dap si sa vina la mine...speriat...si sa aduca ceva euroi... | ||
lala_cri Postat pe 5 Decembrie 2009 13:47 |
||
---|---|---|
Daca mosul vine si-mi aduce euroi promit sa nu-i cheltui....azi | ||
lala_cri Postat pe 5 Decembrie 2009 13:51 |
||
mosii n-aduc euroi. vin cu zaharicale, dulceturi, fineturi | ||
|
||
si_totusi Postat pe 5 Decembrie 2009 13:53 |
||
si uneori cu zaharelul... | ||
elodia Postat pe 5 Decembrie 2009 13:53 |
||
in fiecare an ma duce cu zaharelul... | ||
lala_cri Postat pe 5 Decembrie 2009 13:55 |
||
fa/i o crema de zahar ars | ||
elodia Postat pe 5 Decembrie 2009 13:55 |
||
las'ca-i fac euu | ||
fleurdelis Postat pe 5 Decembrie 2009 13:57 |
||
fleur...tu faci clatite..... | ||
tutankhamon Postat pe 5 Decembrie 2009 13:58 |
||
mai nou, mosii prefera "poale-n brau" | ||
si_totusi Postat pe 5 Decembrie 2009 14:00 |
||
ba nu!! nunununuuu...Ba fac crema de zahar arssss | ||
fleurdelis Postat pe 5 Decembrie 2009 14:00 |
||
eu fac cocosei cu bat in popou,din zahar ars | ||
elodia Postat pe 5 Decembrie 2009 14:02 |
||
din zahar de la lala | ||
elodia Postat pe 5 Decembrie 2009 14:03 |
||
kingoooo....si io vriauuuuuuu...mosi pe batz....... | ||
tutankhamon Postat pe 5 Decembrie 2009 14:03 |
||
fleurdelis Postat pe 5 Decembrie 2009 14:04 |
||
zahar am,da de unde iau eu bete,cine are de dat? | ||
elodia Postat pe 5 Decembrie 2009 14:05 |
||
mosuuu...nicolaeee | ||
fleurdelis Postat pe 5 Decembrie 2009 14:13 |
||
mosul are doar nuiele | ||
lala_cri Postat pe 5 Decembrie 2009 14:16 |
||
Mosule ce tanar esti | ||
lala_cri Postat pe 5 Decembrie 2009 14:17 |
||
chestiunea zilei: vine moshu!!! nu tre' sa gandim prea mult ca sa ne dam seama ce vrea prostanacu' sa gaseasca in ghete.... cred c-ar fi fericit daca moshu' i-ar aduce alt nick name,hihihi... in rest,poporu' o sa-si goleasca chiseaua cu "dulceatza" in galoshii lui si o sa-l trimita la plimbare... baselu' n-are nevoie de mosh'...el ESTE moshu'! cat despre noi,ceilalti...mai mult decat sa-l avem pe moshu' presedinte,ce ne-am putea dori?! |
||
preciouss Postat pe 5 Decembrie 2009 14:17 |
||
Era doar postasul | ||
lala_cri Postat pe 5 Decembrie 2009 14:18 |
||
tanti daria, e bine sa scrii despre Sterian, Coposu, Ratiu ori Amedeo Lazarescu dupa ce trece efectul medicamentatiei, nene, ca noi astia, mai golani si marlani, nu prea procesam pe tiganeste.. ia sa il urmariti pe geoana cum ridica el mana de pe biblie cand se jura ca nu a promis nimica nimanui. Social-democrat, nene,dar cu frica lu'Dumnezeu in oase, hehehe.. ori pe base cum subliniaza el ca nu a dat nici un pumn, desi mai bine ar fi jurat ca bataia e rupta din rai. nea zambilu, uite ce barfa ajunse de dimineata la mine. In cazul in care baselu iese, liberalii care au pofta de un ros un pic de ciolan in frunte cu Orban, au in intentie sa il convinga pe Crinu' ca o demisie de bun simt este elementara, mai ales dupa maritisul asta scurt cu pesedeul. Cum vine ironia asta a sortii, Crinu a promovat revolutia bunului simt, si tot el e primul pe care o sa se aplice. |
