undeee??? in tara minunilor, sau unde?! | ||
fleurdelis Postat pe 6 Decembrie 2009 14:05 |
||
---|---|---|
Hawai | ||
lala_cri Postat pe 6 Decembrie 2009 14:06 |
||
hait,ca plec la vot... se-ngroasa gluma,nene... |
||
|
||
preciouss Postat pe 6 Decembrie 2009 14:07 |
||
preci baga... |
||
iasomia Postat pe 6 Decembrie 2009 14:08 |
||
v-am zis ca iese geoana? voi nu si nu da, ma gandesc si io. ce daca, realitatea e a lui patriciu? cel putin e om de afaceri roman si banii raman aici. era mai bine sa fie a unui strain? |
||
si_totusi Postat pe 6 Decembrie 2009 14:09 |
||
iote ca se facura si pagini cate zile are anul bisect. brava! dap... am fost la vot, pe la ora 10.00. Tinand cont ca nu ma aflu in localitatea de domiciliu, m-am gandit ca va dura mai mult procedura, ca si data trecuta cand cu cele doua declaratii, asa ca am ales o perioada cand gara e mai libera din lipsa de trenuri in respectivul plafon orar... nu m-a interesat si nici nu ma intereseaza daca basescu l-a lovit pe puradel si daca i-o trage udresei. e treaba lui si a prostimii oteviste care a facut din asta leitmotivul deschiderii televizorului. de asemenea nu m-a interesat si nici nu ma intereseaza daca patriciu si vantu sunt in spatele lui geonelu. e, de asemenea, treaba altora sa-si faca astfel de dileme existentiale... am votat cu "raul cel mai mic"... acum, stabiliti voi care e ala dintre urmatorii: 1. un presedinte grobian, pentru care diplomatia reprezinta doar un cuvant in dex, care a dat dovada de "superfler" in gasirea unor ministri supercompetenti (spuneti voi, care tara din lume se mai poate lauda cu asa ministri, capabili la un moment dat sa conduca simultan cate doua-trei ministere?) si in mandatul caruia "executivul" s-a ocupat cu orice altceva decat cu ceea ce TREBUIA sa faca; si 2. un presedinte al carui partid a promovat constant nesimtirea, furtul si ramanerea majoritatii populatiei in ignoranta atat de comoda, un presedinte ai carui sustinatori au perpetuat la nesfarsit sistemul pilelor, cunostintelor si relatiilor (nu ca sustinatorii celuilalt ar fi facut altceva...) si au ridicat meteahna sovietica a negarii si inversarii valorilor la rang de arta. credeti ca v-ati dat seama cui i-am dat votul meu? mai ganditi-va ... |
||
ready_vivus Postat pe 6 Decembrie 2009 14:13 |
||
in cazul ista, vivus, trebuie pusa stampula pe amandoi | ||
si_totusi Postat pe 6 Decembrie 2009 14:21 |
||
ready, poate se baga tusoaica sa dezvolte,ca eu cu saradele stau prost astazi. tusel, no comment. gata,fug .imi vine sa tip de foame.. |
||
iasomia Postat pe 6 Decembrie 2009 14:21 |
||
scuze am gresit o litera : * stampila | ||
si_totusi Postat pe 6 Decembrie 2009 14:23 |
||
si totusi , nu ai gresit ai spus exact ce trebe as puneo pe amindoi da nu ai voie,,,,,,,,,,,, |
||
vyva Postat pe 6 Decembrie 2009 14:25 |
||
vyva, asculta asta daniel iancu . spune bine, ce spune . trist da, real http://www.youtube.com/watch?v=M31GyrvB4CQ&feature=related |
||
si_totusi Postat pe 6 Decembrie 2009 14:45 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-12-06 14:45:58vyva, asculta asta da spune drept si? ce treb sa-ti raspund eu? sau ce astepti.. |
||
vyva Postat pe 6 Decembrie 2009 14:52 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-12-06 14:45:58vyva, asculta asta mai eu cred ca toti spun drept, dar noi traim mult da prost...... |
||
vyva Postat pe 6 Decembrie 2009 14:58 |
||
nu astept nik. asta ascultam in alta dezordine de idei, ma gandeam acum la modul in care votam. sa alegem raul mai putin rau, e pagubos. urmand logica , tot raul este pus sa ne conduca. si eu am fost tentata sa fac asta da, am zis: stop, hop, stai ! cum asa? nu-mi place de "x" dar il votez ca sa nu iasa "y". nu e normal. daca toti am face un pas in spate si i-am lasa in ofsaid, sa vad ce ar face. ar mai fi asa de siguri pe ei? nu cumva, s-ar mai gandi si la consecintele actiunilor lor? asa, stiu sigur. nalucii vin la vot si castiga cel mai tare-n clantza |
||
si_totusi Postat pe 6 Decembrie 2009 15:13 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-12-06 15:13:37nu astept nik. asta ascultam sa stii totdeauna castiga cel mai tare in clanta, dar noi astia mai tacuti ce draku facem, numa treb sa suferim, pt ca au gura ei maio mare? se zice; cu tacerea le frigi pielea....... dar din pacate suntem fripti rau,,,,,,,, |
||
vyva Postat pe 6 Decembrie 2009 15:19 |
||
mai, voi asta ati vazut??/ http://www.romaniantipsd.ro/ |
||
fleurdelis Postat pe 6 Decembrie 2009 15:35 |
||
maaaaiiiiii.....fratilor......io cu cine votez?????...io ma duc si pun stampoula intre ei...e bine???? | ||
tutankhamon Postat pe 6 Decembrie 2009 15:44 |
||
io votai cu schimbarea. mai dai dreaqului pe toti! sa vina altu' si apoi altu' si tat ase! | ||
clippy Postat pe 6 Decembrie 2009 15:52 |
||
tuty...ieeee ok | ||
LILO Postat pe 6 Decembrie 2009 17:45 |
||
Din cate vad marii moguli ai presei devin agitati ca pierd. Desi legal nu au voie pe Antene si pe Realitatea sunt invitati cei de pe la psd si pnl si fac campanie electorala. Au fost si raman in continuare jeguri. Sunt destui care primesc sms-uri cu rezultatele partiale ale sondajelor, iarasi ilegal, unde geoana e situat pe primul loc. Sunt disperati si e bine daca l-ati votat pe geoana. Veti avea acelasi jeg si aceeasi furaciune ca dupa 1989. Baietii sunt pregatiti. Sper pentru voi ca a meritat sa il votati. | ||
Doara Postat pe 6 Decembrie 2009 19:52 |
||
lasa, matuntico ca tot un "jeg'e si celalalt . ce te-ai suparat asa? si apoi azi, fiind libera, am urmarit si eu. nu a fost ce zici tu pe la tembelizor. da, cand esti partinitor, asa se vede si unii si altii isi dau la gambe ,fara sa ramana vreunul dator.nu e alb nimeni |
||
si_totusi Postat pe 6 Decembrie 2009 20:02 |
||
Doruletz, EXACT ACEEASI CHESTIUNE puteam sa iti spun si eu cu referire la baselu'. Dar eu ma abtin, pentru ca pentru mine niciunul NU E mai breaz. Asa ca de ce sa primeasca vreunul dintre ei onoarea de a le da votul meu? Iote mai sus, totushica m-a ghicit foarte bine: am fost la vot si le-am dat amandurora... Asa, cat sa le ajunga |
||
ready_vivus Postat pe 6 Decembrie 2009 20:06 |
||
MESAJUL LUI MOS NICOLAE ...o sa fiti fericiti daca va va impovara pdl-ul?... ...aveti cumva impresia ca daca ati votat pe "cine trebuie" creditorii va vor ierta de datorii?.... ...cat infantilism! ...din totdeauna lumea a fost impartita in smecheri si fraieri. Iar fraierilor, este absolut imoral sa le permiti sa-si pastreze banii... ....marea pacaleala incepe in 1990. Industria, un morman de fiare vechi, romanii vor salarii sa cumpere una, alta, marfa de marfa, din import evident, intr-un cuvant sa se simta si ei occidentali, ce pui mei... ... smecherii ce au zis, noi va dam bani ca ne este mila de voi cat ati suferit si asa a aparut mareea de sute "rufoase" (cine isi mai aduce aminte). In schimb noi, din mila pentru voi, ne multumim doar cu cladirile astea vechi si mormanul asta de fiare vechi... .... si tot romanul (fraier nu din vina lui, totusi,) a zis OK (inceputurile romglezei actuale) si a venit o inflatie catastrofica... ...in schimb, smecherii au transformat ca prin minune cladirile vechi si mormanul de fiare vechi in valuta forte iar fraierul a ramas cu degetul in gura... ...privind ce spune mass-media "mogulilor", care sunt printre principalii arhitecti ai dezastrului romanesc de dupa 1990, constat cu neplacere ca nici astazi fraierului nu i-a venit mintea la cap (n-o fi de unde?)... ...toti stiu ce este de facut, nu trebuie sa fii al naibii de inteligent sa-ti dai seama, dar nimeni nu spune cum trebuie facut, asta-i marea problema... ...infantilismul actual se manifesta prin obsesia scaderii taxelor si impozitelor, micsorarea numarului de parlamentari...votam pentru scaderea taxelor si impozitelor si micsorarea nr.de parlamentari.... .... ce prostie... Misiunea viitoarelor guvernari va fi sa faca rost de bani, dragii mosului. Adica impartirea echitabila a poverii fiscale ca de usurarea ei nici nu poate fi vorba... ....imprumuturile trebuiesc rambursate, dobanzile incluse. De unde? asta-i problema... Daca ar fi sa asemuim situatia din Ro cu o galeata gaurita, viziunea prezidentiabililor nostri ar fi urmatoarea: - Liberalii: micsoram debitul de apa (reducerea taxelor si impozitelor) astfel incat se va pierde mai putina