vezi,mami?! cum ai renuntat la ministereasa de mine,cum te-or dat jos de pe tron! ioi,ce-am mai ras seara aia...oalio! |
||
preciouss Postat pe 28 Noiembrie 2009 18:58 |
||
---|---|---|
De la: lala_cri, la data 2009-11-28 18:52:15Apa trece si pietrele raman... http://www.youtube.com/watch?v=vwa3W-ze7O0 |
||
LILO Postat pe 28 Noiembrie 2009 18:58 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=JOq6jBBdeIc&feature=related |
||
|
||
lala_cri Postat pe 28 Noiembrie 2009 19:13 |
||
si totusi ii faain sa fii roman... | ||
LILO Postat pe 28 Noiembrie 2009 19:17 |
||
eu, parca m-as zice ca nu-i asa fain sa fii roman, acum | ||
si_totusi Postat pe 28 Noiembrie 2009 19:49 |
||
totusiko,daca nu acum atunci cand? | ||
LILO Postat pe 28 Noiembrie 2009 19:51 |
||
lil, poate o sa vina vremea cand ne va fi si noua bine. meritam asta .oricum, generatia noastra nu o sa prinda vremurile acelea. | ||
si_totusi Postat pe 28 Noiembrie 2009 19:54 |
||
MERITAM...sa stiti ca MERITAM...si sa mai stiti ceva..tot o "reflexie" batraneasca daca vreti..:nu aduce ziua ce aduce ceasul... asa o fost si la revolutie...cine s ar fi asteptat la reactia poporului in zilele acelea...pacat insa de urmari...de acei oameni sacrificati pt imbuibarea unora... |
||
LILO Postat pe 28 Noiembrie 2009 19:59 |
||
..lala, daca vorbesti de mineriada - vezi ca marinelu este foarte lipit de ea - era ministrul transporturilor si a pus la dispozitie garniturile de tren cu mineri care au fost opriti, la ordinul lui Iliescu, in gara Craiova... ...secretarul de stat din ministerul apararii nationale (el este care conduce de fapt ministerul) a intampinat minerii acolo si, suparati ca nu-i lasa sa-si continue drumul, l-a fugarit prin gara si i-au rupt mana..noroc cu Miron Cosma..altfel il faceau minerii praf.. ...cei din Craiova poate isi amintesc incidentul - au facut minerii praf gara ... ...apoi s-a dat liber la tren ca sa-i potoleasca ... |
||
daria_ Postat pe 28 Noiembrie 2009 20:56 |
||
...adevarata tema de campanie ar trebui sa fie : ce a facut marinelu in cei 5 ani (sa ne scuteasca cu aderarea la NATO si UE - procesele au fost incepute de Constantinescu si terminate de Iliescu... inainte de venirea lui eram deja in Nato, iar cu UE tebuiau inchise doar doua capitole la care a contrinuit liberalul Ciolos - cel care este acum comisar UE pentru agricultura)... ...in ceea ce priveste lupta cu coruptia...sa ne vorbeasca despre flota si primele expertize (nu despre ultima facuta de Daniel Morar la comanda presedintelui tarii).... vanzarile anterioare....despre casa din mihaileanu...contractele cu baronii asfaltului...contractul cu iluminarea Bucurestiului concesionat pe 50 de ani...cum a ajuns elena europarlamentar...cum s-a implicat Ritzi in campania ficei mici si sa faca publice cheltuielile ( depasesc cheltuielile PNL-ului)... de ce se bucura blonda de la drept de umbrela dumisale....sa explice cum este cu contractele de energie ieftina de la stat si vanzarea scump catre populatie de catre fratele sau...ce legatura are cu mafia ruseasca in legatura cu gazele si petrolul...de ce se implica in problemele RAFO (pe care o numise in 2004 jafo)....cum este cu afacerile de armament ale fratelui...de ce a facut favoruri la ARLO Slatina, firma unde este actionar draga stolo...de ce pe timp de criza a scutit de plata datoriilor catre stat firmele doamnei Placinta, amanta lui Flutur si mare ministresa pe doua ministere ( a inlocuit-o pe ritzi si a mai primit inca unul dupa plecarea psd-ului...) |
||
daria_ Postat pe 28 Noiembrie 2009 21:23 |
||
..eu as avea cateva intrebari personale : i se pare corect sa vorbeasca in campania electorala despre marirea taxelor daca vine "coalitia imorala" din moment ce noua, somerilor, ne-a taiat din somaj? ...i s-a parut ca primim mult (eu aveam 520 lei/luna - acum am 500 lei/luna incepand cu luna octombrie)? ...de ce nu ne-a luat jumatate ca avem somaje nesimtite? ...mi-a murit in urma cu 7 zile o matusa - o sa-i taie si familiei acesteia din ajutorul de inmormantare? ...intre timp primim "stiri vesele" cu privire la cheltuielile extravagande ale blondei de la drept...de..noi nu avem ce are ea... |
||
daria_ Postat pe 28 Noiembrie 2009 21:34 |
||
Asa e dario, basescu a coordonat si mineriadele, si cica le-a pus in fiecare compartiment cate o stripteoza, ca de-aia au venit atat de multi mineri pan'la bucuresti - era cam prelungit programul fetelor. Astept de la tine sa ne mai spui ca i-a coordonat "teroristii" din decembrie '89, a pus la cale invazia Cehoslovaciei din '68 si cea a Ungariei din '56. Greu cu bizoniada asta, nene... |
||
anakin Postat pe 29 Noiembrie 2009 01:36 |
||
Vremuri apuse. | ||
AMELYY Postat pe 29 Noiembrie 2009 01:39 |
||
anakin...cate din promisiunile actualului presedinte...facute in 2004 ...cand recunosc...si eu l-am votat...au fost tinute?Parerea mea este ca e un om lipsit de principii...un om alunecos...care se foloseste de oameni in masura in care ii sunt utili la un moment dat... | ||
rodyk Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:36 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=rLgSEtezGgc |
||
LILO Postat pe 29 Noiembrie 2009 15:46 |
||
rodyk, nici eu nu l-as vota pe Baselu pentru ca are si el bubele lui, insa nu pot sa il votez pe Geoana cu toata demagogia lui si cu toata demonizarea care i se face marinarului pe la toate posturile tv. Iar asta inseamna ca atitudinea lui prin care nu a mai acceptat targuri sau ceva trafic de influenta a deranjat pe multi din potentatii zilei de ieri.. asta inseamna ca are sangre en instalation, muchachos.. | ||
anakin Postat pe 29 Noiembrie 2009 20:11 |
||
anakin.... | ||
l_flory Postat pe 29 Noiembrie 2009 20:14 |
||
tovarashi, stati linistiti la locurile voastre si nu disperati! organizatiile noastre locale si centrale de shoshonari virtuali isi fac datoria! daca veti fi invadati cu sms-uri, sa stiti ca noi suntem la post. exemplu de sms: Doamne, anul asta mi-ai luat cantaretul preferat - pe Michael Jackson, anul asta mi-ai luat actorul preferat - pe Gheorghe Dinica, dar te rog sa nu uiti, Doamne, ca politicianul meu preferat e Basescu Traian, mai draga! |
||
Nelu_Cotrocelu Postat pe 29 Noiembrie 2009 21:14 |
||
amin! | ||
tutankhamon Postat pe 29 Noiembrie 2009 21:26 |
||
Tuth... sms-ul de care zice "cotrocelu"... eu l-am primit DE TREI ORI. Azi! Numarul nu este ascuns, dar imi este necunoscut, nu il am in agenda... |
||
ready_vivus Postat pe 29 Noiembrie 2009 22:41 |
||
ready...pe mobil inca nu am primit niika.....dar pe fix de 3 ori m-au frecat cu sondajele de opinie....si le-am zis sec..."nu ma intereseaza" si am inchis telefonu'.....la fel de sec... | ||
tutankhamon Postat pe 29 Noiembrie 2009 22:45 |
||
Tuth, cam prea sec. Eu ii si injuram de le lua foc receptorul... Asta asa, pentru ca m-au stresat cu soneria si m-au deranjat din ce faceam (chit ca ma uitam pe pereti, dar tot deranj se cheama, nu?) |
||
ready_vivus Postat pe 29 Noiembrie 2009 22:48 |
||
ready...sunt o doamna ce pixu/floarea mea.....in primul rand....in al doilea rand nu stiam daca nu cumva ma inregistreaza si-mi gasesc vocea pe utumbe pe undeva si fac infarct cand ma aud..... si in al treilea rand......a fost sec....dar cu cel mai mare sictir si cea mai mare plictiseala in raspuns.....ca si cum cioflengaiam o guma in coltul gurii.... indiferenta mami....indiferenta.....adica mi se rupe mai de sondajul tau...clar???...uite ca nu vreau eu sa ma gandesc acuma la sondajul tau, e bine?? |
||
tutankhamon Postat pe 29 Noiembrie 2009 22:57 |
||
Nu accepta targuri zici?...ai uitat ca pana mai acum o luna era la brat cu geoana?...sau ca a castigat primul mandat la brat cu liberalii?...Hai sa fim realisti...sange in instalatii zici?...Mie imi seamana a dictator...Nici psd-ul nu-i mai breaz...Mi-as dori sa avem noi sange in instalatii si sa-i sfidam cu absenta totala la vot...dar... | ||
rodyk Postat pe 30 Noiembrie 2009 07:45 |
||
Pentru cei ce poarta numele Andrei,andreea un Sincer LA MULTI ANI! | ||
Dalimi Postat pe 30 Noiembrie 2009 07:50 |
||
hai, sa ne traiasca andreii si andreele.. stiu eu vreo doua bucatzele bune rau, da' nu-s p-acilea... bre petanco, de unde luasi mami memoria aia selectiva, de unde scoti tu istoria apocrifa a lu' baselu?... deci, baselu' ti-a luat din pensie.. al dreacu' shpritzar.. si zici ca i-a dat-o lu' nutzi?... fomista, nene... eu inteleg ca astia de-si trag veniturile de la buget (administratia, somerii si pensionarii, nu mogulii - ca si aia tot de la buget sug sangele poporului!) o sa cam sufere, da' asa o sa fie oricine ia guvernu' la ture... sunt mai multi intretinuti decat aducatori de venturi la buget, si de unde nu e, nici dumnezeu nu cere... sa nu va-nchipuiti ca treaba cu bugetarii se trage de la criza, sau ca problema a-nceput odata cu mandatu' lu' baselu'... chestia e ca la mare busculada din decembrie 89 ne-am trezit cu un popor de intretinuti, in care singurii intreprinzatori adevarati erau tiganii... ca e si furatu' si cersitu' tot un bishnitz, iara astia mai aveau si viziune pan-europeana, dupa cum s-a vazut mai incolo... |
||
zambil Postat pe 30 Noiembrie 2009 10:58 |
||
rodyk, no comment. Mie unul Geoana mi se pare nesarat, iar Crinu ramane balerinu' politicii, care poate fi orice, numai liberal nu. ideal ar fi sa nu iesim cu toti la vot, si sa se faca referendum pentru forma statala a Romaniei, pentru a scapa de circul perzidentiabililor. Eu unul as vota cert pentru monarhie. Asa, si hepi barzdei pentru andreii si andrelele noastre de pe forum! |
||
anakin Postat pe 30 Noiembrie 2009 11:00 |
||
sa ne traiasca,mosneagule... esti cu gandu' la bucatele,vad... brava! sa te vreau,viu. |
||
iasomia Postat pe 30 Noiembrie 2009 11:02 |
||
il vazui in sfarsit si eu pe iohannis la conferinta de presa d-azi de dimineata... deci e viu si vorbeste... so far, so good... da' ce spuse omu' ma cam puse pe ganduri... adeca, omu' zise plin de bun simtz ca nu e sigur dac-o sa fie el prim ministru, sau cat de mult timp o sa fie... parea mai mult ca-si asigura retragerea strategica... pe de alta parte, cum sa-l aleaga cineva pe geoana, nene?... vreau sa zic, un om normal, cu scaun la cap... cum sa aleg eu un candidat care nu exista?.. vorbeste crinu', vorbesc mogulii, vorbeste pana si neamtzu', numa geoana tace.. sfinx patrunsa de-ntzelesuri, cum bine zicea poetu', referindu-se la ambiguitatea sexuala a pasaroiului fantastic... |
||
zambil Postat pe 30 Noiembrie 2009 11:19 |
||
superu' "ati vrea voi!!! oricum cred ca aveti legatura cu partidu, cu tatucu!!! nu simpatizati cu golanul asta..asa degeaba! prea multa patima puneti pt un om atat de josnic! " hai ca ne-ai descoperit,suntem anastase si voinescu. superu' trage si tu aer in piept, cand scrii p-acilea,nu de alta.. dar eu chiar ma straduiesc sa-ti vorbesc ok. nu mi-a placut chestia cu totusica,cu "tu esti mama?" nimeni nu are dreptul sa puna in discutie calitatea noastra de mama,sau calitatea mamelor noastre,etc. ideal ar fi sa nu intram in viata cuiva,da? multumesc. |
||
iasomia Postat pe 30 Noiembrie 2009 11:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Salarizarea la administratiile locale ! | 10 | De la: Dor_marunt 13 Ianuarie 2010 19:14 |
Ce ne unge la suflet? | 870 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:26 |
Mamici din orasul Sibiu | 6 | De la: garbo224188 22 Februarie 2012 13:16 |
|
||
relatie serioasa | 16 | De la: nelly05 1 Octombrie 2009 13:26 |
Cum sa scap de timiditate? | 15 | De la: Valy_Valentina_3 10 Aprilie 2014 16:28 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural