Chestiunea zilei..

daca pe geoana l-ar da intelegenta afara din casa, hai ca mi-as pune intrebari despre cele discutii. asa......

si apoi, ce-i rau in a discuta cu rusii? in afaceri, nu se discuta emotional.
si_totusi
Postat pe 28 Noiembrie 2009 10:10
danielo, paulimea nu se pricepe la fineturi de-astea, mama... romanu, cel mai bine savureaza o chifteluta cu un presedinte violator ori bataus...ne-a ghicit bine diaconescu ala, neam de tampiti

poporu' vrea cancanuri d-astea mai peizane

cat despre geoana, s-o fii dus si el sa vada ermitajul, deh...

bravo, totusico
Anouk
Postat pe 28 Noiembrie 2009 10:13
Romanul are memoria scurta...ieri e mai putin important daca azi are mic si bere...E nemaipomenit cum poti gasi scuze unui om ce totusi si-a permis sa loveasca un copil...facand abstractie de calitatea publica ce o are aceasta persoana...E trist...
rodyk
Postat pe 28 Noiembrie 2009 10:20
las' ca au grija tembeliziunile sa ne aminteasca zi de zi, nu vezi ca se poarta demonizarea ?
Anouk
Postat pe 28 Noiembrie 2009 10:31
Pe mine ieri...m-a luat cu ameteala...toate televiziunile repetau...IN SIR...palma cu pricina...ne uitam tot mai siderati...ba era palma,ba era pumn...deja analizam miscarea bratului...ne dadeam cu parerea in fel si chip...INTRADEVAR NE-AM TEMBELIZAT...dar explicatia presedintelui...execrabila..."poate a spus ceva urat,copilul"...ceva de genul asta..."dar eu nu am dat niciodata o palma nimanui"....
DORI_
Postat pe 28 Noiembrie 2009 11:11
E urat ce a facut Base...de acord...dar de mineriada isi aminteste cineva? Oameni nevinovati care doar treceau pe acolo au incasat-o urat de tot! Filmele alea de ce nu le da nici o tembeliziune? Nu e clar ca toate tembeleziunile astea vor sa scape de Base!
lala_cri
Postat pe 28 Noiembrie 2009 12:13
si mineriadele le-a organizat geoana?

nu vad logica de a o lua iar de la adam si eva
si_totusi
Postat pe 28 Noiembrie 2009 12:17
Nu Geoana, dar PSD da....si cine crede ca Geoana nu va fi marioneta PSDului se inseala amarnic! Nu degeaba la facut Iliescu pe Gheoana prostanac...
lala_cri
Postat pe 28 Noiembrie 2009 12:27
Si chestia cu copilul e tot de la Adam si Eva...si e f.urat ce a facut Base...si nu inteleg de ce nu s-a mediatizat imediat dupa ce s-a intamplat
lala_cri
Postat pe 28 Noiembrie 2009 12:29
Mai trist e ca sunt in situatia de a alege dintrei ei...si nici unul nu merita din punctul meu de vedere...dar stiu sigur ca nu mai vreau mineriade..
lala_cri
Postat pe 28 Noiembrie 2009 12:32
Ma intriga faptul ca sunt atat de disperati...de ce se tem de Base?
lala_cri
Postat pe 28 Noiembrie 2009 12:37
lalo, nu-ti mai bate creierii cu asta...
Anouk
Postat pe 28 Noiembrie 2009 12:48
Dap asa ar trebui, sa nu-mi pese ...dar pe cine pun degetelul
lala_cri
Postat pe 28 Noiembrie 2009 12:51
oricum nu mai conteaza...eventual, da cu banu'
Anouk
Postat pe 28 Noiembrie 2009 12:52
E totusi...pentru unii din noi...tara in care traim...si e tragic ca...nu ne putem faurii un viitor mai bun...ce rezolvam daca lasam toate la voia intamplarii...inchidem televizoarele...si nu ne mai intereseaza nimic...nu mai mergem la vot...???...sau poate ca votul nostru nici nu conteaza...toate sunt hotarate...demult...acolo sus...???
DORI_
Postat pe 28 Noiembrie 2009 12:54
hai c-ai prins ideea
Anouk
Postat pe 28 Noiembrie 2009 12:55
Io as da cu banu'dar constiinta mea zice NU si NU....
lala_cri
Postat pe 28 Noiembrie 2009 13:08
eu zic ca oricum avem de ales intre doua rele si cel mai corest ar fi sa alegem raul cel mai mic
garbo036134
Postat pe 28 Noiembrie 2009 13:16
De la: iasomia, la data 2009-11-26 14:14:36superu'

da cocos,ai ghicit...
suntem elena udrea si traian basescu...

am pretentia ca esti la varsta deplinei maturitati,ce draq...vii cu patima d-asta? ..vezi ca sunt in munci,si s-ar putea sa nu am rabdare, sa nu-ti dau vreo doua cu nuiaua la cour..

ati vrea voi!!!

oricum cred ca aveti legatura cu partidu, cu tatucu!!! nu simpatizati cu golanul asta..asa degeaba! prea multa patima puneti pt un om atat de josnic!

vazusi putin filmu...si pare ca l-a pocnit pe ala!! il cred in stare sa loveasca pe oricine il enerveaza!!

superbus
Postat pe 28 Noiembrie 2009 14:10
De la: preciouss, la data 2009-11-26 20:18:05e gata vaccinu',fratilor!
Romanica e salvata!

care esti din Moldova,bre?
cica acolo-i focaru' mai al dreaq...

ce daca dam intr-un cancer mic peste neshte ani?
pana atunci se mai inventeaza un vaccin si pt asta...
nu de alt,da' ca sa aiba si urmasii urmasilor lor de unde-si umple buzunarele...
tara de rahat turcesc...

io bre.... eu cred ca tre sa intarim natural sistemului imunitar!vitamine ,fructe si legume ! vaccinul asta e cam dubios!!
superbus
Postat pe 28 Noiembrie 2009 14:19
dap..ei ne "crede" de-a dreptul prosti....
LILO
Postat pe 28 Noiembrie 2009 14:21
De la: si_totusi, la data 2009-11-27 12:44:15in ce priveste palma data plodului, bine i-a facut. ce cauta un drac de 10 ani pe acolo si ce treaba avea sa strige iliescu?erau preocuparile varstei lui?

daca parintii nu au stiut sa-si educe plodul, cea palma ,poate i-a atras atentia sa isi vada de lungul nasului

moama..tu chiar crezi ce spui?? esti mama?
superbus
Postat pe 28 Noiembrie 2009 14:23
intamplator,a trecut pe langa mine, o masina care face campanie in favoarea baselului...si ce m -a izbit si contrariat totodata ,a fost vocea plangacioasa a sus-numitului...aproape "cerseste" voturi..
eu zik: sa ajute dumnezeu,sa invinga cel mai bun dintre cei mai rai
LILO
Postat pe 28 Noiembrie 2009 14:31
`superbule, prea multa patima strica

mi se pare cel putin neelegant sa o intrebi pe totusel daca e mama, parerea mea

eu zic sa nu scapam boii pe ghiata, ca e pacat
Anouk
Postat pe 28 Noiembrie 2009 15:04
ei na..socrella!! dar ti se pare elegant sa incurajam violenta...sau sa o scuzam??

pai un asemenea individ(hahaici) nu are ce cauta in fruntea tarii!
superbus
Postat pe 28 Noiembrie 2009 15:08
Superbu nimeni nu incurajeaza violenta...de mineriada nu zici nimic?
lala_cri
Postat pe 28 Noiembrie 2009 15:10
de parca geoana are ce cauta in fruntea tarii, ete bip...vaz ca ai uitat ai doishpce ani de stapanire pesedista

nimeni nu scuza si nu incurajeaza violenta

pe de alta parte nici nu mi se pare normal sa ne procopsim iar cu astia rosii la putere

si daca mai aud o data de palma data bietului minor, fac bube pe mine, parol...
Anouk
Postat pe 28 Noiembrie 2009 15:12
pai ....ce treaba are jeoana cu asta? pt aia e vinovata bunicuta!!

oricum cred ca asta..jeoana .. ca om, e mult peste marinel!!
superbus
Postat pe 28 Noiembrie 2009 15:12
asa mama...convinge-te singur ca geoana nu o fii pupila lu' nea nelu...cine dreaq crezi ca l-a emanat pe geoana ? big mamma ?
Anouk
Postat pe 28 Noiembrie 2009 15:14
Gheoana e manipulat de psd si de altii...si nu uita ca bunicuta la facut prostanak...deci nu vad cum e deasupra lui Base...poate doar propulsat in aer...
lala_cri
Postat pe 28 Noiembrie 2009 15:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bv 11 De la: tutankhamon 31 Octombrie 2009 21:07
Caut prietena ( posibila iubita ) 9 De la: Bogdan06 31 Iulie 2019 00:56
lumea 40 De la: ameno 13 Iulie 2010 12:45
Boala care nu ma lasa sa ami traiesc viata 142 De la: garbo207334 8 Februarie 2015 20:54
fata blonda cu ochi albastri 31 De la: garbo248441 16 Noiembrie 2011 21:45
Setari Cookie-uri