apa prin gauri. - Social-democratii: galeata nu este gaurita, e plina si da pe-afara, permitem la toti sa-si bage canile in ea (consumam, dam de maine orice la toti). Daca nivelul scade, galeata nefiind gaurita deschidem mai mult robinetul (impozit progresiv). ... Democrat-liberalii: peticim cumva niste gauri (aparat birocratic mai redus, numaram "la oua" ceva moguli - privatizari dubioase), cautam tubul de apa sa nu aiba ceva "gatuituri" care micsoreaza debitul (eficientizarea Parlamentului) si in fine, vedem ce are teava aia noua si frumoasa, in care ne-am pus toate sperantele (IMM-uri), si din care nu curg decat cateva picaturi de apa... ...din nefericire, incercadu-se astuparea unor gauri s-au deschis altele (vezi cheltuielile adm. prezidentiale). In plus, vin si cei care ne-au imprumutat apa pana acum si o cer inapoi! Ce va fi vom vedea, dar sa nu traim inca odata cu speranta desarta ca de maine (sau in maximum 200 de zile apropo de un "contract" de trista amintire din 2004), dupa votare, vom trai ca prin minune, in Paradis... ...la cat de "pacatosi" suntem, Iadul este singura optiune, cu speranta intr-un Purgatoriu.... ...apropo de "firmele" care de ani de zile se "taraie" cu bilantul pe zero, un proverb zice ca "cin' mananca cat castiga nu-i nebun da' nici mult n-are"... ....eu va zic "bafta" nu noroc pentru ca norocu-i cum si-l face omul. Iar ce isi face omul cu mana lui... |
||
daria_ Postat pe 6 Decembrie 2009 22:39 |
||
..cei ce m-ati criticat ca scriu poct, sper ca stiti sa cititi ce scriu acum.... | ||
daria_ Postat pe 6 Decembrie 2009 22:52 |
||
In America si Canada se voteaza la aceasta ora. Nu vor merge prea multi romani, dat fiind faptul ca o mare parte ar avea de facut un drum de cateva mii de kilometri pana la sectia de votare, dar la diferenta mica dintre cei doi candidati, cei care vor merge au destula pondere ca sa intoarca rezultatul in favoarea lui Basescu. Asa ca s-ar putea ca astialaltii sa fi baut sampania prea devreme. Ca nu degeaba soptea Ilici, moshneag harshit intr-ale politichiei, sa mai aiba rabdare cu sarbatorirea victoriei... | ||
ready_vivus Postat pe 7 Decembrie 2009 02:09 |
||
mai, io tot n-am inteles cine-o castigat alegerile?? ...asta seara nasul asa o incheiat spunand ca victoria e a lui base... |
||
fleurdelis Postat pe 7 Decembrie 2009 03:14 |
||
ready..cum le-ai "stiut"..ca din carte si asa si este...cata intelepciune populara "nu zi hop, pana nu ai sarit santul" asa ca "echipa"lui geoana s-a grabit cu desfacutul sampaniei.. nici eu n am prea inteles "cine" a castigat,dar putem ghici... |
||
LILO Postat pe 7 Decembrie 2009 05:01 |
||
bre Lilo, pai era clar ca diaspora din vest va inclina balanta catre base. Aia au avut destul timp la dispozitie sa voteze, dupa ce s-au anuntat aseara la ora 21.00, ora romaniei, primele estimari. Si, cum diferenta dintre cei doi maimutzoi era foarte mica, iote ca mai avem cinci ani un mariner, mare luptator impotriva mafiei si descoperitor de noi talente de ministri Amu nu ca ar fi fost mai bune experimentele Johannis. Raman la parerea ca neamtu' nu ar fi stat mai mult de 6 luni la guvern. Adica exact atata timp cat sa ia masurile cele mai nepopulare si sa se certe penelistii cu pesedeii, pentru ca geonelu sa scoata iepurele salvator din maneca... un bombonel, un rus ori cine stie cine altcineva... Chiar, in afara de Johannis, a mai auzit cineva de vreo varianta de prim ministru de la pesedei? |
||
ready_vivus Postat pe 7 Decembrie 2009 09:57 |
||
mey, tot nu se stie cine or castigat alegerile?? | ||
fleurdelis Postat pe 7 Decembrie 2009 10:15 |
||
ei, base stie | ||
zambila Postat pe 7 Decembrie 2009 10:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum ar trebui sa ma comport? | 28 | De la: LadyLove 6 Iunie 2016 19:10 |
despre ce vorbim? | 13 | De la: tutankhamon 10 Octombrie 2009 03:25 |
Salarizarea la administratiile locale ! | 10 | De la: Dor_marunt 13 Ianuarie 2010 19:14 |
|
||
Imi caut sufletul pereche | 42 | De la: LaurentiuTudor 7 August 2013 18:03 |
Cine vrea sa fie cu mn | 3 | De la: Aidan_Gut_1 8 Septembrie 2016 14:24 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural