Chestiunea zilei..

totusoaico...

n-auzisi fata ca noi suntem baselu' si lenutza deghizati?.. hai ca esti dulce...
zambil
Postat pe 27 Noiembrie 2009 12:42
pai, o sa se intample fix ca acum 5 ani, cand toata lumea l-a votat pe basescu, sau, mai bine zis, au votat anti-nastase

adica, fix-pix, in campanie toti mint frumos, apoi...dumnezeu cu mila!!

si ma mai gandeam, la ce dracu s-or mai chinui? si asa vine criza peste noi, ce draq mai au de furat?
zambila
Postat pe 27 Noiembrie 2009 12:42
in ce priveste palma data plodului, bine i-a facut. ce cauta un drac de 10 ani pe acolo si ce treaba avea sa strige iliescu?erau preocuparile varstei lui?

daca parintii nu au stiut sa-si educe plodul, cea palma ,poate i-a atras atentia sa isi vada de lungul nasului
si_totusi
Postat pe 27 Noiembrie 2009 12:44
lilo, in romania nu mai munceste nimeni, toti is ori directori , ori intelectuali

in state, de ex, n-ai voie sa lasi mizerie nici la tine pe tarla, ca suna vecinu la politie, daca ai lasat o cutie de grsie in fata casei
da' vedeti, la asta nu m-am gandit, la ei nu-s toti asa deshtepti...
zambila
Postat pe 27 Noiembrie 2009 12:45
oi fi dulce n-ai fi dulce da, eu ca cetateanul lui nea iancu :
cu cine votez?
si_totusi
Postat pe 27 Noiembrie 2009 12:46
ps ii vorba in primul rand de tinerii care,de cum ies de pe bancile scolilor a facultatilor sunt trecuti direct pe lista somerilor..
ii vorba de cei care isi pierd locul de munca involuntar desi lucreaza pe branci,cum spui
de taranii care nu si pot vinde produsele nici pe 5 bani desi si ei saracii muncesc mai mult ca noi..
sa mai zik?
LILO
Postat pe 27 Noiembrie 2009 12:46
foarte multi au uitat de ce acu' cinci ani au votat anti-nastase... ca nici atunci baselu' nu era vreun sfant... eu n-am uitat guvernarea a carei deviza era: ciocu' mic... asa ca votati voi geaona si faceti marunt din buze, care n-aveti cioc...

ia fiti atenti acilea.. ce parere aveti de geoana presedinte, si nastase prim-ministru?... asa-i ca relaxeaza chestia asta?... he,he,he...
zambil
Postat pe 27 Noiembrie 2009 12:47
poi n auzisi totusiko..cu baselu..
ca tot iese geoana desi ii "prostanac" da stiti si voi ca:"prost sa fii,noroc sa ai"
LILO
Postat pe 27 Noiembrie 2009 12:48
da lozinca aceea cu"ciocu mic" o zis-o o cucoana care se credea la putere
LILO
Postat pe 27 Noiembrie 2009 12:51
maimutza...

chestia asta cu tinerii care acu' ies de pe bancile facultatilor si n-au de lucru e tot un cliseu, ca si ala cu prigoana impotriva tziganilor... te-ai interesat tu cam care e nivelu' de pregatire al absolventilor astora?... ca niciunu' nu se duce s-o ia de jos, de la salarii mici.. toti vor sa fie recunoscuti drept genii ale finatelor si comertului, chit ca si-au copiat unii de la altii lucrarile de masterat, de nici nu le mai citesc aia de-i verifica, ca le stiu pe dinafara...
zambil
Postat pe 27 Noiembrie 2009 12:52
auzi lilo, da' pesedeii ce facura ca sa traim bine in ai 12 ani in care guvernara ? ha ? aud ?

si sa mai zic o chestie...de ce nu s-a oripilat nea patriciu acu' 5 ani de gestu' lu' basel ? intarziata rau reactia asta de revolta, nu credeti ?

ce sa zic, ii doare p-astia la bashcheti de minoru' violentat si de traumele cu care a ramas...iaca bip...nu am vazut pe niciunu sa ia pozitie cand vreun ilustru anonim isi svanta plodu' in bataie

si stiti ceva? io recunosc ca am mai capacit-o pe fie-mea cu cate una la cour, nah... si sunt sigura ca si aia care se indigneaza acu' de ce-a patit bietu' minor, au facut-o si ei
Anouk
Postat pe 27 Noiembrie 2009 12:53
da unde plecarati? la strans de frunze? sau la strans de voturi?
LILO
Postat pe 27 Noiembrie 2009 12:54
tusel,

ma hotarasesm sa nu merg la vot,in dezamagirea mea...

da' asa sunt de felul meu, contrista, simt facaturile,cand ii vad cat sunt de disperati mogulii,ma apuca chefu' sa pun stampila..

in fond ce spune base?
ca trebuie sa se reformeze o data statul roman,incepand cu constitutia..

printre altele, imi place ca nu mi-a servit pleasca lu' constantinescu:

m-au invins serviciile...

nu sunt in orgasme intelectuale acu' de fericire ca ma duc sa-l votez,da' un lucru stiu sigur,nu-l vreau pe geoana...

vorba lu' unu' aseara:

ma hotarasem sa-l votez pe geoana,da' cand am vazut monstruletii din spatele lui..m-am razgandit..ehe,he,he..

iasomia
Postat pe 27 Noiembrie 2009 12:54
cu baselu, nu. mi-a luat marinarul cel putin o bucata din sholdul din spate de la porc, cu cele zile date libere. i l-o fi facut cadou lenutei lui. prea era duduia zgubilitica si fericita ca m-a lasat fara shoric

cu geoana nici atat. asta de fiecare data cand apare la tv, e rujat ca o matracuca. ca sa nu mai spun ca cea guvernare a PSDului, mi-a ajuns pana peste urechi iar apare matusa tamara pe la balcoane, iar termopane, iar bucluc

ca sa ma exprim asa si sa zic altfel, o guvernare e dictata de relatiile gen amantalac si cealalta de cumetrii.
si_totusi
Postat pe 27 Noiembrie 2009 12:55
ce-i drept nu=i pacat...intr=adevar pe vremea psd=eilor ne-o mers cel mai prost...da si pe vremea tapului..
da cand ne-o mers bine?
ca nu mai stim...las ca stiu EI
LILO
Postat pe 27 Noiembrie 2009 12:56
in tot cazul,bravi romani!!
va place la ce asistam?
i-ati vazut cat de disperati devoreaza tara?
de astia va spuneam de fomistii de putere...
orice am face suntem condamnati sa mai induram...dar pana cand?
LILO
Postat pe 27 Noiembrie 2009 12:58
ano,

ai de s-au oripilat mai tare ,aia si-au batut copiii mai vartos,asculta la baba acilea, sunt buna la psihologii d-astea naturiste,ehe,he,he. stiu ce zic...

tusel,

abtinerea este o solutie..inca cochetez cu ea,sa vad ce se mai intampla pana la alegeri..

dar la vot merg oricum,macar sa mi-l anulez...
iasomia
Postat pe 27 Noiembrie 2009 12:59
la voturile anulate ne-am distrat putin. sa fi vazut ce scriau omuletii.....pacat ca sunt secrete si nu apar pe youtube
ce stampila? au venit cu pixurile de acasa si au facut eseuri
si_totusi
Postat pe 27 Noiembrie 2009 13:05
asa ii iasomica.ii ca in biblie..cine n o gresit,sa arunce piatra..
fiecare ne am pedepsit copiii.unii mai mult altii mai putin.
si asta ii drept,ca majoritatea nu recunosc..
LILO
Postat pe 27 Noiembrie 2009 13:05
mai tineti minte pana prin 2000?.. zece ani a cazut moneda nationala luna de luna, de ziceai ca sarise de la trambulina... si salariile au sarit dupa ea in prapastie, ca proastele... de ce?... pai au fost anii salbatici, in care alde patriciu, vantu si voiculescu au devenit miliardari, oameni de afaceri respectabili, deh...

in timp ce aia transferau avutia nationala in conturi private cu basculantele, paulimea se bucura de indexari trimestriale, care oricum nu tineau pasu' cu devalorizarea... ce-si mai alinau si ei durerea pe la cate-o telenovea sau la cate-o emisiune cu minoritari d-astia indoiti de greutatea lantzurilor si ghiulurilor de aur...

in ast timp, ce nu mai producea romanica se importa de afara, la preturi mai mari decat in tarile de origine, ca trebea sa faca bani din retail alti moguli, daca nu tot aia... iar ce inca producea romanica -adeca petrol, gaze si energie - se vindea tot la moguli pe nimic si se-ntorcea inapoi dup-o tura prin moldova, grecia sau ungaria, si-o incarca la intretinere pe tanti gospodina si nenea pensionaru, fericiti ca trebe sa cheltuiasca la nivel european...
zambil
Postat pe 27 Noiembrie 2009 13:06

Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 07:42
Citeaza Raspunde

Mda...vad ca anul acesta voturile in alb,(fara stampila pe candidati)... sunt considerate Abtineri..nu mai sunt declarate voturi nule,cu alte cuvinte se numara si acestea.

ce fac? ma duc "sa ma abtin" dragi tovarasi si prieteni...

am dat-o pe toate partile,imi este imposibil sa aleg pe cineva....sper sa mai fie si altii ca mine ,si sa dam un vot de blam idiotilor acestia..care nici macar fondurile de la UE nu stiu sa le foloseasca....

iasomica, exact acum un an, asta ai scris. am scris si eu ca ma abtin cre ca asa si fac

sa mai zica carcotasii, ca exista ceva nou sub soare si ca roata-i patrata
si_totusi
Postat pe 27 Noiembrie 2009 13:09
nu ne vindem tzara.. asa urlau aia de-acuma-i trag de sfori pe alde crin si geoana, si indirect pe aia de pun botu' la reformati d-astia de mucava...

pai cum s-o vanda unora de-ar fi putu sa faca afaceri adevarate, cand puteau ei s-o ia pe gratis si p-orma s-o vanda la altii pe comisiona de shmen... s-au vandut proprietati si active care valorau miliarde, la pretz de milioane, numa' ca sa ia unii comisioane de sute de mii... astia-s geniile finantzelor de ne propun acuma casete maneliste, trucate au ba....
zambil
Postat pe 27 Noiembrie 2009 13:13
se pare ca nu m-am maturizat deloc,hai?

fata,

daca mai fac astia niste jocuri de culise atat de adanci,o sa fiu prima la urne,pt base,binenteles...

sunt si tampiti,il victimizeaza cu atacurile astea din toate pozitiile...si stii ca romanii s-au desteptat cand e vorba de politica...au nas...
iasomia
Postat pe 27 Noiembrie 2009 13:14
cred ca asa de frumos, o sa-i dau eu in pushca mamei lor pe toti si nu-mi mai obosesc picioarele la vot

pe oricine am alege, tot aiurea guverneaza.

credeam ca au furat destul si gata. le ajunge. dar, ti-ai gasit?
si_totusi
Postat pe 27 Noiembrie 2009 13:27
nu te lasa, tusel!

fii tare ca o stanca, si nu uita ca esti romanca...

ma duc sa mai spal un geam,mi-a picat bine pauza asta...
iasomia
Postat pe 27 Noiembrie 2009 13:31
noh bine ca v ati imprastiat care incotro
ca io amu vin cu vesti proaspete ca pita calda

la noi aci o sa iese baselu ,majoritar
ai nostri is portocalii
asha ca sa mai zaca cineva ca maimutza ii fata rea
noh sa vad la voi cum si cine iese?
LILO
Postat pe 27 Noiembrie 2009 13:46
Helen29
Postat pe 27 Noiembrie 2009 13:49
ia intrati voi pe saitu' realitatea, si partcipati la sondajele alea: cu cine voteaza cei ce l-au ales pe crin in primu' tur, il doriti pe iohannis premier, si alte delicatese... sa vedeti cam ce voteaza lumea.. he,he,he...

http://www.realitatea.net/

ce ziceai iasomico, ca erau cam galbeni aia de la realitatea?... crez ca-s cam stacojii acuma...
zambil
Postat pe 27 Noiembrie 2009 14:07
atat timp cat moldova o sa fie PSDista, nu iese basel.punem ramasag
si_totusi
Postat pe 27 Noiembrie 2009 14:26
iote ce zice un nea caisa, mare sef pnl la prahova: in 2004, mai multi politicieni erau pe scena din ploiesti, unde chipurile s-a petrecut caftu' cu pricina... dupa incident, s-a emis parerea (nenominalizat!) ca este bine sa nu apara pe la televiziuni incidentu'... mai tarziu, aia de musamalizara s-au dus la patriciu(de data asta, nominalizat!) in birou si ala, chipurile, le-a spus ca trebuie facut public incidentu', ca daca nu-l fac ei public imediat, dreacu' i-a luat pe toti...

urmarea?... nu s-a facut public la vremea aia... ce deducem de aici?... ca patriciu era ros de remuscari, dar s-a supus hotararii de partid, ca un mogul disciplinat ce era (la vremea aia!)... p-orma, deducem ca nu numai patriciu e vinovat de musamalizare, ci tot peneleu.. he,he,he...

cum interpretam?... pai dupa ce vazura astia reactiile poporanilor la incidentu' dezvaluit dupa 5 ani (simpatie crescuta pt base!), ii reprosara lu' patriciu ca s-a bagat in kkt cu marturia lui d-acuma... iar patriciu crez ca le-a raspuns ca daca intra el in kkt, atuncea o sa intre toti... ce-mi place, au intrat in vrie...
zambil
Postat pe 27 Noiembrie 2009 14:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum scap de albine 5 De la: Ciresica 21 August 2011 08:14
cicinel 14 De la: tutankhamon 10 Februarie 2010 22:11
Buna Seara 3 De la: hadassa 7 Februarie 2010 18:16
retragerea prieteniei! 202 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29
prieteni,colegi de munca? 21 De la: fecioara2012 17 Aprilie 2012 15:40
Setari Cookie-uri