Chestiunea zilei..

da' ce-s io,bre?!
scama?!
covor?!
presh?!
preciouss
Postat pe 2 Decembrie 2009 21:43
..in alta ordene de idei : nu ma satesface modul cum enterpreteaza marinelul chiorate cele afermate de enstitutul Mina Minovici..
.
...din pecate, atunci cand se face o experteza criminalestica (vorovesc in conostenta de cauza) nu sa poate pone o conclozoiune in doua zale...
...proba e neconclodenta (de aceea den 18 pag.dom pres.cetit o fraza- basca faptol ca era sa-si stearga o emaginara lacrema chind zasa : sa-i fie rosine lui patriciu...)
.. per che e fecut un cd din o postare pe internet (orice copie e socotita, in dreptol crimenalistec - neconclodenta si alterata)...
daria_
Postat pe 2 Decembrie 2009 21:46
...sont f.obasata de la parangheliile de "d-zeu sa-i ierte" la care am aveut "onoarea" sa partecip, da mai zac cateva covinte si nu va mai stresez cateva zale:

- la Temesoara am aveut o pretena care o mers la antemeteng...
..demonstrtantul care or vinit enstantaneu la meteng antijoana, or fost motevat "daca nu vii, pot sa-t dai demesia"... li s-or dat staguri di la revolutune cu gaura in mijloc....or premit benare pe care era joana, ileescu, hrebenciuc, patriciu... (aia de la pd zac ca o fost meteng neorganezat, da erau acolo sa conselieri pd)...

...sa la bucale o fost on meteng neorganezat unde or partecipat monica macovei si actoalul menistru al inculturii - paleologul (cred ca unchiu-sau sa intoarce in mormant)...

...stodentii di la bucuresti di la unele facoltati or fost envitati la o excursae gratuita, cu mencare si beutura ...s-or trezat la Ploiesti - la un meting "spontan"....

...stodentii de la o alta faculta or fost inbarcat in autoicare si or fost plembat la un meting portocaleu, cu pancarde, baloane si alte cele... la Petrosni, unde stepan este ritzi (maridul vestetei monica ridzi)...

...mai molte detalii nu poci da - e vorba de boraceii mei care sont stodente la anomite facoltati si care, in loc sa fie cu mine la evenementul tragec (moartea unei rubedenii) or fost fortat sa mearga la un meting "spontan"...
daria_
Postat pe 2 Decembrie 2009 22:03
preci, vei fi ce-ai fost si chiar mai mult decat atat, vorba tribunului

vad ca tanti-ta daria iar vrea sa vorbeasca singura p-acilea... ca iar n-o mai ceteshte nime'

in afara de mine, ca am reusit sa descifrez vreo doua randuri si pe urma m-am enervat.
tanti dario, vorbesti in totala NECUNOSTINTA de cauza. si NU E prima data cand faci asta, dar te las sa iti faci damblaua in continuare.
atat vreau sa iti spun : nu s-a facut nicio expertiza criminalistica. expertizele criminalistice se fac in dosar, la cererea unei parti sau a magistratului

ceea ce a facut institutul de criminalistica in acest caz a fost o simpla constatare FARA VALOARE DE EXPERTIZA CRIMINALISTICA. PUNCT.
ready_vivus
Postat pe 2 Decembrie 2009 22:10
redi, eu nu am reusit sa inteleg nimica - dar absolut nimica - din ce a scris coana daria dupa ce si-a luat medicamentele.
Insa pot sa spun ca in timpul mineriadelor ministru la transporturi era unul, Corneliu Burada, inscris acuma pe la liberali; deh, ca asa e la noi democratia, diversa si de uniune nationala. Baselu a fost la transporturi din aprilie 1991, e drept, dar si-a pierdut ministerul in urma mineriadei din septembrie '91, cand a cazut si guvernul Petre Roman.
anakin
Postat pe 3 Decembrie 2009 00:40
Anakin, salutare
eh, e cineva pe aici care ii tot da cu fosta apartenenta la anumite "structuri" si care, dat fiind acest fapt, ne "sugereaza" ca ar fi in tema cu nu stiu ce manareli la nivel national si chiar international, ca sa nu spun de-a dreptul interplanetar...

o perioada i-am urmarit postarile, pana cand au devenit de-a dreptul iritante... vorba cuiva insa: cine a fost CADRU in anumite structuri, nu se trezeste vorbind aiurea, mai ales pe un forum public, facand si uz de fostele-i preocupari, dar avand grija sa lase un semn de nedumereala pentru "noi", paulimea de pe site:"daca as putea vorbi... dar nu pot, ca am facut legamant de tacere si de castitate"...
Ori, din ce am tras eu concluziile, ca ofiter in rezerva de doar vreo 3 anisori, e vorba doar de un fost angajat civil care a mai auzit ceva discutii printre "cei mari", adica printre ofiterii din unitatea respectiva. probabil ca a mai si dactilografiat ceva documente, cu toate ca eu NU as baga mana in foc ca "avizul ala de securitate" NU a fost doar asa, o chestie de genul "vedeti bai, prostilor, cine sunt eu si cine isi pune mintea cu voi?"
ready_vivus
Postat pe 3 Decembrie 2009 00:46
eu nu ma mai obosesc, ma doare ochiu` si nu vreau sa imbatranesc, inca-s misto..

cat despre president...atata timp cat azi spui una si maine te contrazici in afirmatii, nu dau doi bani pe tine...

golan de coniac ieftin, indiferent cati bani are el.
melanie
Postat pe 3 Decembrie 2009 00:49
redi,ca doar nu o fi vorba de vlad tepes, nene..

mela, as fi de acord cu tine, dar pot spune ca asta e o boala generalizata la nivel de politician roman, asa incat nu pot sa spun ca altul e mai breaz, ci doar ca minte mai putin.

Apropo, ati vazut "Cantarea Romaniei" de ieri, de la Adamclisi, transformata in miting electoral?.. haideti, ca doar a dat-o tvr2-ul in direct.
anakin
Postat pe 3 Decembrie 2009 01:01
Anakine, mai stii?
Nu, eu unul nu am vazut-o, refuz in continuare cu incapatzanare de catar sa ma mai uit la tv.

De acord, niciunul nu e mai breaz. Dar si Mel are dreptate. Acum de ce sa nu o spunem pe a dreapta: asta a fost tot timpul in vizor, in ultimii cinci ani, asa ca s-au "vazut" si popularizat toate. Ceilalti au stat mai in umbra pentru ca nu prea prezentau interes pentru vulgul cel de toate zilele.
ready_vivus
Postat pe 3 Decembrie 2009 01:04
Anakinu`, din pacate, da. Aici ai dreptate, politicianul roman nu prea are...caracter.
Adamclisi ? nu, am pierdut-o..paine si circ ?
melanie
Postat pe 3 Decembrie 2009 01:05
Mai interesant, exact ca acum 20 de ani. Vrei link sau comentarii?

Uite aici: http://www.realitatea.net/tvr2-si-a-intrerupt-o-emisiune-pentru-a-difuza-imagini-de-la-mitingul-lui-geoana-de-la-adamclisi-vezi-video_689978.html
anakin
Postat pe 3 Decembrie 2009 01:13
dario!!!! acum vazui ca tu esti foarte nemultumita de cum a interpretat baselu ceea ce a zis Institutul Mina Minovici... si mi se pare normal sa fii asa! Pentru ca "Mina Minovici" NU A ZIS ABSOLUT NIMIC!!! ai dreac marlani si medicii aia de la Mina Minovici ...
Si IAR ai "vorovit" (termenul tau) in "cunostinta de cauza"...
Se vede treaba ca erai chiar foarte obosita, cum ai spus si tu in a doua postare...
Mami care tot timpul "vorovesti in conostinta de cauza", pai ce are sula cu prefectura, Doamne iarta-ma!??? Ce are a face "Mina Minovici", care e Institutul de Medicina Legala, cu I.N.E.C.-ul, care e Institutul National de Expertize Criminalistice???
Poi ce, au dus filmul la Minovici sa vada daca nu cumva l-a violat careva? Ori filmul ala era in stare de ebriebrea?
ca sa nu mai spun ca eu unul, in 4 ani de facultate de drept la zi, nu am auzit de "drept criminalistic" (iar ai vorovit in conostenta de cauza). De Criminologie si de Criminalistica da, am auzit si le-am mai si studiat. Dar probabil ca ai fi facut si tu o facultate de "drept juridic", de vorbesti atata in cunostinta de cauza

Dario... eu unul sper sa te tii de cuvant si sa iei o pauza de cateva zile bune... surmenajul isi cam spune cuvantul.
ready_vivus
Postat pe 3 Decembrie 2009 01:33
De la: daria_pet, la data 2009-12-02 22:03:49
...mai molte detalii nu poci da - e vorba de boraceii mei care sont stodente la anomite facoltati si care, in loc sa fie cu mine la evenementul tragec (moartea unei rubedenii) or fost fortat sa mearga la un meting "spontan"...

iote fleoshc! mai multe detalii nu poti da! or fi supravegheati de securitate, mi5 si fbi la un loc, sub inaltul patronaj al cia controlat de basescu, sa nu care cumva sa scape mama-sa ceva pe garbo.ro ca-i bai mare! le vor lua boii de la bicicleta si ii vor bate la fundul gol in aula universitatii...
ready_vivus
Postat pe 3 Decembrie 2009 01:45
cum am zis...multe patimi isca politichia asta

efectul ? multi oameni deranjati la scufita...

cel putin asa imi inchipui, ca n-am deschis tembelizoru' de 2 zile
si sincer, nu ma incearca niciun dor sa-l deschid

Mina Minovici ???!!!
e clar !!!
Anouk
Postat pe 3 Decembrie 2009 08:13
mdea...m-a pus dreaq sa deschid tiviu'...
mare greseala, mai bine continuam sa ma uit la el inchis
toata lumea diseca scrisoarea primei doamne a tarii

jenibil !!!
Anouk
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:14
ioi, care televizor??
am 6 mogaldetze adorabile , pe care trebe sa le hranesc din 2 in 2 ore, si o pisica operata si obosita

sper sa fie bine...
zambila
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:20
De la: Anouk, la data 2009-12-02 16:10:16 ioi, mor...

iaso, iti mai aduci aminte cand baga zambilu cu candelabru ala ?

anuska,

nu raspund la provocari,zambilu' nost e ocupat in perioada asta, si sa nu greseasca..Domne feri! vreo cifra..
si apoi ca intotdeauna cherchez la femme d-ala,eu sunt de vina,pt ca eu l-am intrebat ce si cum...

in alta dezordine..
lasati-o mai pe daria sa-si spuna si ea pasul,pai se poate?
bagam cenzura?
nope...
iasomia
Postat pe 3 Decembrie 2009 10:07
mda..

in seara asta..marea confruntare..ne-au intors astia matele de tot...
sa treaca draq alegerile astea,ca nu se mai poate...

si vedeti ca s-au aliniat planetele,cica...suntem plini de draci...ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 3 Decembrie 2009 10:10
isomico, nu cred ca o cenzureaza cineva, mamicule... cel putin, in cazul meu, departe de mine intentia asta.
Dar daca tot "voroveste in conostenta de cauza" mai tot timpul, sa "voroveasca" despre ceva de care are cat de cat "conostenta de cauza". Spre exemplu despre o reteta de sarmale ori de tratamente traditionale ale colicilor la bebelusi, ca de "sistemul" din care a facut parte si de "nu pot sa zic mai mult", aruncat cu o alura de mister infantil la fiecare trei postari, m-am cam saturat...
Cu atat mai mult cu cat se vede de la o posta ca vorbeste doar din amintirile despre barfele auzite in "careul ofiterilor" dimineata, la cafea...
ready_vivus
Postat pe 3 Decembrie 2009 10:25
ready,

mamoanta..pai in astea stam noi?
suntem tipologii diferite,cine stie ce necazuri are si ea acasa,defuleaza acilea.

trebuie sa fim mai toleranti,nu ne place..ignore...

pai ce?irinuca,alexa...daca nu le-am baga noi din cand in cand in seama, ar abera atat?

mi s-a intamplat sa am chef de vorba, si sa nu am cu cine sa vorbesc,pt ca userii erau ocupati sa-i dea replica irinucai...dar am preferat sa ies..ce era sa fac?

sa ma bag si eu acolo..si sa ma nervozez...?..

mai bine spune-i lu' iasomica cu cine votezi,hai la ureche,ia sa vaz...
iasomia
Postat pe 3 Decembrie 2009 10:32
redy, ce ai mama ? te-ai sculat in bie azi ?

iaso, despre ce provocari zici tu acolea?
mda...bash ca-s aliniate planetele alea

eu nu stiu daca ma uit la confruntarea astora. deja am impresia ca traiesc in alta realitate. sau ei. depinde din care unghi privesti problema.
oricum, am sentimentul ca nicio campanie electorala nu a fost mai murdara ca asta. mai la limita grotescului.
asta ma face sa cred ca sunt disperati rau de tot. mai ceva decat noi.
parca-s anesteziata. nu simt nimic din efervescenta sarbatorilor de iarna. si nu ma gandesc la alergatu' prin market dupa mancare. imi lipseste starea de spirit ca sa "simt' ca se apropie craciunul. ma lovi introspectia acum. nici eu nu-s pe dunga mea
Anouk
Postat pe 3 Decembrie 2009 10:35
mamicule, e sicret...
ei, pe dreaq! voi vota cu cel de pe urma caruia voi avea si EU de profitat. De profitat in mod direct!

Deh... mi se rupe de ei, de toti, din partea mea nu m-as fi dus la vot, dar interesul MEU personal e mult mai presus decat interesele politice ale unuia si ale altuia.
So... deja opinia imi este formata, votul meu e dat deja
ready_vivus
Postat pe 3 Decembrie 2009 10:37
anuska,

nu simt nimic nici eu deocamdata,ma simt ca si cum as fi mahmura,si vorba ceea ,nu am baut nimic de ani de zile...
am simturile amortite,ma enerveaza pana si astia prin magazine,prea multe globuri,si acareturi pt craciun..si anu' nou,e prea devreme...

ba o sa ma uit,

oooo abia astept,nu am vazut asa o increancenare pana acum...si atata mizerie umana...
iasomia
Postat pe 3 Decembrie 2009 10:38
iaso, coboara ceata resemnarii peste noi.
ai dreptate cu magazinele alea. prea pline de de toate. iar oamenii parca sunt tot intr-o goana frenetica sa cumpere, sa acumuleze. discuta despre mancare, despre brazi, despre globuri. imi dau senzatia ca incearca sa mascheze un gol interior

ma lovi filozofeala azi
Anouk
Postat pe 3 Decembrie 2009 10:43
sis, drept e ca de vreo doua dimineti nu prea ma trezesc eu in apele mele... dar astea-s trecatoare ca si viroza "micutului" meu (am pus intre ghilimele ca, deh, "micutul" meu are vreo 14 anisori indata ).

azi noapte insa, vazand anumite postari aici, parca mi s-a pus un pic pata pe autoarea lor, pentru ca au fost cativa care i-au atras atentia la modul cel mai amical ca da dovada de lipsa de respect prin faptul ca se prosteste in halul ala...
Mde... o avea impresia ca pare mai 'teligenta daca ne irita pe noi cu "limbajul" abordat... macar daca ar sti sa il foloseasca.
ready_vivus
Postat pe 3 Decembrie 2009 10:46
nici io nu simt dar ma straduiesc cat pot.

o farama de optimism...
http://www.youtube.com/watch?v=62gF3iGkrpQ

nu de alta dar sa ne revenim...
LILO
Postat pe 3 Decembrie 2009 10:46
ready,

cum e cu primarul minune?
aratau astia pe antrenorul ala din sibiu, de scoate campioni fara sa aiba patinoar..
cum asa?
iohannis a lasat capitala culturala europeana fara patinoar?
cultura,cultura...da' mai dam si din craci..

pricepui cu cine votezi....

anuska,

baga mami..fii profunda...
iasomia
Postat pe 3 Decembrie 2009 10:47
redy, daca nu iti place, nu citi mamicule...fiecare zice ce vrea, cum vrea...ce-avem noi de-acilea ?
Anouk
Postat pe 3 Decembrie 2009 10:49
2 nervi!!!!
nazirra
Postat pe 3 Decembrie 2009 10:52
daca ar fii sa zic mi-e ca nu ma mai opresc...mama ei de viata courva...

am o zi "de-aia"...cand fac bilantul si ies pe minus
Anouk
Postat pe 3 Decembrie 2009 10:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Despre o relatie veche de prietenie-sfaturi 32 De la: garbo_409127 9 Aprilie 2015 10:18
noni 10 De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:04
:P 13 De la: tutankhamon 1 Februarie 2010 00:12
cure de slabire 1 De la: crazy_angel 17 Decembrie 2009 20:32
Hello..!!! 105 De la: Eda 22 Ianuarie 2010 17:08
Setari Cookie-uri