zambilu' nu vezi ca nu accepta nici confruntari,este de rasul curcilor.. de departe cea mai tampita campanie ,da' ce spun tampita? intolerabil de hidoasa... e zbatere mare,traim niste timpuri rachat... sa speram ca nu o sa fie violente de strada,parca pluteste ceva in aer... |
||
iasomia Postat pe 30 Noiembrie 2009 11:40 |
||
---|---|---|
din sondajele realitatii: pumnu' lu basescu a fost trucaj? de doua ori mai multi votanti cred ca a fost trucaj... il doriti pe iohannis premier?... cei mai multi nu il doresc pe neamtz prim ministru... mda, bizonii nu prea mai pun botu'... nasol pt campania lu' geoana... e adevarat, segmentu' de cireada care a votat reprezinta oameni cat de cat cititi, macar in ale internetului... |
||
zambil Postat pe 30 Noiembrie 2009 12:05 |
||
am vorbit cu cativa votanti de-ai lu' crinu',sunt extrem de dezamagiti,cred si eu... vorba lu' unu': mi-am mai luat-o o data peste bot pe nemeritate,si sa fie al draq daca meritam,imi fac datoria de locuitor al cetatii ,si astia ma fac sa ma simt ultimul om. nashpa... |
||
|
||
iasomia Postat pe 30 Noiembrie 2009 13:28 |
||
chestiune. sambata seara un baiat se duce sa-si duca iubita acasa,este oprit de doi insi (in stare de ebrietate), si batut cu bestialitate,numeroase lovituri in gura si in cap... merge la politie ,povesteste ce a patit,ce credeti ca-i spune politistul? "luni sa te duci la medico-legal ,si sa te intorci aici,desi...mare lucru nu o sa rezolvi, pt ca oricum nu o sa-i gasim,doar asa sa le tragem o baiaie, daca esti norocos si dam de ei,pt ca in situatia asta ii dau doar o amenda de 500 de roni, maxim" au curaj infractorii? cred si eu,unde pui ca justitia le da o mana de ajutor,doar blaga nu mai este ministru de interne..iar posturile tv se intrec sa anunte asta. nu-ti ramane decat sa rasufli usurat ca s-a intamplat"doar atat"... si sa oftezi ca nu esti mai tanar..ca sa-ti iei troacele si sa pleci ,sa emigrezi.. |
||
iasomia Postat pe 30 Noiembrie 2009 14:27 |
||
Nu tace nici Geoana! A fost zilele trecute in Mehedinti si a promis reformarea agriculturii prin (subventii!),produse romanesti in supermarcheturile de pe la noi...dar si in cele nemtesti (!). Si poate cel mai important:a promis un sistem de pensii prin care sa mareasca pensiile celor de la sate care sunt foarte mici...si de care "nu-i pasa la nimeni". Si tot pentru cei de la sate,pensionari,a promis medicamente! Vorbesc toti,promit toti,dar multi dintre noi,nu prea mai avem incredere! Altii chiar ne-am pierdut nadejdea de tot! |
||
DORI_ Postat pe 30 Noiembrie 2009 16:05 |
||
Subscriu sii eu la ce zice Iasomia! E foarte adevarat,nu prea te poti baza pe ajutorul Politiei! Am fost martori cand s-a anuntat politia pentru incident destul de grav si s-a primit un raspuns,la fel de impertinent..."nu ne mai deranjati pt.incidente dintr-astea nesemnificative,la ora asta in noapte". Si as avea multe alte exemple clare de neimplicare a celor care ar trebuii sa ne ajute,salveze,pazeasca,dar nu are nici un rost sa le enumar! |
||
DORI_ Postat pe 30 Noiembrie 2009 16:13 |
||
Daria te inseli! Nu era Base atunci ministru! Eu eram studenta atuci cand a fost mineriada! Totul era comandat de Iliescu! El a chemat minerii in direct la tvr. Oamenii aceea care cantau au fost batuti crunt si nu numai ei,totul la ordinul lui Iliescu! | ||
lala_cri Postat pe 30 Noiembrie 2009 16:22 |
||
basescu a sters o palmoaca unui copil obraznic,iliescu a batut o capitala la mineriada,a varsat sange la revolutie,deh..ne-ar fi stat rau sa avem si noi o revolutie de catifea... geoana este iliescu,de ce? pai..nu a spus el in fata camerelor de luat vederi ca ii predea stafeta lu' geoana? ioi,ma ia greata... asta seara din cate am inteles, base se duce la otv,tulai Doamne! pai daca este interzis in alte parti,ultima conferinta de presa nici macar televiziunea romana,nu a dat-o in direct. in ce dracului de tara traim? hai ca fac astia o ordonanta de urgenta sa schimbe nu stiu ce lege in favoarea lu' iohannis ,hai ca incep bineee... |
||
iasomia Postat pe 30 Noiembrie 2009 16:31 |
||
sunt violenti...cu totii...si in felul de a vorbi si in felul de a se manifesta.. cine stie ce lupta launtrica au, ca sa nu rabufneasca la cum simt pentru necajitul aista de popor |
||
LILO Postat pe 30 Noiembrie 2009 16:34 |
||
lilo, mie mi-e frica sa nu iasa lumea in strada,a cam ajuns cutitul la os. o sa fie balamuc mare.. |
||
iasomia Postat pe 30 Noiembrie 2009 16:36 |
||
a sunat cineva la usa...cin sa fie,cin sa fie,politia sau postasul? PSD ul, mi/a dat o sacosa si o cana pe care scrie GEOANA PRESEDINTE mai are cineva cana ca mine? |
||
elodia Postat pe 30 Noiembrie 2009 16:38 |
||
floricico....si mie mi-e frica pe deoparte dar pe de alta...sincer? abia astept desi avem nevoie de conducatori strasnici.... ca de asta ducem lipsa.. ca or mai iesit romanutii in strada si uite ce avem... |
||
LILO Postat pe 30 Noiembrie 2009 16:39 |
||
nu iese, mami iaso, stai linistita! mamaliga explodeaza ciclic, la vreo 50 de ani... deci ar mai fi vreo 30 pana la urmatoarea ... | ||
ready_vivus Postat pe 30 Noiembrie 2009 16:39 |
||
si e alba,scrie cu rosu,nu stiu cum sa fac sa/mi mai dea 5,sa fac un servici,ca de serviciu nu mai sunt sigura... | ||
elodia Postat pe 30 Noiembrie 2009 16:40 |
||
ready,dar sa nu uitam ca in zilele noastre,romanii s-or invatat si cu painea asa ca poate se mananca mai putina mamaliga | ||
LILO Postat pe 30 Noiembrie 2009 16:41 |
||
Lilo, nu conteaza... tot mamaligari ne scrie in frunte | ||
ready_vivus Postat pe 30 Noiembrie 2009 16:42 |
||
bre, nu m-am simtit de mult asa scarbita,urat fac.. facea niste clabuci nicolai norica adineauri,uita ca s-a dus cu "nepoata" in parlament sa voteze... cica base a cerut expertiza criminalistica....ca de impins eu stiu ca l-a impins ,numa' ca astia au transformat palmoaca in pumn... ce o fi fost in capul lor ? intr-o tara in care "bataia e rupta din rai"credeau ca tine figura? macar sa-l fi prins si ei cu nutica, cand statea fata in shpagat... nici asa nu era bine,pt ca poporimea adora cordacii... ioi,ishtenem... ati vazut italienii? il voteaza in draci pe belusconi daca da la bouci... |
||
iasomia Postat pe 30 Noiembrie 2009 16:50 |
||
nu mai deschid tembelizoru'...deja mi-e greata azi ma cauta un nene de la psd la poarta...cu o plasuta in care avea un calendar, un pix si un ceas chinezesc de perete... tre' sa mai spun ca l-am scapat din "greseala" pe Athos ? l-a fugarit cutzu meu juma de strada, ca de emotie am uitat sa-i dau comanda sa se intoarca |
||
Anouk Postat pe 30 Noiembrie 2009 17:12 |
||
Oh, my God! You, bitch!!! Deci "maurul" -in varianta moderna "Athos"- si-a facut datoria si de data asta, ha? |
||
ready_vivus Postat pe 30 Noiembrie 2009 17:16 |
||
ioaii ca ma tot minunez...o stiti,poate pe psihologa aceea de la emisiunea aceea cu cearta intre prosti(in familii) ca nu mi amintesc titlul ei ca am un "lipsus" si o schimbat lookul si cred ca si o intins si obrazul ca arata mai... intinsa... |
||
LILO Postat pe 30 Noiembrie 2009 17:20 |
||
ano, stii cum e vorba aia a mea: poti sa-mi fluturi s-un tramvai.... asa e romanu',cred ca si neste meleoane daca primeste,atat timp cat votul nu poate fi controlat, tot pe cine vrea el pune stampula... dap.. vorbesc murdar,defulez... |
||
iasomia Postat pe 30 Noiembrie 2009 17:22 |
||
dap...pacat ca nu am ajuns sa-l "scap" si pe hades anyway, mi-a zis ca ma da in judecata pentru ce, l-am intrebat io ? ca mi-a scapat cutzu pe poarta? bine ca nu l-a muscat, ca mai patea athos oarsice, |
||
Anouk Postat pe 30 Noiembrie 2009 17:24 |
||
iaso, mai da-i in fras...prea ne cred tampiti ! vin cu un tricou si-un pix si cred ca lumetu' pica in cour de extaz |
||
Anouk Postat pe 30 Noiembrie 2009 17:26 |
||
pai ai grija pe viitor, sis, ca nu se stie cum il prinde bietul cutzu pe unu din asta si mi ti-l composteaza... de te vad urland pe aici dupa doctori inumani care sa trateze catzelul de oareshce intoxicatii severe | ||
ready_vivus Postat pe 30 Noiembrie 2009 17:27 |
||
in fine... chestia cu canile si ceasurile exprima clar parerea lor despre votanti: adica ei sunt ditamai conchistadorii veniti din Europa "civilizata" iar votantii sunt salbaticii care pica in extaz in fatza margelutzelor din bile colorate... | ||
ready_vivus Postat pe 30 Noiembrie 2009 17:28 |
||
iote-a dreaq balbaiala! probabil de ciuda ca la mine nu au ajuns astia cu canile |
||
ready_vivus Postat pe 30 Noiembrie 2009 17:28 |
||
patea precis patea bietul catal athos...intoxicatie politica | ||
LILO Postat pe 30 Noiembrie 2009 17:33 |
||
good dog tzuca-l mama de dizident | ||
Anouk Postat pe 30 Noiembrie 2009 17:36 |
||
noi am primit "pixe" p acilea,inainte de turul 1... chiar asa...cine se cred? cat de prosti ne cred? cum ii cu iesitul in "ulitele" patriei? |
||
LILO Postat pe 30 Noiembrie 2009 17:37 |
||
ne cred ieftini rau.. noroc ca ne doare-n pix.. sfanta-i maturizarea... |
||
iasomia Postat pe 30 Noiembrie 2009 17:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
chiar suntem o tara de hoti, criminali si violatori? | 172 | De la: gianiblue 22 Noiembrie 2009 09:56 |
se poate? | 34 | De la: narcysa 7 Mai 2011 07:34 |
preludiu,dar dupa ramanem amdoi dezbracati si el nu mai face nimic | 78 | De la: eu_geminy 24 Aprilie 2011 16:24 |
|
||
Imi caut sufletul pereche | 42 | De la: LaurentiuTudor 7 August 2013 18:03 |
ANALIZA PE TEXT SI PRETEXT | 84 | De la: fleurdelis 24 Aprilie 2010 10:11 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural