Chestiunea zilei..

Zambilu macar e optimist...
lala_cri
Postat pe 7 Decembrie 2009 13:55
asa ii nea zambile..."satulul nu crede flamandului"
(daca nu a trecut printr-o experienta similara)
LILO
Postat pe 7 Decembrie 2009 13:58
apoi ,fratilor,eu va parasesc..ma apuc de treaba..
iaca mi am "suflecat "manecutele si ma apuc de "HARARIPA"..
sa mai ziceti ca lilo nu scoate tara din criza..
LILO
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:03
no,hai ca psd-ul contesta alegerile....poate aveti noroc,ehe,he,he..

is pe mess cu nepoata din state,romanii din ny 70% pro base...si s-ar spune ca aia stiu ce-i aia democratia,deh...
iasomia
zambilu, facusem si eu o glumita.

in rest, nu stiu daca basel are coa..ie. nu le-am vazut deci, nu-mi pot permite nici sa i le laud, nici sa-l critic. de zici ca e asa, asa o fi.da, cre ca cei dinafara i le-au vazut si de asta tot stau afara. din admiratie. la aer
si_totusi
ce faci tusel?

balada OOlelelelor?
iasomia
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:07
iaso, asa e... se presupune ca stiu ce e aia democratie ... problema e ca nu prea mai stiu ce e pe aici

dadeam un exemplu si dincolo: in singapore, din 70 de voturi, 47 au fost pentru basescu.
ready_vivus
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:12
ready,

suntem unici,cu alte cuvinte diferiti,pe mine ma bucura faptul ca romanii au ajuns sa-si respecte alegerile,discuta normal si constructiv.
zilele astea am vorbit cu o gramada de persoane,nu am auzit o singura jignire,ceea ce e mare lucru...
iasomia
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:16
iasomica, daca se va dovedi ca omul are ce zice zambilu, hai ca-i fac balada.

da, sa le scoata afara . la vedere. si apoi, daca tot iese afara, poate o ramane acolo
si_totusi
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:16
tusico,

ma rog....
iasomia
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:18
victorieee!! mafia pdl-ista, condusa de cuplul nutzi-hahaici , se pare c-a invins!! a invins prin mita electorala!(cred ca au cumparat peste 500.000), vot multiplu si turism electoral!!

insasi inspectoarea generala de la isj botosani( una ada macovei, o oportunista jenanta ) a impartit pungi pline de cadouri la copii de la o scoala I-IV, in saptamana premergatoare alegerilor! au primit acest ordin de la tatucul lor , sa cumpere cat mai multe voturi si se pare ca au reusit! doar asa au putut castiga!

oricum diferenta e mica..daca se iau sectiile speciale la puricat se vor descoperi multi pdl-isti care au votat multiplu si poate se intoarce scorul!
superbus
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:22
asa e, bre superbe.. vorba lu' titulici: mafia lor a batut mafia noastra.. he,he,he...
zambil
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:25
ai maa p-asta de unde-ati mia scos-oo? off ce ma oftic k nu mai am coerent sa deschid si eu tiviuu....si pe lap....cred k imi moare uite-acusi
fleurdelis
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:27
iasomico, pai pen' ce sa ne jignim, mamicule? nu ne insulta altii destul in viata de zi cu zi? ce, daca eu nu-l suport pe baselu si nu-l inghit pe geonel, tre' sa-l injur pe cel care ii admira?

fiecare are experientele si perceptiile sale. ale mele vis a vis de actuala clasa politica -si ma refer la INTREAGA clasa politica- sunt extrem de negative. atat experientele cat si perceptiile. asta insa nu inseamna ca trebuie sa te insult pe tine sau pe zambilu pentru ca ati votat cu basel, ori pe totushica pentru ca il place pe geonel.

ioi, scumpo, nu dadea!

iote la superbu ce zise
ready_vivus
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:27
floreto, uite-acilea, nene...

http://www.youtube.com/watch?v=8hEfzktmiSs
zambil
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:31
oi, vivus, ca draga nu mai vrau sa-ti zic. de unde ai scos-o, ca-mi place de prostanac?

nu tin nici cu unii. ceteste mai atent ce zic. ca doar esti 'baet" cu carte
si_totusi
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:33
totushico, poi cum ma mai bagai si tu in seama p-acilishea, ha?
iote-asa!
ready_vivus
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:35
imdap...io zic k-o sa iasa lumea-n strada!si-ar fi pacat...de asa niste sarbatori , zic eu
fleurdelis
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:36
vivus...pe unde locuiesti in sibiu?
Begonia
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:39
iote iohannis...

spune ca sibienii l-au votat pe base in draci,ca sa nu plece el,declara ca s-a retras...boier,deh..

iasomia
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:39
le-a tzatzait fundul multor directori,sefi, inspectori pdl-isti din teritoriu..de aia s-au mobilizat si au investit masiv in voturile prostimii, saracimii...si iata ca au cateva zeci de mii de voturi in plus!!

si mai cred ca banii economisti cu reducerea salariilor bugetariilor pe lunile noi-dec...s-au dus tot in campania primului marinel al tarii!!!
superbus
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:40
cred ca sibienii l-au votat pe basescu...pt ca am rude la sibiu si stiu ca ei cu base tin
Begonia
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:41
nu zau?io n am votat cu base......
nazirra
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:42
normal. ardelenii stiu sa aleaga. sunt aerisiti la minte
si_totusi
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:43
begonio, nici io ... mai bine zis, nu numai cu el

ceea ce inseamna ca matale nu esti ruda chiar cu toti sibienii...
si mai inseamna ca ar fi mai bine sa te abtii pe viitor de la generalizari din astea aiurea... ca sa nu spun un alt termen, mai dur un pic. nu de alta da' vad ca inca nu ti-ai facut stagiatura si mai ai un pic de crescut
ready_vivus
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:45
acu vazui ca m-ai intrebat si pe unde locuiesc in sibiu... iote pe unde pot si eu, intr-un cartier de pe acolo
ready_vivus
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:46
De la: nazirra, la data 2009-12-07 14:42:46nu zau?io n am votat cu base......

locuiesti la sibiu?
Begonia
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:48
citeodata da....acu nu mai stiu...nici io begonio.....
nazirra
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:50
De la: ready_vivus, la data 2009-12-07 14:45:24begonio, nici io ... mai bine zis, nu numai cu el

ceea ce inseamna ca matale nu esti ruda chiar cu toti sibienii...
si mai inseamna ca ar fi mai bine sa te abtii pe viitor de la generalizari din astea aiurea... ca sa nu spun un alt termen, mai dur un pic. nu de alta da' vad ca inca nu ti-ai facut stagiatura si mai ai un pic de crescut

ei...o sa mai cresc si eu...pana atunci mai invat si eu de la voi....
Begonia
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:50
De la: ready_vivus, la data 2009-12-07 14:46:59acu vazui ca m-ai intrebat si pe unde locuiesc in sibiu... iote pe unde pot si eu, intr-un cartier de pe acolo

eu locuiesc pe octavian goga cand merg la sibiu
Begonia
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Foaia de pe stalp ( varianta moderna a gazetei de perete) 164 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29
Prietenie cu ghilimele. 56 De la: Ioana007 5 Noiembrie 2009 06:40
fata blonda cu ochi albastri 31 De la: garbo248441 16 Noiembrie 2011 21:45
....e vina mea? 18 De la: quasaria 19 Decembrie 2009 19:45
Test de compatibilitate,dragoste si sex,realizat de FREUD MARX ANGELS & LUNG 26 De la: pantera_neagra 31 August 2011 02:34
Setari Cookie-uri