Chestiunea zilei..

zambilico...

mai stai p-acilea, ca poate ne jucam cu totii...
zambil
Postat pe 19 Februarie 2009 12:27
a bonjour...acum am ajuns cu medicamentele coanei mari...

da' vaz ca ati avut ceva activitate...

iaso , am nevoie rapid de o cafea in vena...pe urma, divanim

zambilica...cica ai adepte...'otzule...
wife_de_zmeu
Postat pe 19 Februarie 2009 12:45
ei, daca stau bine si ma gandesc, poate accept propunerea...si asa sunt cam necajita azi!
poate imi trece!

deci, de-a ce ne jucam?
zambila
Postat pe 19 Februarie 2009 12:46
wife, eu numa ce mi-am terminat cafeaua...ti-as fi dat, dar nu cred ca era pe gustul tau! beau o ciudatenie chinezeasca, cu f putina cofeina, un fel de medicament.
nu e pt slabit, stati linistiti!
zambila
Postat pe 19 Februarie 2009 12:51
zambilico...

pai ca sa ne jucam treci la dezechipare... vazusi care-s regulile intre mine si iasomica...

wife...

asa zice lumea rea, lobotomizata mica ce esti (si tu!)...
zambil
Postat pe 19 Februarie 2009 12:56
ouch...si eu ??? eu credeam ca zice de micabis..

nah. bine...ce sa fac...mi-ai spalat neuronii...
wife_de_zmeu
Postat pe 19 Februarie 2009 12:59
pe frigu asta???????/

nici gand, sunt in birou si am vreo 3 bluze pe mine...am putea juca poker pe dezbracate, ca si daca pierd de 10 ori nu raman dezbracata

zambila
Postat pe 19 Februarie 2009 13:01
wife...

micabis o lua pe cocoasa fiindca era ultima din lunga serie de mironosite lobotomizate... ahhh, de cand voiam un harem...
zambil
Postat pe 19 Februarie 2009 13:01
bre, nesatulule...

ai facut revista presei azi ?

ca mi-e lene sa mai citesc gazetele..
wife_de_zmeu
Postat pe 19 Februarie 2009 13:13
harem ha??
esti sigur ca asta vrei?
unii nu se descurca nici cu una singura, si tu???
zambila
Postat pe 19 Februarie 2009 13:29
zambilico...

i-auzi ce zic astia fata... socializarea online poate dauna sanatatii...

zic astia de gene, alea - alea... ca sunt afectate de lipsa contactului direct... si cica cel mai tare doare ca nu poti sa vezi body language asta... degeaba am eu harem acilea, daca nu pot sa va vad tresaltarile de nuri din salvari si rasul pe sub mustata de sub feregele...
zambil
Postat pe 19 Februarie 2009 14:44
mai, s-ar putea sa aiba dreptate, vezi tu, daca ma dezechipez si racesc, imi dauneaza sanatatii

"astia" zic multe, cum ar fi ca jocurile pt calculator nu sunt nocive pt copii!! sa-l auzi pe baietelul sefului cum vorbeste cand se joaca counter: i-am tras un glont in cap si asa ii tasnea sangele din el....si are 6 ani...

adica sa nu mai socializam? sau tre sa facem o reuniune de grup in realitate?
zambila
Postat pe 19 Februarie 2009 15:33
bai..eu cu grupu' nu ma bag,de regula imi iau portia si ma car.

zambilo,

ai grija ca mosneagu' da dependenta..si cum esti tu mai cruda asa..nu te vad bine,unele s-au cam sonat...

ma uitam la lumea incruntata de pe strada,(din cauza timpului de afara)si am venit atat de fericita acasa!!

eu ador sa simt vantul cum imi vajaie pe la urechi,cred ca in alta viata am trait prin siberia..

de fapt asa mi-a calculat o astroloaga..cica am trait acum o mie de ani in siberia,si eram pastrator de documente secrete,ce documente nene in siberia? acum 1000 de ani?...
iasomia
Postat pe 19 Februarie 2009 16:47
zici tu, iaso...top secret ?

bre...da' stiu ca tu esti altfel...cum sa-ti placa frigul si vajaiala?
wife_de_zmeu
Postat pe 19 Februarie 2009 16:51
woman,

de unde stii tu guritza cum sunt eu?...

in lumea asta virtuala poti avea mari surprize...
iasomia
Postat pe 19 Februarie 2009 16:56
iaso...si...nu-ti mai aduci tu aminte...cum le pastrai frumos asa...le stergeai de praf...si le aparai asa ca...XENA...??????
ovidiu42
Postat pe 19 Februarie 2009 16:57
ovi taty,

du-te-n ....

te bat!!!
iasomia
Postat pe 19 Februarie 2009 16:58
iaso...ziceam ca tu esti altfel decat ceilalti...ca-ti place frigul...

eu am umblat azi 3 ore dupa hapurile coanei mari, si nici acu' nu mi-am revenit...

vreau sa fie cald afara, si sa ma vait ca nu e racoare...

hopa...iaso...esti cu popoul in sus?
wife_de_zmeu
Postat pe 19 Februarie 2009 17:00
nu fata! eu injur cand tin la cineva,nu cand nu-l inghit...

asa ca daca va injur sa stiti ca imi sunteti dragi...

doar esti din ardeal mami, ce naiba...
iasomia
Postat pe 19 Februarie 2009 17:02
oh da...si eu vorbesc si mai colorat...cu f...tere...

nu ca pro, care nu zice o injuratura mai suculenta nici sa-l omori...
wife_de_zmeu
Postat pe 19 Februarie 2009 17:07
si eu "bag "cateodata f adanc...

ca eu nu zic cuvantu' ala cu f....
iasomia
Postat pe 19 Februarie 2009 17:09
stiam eu de ce te plac...

iaso...sa nu pleci...ca ma duc sa iau diverse si sa-l pun pe pro sa imi faca de mancare...o fantezie, neah...

mi-e dor sa simt vantul cum imi suiera pe la urechi...
wife_de_zmeu
Postat pe 19 Februarie 2009 17:12
De la: iasomia, la data 2009-02-19 16:58:47ovi taty,

du-te-n ....

te bat!!!

parca te si vaz...cu manurile asa...precum jon wyne...pregatita sa nu cumva sa indrazneasca cineva sa arunce v`un ochi...la documentele alea!!
au!!!....burtaaaaaaaa!!!!!!!
ovidiu42
Postat pe 19 Februarie 2009 17:14
wife,

trebuie sa plec ,am o gramada de treaba...

ovi,

poate intri intr-o "manura" d-asta sa vezi ce tipi dupa ajutor...
iasomia
Postat pe 19 Februarie 2009 17:23
De la: iasomia, la data 2009-02-19 17:23:07wife,

trebuie sa plec ,am o gramada de treaba...

ovi,

poate intri intr-o "manura" d-asta sa vezi ce tipi dupa ajutor...

la cum sufar yo cu...shalele...poate mi-ar prinde bine!!
ne parasesti si tu? pe frigu` asta...ce dreaq treaba sa mai aveti?
ca...yo...nici la geam nu-mi vine sa stau!
ovidiu42
Postat pe 19 Februarie 2009 17:27
hai ca am uitat sa va spun ce am citit ieri la gazeta:

doua submarine..unu' englez si unu' francez..s-au ciocnit in oceanu' atlantic,ambele aveau focoase nucleare la bord,binenteles!va dati seama ce sisteme radar au aia?

cum draq sa se ciocneasca mai?

cica "in timp ce se scufundau" ...da' sa nu credeti ca stiau unii de altii,nuuu..ambele echipaje au fost la fel de socate de incident...

hai..ca nu este totu' pierdut..sunt idioti peste tot...
iasomia
Postat pe 20 Februarie 2009 09:01
chestiunea zilei...

costi rogozanu in cotidianu de azi atinge marginile adevarului... manele, telnovele si problema tiganeasca - asa se numeste articolu' ala...

ce zice nea costi, in esenta? (wife, baga urechea ca nu zic de doua ori!):

cica nu noi suntem in limba dupa tiganeli, ci asa e felu' nostru... tiganii numa ne servesc ce ne place...

mda, am zis si eu odata asa ceva...tiganii sunt mimetici... se adapteaza si hiperbolizeaza tarele societatii pe care o paraziteaza...
zambil
Postat pe 20 Februarie 2009 09:29
pe scurt...

romanu e lenes, petrecaret, afemeiat, oportunist, hot...hotz, adica - sa nu v-o luati in cap!...

felul in care tiganimea profunda traieste acum este felul in care traiau plaiesii lu' stefan si iobagii lu iancu... j'de mii de copii, desculti, murdari, traind in bordeie sub pamant sau putin deasupra... nu-i de mirare ca expresia popeasca "din tarana ne-am nascut in tarana ne-ntoarcem" are atata inteles la neamu' nostru...
zambil
Postat pe 20 Februarie 2009 09:40
manelele urlate pe la posturile tv trazesc in noi atavicul promiscuu al pamanteanului delasator, gata sa lase plugul si roata olarului de izbeliste pt un cantat din frunza la marginea codrului, langa berbecelu' sfaraind in frigare al vecinului cel ursuz si neatent...

si cine vine pe carare unduind saltaret din solduri a jocuri erotice?...ileana cosanzeana?...
zambil
Postat pe 20 Februarie 2009 09:50
eu zic ca astia mai spalati scoatem tiganu' din noi la lumina atunci cand ne simtim prea ingraditi de o societate bolnava,cu reguli doar pt omu' de rand...am fost la un chef acu' ceva timp,lume "blonda" ,dar pe la 2 noaptea..toti dadeau din cour pe un fel de manele mai emancipate.

sa fi vazut gazda ce pupa gagicile pe decolteu...ehe,he,he..

ii "uram",dar undeva intrun coltisor al mintii ii invidiem pt libertatea lor...
iasomia
Postat pe 20 Februarie 2009 09:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Credeti ca exista prietenie adevarata intre un barbat si o femeie? 73 De la: MonitaBonita 26 August 2011 15:26
oare sunt si fete sub 18 ani aici? 17 De la: pantera_neagra 29 August 2010 13:09
Ce faci atunci cand prietena cea mai buna rupe orice legatura cu tine???!! 17 De la: garbo164751 28 Iunie 2011 22:12
A-s dori sa-mi gasesc jumatatea?? 62 De la: garbo_425429 23 Februarie 2016 19:27
Am nevoie de Voi 15 De la: iasomia 19 Aprilie 2010 15:34
Setari Cookie-uri