iaso, matale stii poate ca eu nu tin partea oricui, daca nu merita... da, patinoarul de care vorbesti a existat si inca mai exista, dar nu prea functioneaza... Numai ca din cate stiu eu -s-ar putea sa ma insel, dar nu cred- primaria nu are nimic a face cu patinoarul ala, pentru ca apartine unei societati private, Compa daca imi amintesc eu bine, societate care acum face parte din grupul Bilstein... amortizoare, subansamble auto etc... Anual se amenajeaza o caricatura de patinoar in Piata Mare a Sibiului, dar din cate stiu Johannis are un proiect mai amplu care include si un patinoar pe undeva prin Padurea Dumbrava, in zona Muzeului Astra... Acum nici el nu a putut sa le faca chiar pe toate... si repet, ca primar eu consider ca a fost si este foarte bun. Ca premier insa... ma abtin Nivelul, jocurile politice si interesele celorlalti sunt mult prea mari. Apropos, nu voi avea nici un avantaj DIRECT daca Johannis va fi prim ministru |
||
ready_vivus Postat pe 3 Decembrie 2009 10:53 |
||
---|---|---|
naziro...de ce te miri? | ||
LILO Postat pe 3 Decembrie 2009 10:54 |
||
iooiii, sis!!! lasa dreaq avatarele alea, nu te mai juca cu ele, ca ierea sa ma bag la un incest acilisha fara sa bag de seama! iaso, ia-i mami jucariile din mana, nu o mai lasa de capul ei! |
||
|
||
ready_vivus Postat pe 3 Decembrie 2009 10:56 |
||
ready, bine ca sunteti multumiti... am fost si eu de doua ori anul asta la sibiu,trag la o pensiune christine,imi scapa numele strazii... imi place cum va strangeti in centru la pizzeriile alea... |
||
iasomia Postat pe 3 Decembrie 2009 10:58 |
||
da ai dreptate asa este | ||
garbo070035 Postat pe 3 Decembrie 2009 10:59 |
||
da ,,,,,,,,, | ||
garbo070035 Postat pe 3 Decembrie 2009 11:00 |
||
35, bine. stai jos. |
||
iasomia Postat pe 3 Decembrie 2009 11:01 |
||
io s de acord cu redy, imi place iohanis ca primar daca pleaca in buc n o sa l lase sa faca nimik asa ca mai bine sa stea aci!!!!! | ||
nazirra Postat pe 3 Decembrie 2009 11:02 |
||
bre nea 35... ai ceva de zis, sau doar iti faci inviorarea de dimineata? iaso, amu or fi si nemultumiti destui, ca nu poti sa ii multumesti pe toti, stii cum e... Johannis a stiut probabil cum sa imbine interesele personale cu interesul obstei, in sensul ca nu a facut ca toti ceilalti din tara, isi vede doar ograda proprie si de restul ii doare in pix. A facut ceva si pentru oras, nu numai pentru clanul lui |
||
ready_vivus Postat pe 3 Decembrie 2009 11:04 |
||
bai copilasi.. urat imbatraneste dinescu. ce s-a apucat el sa spuna ca i-a zis cineva ,candva..ca base o bate pe d-na maria... urat pt un barbat... disperati sunt... |
||
iasomia Postat pe 3 Decembrie 2009 11:04 |
||
hai sa ne inveselim nitelus... http://clipurivideo.blogspot.com/2008/05/maimute-dansatoare.html intrebarea este: care dintre "astea" sunt eu si care...sorela kinguta? ca io una nu stiu |
||
LILO Postat pe 3 Decembrie 2009 11:09 |
||
iaso, astea-s deja barfe de facut pe marginea shantzului, la tara, seara, cand babele asteapta vacile sa vina de pe imash... probabil s-or fi gandit ca le da un aer mai 'telectual daca nu le fac direct in poarta ci la tv... urat. |
||
ready_vivus Postat pe 3 Decembrie 2009 11:10 |
||
l ati vazut pe base la circotyasi?????am ris sa mor ce i a facut huidu.....!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 3 Decembrie 2009 11:12 |
||
