noiembrie 2009 14:38
Germana nu o vorbeste , deci poate o fi trecut in ,,plimbare", nu a avut timp sa sesizeze aspectele politice , asta-i cert :-)
reyya
Postat pe 24 Noiembrie 2009 14:41
Despre Irinuca nu am citit in ,,Spiegel" nimik ...am pierdut ,,ocazia"
reyya
Postat pe 24 Noiembrie 2009 14:42
O fi scris in Bild ...
anakin
Postat pe 24 Noiembrie 2009 14:43
la matrimoniale? ea era cu ,,caut barbat neamt.." ( exclus romani plecati in Deutschalnd ca astia ,,e jigodii si,,jicnesc"
reyya
Postat pe 24 Noiembrie 2009 14:45
neh....in "Frankfurter Allgemeine Zeitung"!!
superbus
Postat pe 24 Noiembrie 2009 14:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cine vrea sa fie cu mn 3 De la: Aidan_Gut_1 8 Septembrie 2016 14:24
Cafeneaua virtuala 13 De la: after 10 Septembrie 2009 09:14
Ce ne unge la suflet? 870 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:26
conteaza virsta 8 De la: cri_cat 7 Februarie 2012 22:08
....e vina mea? 18 De la: quasaria 19 Decembrie 2009 19:45
Setari Cookie-uri