||
anakin Postat pe 5 Decembrie 2009 14:23 |
||
Anakin, taticu, Nu avusei de lucru mai inainte de ma holbai la bulina aia roz si imi veni impresia ca mi-a dat careva cu glaspapir pe ochi... pan' la urma mi-am dat seama ce s-a intamplat: dadui de postarea lu' tanti-ta daria, care se pare ca iar s-a trezit intr-o revelatie generata de "conostenta" ei de cauza... Eu zic sa o mai lasam sa abereze, pana la urma poate se va trezi si din efectele alea secundare generate de medicamentatia de care zici si va realiza si ea ce enormitati debiteaza uneori... In alta ordine de idei, vorba totushicai: maine e 6 decembrie si sper sa vina si daria cu o lovilutie de bun simt: sa nu ne mai insulte cu porcaria ei de "stil haios" (haios doar in imaginatia ei...) |
||
ready_vivus Postat pe 5 Decembrie 2009 14:51 |
||
redi, friend... tu chiar crezi ca se va mai trezi? eu unul nu as putea pune pariu, mi-e teama ca acest stil "haios" este de fapt definitoriu. mai bine sa sarbatorim Nicusorii, Nicusoarele, Nicoletele, pentru ca maine e mos Nicolae, incep sarbatorile de iarna (ocazie cu care urez "La multi ani!" pentru toti sarbatoritii de pe site!!). Sunt alte lucruri care conteaza in viata, nu cearta pe putere a doua tabere. |
||
anakin Postat pe 5 Decembrie 2009 16:16 |
||
Ce aduce mosul Nicolae? Nuielusa Gheoana sau nuielusa Base? | ||
lala_cri Postat pe 6 Decembrie 2009 12:58 |
||
nuielusha popor sarac | ||
fleurdelis Postat pe 6 Decembrie 2009 13:00 |
||
Oricare ar fi noi tot greu o sa o ducem Dar ei o sa o duca bine oricum... |
||
lala_cri Postat pe 6 Decembrie 2009 13:02 |
||
bueyyy.. de azi-dimineata duc babete cu masina la vot,poate ma vedeti pe la stiri,ehe,he,he... zambilu'tati.. ce-mi bagasi tu mie acolo cu gramada si crinu'? ceva de cap parca..adicatela asa si pe dincolo??ai tu ac de cojocu' meu,hai? ehe,he,he... anakin-baiatu',preci.. corect..LMA lu' nicolae...si noi sa fim sanatosi... sa-i ia draq cu taberele lor... auzi la astia pe surse...53% pt geoana pana acu'...huooo... |
||
iasomia Postat pe 6 Decembrie 2009 13:59 |
||
huuuooooo,voarba ta,Iaso... daca iese prostanacu',emigrez,clar... |
||
preciouss Postat pe 6 Decembrie 2009 14:03 |
||
si io | ||
lala_cri Postat pe 6 Decembrie 2009 14:05 |
||
ati auzit? pe surse..vantu a vandut realitatea lu' patriciu,din 15 ianuarie patriciu este noul patron...valei bre,valei,valei.... in rest,dezvolt cu alta ocazie, sunt destule de spus... la vot cu voi!.... |
||
iasomia Postat pe 6 Decembrie 2009 14:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce oare oamenii sunt asa nepasatori unii fata de celalti? | 106 | De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:12 |
garbo_3060 | 5 | De la: ristea26 24 August 2012 20:03 |
Hello..!!! | 105 | De la: Eda 22 Ianuarie 2010 17:08 |
|
||
sal | 1 | De la: garbo133831 12 Iulie 2010 16:33 |
Eu mi-am rezolvat problemele aflati si voi daca sunteti interesati... | 53 | De la: pushika 15 Septembrie 2014 21:32 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural