Chestiunea zilei..

da,da...hai fata nu te shoca,glumim si noi...

pai ce.. ai ulcer?si bagi banane?
nope,doar mere coapte...

stiu,normal ca stiu...da' ce nu stiu...

nu stiu unde citeam ca erai cu vopseaua in cap, si cu masca pe fata,tulai Doamne..masochista mica...

eu cand sunt in cap cu vopseaua, ma apuc sa frec ceva...fainata,cazile...ca ma ustura,blonda,deh...

apropos!!!!

geneluuuu!
tu stii ca-mi iese culoarea mai misto cu ..kallos decat cu l'oreal?
crez ca de la reactiile alea chimice,sunt pe gena mea,ehe,he,he....
iasomia
Postat pe 26 Noiembrie 2009 09:13
mere coapte, cahhh...

mai buna e cafa, face minuni la stomac
Anouk
Postat pe 26 Noiembrie 2009 09:18
Cafea? A zis cineva cafea?

ioi, am nimerit la chestiune...

Am plecat!
garbo_C
Postat pe 26 Noiembrie 2009 09:20
cerule,

ce ai mami?
vrei un pic de cearta?
nu-mi aduc aminte sa te fi jignit cu ceva,insomnie ceva?...
iasomia
Postat pe 26 Noiembrie 2009 09:26
iaso, nici gand, scumpo...

Doar ca aici, se lasa cu discutii grele, politica, conspiratii, d'astea, si e prea devreme pentru mine...

Si apoi, stiu ca nu-ti place sa ne bem cafeaua pe unde apucam.

Da' ai nimerit faza cu insomnia... bag de seama ca incep sa imbatranesc, apar primele semne
garbo_C
Postat pe 26 Noiembrie 2009 09:32
am si eu niste intrebari pt basescieni:

ce va determina sa sustineti un om atat de josnic, cu un caracter asa de infect? e genul care spune una si face alta in secunda urmatoare!! si asta doar pt binele lui si al gastii sale!!
prea il sustineti cu patos pe acest "smeker politic expirat"!!

sunteti cumva inscrisi in pdl?
aveti vreo functie castigata politic?
superbus
Postat pe 26 Noiembrie 2009 12:08
dar cei care nu sunt basescieni si nici geonieni?

ce sa faca? cu cine sa voteze?

adevarul este ca nu prea avem de ales...
LILO
Postat pe 26 Noiembrie 2009 12:29
ba da...tre sa alegem raul cel mai mic!! am vazut cum e 5 ani cu hahaici... mai vrem inca 5 asa?
superbus
Postat pe 26 Noiembrie 2009 13:10
nu mai vrem1 categoric!!! daca ar fi dupa vointa..adevarata vointa a adevaratilor romani,lucrurile ar sta cu totul altfel...
LILO
Postat pe 26 Noiembrie 2009 13:14
superbus...
de acord intr-o oarecare masura cu punctul tau de vedere.
dar vreau sa iti mai spun ceva: am vazut si cum a fost timp de vreo 12 ani cu pesedeii.
pana la urma, repet: CARE e raul cel mai mic? geoana? ma indoiesc...
ready_vivus
Postat pe 26 Noiembrie 2009 13:15
eu cred ca da...raul cel mai mic e jeoana pt ca e stapanit de Crin...pe care-l cred ok..pana la proba contrarie!!
superbus
Postat pe 26 Noiembrie 2009 13:23
superu'

da cocos,ai ghicit...
suntem elena udrea si traian basescu...

am pretentia ca esti la varsta deplinei maturitati,ce draq...vii cu patima d-asta? ..vezi ca sunt in munci,si s-ar putea sa nu am rabdare, sa nu-ti dau vreo doua cu nuiaua la cour..

lilo,
ne luminam noi.

ready,

e greu,mami...

iasomia
Postat pe 26 Noiembrie 2009 14:14
superbe, hai ca fusesi dulce, nene.. deci crinutzu-l controleaza pe geoana... bre, crinutzu' nu se poate controla nici pe el, daramite pe altii...
zambil
Postat pe 26 Noiembrie 2009 15:12
haide ca de politica e toata lumea scarbita, da' eu ma uitai aseara la happy hour ala al lu' marutza... unde aduce proteveu' toti dementii culesi de prin azile...

era o baba care-si dadea cu parerea despre maria ciobanu, nene... dupa ce-au taiat-o de la calmante... mare ti-e gradina... eu zic sa-si deschida astia studiou' direct la nr 9, ca subiecte d-astea-s garla, mai ales ca nici bani de medicamente nu prea mai sunt...
zambil
Postat pe 26 Noiembrie 2009 15:25
hehehe...pai de ce dreaq crezi ca ma dadeam io aseara cu capu de pereti ?

ca o urmaream pe tanti aia, care se vaita ca a ramas cu 4 copii mici, ca erau la gradinita...si da-i si insira ce facultati au facut...ioi, ishtenem...

s-a tampit maruta de tot cu dolanestii astia, zici ca e roman fluviu
Anouk
Postat pe 26 Noiembrie 2009 15:29
mami

m-am uitat si eu,e pacat..pacat pt ca de dragul audientei ne batem joc de mari interpreti..

rosiile sunt peste doua dealuri de buna,stiu multe despre tineretea lu' ciobanca,a avut o viata complicata,da' cine sunt eu s-o judec ..mai ales la stilul ala.

si daca barbatu' lu' aia i-a dat certificat de 7 clase,cine l-a pus?

iar maruta a depasit orice norma de bun simt,l-am vazut la multe emisiuni intrand mult in intimitatea oamenilor..

o s-o cam ia la cioc.
se vedea ca era incordat,cred si eu oltenii lui joaca pe muzica lu' ciobanca de vro 50 de ani..
pacat.
chestiile astea se cam platesc in viata...
iasomia
Postat pe 26 Noiembrie 2009 15:31
ano,

se mai numeste si happy hour,ce draq a mai ramas happy la emisiunea aia?

te ia scarba...
iasomia
Postat pe 26 Noiembrie 2009 15:33
sis, noup...
eu cred ca marutza vrea sa aplice reteta lui otvescu, aia cu elodia... se gandeste ca merge de doua ori aceeasi supa veche, daca o reincalzesti...
si s-ar putea sa aiba dreptate, doar suntem in romanica

mami iaso, tot de dragul "audientei" isi mai bat si altii joc. iote cel mai elocvent exemplu, mai apropiat de noi, topicul ala minune cu decesul... la care inca mai plange una cu hormonii nereglati
ready_vivus
Postat pe 26 Noiembrie 2009 15:35
dap.. e antologica faza aia unde au scris aia la emisiune: happy hour - a murit gheorghe dinica...
zambil
Postat pe 26 Noiembrie 2009 15:36
ce nu inteleg eu, daca nu va place o emisiune, de ce insistati sa va uitati??
zambila
Postat pe 26 Noiembrie 2009 15:38
he he he... pai cum, nea zambile, doar se asortau perfect titlul emisiunii cu stirea
ready_vivus
Postat pe 26 Noiembrie 2009 15:39
mai, nu ma faceam io praf dupa emisiunea asta...da' am uitat tembelizoru' setat pe protivi si cu sonor...si cand am vazt-o pe tanti aia, cu palaria rosie in cap si cu poza de familie, am crezut ca ma imprastii

ahhh...si pe urma l-au luat la puricat pe nepotu' lu' onoriu, care a venit cu pruncii in platou

da' a fost mishto ca i-a trimis maruta la cabine, sa nu se socheze, hehehe...induiosatoare grija, zau asa

redy, io tot zic ca se pot face bani frumosi din prostia unora...ca e multa si nu se termina niciodata
Anouk
Postat pe 26 Noiembrie 2009 15:39
sis, tocmai d-aia am zis si eu ca s-ar putea sa aiba dreptate cand se gandeste sa mai aplice reteta aia expirata
ready_vivus
Postat pe 26 Noiembrie 2009 15:43
reteta nu e expirata, mama...da' diaconescu are patentu'...a facut la bani din prostia unora, de i se-mbrehane...ia gandeste-te numai cati tembeli au dat smsuri...
Anouk
Postat pe 26 Noiembrie 2009 16:04
eheee este multi bre!
Helen29
Postat pe 26 Noiembrie 2009 16:12
helen,

tu cine esti?

ai mai fost p-acilea?
fetita..
sa nu va asteptati sa va recunoastem imediat...
iasomia
Postat pe 26 Noiembrie 2009 16:56
ioi, ce mizerie...onoriu al mic o spurca pe nevasta'sa...ca e mama denaturata, ca batea copiii

aia zice ca a batut-o...

ioi, marutza asta e din ce in ce mai jegos, bleah...
Anouk
Postat pe 26 Noiembrie 2009 17:52
da banii vorbeste, si la el
LILO
Postat pe 26 Noiembrie 2009 17:55
mdea...vad ca a aparut iar cucoana de aseara...fara palarie rosie, e cu costum national

sper ca nu o pune patutza sa cante
Anouk
Postat pe 26 Noiembrie 2009 17:56
stiti..ii pacat cand se terfeleste in mocirla imaginea artistica a celor doi interpreti acu trei...noh cei trei dolanesti..

practic pe noi,asta ne intereseaza -prestanta artistica-...dar au unii un dar de a urati lucrurile...
LILO
Postat pe 26 Noiembrie 2009 18:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Articolul care mi-a placut 127 De la: Freya__ 4 Septembrie 2011 14:45
Despre generozitate! 22 De la: lady_corina 20 August 2009 23:59
Un tanar are nevoie de voi....il ajutam?? 28 De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:32
ce poti face cand un prieten nu vrea sa mai vorbeasca cu tine ? 9 De la: garbo005849 5 August 2009 11:41
bv 11 De la: tutankhamon 31 Octombrie 2009 21:07
Setari Cookie-uri