Chestiunea zilei..

nu se lasa, nu? off doamne
fleurdelis
Postat pe 7 Decembrie 2009 10:21
deeeci?????????/care i???//base????/
nazirra
Postat pe 7 Decembrie 2009 10:28
io le am dat la amindoi....asa sa n am discutiii....
nazirra
Postat pe 7 Decembrie 2009 10:28
bluelight
Postat pe 7 Decembrie 2009 10:31

pacat ca n-a fost si tataie, ca si el le dadea...
zambila
Postat pe 7 Decembrie 2009 10:32
oblu in frunte!!!!!
nazirra
Postat pe 7 Decembrie 2009 10:33
deci asa ii cum stiam nu?? suntem de tot rasul cu 2prezidenti! am crezut ca....
fleurdelis
Postat pe 7 Decembrie 2009 10:37
Hai Base!
mya_99ro
Postat pe 7 Decembrie 2009 10:39
dute ca vine!!!!
nazirra
Postat pe 7 Decembrie 2009 10:40
e pe vine
eladaela
Postat pe 7 Decembrie 2009 10:41
hai ca am asteptat ora 11.

ce ironie,tocmai iohannis sa-si asume primul esecul...pai cine?
geoana si crinu'?
ce manifestari de elevi de clasa a cincea au avut aseara,jenant...
s-a ales-bules de sampania aia...

imbatranesc unii in politica degeaba,prudenta e mama intelepciunii..

repet,nu ma muta pe mine base de la soare la umbra si invers,dar are ce-i trebuie unui barbat ca sa reformeze statul...sange in instalatie.

iar daca a invins,si dupa cate se pare a invins..este o victorie a oamenilor liberi...
iasomia
Postat pe 7 Decembrie 2009 11:18
voi astea mici de deasupra,ce facureti gladiolelor?

bagati cateun cuvant asa...ati ragusit aseara ?...

ela,naz,zambila,fleur...
iasomia
Postat pe 7 Decembrie 2009 11:20
iaso.....ni i greata....de toot circu!!!!doamne.....cum nu vii tu Tepes doamne!!!!!
nazirra
Postat pe 7 Decembrie 2009 11:24
curios lucru cum nu s-a mai potrivit sondajul cu realizatea....
bluelight
Postat pe 7 Decembrie 2009 11:24
balaceanca...

este de tot rasul,saracu geoana...ce-i venise ciobanu'jiji in spate acolo...

blue,

se stie de cand lumea electoratul lu' base se ambaleaza seara...
aseara pe antena...gusa lu' gadea:
-felicitari domnule gadea...

gadea cica:
-pt ce?
cum pt ce mai gadea?nu latri tu de 5 ani ..?cu stan..cu badea..cu toti nevricosii aia?
tristi or fi saracii...

hai ca poate au noroc...si iese geoana...ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 7 Decembrie 2009 11:27
pt cei care sunteti tristi de situatiune.

nu uitati un lucru:
nu a castigat base,a pierdut geoana...

a facut niste greseli de nepermis.
ce draq cauta la vantu acasa in noaptea de dinaintea alegerilor?
numai un handicapat mintal ar fi facut miscarea asta.
doar asa..daca nu l-o fi lucrat vantu..

parerea mea...

iasomia
Postat pe 7 Decembrie 2009 11:47
iaso, hai sa-ti zic:
vorba ta, nici pe mine nu ma afecteaza direct cine iasa, nici eva kent, vorba lu' badea, daca iesea, nu se schimba nimic in tarisoara asta

dar....cum stia base ca a castigat, inca inainte sa se dea exit pool-urile? avea el o presimtire asa?
si apoi, cei care l-au votat pe base, nu stiau de nici un vantu, de nici o intalnire, ci doar l-au vazut mai des pe base la tv...cum a aparut pe etno, pe 0tv, acolo unde se uita multimea...

dar nah, asta e doar parerea mea!
zambila
Postat pe 7 Decembrie 2009 11:57
he he he... si uite asa, trebuie sa repet ce spuneam si aseara pe altundeva:
Ar trebui sa ma bucur ca a iesit marineru'. Asta e rampa MEA de lansare catre Cotroceni, ca la ce va mai face si in urmatorii cinci ani, romanii vor vota si cu dracu', nu numa' cu tat-su, ca sa scape de el
ready_vivus
Postat pe 7 Decembrie 2009 11:57
fratilor, am invins... mogulii fug speriati.. he,he,he...

nu geoana a pierdut, ci au pierdut toti aia care au pariat pe el...mai bine-l puneau candidat pe vanghele.. sarcu' vanghele, ce mutra avea e aseara, printre papagalii aia... el stia adevarul, cum il stia si hrebenciuc...
zambil
Postat pe 7 Decembrie 2009 12:00
zambile, tu ai candidat, si eu nu stiu??
de ce n-ai zis asa? ca te votam si eu
zambila
Postat pe 7 Decembrie 2009 12:05
si o paranteza pentru diaspora... care de fapt a inclinat balanta pt base... vorbesc de diaspora care munceste si-si vede de treaba pe unde e... aia au ajuns acolo nu din cauza lu' basescu, ci din cauza aerului infect pe care l-au respirat in anii de neagra prigoana pesedista...

cu o exceptie... diaspora din irak a votat cu geoana... adica vreo 60 de oameni... hai ca fu dulce hrebe azinoapte....
zambil
Postat pe 7 Decembrie 2009 12:06
deci gata, avem dicattura nu??
sa ma duc sa ma spanzur, k alta nu crez sa mai suport!
fleurdelis
Postat pe 7 Decembrie 2009 12:08
De la: zambila, la data 2009-12-07 11:57:09iaso, hai sa-ti zic:
vorba ta, nici pe mine nu ma afecteaza direct cine iasa, nici eva kent, vorba lu' badea, daca iesea, nu se schimba nimic in tarisoara asta

dar....cum stia base ca a castigat, inca inainte sa se dea exit pool-urile? avea el o presimtire asa?
si apoi, cei care l-au votat pe base, nu stiau de nici un vantu, de nici o intalnire, ci doar l-au vazut mai des pe base la tv...cum a aparut pe etno, pe 0tv, acolo unde se uita multimea...

dar nah, asta e doar parerea mea!

base s-a bazat pe toti romanii care lucreaza in strainatate...de aceea a fost sigur ca o sa iasa....cu aceste voturi l-a depasit pe geoana...pana la urma, pt mine nu conteza cine este presedinte...doresc ca eu, om de rand , sa o duc bine in tarisoara mea...
Begonia
Postat pe 7 Decembrie 2009 12:08
nu a invins nimeni, zambile. de la tine aveam oaresce pretentii.fug mogulii? haida de! de ce sa fuga si mai ales, cine ii sperie? base? sa fim seriosi. marinarul e un derbedeu si atat. nu face el jocurile politice. politica e influentata de economic. asa ca, fii pe pace! base a latrat ca sa castige si acum, o sa scheaune ca sa reziste. de muscat, nici vorba .nu a muscat si nici n-o sa o faca

ce invins, ce invingaror? tot o apa si-un pamant . perdanti, doar. si aceea , suntem noi

l-ati ridicat pe baselul ista undeva sus, nene, de parca ar fi cine stie ce mare luptator anticoruptie a fost sau cine stie ce mare om politic. un latrau si el ca si prostanacul
si_totusi
Postat pe 7 Decembrie 2009 12:10
begonia, good luck

da totusico, mi-am amintit k aveam si io o rectificare,...inutila de-acuma ce sa mai zic, dar io zic k omul asta are alcool in sange...nicidecum sange. iaso sa nu te superi, zau ...
fleurdelis
mai, au pierdut pe mana lor, pt ca in loc sa sarbatoreasca, cand era diferenta asta mica de voturi, si nici nu era rezultatul final, mai bine urmareau numaratoarea...cum au facut ceilalti

da' de ce-mi bat io capul? ca oricum nu castig nimic...cei mai castigati sunt aia de au primit bani ca sa voteze cu unul dintre candidati

io cred ca emigrez
zambila
floreto... ce dictatura, bre?... ti-a pus tie baselu' pumnu-n gura si n-au scris ziarele despre asta?...
zambil
Postat pe 7 Decembrie 2009 12:11
zambilo, pesedeii au numarat si ei si stiau foarte bine care e adevarul... numa' lu geoana nu i l-au spus...
zambil
Postat pe 7 Decembrie 2009 12:13
ei, hai sa fim seriosi...si toate exit pool-urile tineau cu geoana, asa-i??
si base stia dinainte ca a castigat...
el de fapt, a fost fericit de diferenta mica de voturi, pt ca au fost mult mai usor de manevrat
zambila
Postat pe 7 Decembrie 2009 12:17
da exact asa cred si eu!
fleurdelis
Postat pe 7 Decembrie 2009 12:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu stiu ce sa fac 5 De la: garbo_410675 28 Mai 2015 14:37
cum se mai poate extinde grupul de prieteni? 180 De la: monic_mtne 13 Ianuarie 2015 20:29
O vorba buna 64 De la: tatoo 23 Aprilie 2011 15:43
8 Martie 7 De la: kyra 22 Iulie 2009 18:41
M-a parasit pentru ca sunt slaba! 96 De la: garbo_1567 23 Decembrie 2013 01:19
Setari Cookie-uri