Chestiunea zilei..

la ora 19
cred ca va fi transmisa de mai multe televiziuni
si va dura trei ore cu o pauza
eladaela
Postat pe 3 Decembrie 2009 14:08
da noi la care tv ne uitam?
ca ne uitam...da la ce ora?
LILO
Postat pe 3 Decembrie 2009 14:10
merci mama...presimt un circu' kluski maret...da' nah...mult a fost, putin a mai ramas

lilo, la tiviu' din living
Anouk
Postat pe 3 Decembrie 2009 14:12
a da?
LILO
Postat pe 3 Decembrie 2009 14:15
zic si io

mdea...dimineata, intr-o goana disperata de a butona telecomanda, imi scapa deshtu la antene...stirea zilei era ca a dat eba cu muma-sa de-un perete, o impinse cu doua deshte, asa sustinea maria basescu prin 2006...
mesajul subliminal crez ca era ala cu ce naste din pisica, soareci mananca

s-au apucat astia sa rascoleasca prin vechituri, sa dezgroape mortii, bleah...
Anouk
Postat pe 3 Decembrie 2009 14:21
ia, care aveti vertijuri de teveu, aruncati un ochi acilea la sustinatorii monstruoasei coalitii... ce e oligarhii si ce vrea ei...

http://plus7.arte.tv/fr/1697660,CmC=2956902,scheduleId=2927892.html

asta ca sa stiti cum sa rontzaiti semintele diseara, la confruntare...
zambil
Postat pe 3 Decembrie 2009 14:24
hehehe...nepotism, coruptie si absenta controlului public

zice de romanica noastra...aia eterna si fascinanta al dreaq
Anouk
Postat pe 3 Decembrie 2009 14:31
caramitru a demisionat din pntcd,cred si eu,e scarbit...
unu' popa de era in preajma lu' vantu, a fost arestat in indonezia,auzi..cica tot base e de vina,ehe,he,he...

urati sunt...

anuska,

pai de ce crezi tu ca l-au pus pe dinescu sa spuna de chestia cu maria?ca sa intareasca"pumnul"dat de base lu' copilu'...

acum au cautat in interviul ala, unde maria a spus candva ca sa vrea... si nu ar putea sa o bata pe eba,pt ca ea face innot de performanta,si bla,bla,bla..
mama ce-si lauda puiul...au scos din context.
Doamneeee!
ce mizerabili,inseamna ca le tataie rau ceva in nadragi..
iasomia
Postat pe 3 Decembrie 2009 15:13
iauzi acilea...cica asta seara geoana o sa-l aiba in staff si pe Ionescu-Quintus

bravos...la asta nu ma asteptam
crez ca se rasuceste Maniu in groapa
Anouk
Postat pe 3 Decembrie 2009 17:56
Maniu? Maniu cred ca a facut magistrale de metro de cat s-a invartit si se tot invarte in groapa aia, de la moartea lui Coposu incoace

acum cred ca doar se intreaba "who the f u c k is si quintus asta? "
ready_vivus
Postat pe 3 Decembrie 2009 18:04
he he he! na belea, ca l-am pacalit!
Andro, nu dadea, mamicule, ma enervai ca nu mi-a luat de prima data cuvantul ala fara pauze intre litere
ready_vivus
Postat pe 3 Decembrie 2009 18:05
acu', ca sa zicem p-aia dreapta...au avut si liberalii destule bube in cap

auzi bro...io as avea un singur dor...sa-l vaz pe nea nelu si pe braia ala, impreuna in staffu prostanacului...

imaginatie bolnava, deh...ca tot se poarta coabitarile neortodoxe
Anouk
Postat pe 3 Decembrie 2009 18:15
siisss!!! tocmai pe braia? doru braia???

auzi, da' mai bag-o si pe doinea cornea, sa fie tacam complet!
ready_vivus
Postat pe 3 Decembrie 2009 18:18
las-o bre pe mumia aia de cornea ca o calcara hotii saptamana trecuta...ii luara astia de la protv interviu si avea branza intre dinti....bleah...ce scarba imi era inainte, da' ce sila mi se facu acuma....cre' ca aia cu violu fug mancand pamantul cand deschide asta usa si zambeste....
tutankhamon
Postat pe 3 Decembrie 2009 18:31
redy, madam cornea asteapta pensia...urata mai e batranetea asta, doamne, mai ales cand iti pierzi luciditatea
Anouk
Postat pe 3 Decembrie 2009 18:35
iaka a fo si confruntarea, nimic nou,cum ne-am obisnuit..Geoana -Diplomat -------base-marinar vulgar si obosit!!

adios base.... bucura-te de ultimul weekend de presedinte!!
superbus
Postat pe 3 Decembrie 2009 22:04
niciun basescian?

ati auzit..ce a a jurat tatucul vostru??? cica, nu am lovit cu pumnul "in fata si in plex" niciun copil! deci l-a lovit!

JENANT esti base!!
superbus
Postat pe 4 Decembrie 2009 00:51
superbe, ia nene si niste apa cu lamaie, sa iti treaca greatza; intelesei ca astia de la Gardianul postara un nou film despre dezbaterea de aseara, in care presendacu vostru nu mai da cu mucii in fasole ca aseara, ci chiar are si raspunsuri la intrebari cum ar fi: legea raspunderii fiscale, legea lustratiei, modificarea constitutiei, politica externa sau prelungirea pasaportului lui Popa.

Ca sa intram in fotbal, geonelu' pierdea doar cu 3-0 daca nu se prezenta...
anakin
Postat pe 4 Decembrie 2009 12:00
am vazut,cu totii,cat de penibili au fost cei doi in confruntarea de ieri seara..
cum se acuzau reciproc,cum isi varsau"veninul" unul asupra celuilalt..
si-au facut cadouri si si -au "SPUS JURAMINTE"
un singur lucru-dupa parerea mea,foarte important-
de ce nu au fost intrebati de mediator,deh,macar cate o calitate
una singura sa o spuna fiecare,vis-a-vis de celalalt
nu se poate ca un ins sa aiba doar defecte...

LILO
Postat pe 4 Decembrie 2009 14:11
mda... din spirit de fronda, nici macar nu le-am facut onoarea sa ii urmaresc. bleah!
ready_vivus
Postat pe 4 Decembrie 2009 15:37
si eu la fel. cum sa tin cu un derbedeu ca basescu si cu un prostanac ca geoana? asta am ales, asta avem. sa ne fie de bine . adic' sa traim mult si bine cu asa specimene
si_totusi
Postat pe 4 Decembrie 2009 15:43
totushico, e o realitate trista... la fel de trista ca si cealalta realitate, si anume aia ca oamenii care merita cu adevarat sa fie alesi si pusi acolo, in satul ala cu ministri, stau in banca lor pentru ca nu au loc de fripturistii astia...
ready_vivus
Postat pe 4 Decembrie 2009 15:46
AHA astea de calitati
DERBEDEU si PROSTANAC...asta ziceam...macar cate o calitate
LILO
Postat pe 4 Decembrie 2009 15:49
da-i incolo. niste mediocri amandoi

cand vad oameni de la care am pretentii ca le iau apararea cu patima, imi vine sa turbez. la job, scandal. ca basescu l-a pus la punct pe geona, ca i-a zis , ca l-a facut ko. cealalta tabara, ca e invers. geoana l-a pus la punct , l-a aratat cu degetul, i-a desconspirat amantele

ca asta ma doare pe mine, ca simplu cetatean. cate amante are unul si de cate ori se se culca cu nevasta celalalt. sau care dintre ei e tzata fruntasa si are gura mai sloboda. niste golani

si_totusi
Postat pe 4 Decembrie 2009 15:59
stiti voi parola aista"divide et impera"
ei la asta se pricep.or impartit tara in doua tabere.romanii astia cand se desteapta?chiar nu vad ca ii doare in pix de tara popor? nu le pasa decat de ei si clica lor de neghiobi
LILO
Postat pe 4 Decembrie 2009 16:02
asa, e LIL, ii doare-n basca de tampitii ce populeaza asta tara. isi aduc aminte de noi din 5 in 5 ani

da, vantu ista, nu trebuia sa infunde puscaria demult? acu, face jocuri? cand sustine pe basel cand e la catarama cu geoana?

pe un nenorocit care a furat o masinuta jucarie pentru copil dintr-un magazin, anul trecut de craciun, l-au dat pe toate posturile tv drept exemplu de bandit feroce.
si_totusi
Postat pe 4 Decembrie 2009 16:07
bey , mie mi-a placut cel mai mult la comentariile de dupa pe realitatea parca ,vadimu' .il intrebau moderatorii despre impresia pe care i-a facut-o confruntarea, el ii dadea cu ale lui
bluelight
Postat pe 4 Decembrie 2009 16:09
ha?

iar il furara mafiotii, bluo?
ready_vivus
Postat pe 4 Decembrie 2009 16:11
si acela alt nebun. candidatii istea ai nostri ,parca-s irina cand isi face clone
si_totusi
Postat pe 4 Decembrie 2009 16:12
acum vreo doi ani,pe vremea asta,ne aprovizionam de sarbatori..de la un market
langa noi,un batranel,fara nimik in cos,scapa de sub palton un mos de ciocolata,care la impact cu pardoseala se facu zob...atunci nu am inteles...dar mai tarziu mi am dat seama ,ca facuse acest gest disperat pt vre un copilas...vre un nepotel...era speriat bietul om...dar nimeni nu l a reclamat...
LILO
Postat pe 4 Decembrie 2009 16:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
voi credeti in prietenie? 31 De la: Ioana007 22 Aprilie 2009 16:48
gandire 25 De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:36
FWB sau prietenie cu avantaje sexuale 40 De la: fleurdelis 15 Mai 2010 20:42
prieteni sau dusmani 32 De la: Axl_22 10 Noiembrie 2011 17:52
Sa ma ajute si pe mine cineva :D 27 De la: G1N3A5 3 Februarie 2011 16:15
Setari Cookie-uri