mi-l si inchipui pe Dinescu, cu o basca d-aia "proletara" pe cap, de tractorist, cu tzamburushu' ala in mijloc, cum isi rasuceste el o tzigare din "matase" de porumb intr-o foaie din Scanteia de ieri... apoi, cu un aer de atotstiutor, ii povesteste lu' badea Gheo:"Ai auzit, bai, prostovane? Marinelu o zapacit-o pe aia alui, o prins-o in uofsaid ca nu o luat sticla din camara inainte de a pleca ei la caminu' cultural, la spectacol!" Si badea Gheo, adica ceilalti din jurul lui, il privesc cu adanca mirare bovina "Ia, bade, asa-i cum spui matale!" |
||
ready_vivus Postat pe 3 Decembrie 2009 11:14 |
||
un porc... s-a facut de kk,cine l-a pus sa se urce pe scena beat la cetate ,acolo? acu' e adevarat ca si solomon ala... da' cine se aseamana ,se aduna...deh.. |
||
iasomia Postat pe 3 Decembrie 2009 11:17 |
||
eu ma distrai cu alde calinescu, aseara la realitatea... nu-i greu sa-i iei la mistoace pe disperatii mogulilor, atata timp cat nu-i bagi cu adevarat in seama... si da, dinescu s-a facut de kko, inca o data... cel mai tare m-a distrat insa contrarea dintre centurista sandru si nistorescu, cu caseta de la ploiesti... toti pitzifricii au sarit sa jure cu mana pe boashe ca au vazut si ei faza, insa nimeni nu vrea sa spuna cine a luat caseta... asa c-o bagara pe sandroaica la-naintare, fara sa-i spuna si ei... he,he,he... asa-i in politica, unii sunt de sacrificiu, da' ei nu stiu.... bre naziro, nu i-a facut nimic huidu lu baselu', marinelu' a dovedit inca odata ca are umor si ca-si permite sa rada chiar si de propria imagine... daca era ceva de ras - da' un ras d-ala trist' - apai ala era geoana, tot la carcotasi... cu fatza aia de buster keaton si cu discurs la fel.... |
||
zambil Postat pe 3 Decembrie 2009 11:20 |
||
4 cuburi de gheata,al naibii..ce le are...subtirel asa whiskeanu'...ehe,he,he.. mi-a placut de florin, maxim... a fost ca pe timpuri..fara draci...se uita la ei ca la spectacol.. dap zambilu' de sacrificiu,se nasc pt a popula centura aia a politicii...madame sandru a luat-o inca o data... |
||
iasomia Postat pe 3 Decembrie 2009 11:23 |
||
nea zambilu.....l a si atins de citeva ori....cu cheia !!!!din spate......gainusa...... | ||
nazirra Postat pe 3 Decembrie 2009 11:24 |
||
florin: da' io vreau sa vorbim si despre geoana,hatru asa...tare m-a distrat.. nu prea aveau ce sa vorbeasca despre geoana,i-ar fi luat somnu'.. ai draq pdl-isti bagara masini p-acilea,urla crinu' in difuzoare discursu' in care dadea cu geoana de pamant... si acum e cu el in afis...mare courva politica asta.. oaliuuu... bai si sunt si asterele asezate ca la balamuc... |
||
iasomia Postat pe 3 Decembrie 2009 11:27 |
||
unde cred eu c-au gresit alde staffu' lu baselu' e la tactica... toti aia de-au fost pe la realitatea si antene din suporterii lu' base trebuiau sa puna pe tapet discutii despre geoana, nu sa dea explicatii despre baselu'... daca tot era circ, atunci un dialog al surzilor ar fi dezamorsat perfect politica mogulilor... calinescu si berceanu au miscat in sensu asa aseara, dar prea tarziu... si iar imi aduc aminte de dinescu, cu eforturile lui jalnice d-al ataca pe ekstein-kovacs pe tema etnicitatii... adeca exista unguri buni - aia d-au stat alaturi de geoana la timisoara - si unguri rai, aia de-l sustin pe baselu'... bre nea mircio, ai ajuns rau de tot, nene... |
||
zambil Postat pe 3 Decembrie 2009 11:40 |
||
pe mine ma lesina Peter Eckstein-Kovacs ,seamana bucata cu tata...nu am vazut asa ceva... asa e...astia pro-base..nu prea au stiut sa fie credibili. daca nu cumva, s-o fi pus accentu' tocmai pe asta,zambilu'...sa lase ca base sa fie victimizat,si votanti sa-si dea votul sensibilizati..deh.. |
||
iasomia Postat pe 3 Decembrie 2009 11:45 |
||
si apropos de unguri, delicios alde szobi czeh azinoapte... care dadu de pamant cu ungurimea mogula din teritoriu, fratzii de jaf ai lu' patriciu, voiculescu si vantu... prost sa fii sa nu vezi ca nu conteaza etnia, pregatirea sau sexu'... oamenii cu scaun la cap il sustin pe baselu' pentru ca se tem de ce-o sa vina daca o sa castige mafiotzii... ce-i acuma pe la realitatea si antene o sa fie-n toata tzara, nenica... paulimea o sa-nghita-n sec in liniste, iar mafiotzii-or sa se-mbuibe pe tacute... romania, dormi linistita, bre... stati cuminti, la locurile voastre.. he,he,he... |
||
zambil Postat pe 3 Decembrie 2009 11:47 |
||
pai..nu ai vazut ce a zis intr-o zi pe b1?szobi? ca secuii sunt cei mai buni romani,ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 3 Decembrie 2009 11:50 |
||
tata saracu' ne punea sa cantam imnul in noaptea de anu' nou...au ei un alt fel de trairi... szobi duce o mare munca de lamurire in maghiarime pro-base...desi, am vorbit cu verisorii mei,si pe base il voteaza,s-a dus mereu pe la sf gheorghe pe la ei p-acolo.. mare smecher marinaru'.. iote astia: mai sunt nu stiu cate ore... zici ca pleaca racheta in cosmos... |
||
iasomia Postat pe 3 Decembrie 2009 12:06 |
||
maghiarimii si secuimii care sunt mai ca noi, asa, de rand, li se rupe de rmdsz-u' lu' peshte si voteaza tot cum vor ei. si din cate stiu eu, secuii nu sunt maghiari ci maghiarizati cu forta... oricum, nu ii prosteste care cum vrea. nici pe secui, nici pe maghiari |
||
ready_vivus Postat pe 3 Decembrie 2009 12:12 |
||
iar i-au suflat in casca lu' geoana... in interviul lu' geoana cu tolontan, geoana afirma c-o s-o schimbe pe madam kovesi... citat: "Doamna Kovesi a fost contestat� de CSM. A fost pus� acolo cu for�area regulii de desemnare a unui �nalt demnitar."... pai csm-u' i-a fost lasat mostenire lu' base de catre pesedei... cuiu' lu' pepelea, deh... |
||
zambil Postat pe 3 Decembrie 2009 12:15 |
||
vivache, o sa aibe mafiotii surprize si de la liberali, nenica... in primu' rand, crinu obtinu' 20% in turu' unu nu de la liberali, ci de la nehotarati... ca liberalii, dac-ar fi sa candideze maine la parlamentare, nu crez c-ar scoate 10%... d-acilea se inflamara astia sa se alieze cu cine le cade la mana, ca le tremura couru... |
||
zambil Postat pe 3 Decembrie 2009 12:20 |
||
mai avem si meciuri in seara asta... ready, ehhh..ei se considera maghiari,ce? pe noi nu ne-a "romanizat" traian cu forta?...pe noi..ma rog,pe daci..sau ce-or fi fost ei... ca daca ma apuc iar sa citesc din djuvara,nu mai stiu neam cine sunt... |
||
iasomia Postat pe 3 Decembrie 2009 12:21 |
||
apropos de dinescu... mai are " rataria "aceea? sau,bag seama,s-or urcat ratustele la mansarda sub basca proletara... |
||
LILO Postat pe 3 Decembrie 2009 13:48 |
||
mai, mi-e si frica sa deschid tiviu'...cine stie ce dreaq mai aud unde si cand ziceti ca e confruntarea atomica dintre cantindatii ? |
||
Anouk Postat pe 3 Decembrie 2009 14:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
lumea | 40 | De la: ameno 13 Iulie 2010 12:45 |
fata blonda cu ochi albastri | 7 | De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:33 |
sal | 1 | De la: garbo133831 12 Iulie 2010 16:33 |
|
||
Anunt pentru apartinatori de cartela vodafone valabila! | 18 | De la: quasaria 9 Iunie 2010 22:05 |
relationare? | 44 | De la: casperphantom 1 Decembrie 2010 04:08 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural