Chestiunea zilei..

zambile,

m-ai facut sa zambesc frumos...

sa te bata norocu' si sanatatea mosneagule..
iasomia
Postat pe 20 Februarie 2009 09:56
iasomico... sa-ti fie de bine...
zambil
Postat pe 20 Februarie 2009 10:07
ups.. gresii siliconu'... asta era, doamne fereste si apara...
zambil
Postat pe 20 Februarie 2009 10:08
aha..fumam..sper ca virtual doar...

ce o fi cu woman?cred ca iar a bagat trei lulele la cafea...
iasomia
Postat pe 20 Februarie 2009 10:11
rad rau mami...
iasomia
Postat pe 20 Februarie 2009 10:12
iaso...

crez ca wife e-n perioada aia din zi cand se gandeste la propria identitate... cati dintre noi nu suntem nehotarati cu ce sa ne identificam intr-un anumit moment al zilei?...normal sa fumezi in draci la faze d-astea...
zambil
Postat pe 20 Februarie 2009 10:15
criza de identitate, nene... asta-i chestiunea zilei... d-aia visam la feti frumosi, ilene cosanzene, zmei si cai verzi pe pereti...
zambil
Postat pe 20 Februarie 2009 10:17
eh..nimeni nu-i perfect...suntem oameni...

eu nu-l inteleg pe nea ecou'...cand ma(ne) vede on nu vorbeste..arunca chifteaua si pleaca....da' cand nu are cine sa-l contrazica live...

cred ca este cam salbaticut...
iasomia
Postat pe 20 Februarie 2009 10:23
mami...

mie nea eco asta imi inspira clovnu' alb de la circ.. ala de vorbeste tot timpu' serios si lumea se prapadeste de ras...nu-i usor, sa stii...
zambil
Postat pe 20 Februarie 2009 10:26
cred...trebuie sa fie greu sa fii asa..suparat pe toata lumea...

ma uitam ieri..achitai facturile....1200 pana acu' ,fara lumina...astia s-au sonat..
iasomia
Postat pe 20 Februarie 2009 10:37
zambile...nu trage dom' semaca...ca sunt bolnava si in criza de identitate de la lipsa cofeinei...

voi credeti ca in fiecare din noi zace un tigan?
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Februarie 2009 10:42
uite nenica astia fac balade...nu cazi pe spate,dar pt ca este we..hai sa va bag:

Va spun un lucru strict secret
> M-am abonat la internet
> In prima zi de stat pe chat
> 9 gagici am agatat
>
> Si le-am chemat la 7 fix
> La barul din cartierul X
> Cand le-am zarit pe toate 9
> Doamne, parc-am intrat la ZOO
>
> Prima-i bruneta cu par drept
> Pe maini, pe fatza si pe piept
> Si m-a privit zimbind usor
> Trantita intr-un carucior
>
> A doua insa m-a uimit
> Cu nasul ei cel ascutit
> Putea sa taie castraveti
> Dintr-un judetz in alt judetz
>
> A treia mi-a rinjit cuminte
> Cu gura fara nici un dinte
> C-un jet de stropi s-a prezentat:
> "Salut, sunt Silvia Scarlat"
> A patra tipa cred c-avea
> Vreo 4 tone si ceva
> Din fusta-i stramta de nailon
> Faceai trei huse la camion
>
> Pe-a cincea n-o vedeam de loc
> Doua grisine-n virf c-un smoc
> Spre mine cand s-a indreptat
> De la efort a lesinat
>
> A sasea-i buna, ma incita
> Insa de-a saptea e lipita
> Vai ce mirifice fapturi
> Trei maini, un ochi si doua guri
>
> A opta arata beton
> Proptita-n carja si-n baston
> La 83 de ani si-un pic
> Mi-a zis c-ar vrea sa-i fiu gagic
>
> A noua tipa, dragii mei,
> Te dizolvai in ochii ei
> "Eu sunt Marina " mi-a soptit
> O noapte-ntreaga ne-am iubit
>
> Acuma daca vreti sa stiti
> De ce am ochii obositi
> Si merg mai cracanat putin
> Marina mea era... Marin
iasomia
Postat pe 20 Februarie 2009 13:38
ia sa bag eu chestiunea de seara,sa-mi spun ofu'.

astazi am fost sa ma tund si sa-mi fac manichiura,am lasat acolo milionu' vechi si ceva,ehhh..doar am vrut sa ma respect ,m-am dus la salon de salon,partea proasta este ca ma dor degetele la maini de parca mi le-as fi prins in usa...ce mi-a facut aia ,ce nu mi-a facut ..imi pulseaza degetele neamule!...

te pomenesti ca imi coc...

asa ca de acum ma rezolv singura,ca doar nu-mi cade gradu' jos...
iasomia
Postat pe 20 Februarie 2009 16:25
iaso ai patit ca mine acum doi ani...

m-am dus la Bega...sa ma tund...salon de salon...si acu' doi ani mi-a luat aia 1 milion jumate...si mi-a lasat par de doua bai...
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Februarie 2009 16:28
unde pui ca bantuie si bolile mamitzule..

ai vazut stomatoloaga aia din focsani?"steriliza "instumentaru' cu domestos...20 de persoane a lasat cu gura cheala,dinti canci..nu le-a pus...le cadeau...

acu' ma uit la destele astea de imi zvacnesc asa...

cred ca am avut eu mainile obosite, am stat mult cu ele in te miri ce,oi vede maine ce si cum...

iasomia
Postat pe 20 Februarie 2009 17:22
iaso`...lasa mami ca...nu esti singura!!!
mai stim noi...nu dam nume...persoane care nu-si mai pot taia unghiile ca...are de cele de...fildesh...acu!!!
sau dreaq stie de ce sant ca...zici ca gresie!!
si...merge la...manichiurista...(un fel de atelier mecanic)...unde le olizeaza ca...altfel nu se poate!!
da`...deh!!!...asa e trendu` si...no comments!!
si...ai grija sa nu coaca cumva...D-ne feri!!!

iat wif...lasa taty ca...s-au inventat extensiile pt par!!
asa ca...nopb!!
ce vremuri dom`le!!!
hauzi tu...marina era de fapt...marin!!
ce chinurile dreaq or fi fost!!!
ovidiu42
Postat pe 20 Februarie 2009 17:29
bueyyy!

sunt aici!! nu va mai ingrijorati (mami) asa repede...

am avut musafiri din provincie.

hai sa va spun o treaba care m-a uns pe suflet.

am pus eu masa,am bagat la intuneric..si ma uitam la oaspetii mei...cascauuuu,oamenii au imbatranit, deh! toti ma intrebau ce am..pt ca par preocupata de ceva...draci! am si eu zile si zile..ca tot omu' ..

bai! si ma apuca un chef de joacaaaa! deodata asa..eu am o gramada de puiuti de perna,pe canapele..pe fotolii..(am imbatranit.mai pun un pui colo,alt pui dincolo,in fine..)si am inceput sa-i bombardez cu perne..aflati ca a fost cea mai misto bataie cu perne pe care am avut-o in viata mea..culmea! baba mea ma lovea cel mai tare.. sa fi vazut mosuletii rumeni in obraji,scumpi,scumpi de tot..

la sfarsit erau toate ciufulite si cu fardu' luat,eram pe jos de ras...ma durea ceafa,ma gandeam : ba sa vezi ca fac draq ceva de la rasu' asta...
se aude vocea lu' sora-mea:"auzi fa! (noi la chefuri uitam de maniere cateodata) da' noi de ce suntem ciufulite si mozolite asa si tu nu ai nimic?...

zic: pai de..eu inca am reflexe ,sportiva din mine nu a murit nenica! da acum fie vorba intre noi..cand bei doar apa plata esti mai fasnet...ehe,he,he....

gata? v-a trecut?...

daca nu intelegeti ce am zis va explic alta data...ca acu' trebuie sa strang p-acilea...
iasomia
Postat pe 22 Februarie 2009 18:54
vericule...

se bat interlopii la mall.. pericol, durere...he,he,he...

iar dau astia cu damf de prosteala pe la nasu' romanului... il lovesc unde-l doare, adica la cumparaturi si gagicareala...

pai asta ne roade pe noi?... ce fac interlopii pe la tarabe?... da-i nene cu interlopii aia de ne conduc, care-si cara in conturi cu toate mainile tipand ca-i criza mondiala...

imi placu' titlu' catavencilor de la un numar recent... haiducii politicii romanesti"iau criza de la bogati si-o dau la saraci"...he,he,he...
zambil
Postat pe 23 Februarie 2009 08:39
zambil,

trasai cu ochiu' la oscaru' ala...politica si acolo,m-am bucurat in schimb pt Kate Winslet,da' alta data m-as fi bucurat mai mult,cred ca ori am imbatranit..ori ma scarbira astia de tot...
iasomia
Postat pe 23 Februarie 2009 08:50
m-a impresionat sobi cseh ,l-am vazut pe pro..cat suflet pune in incercarea lui de a ajuta copiii cu handicap...are suflet mare bozgoru'...
iasomia
Postat pe 23 Februarie 2009 08:56
iasomico...

ai dreptate, oscaru' e un fel de eurovision d-al lor... se voteaza intre ei... da' winslet aia e buna rau...dracolitza... si crez ca se si culca cu cine trebuie, ca numa' cu talentu' mori dracu' vanzand detergenti pe la televizor...
zambil
Postat pe 23 Februarie 2009 08:57
pai..asta este secretu' fericirii..sa o pui cand trebuie, cu cine trebuie..la bransa lor ma refer.. desigur...
iasomia
Postat pe 23 Februarie 2009 08:59
mda..

ia sa vedem chestiunea zilei.

asta seara la ora 21,30(parca) tatulici face o emisiune din italia,o sa fie acolo si alde turcescu,hurezeanu &comp,cica o sa fie si ziaristi italieni,tare sunt curioasa cum o sa combata ai nostri..nu de alta,dar mi se pare atat de suspecta tacerea asta a noastra,tare suspecta...ehhhh...
iasomia
Postat pe 23 Februarie 2009 16:45
iaso...

stii ce-mi trecu prin minte?... teoria conspiratiei, desigur... da' daca astia de violeaza si omoara-n serie sunt platiti de haidamacii lu' berlusconni?...hmmm?...
zambil
Postat pe 23 Februarie 2009 16:59
floricel...

stii ca nu prea ma pricep,dar avusai musafiri si le-am spus asa: nenica..io zic ca macaronarii fac tot circu' asta pt ca fortele de dreapta sa creasca in sondaje...la dreapta aia dura ma refer..
iasomia
Postat pe 23 Februarie 2009 17:05
a bonjour...ma dispera azi netu'...nu am putut intra...dar imi face mare placere sa va anunt ceva...

lumeeee....prietenul nostru vanghelis, cu ajutorul a doi prieteni, are un blog personal...ii puteti citi proza si versurile la vanghelis008.wordpress.com

si binenteles si pro asteapta sa il cititi pe site-ul lui...

nah...ca am facut sib eu reclama
wife_de_zmeu
Postat pe 23 Februarie 2009 17:21
dap...o chestiune draguta..

dar tot nu-l inteleg pe fratele Vanghele,ar putea din cand in cand sa ne mai dea si noua cateo poezie,s-a facut rau....
iasomia
Postat pe 23 Februarie 2009 17:27
wife, tu si gogosica ati fost azi cu noutatile
si_totusi
Postat pe 23 Februarie 2009 17:31
a postat, da' pe blog pe garbo...

despre italieni...acum...si eu sufar de teoria conspiratiei, si zic ca asta numai din presa se face...ca una care am lucrat acolo 2 ani, pot sa zic ca sunt numai interese politice la mijloc...italianul din clasa medie nu gandeste asa despre romani

dar iara zic...ce vrea sa faca isteria in masa, nene...cam ca la fanatici asa...
wife_de_zmeu
Postat pe 23 Februarie 2009 17:33
iaso...

ca vrusei sa termin cu berlusconu' ala... da nene, mafiotii aia fac lucratura cu tot felu' de japitze tiganesti p-acolo... ca la cozi de topor sculptate manual suntem maestri artizani din mosi stramosi...
zambil
Postat pe 23 Februarie 2009 17:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum sa scap de timiditate? 15 De la: Valy_Valentina_3 10 Aprilie 2014 16:28
Vina mea....partea a doua 41 De la: crys14 28 Decembrie 2009 13:31
SIMPLU 75 De la: wife 19 Septembrie 2009 09:50
Chestiunea zilei.. 23567 De la: Clm 4 Iulie 2017 15:59
FWB sau prietenie cu avantaje sexuale 40 De la: fleurdelis 15 Mai 2010 20:42
Setari Cookie-uri