care s-au maturizat, iaso...care nu... coana mare mi-a facut azi apologia lu' cesca, ce bine era p-atunci, si cum eram noi in CAER, si cum nu exista prostitutie si pedofili, si cum nu umblau fetele despuiate cu pasarica la vedere ioi... exact asta imi lipsea, nostalii de pe vremea impushcatului |
||
Anouk Postat pe 30 Noiembrie 2009 18:06 |
||
---|---|---|
vezi ca te apuca depresia daca vorbesti de coana mare... |
||
iasomia Postat pe 30 Noiembrie 2009 18:12 |
||
pai is deja dusa cu capu', mama...urata-i batranetea asta, mai ales cand vrei mortis sa fii in centrul atentiei am cumparat bilete la Iris, da' nu ne putem duce ca a facut istericale...cum sa stea o noapte singura ? daca intra cineva peste ea in casa ? pe ea cui o lasam ? stai sa vezi cand o auzi G ca nu mergem, cat e el de pasnic tot o sa ridice niste sfinti la cer |
||
|
||
Anouk Postat pe 30 Noiembrie 2009 18:23 |
||
fruntea sus... sunt necazuri mai mari pe lumea asta... tu o bagi in seama? esti copil.. |
||
iasomia Postat pe 30 Noiembrie 2009 18:24 |
||
ehe, he, he...toanta si io, iasomico | ||
Anouk Postat pe 30 Noiembrie 2009 18:27 |
||
iasomia Postat pe 30 Noiembrie 2009 18:28 |
||
adevaru' e ca ma joaca-n foi de vitza | ||
Anouk Postat pe 30 Noiembrie 2009 18:29 |
||
anouk..pune-o in butoiul cu varza...(zise o viit coana mare) | ||
LILO Postat pe 30 Noiembrie 2009 18:34 |
||
Buna seara! ce fac fetele,va simteti bine? |
||
Helen29 Postat pe 30 Noiembrie 2009 18:39 |
||
ano, cat o sa mai traiasca,fetita? te vad maine-poimaine ducandu-i lipsa p-acilea..baga rabdare... vai de viata mea! are dreptate zambilu'.vorbesc toti..numa' candidatul geoana tace...vaaaai... chiar o sa bag un ochi astazi la 22,e base la otv...a ajuns ca interzisii aia... presedintele in functie.. te ia capu'... |
||
iasomia Postat pe 30 Noiembrie 2009 18:41 |
||
lenuto, ne dam si noi p-acilea lovite,figurante,deh... seara buna... |
||
iasomia Postat pe 30 Noiembrie 2009 18:42 |
||
cine mai face figuri in seara asta? pe irina nu o vad pe acilea | ||
Helen29 Postat pe 30 Noiembrie 2009 18:45 |
||
ioi,ce bine-am ras! "cum sa votezi un candidat care nu exista? " (aka nenea Geoana)... cloneto,Athos parca-i frate cu Hans al meu...n-a mai ramas nicio gaina vie in vecini! plateste al meu la daune de-i sar fulgii! in alta ordine de idei...da' de ce n-o duci pe coana mare cu tine la Iris?! la pariu ca data viitoare n-o sa mai comenteze nik?! Iaso...da' lustrele? ai termenat lustrele?! |
||
preciouss Postat pe 30 Noiembrie 2009 19:25 |
||
oalio cloaneto, si tu ai caine d-asta de papa tot? io nu ma mai uit la tembelizor, si asa n-am toate tziglele pe casa...ma tampesc de-a binelea |
||
Anouk Postat pe 30 Noiembrie 2009 20:30 |
||
papa tot,da.... inca mai papa,degeaba o luat lectii de buna purtare si dresaj in particoler... io daca-i spun "sezi",el se arunca pe spate,cu toate labele sus,ba mai face si mutre d'alea de nevinovat... |
||
preciouss Postat pe 30 Noiembrie 2009 20:34 |
||
barbat, soro poate vrea pussy, si tot incearca sa-ti spuna sa-i gasesti si lui o catelusa, si tu nu te prinzi |
||
Anouk Postat pe 30 Noiembrie 2009 20:36 |
||
ihi... | ||
preciouss Postat pe 30 Noiembrie 2009 20:38 |
||
egoisto !!! iote si la astia pe b1...titlu incendiar la emisiunea atomica: "cine vrea sa puna mana pe romania ?" se converseaza cu stolojan |
||
Anouk Postat pe 30 Noiembrie 2009 20:40 |
||
...io vreau! | ||
preciouss Postat pe 30 Noiembrie 2009 20:46 |
||
de ziua tarii . la multi ani! http://www.youtube.com/watch?v=2eySUAdCwXY |
||
LILO Postat pe 1 Decembrie 2009 08:56 |
||
LA MULTI ANI!tuturor romanilor...sanatate,sperante si multa rabdare | ||
rosioara61 Postat pe 1 Decembrie 2009 09:03 |
||
Hai LMA... sa traiasca ! preci.. mi se pare mie,sau voi va ganditi la sexuiala cand vorbiti de lustrele mele? lustrele stralucesc,cat despre restu'..sunt cuminte, ca doar suntem in post... a draq vorba asta ce mai poate fi interpretata,mai rau e cand nu inteleg ce spui.. persoane pe care le stii demult..nashpa..ca tot facui o lectura pe forum,.mda... depresia de sfarsit de an,deh... |
||
iasomia Postat pe 1 Decembrie 2009 09:06 |
||
La multi ani!!! distractie placuta de ziua voastra, ca io lucrez azi |
||
zambila Postat pe 1 Decembrie 2009 09:11 |
||
zambilici, multa lume lucreaza,eu mi-am propus sa ma odihnesc,o sa ma bag la o tzara de introspectie,sa-mi incarc bateriile... LMA... sa fii iubita..si sa iubesti.. |
||
iasomia Postat pe 1 Decembrie 2009 09:14 |
||
oalio, iaso...cica azi avem hepilica in nestirea domnului, in 3 reprize, dimineata, la pranz si seara umplutura de ziua tarii mult iubite |
||
Anouk Postat pe 1 Decembrie 2009 09:17 |
||
dap.. cica vine si elena carstea ,saracuta...i-am ascultat adineauri niste melodii,da' stii cum e romanu',trebuie sa dai ortul popii ca sa recunoasca ca ai valoare,ca ai avut,ma rog... aia cu "nu sunt perfecta" e haioasa rau,zapacita femeie... |
||
iasomia Postat pe 1 Decembrie 2009 09:21 |
||
mdea, nu stiu cum, dar emisiunea lui marutza devine din ce in ce mai penibila numai cancanuri si rascolit prin gunoi |
||
Anouk Postat pe 1 Decembrie 2009 09:28 |
||
nici nu ma mai uit, mi-a cazut tare rau ce-i face lu' maria ciobanu',nu stiu de ce... azi o sa ma apuc de placinte,ca tot sunt singura acasa si imi place sa fac shmotru... sau poate fac rulada,dap..o sa fac cu mere,cu branza si cu mac... |
||
iasomia Postat pe 1 Decembrie 2009 09:31 |
||
mie mi-a murit elanu' la intrare as fii vrut sa ma apuc de curatenie, da' nu mai am chef |
||
Anouk Postat pe 1 Decembrie 2009 09:41 |
||
chestiune. ati vazut romanu' ala de salva un copil la ny,din incediu? i-au dat americanii o placheta,dar s-a ales cu o coasta rupta si cu o nota din spital de 600$...pe care trebuie s-o achite el..."pt doua pastile si o radiografie"... ma rog,a facut-o pt sufletul lui,da' orisicat... adecatelea ce? erou,erou... da' pana la bani... |
||
iasomia Postat pe 1 Decembrie 2009 09:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Foaia de pe stalp ( varianta moderna a gazetei de perete) | 164 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
lumea | 40 | De la: ameno 13 Iulie 2010 12:45 |
prieteni sau dusmani | 32 | De la: Axl_22 10 Noiembrie 2011 17:52 |
|
||
Salarizarea la administratiile locale ! | 10 | De la: Dor_marunt 13 Ianuarie 2010 19:14 |
buna | 32 | De la: oana4me 14 Iulie 2010 11:50 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural