dragi romani... sincere condoleantze de 1 Decembrie... urmeaza iarna,anotimp in care facturile la intretinere va vor cocosha,daca n-au facut-o deja... in plus,nu va mai puteti baza pe-un shorici sanatos,ca la mama lui,de sarbatori...poate doar daca-l jupuiti de pe politicienii zilelor noastre... Iaso,nici vorba de secsuiala in calduroasele ganduri adresate lustrelor dumitale! poate decat daca or fi sh'alea fru'n simbol falic,ceva... mami,ziceam de lustre ca nu mai erai live,in mijlocul nostru... ceea ce insemna ca mai ai treaba,alea-alea... |
||
preciouss Postat pe 1 Decembrie 2009 16:17 |
||
---|---|---|
zise preci si iesi din camera cu impresia falsa ca a scapat de beshteleala! | ||
ready_vivus Postat pe 1 Decembrie 2009 16:20 |
||
n-am scapat?! so spanck me... |
||
|
||
preciouss Postat pe 1 Decembrie 2009 16:22 |
||
seara buna la toata lumea !!! G sunt... iaso, am intrat special pe topicul tau, ca sa te salut si sa iti doresc toate cele bune o seara faina sa aveti |
||
Anouk Postat pe 1 Decembrie 2009 17:22 |
||
hei G..long time no see a venit iarna, copii.. |
||
melanie Postat pe 1 Decembrie 2009 19:35 |
||
dap...a intrat sa va salute...si ca sa scape de gura mea, crez iarna, mel ? cum dreaq ? la mine bate un vant de zici ca nu-i adevarat, da' frig nu este mey, cu adanca mandrie tre' sa recunosc ca azi nu am deschis tembelizorul |
||
Anouk Postat pe 1 Decembrie 2009 20:07 |
||
brava. asa am inceput si eu . acum il deschid cand ma simt rupta de realitate. | ||
bluelight Postat pe 1 Decembrie 2009 20:11 |
||
revista televiziunilor aservite mogulilor... realitatea tv: la acuzatia lu' stoica despre cine se afla in spatele monstruoasei coalitii (patriciu, voiculescu, vantu) betzivu' orban raspunde - folositi metode comuniste, oamenii de afaceri sunt transformati in ciocoi... pai bine nea sica, da' ce zise crinutzu' la nervi dupa exit pollu' de la turu' unu?... cum care crinutzu'?... presedintele pnl, ala... antena 3: boureanu' admite ca o televiziune comerciala are dreptu' sa dea ce stiri doreste, dar le cere aservitilor sa exprime direct sustinerea pt geoana... raspunsu' lu' gadea?... laudele si pupincurismu' nu inseamna jurnalism... gura pacatosului adevar graieste... tvr 2 intrerupe un program pt a transmite in direct adunarea de la adamclisi organizata pt candidatu' geoana... unde primaru' mazare apare costumat in michael jackson (camasa alba lucioasa si curea cu tinte), sa le spuna constantenilor ca a venit sa faca frigu' alaturi de ei... he,he,he... fara comentarii... apropos de pupincurism... cuplu' de moderatori comici de la realitatea le ia un interviu la timisoara eroilor restauratiei oligarhice... pa ursu-l mananca-n cour sa-l intrebe pe geoana daca l-a informat pe parteneru' crin despre scopu' calatoriei la moscova si subiectele discutate acolo... raspunsu' lu geoana?... ii asigur pe romani ca bla-bla-bla-bla-bla-bla... mutra lu' ursu dupa lamuririle date de geoana este antologica, ceva gen gadea, stan, ciuvica, badea dupa exit pollurile de la turu' unu... a, ca uitai... referindu-se la evenimentele de la timisoara, si p-orma din toata tara, nistorescu scoate epurele din joben: nicaieri nu s-a mai pomenit o revolutie impotriva opozitiei... pai bine bre, impotriva opozitiei poate nu, da' impotriva restauratiei, da... ca asta fac mogulii, restauratie... |
||
zambil Postat pe 2 Decembrie 2009 08:28 |
||
pro, ai intrat special pt mine? hai ma mami..ca m-ai impresionat.. si tie numa' bine,de fapt,voua... ioi,sa nu te gelozeasca anuska... zambilu' prost inspirati,nu ale ajungea o tara? s-au dus tocmai la timisoara...si cand?de ziua nationala.. |
||
iasomia Postat pe 2 Decembrie 2009 08:43 |
||
iasomico, ce alta dovada ca nu le mai ajunge?... le trebuia binecuvantarea lu' coposu' si a timisorenilor... si din ciclu' marea greatza: dinescu, stand ca un trepadus marunt la coltzu infamiei de la timisoara... nea mircica, nici nu stii ce marunt incepi sa fi.. diaconu' molfaindu-si batranetile pe la antena 3... in sfarsit, doina cornea, trezita din letargie cronica ieri seara ca sa-si dea sustinerea pt marea reconciliere nationala impotriva lu' basescu... alta pusa la fereastra fiindca vine postasu' cu pensia... |
||
zambil Postat pe 2 Decembrie 2009 08:53 |
||
este peste puterea mea de intelegere,nu neg ca pdl-ul abia a asteptat sa iasa si el in strada,dar chiar au iesit cativa tineri din preajma mea ,s-au dus in piata,si nu sunt in niciun partid... votanti d-ai lu' crinu'..extrem de dezamagiti. cum sa crezi in marea reconciliere, cand au scos toate stafiile sclerozate din pod in speranta ca lumea o sa muste... pai..nu prea tine... |
||
iasomia Postat pe 2 Decembrie 2009 09:02 |
||
dap.. pe de alta parte, psedeu' trimite pe la b1 trupe de comando cu discurs de tip vangheloid: rizea si madam minca... cam asa va arata marea reconciliere in caz ca alde geoana iese presedinte: ciocu' mic, in masura in care iti reuseste figura asta avand un pumn bagat pe gura... | ||
zambil Postat pe 2 Decembrie 2009 09:11 |
||
zambilu' ieri am fost nevoita sa explic neordotox unei gagici de ce-l votez pe base,i-am zis cam asa: m-am uitat la cativa barbati pe care ii admir, sa vad cu cine voteaza: calinescu,marcel iures,szobi czeh,dan puric...etc. toti il sustin pe base,atunci daca barbatii astia luminati la cap il sustin,nu am decat sa fiu de acord cu ei. nu ca nu as avea propriile opinii,dar uneori trebuie sa explici altfel. |
||
iasomia Postat pe 2 Decembrie 2009 09:19 |
||
Iasomia,faci f.bine ca te si informezi.desi ai deja opinia formata suntem iar in postura de a alege raul cel mai mic.si eu ascult vox news,care este dupa parerea mea,un post tv,mai aproape de realitate.desi moderatorii,ar trebui sa lase mai mult invitatii sa vb.ma refer la Calinescu,de pilda.nu e chiar moderator dar ajuta acolo unde moderatoarea,chiar nu face fata,necunoscand prea bine politica noastra.dar Calinescu o face cu prea multa impunere .imi place sa-l ascult,dar este destul de 'slefuit' de politica,ca sa imi impuna parerea lui.Baselule ai noroc si de data asta!neavand alternativa..... |
||
alexxandra Postat pe 2 Decembrie 2009 09:45 |
||
nea iulica, acu' si matale,vii si ii spui uneia de are topic cu titlul"chestiunea zilei" ca asa si pe dincolo,eu pt calinescu o sa am intotdeauna o slabiciune... pai..nu avem alternativa... hai basescu... |
||
iasomia Postat pe 2 Decembrie 2009 12:58 |
||
la timisoara a fo o jenanta diversiune pdl-ista!! se vedea pe fetele maimutoilor ..ca erau imbatati si trimisi sa strige sau sa se bata cu simpatizantii psd-isti!! base... naspa zile ai ajuns !! |
||
superbus Postat pe 2 Decembrie 2009 14:45 |
||
superu' mi-e lene . bine. |
||
iasomia Postat pe 2 Decembrie 2009 16:01 |
||
mdea...e grele cu politichia asta, nene isca niste patimi, mai ceva ca alea cu hristos |
||
Anouk Postat pe 2 Decembrie 2009 16:03 |
||
anuska, numa' la aia instabili,fetita... preci, acu' vaz.. sa vezi tu ce falus iti da tie mamoanta cu prima ocazie... |
||
iasomia Postat pe 2 Decembrie 2009 16:08 |
||
ioi, mor... iaso, iti mai aduci aminte cand baga zambilu cu candelabru ala ? |
||
Anouk Postat pe 2 Decembrie 2009 16:10 |
||
oups!!! ce spuneam io de preci? |
||
ready_vivus Postat pe 2 Decembrie 2009 16:10 |
||
Dari Daniela [Lala_cri,eu nu vorbeam de mineriada!n-am vorbit niciodata pe forum inca de mineriada,care a fost o oroare,indiferent sub"patronajul"cui s-a desfasurat![/quote] Draga mea nu era vorba de tine! |
||
lala_cri Postat pe 2 Decembrie 2009 16:12 |
||
daca nu va pun asta..nu pot dormi la noapte chiar daca azi ii 2 decembrie... http://www.youtube.com/watch?v=JiIxrTw5830 |
||
LILO Postat pe 2 Decembrie 2009 20:57 |
||
ioaaiii si asta... http://www.youtube.com/watch?v=Dva6BDriqvU |
||
LILO Postat pe 2 Decembrie 2009 21:02 |
||
renuntasem la teveu cu ceva timp in urma...ramasesem cu radioul,si ala decat dimineata,cand faceam un mic slalom printre poantele astora de la kiss,zu,etcetera... rasu' pe stomacu' gol n-a omorat pe nimeni,deh... ...da' greatza - da! ...ca greatza a fost ceea ce-am simtit in momentul in care prostanacu' national s-a dat in stamba cu farfuridi si gainushidi la kiss... hai,base!...c-altfel dau dreaq in icter... mamoanta,nu dadea! erau urari de bine alea! |
||
preciouss Postat pe 2 Decembrie 2009 21:19 |
||
poi fratilor...treaba ii "oabla" se formara taberele...in strada...mai ales in strada... ioaaiii vaaii doamne ce intuneric este in tara...zilele astea... |
||
LILO Postat pe 2 Decembrie 2009 21:23 |
||
...anuk, esti pro??? nu te-am reconoscut ca t-oi schembat lucul... ...adevaraciune ca in luna asta am trecut den comemorari (decand o decedat raposatul tatu ii facem zaua in fiestcare an ca ase vfra mamuca )( sencer - imi e f.f.grau sa vaz masa cu tortoletul fara de lomanari sa cu o candela si o poza alaturi, decat sa ma fac ca in zaua aceea nu izista zaua de nastere a lui - da nu am cu cin ma-ntalege )... ...nu am vezut niciodata o dragoste asa mare intre doua persoane de secs opos... ...a morit si bunica sotaei lu frate-meu.... ...iar amnu aterizai de la maormantarea unei matusici... ...pentru corios - dupe ce or micsorat somajul (mie mi-or loat 20 lei ca or crezut ca am pra mult) or loat si 100 (era 170 lei si amu iste 160 lei)ajotor pt.inmormantare (v-am promis ca o sa va zac daca mai merita sa morim sau ne videm de traba si asteptam sa traca creza) |
||
daria_ Postat pe 2 Decembrie 2009 21:34 |
||
ce ziceai tu de preci,bre?!? tradator de neam si tzara care esti! |
||
preciouss Postat pe 2 Decembrie 2009 21:36 |
||
..lala-cri, crad ca mi-ai respuns pe fila ailalta (ca nu am temp sa cetesc mai mult)mie...ai fost matale stodenta in tempul meneriadei da atunci om fost si base menistru al transpoartelor si or fecut miner la Craiova harakiri....iar Petrica cel roman o fost menistru.... | ||
daria_ Postat pe 2 Decembrie 2009 21:38 |
||
preci, nu dadea! ca io te periam... |
||
ready_vivus Postat pe 2 Decembrie 2009 21:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Foaia de pe stalp ( varianta moderna a gazetei de perete) | 164 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
Exista oare cev aintre noi? | 73 | De la: eu_geminy 16 Mai 2011 00:17 |
prieyenye | 44 | De la: elodia 18 Decembrie 2009 14:17 |
|
||
buna toturor! | 14 | De la: garbo106264 23 Martie 2010 21:59 |
CIND,UNDE SI DE CE SE RASTOARNA CARUTZELE CU FILOZOFI ? | 15 | De la: nelly05 22 Septembrie 2010 21:16 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural