atatia sibieni pe aici, si am platit asta vara sa stau o noapte pe la voi . nu stiu sa fac afaceri | ||
si_totusi Postat pe 7 Decembrie 2009 14:53 |
||
---|---|---|
De la: si_totusi, la data 2009-12-07 14:53:44atatia sibieni pe aici, si am platit asta vara sa stau o noapte pe la voi . nu stiu sa fac afaceri totusico...te iau cu mine cand mai vrei la sibiu...te duc si la piscina si nu te va costa niciun banut.... |
||
Begonia Postat pe 7 Decembrie 2009 14:55 |
||
tothusico.....rusinica....sa ti fie ca ai fost la sibiu si nu mi ai zis si mie......si lu eluta ..... | ||
|
||
nazirra Postat pe 7 Decembrie 2009 14:56 |
||
lasa bre ca ne zice data viitoare | ||
eladaela Postat pe 7 Decembrie 2009 14:57 |
||
deci nu poci sa crez......tothusico.....pina vii la vara io mi fac pensiune......te invitez...... | ||
nazirra Postat pe 7 Decembrie 2009 14:59 |
||
da' de ce sa nu iasa lumea in strada? ha? de ce? e rusine?? uite ca altora nu le-a fost, si-s tari civilizate, deh... oricum o dam, tot nu-i bine, o sa avem un presedinte ales doar de jumate din alegatori |
||
zambila Postat pe 7 Decembrie 2009 15:00 |
||
nu ziceti de 2 ori ca la vara, va treziti cu mine-n prag. si-s si mofturoasa ca sa nu mai zic ca va fac capul calendar.moldoveanca a dracului auzi, begoni, da la piscina e si barbati? |
||
si_totusi Postat pe 7 Decembrie 2009 15:00 |
||
totusico, da' la timisoara nu-ti place?? io te duc la cipandeli |
||
zambila Postat pe 7 Decembrie 2009 15:03 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-12-07 15:00:12nu ziceti de 2 ori ca la vara, va treziti cu mine-n prag. si-s si mofturoasa ca sa nu mai zic ca va fac capul calendar.moldoveanca a dracului piscina este in curte...dar putem face rost si de barbati....ca avem de unde gasi... |
||
Begonia Postat pe 7 Decembrie 2009 15:05 |
||
zambilici, la timisoara am si rude. fratele tatei . poate apar. daca-s si cimpandeli .... tot am 3 luni vacanta . cat platita cat neplatita, turism neneaca. merg cu nasul |
||
si_totusi Postat pe 7 Decembrie 2009 15:06 |
||
la sibiu trebuie sa ajung si eu,tot la christine ,la pensiune o sa trag...ioi,ce bine am dormit acolo.. mi-e somn rau de la alegerile astea,ma duc sa ma intind o ora... |
||
iasomia Postat pe 7 Decembrie 2009 15:06 |
||
totusico, sti unde ma gasesti cu cipandeii se rezolva... cu alegerile astea e mai nasol, ca tot imi da cu virgula...de ce or fi luat astia curentu? sa nu se uite lumea la tv, sa nu se enerveze cand vad cata mizerie umana zace in unii?? |
||
zambila Postat pe 7 Decembrie 2009 15:09 |
||
fetili.....de chiar??????la sibiu la piscina ....berbantii e pe gard...... | ||
nazirra Postat pe 7 Decembrie 2009 15:11 |
||
iasomic, mare greseala, ca iote, aici se fac deja hartile locatiilor noastre |
||
ready_vivus Postat pe 7 Decembrie 2009 15:11 |
||
am fost si eu la o pensiune asta vara. nu vreau sa critic da, ciudat rau. de cum am intrat, ne impungea aia ,de parca-i eram datori. ne-am uitat la noi. poate ne-a vazut mai prost imbracati de a reactionat asa si statea cu morcovul intr-un anume loc. da nu. cel putin 3 din grupul de 5, avea tricoaie de firma cum ma stiu, am si luat-o la intrebari: vrei un ban sau buna ziua? |
||
si_totusi Postat pe 7 Decembrie 2009 15:12 |
||
pai tothusico......daca n ai vinit unde trebuia........ | ||
nazirra Postat pe 7 Decembrie 2009 15:13 |
||
bre, nazirro, daca tu-ti faci pensiune iote, eu ma ofer sa ti-o administrez. totushico, iote scumpo cum facem rost si de-o cazare moca pen' matale la sighii |
||
ready_vivus Postat pe 7 Decembrie 2009 15:16 |
||
nazi, daca ai si cipandeli, la vara vin si io. O rezervare pentru vreo 3 saptamani asa, se poate? |
||
garbo_C Postat pe 7 Decembrie 2009 15:18 |
||
sa traiti, bine, sibienilor! stati asa ca am prons oportunitatea. va numar cat sunteti si stau o saptamana. cate o zi la fiecare. noaptea la piscina |
||
si_totusi Postat pe 7 Decembrie 2009 15:20 |
||
da virusele......imi fac copilu meu o plecat la buc....nu mai vine.....casa ii mare....macar sa scot ceva bani de pe ea..... | ||
nazirra Postat pe 7 Decembrie 2009 15:21 |
||
De la: nazirra, la data 2009-12-07 15:11:12fetili.....de chiar??????la sibiu la piscina ....berbantii e pe gard...... vin in vizite....acolo sunt multi barbati... |
||
Begonia Postat pe 7 Decembrie 2009 15:21 |
||
tushelu, si ca bonus primesti un tur de Johannis, atractia anului la Sibiu asa nazirro, baga mare |
||
ready_vivus Postat pe 7 Decembrie 2009 15:22 |
||
naziru, fa-ti ca eu tai panglica inaugurala. si ca orice prim venit, prim servit gratis | ||
si_totusi Postat pe 7 Decembrie 2009 15:23 |
||
da io o vreau....in stil oriental.....paturi cu baldachin.....juos in living......numa perne si narchilele.....si fete sa danseze din buric!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 7 Decembrie 2009 15:25 |
||
cu johanis ista vreau o aventura. pare frumusel. poate asa aflu si eu cum voia sa conduca guvernu.ca, m-a lasat in ceata bolovanu de basel cu cel castig electoral a lui |
||
si_totusi Postat pe 7 Decembrie 2009 15:25 |
||
tushelu, las' ca daca esti cuminte si inaugureaza nazi pensiunea, poate afli de la mine. cum o vrut el sa conduca, bre, nu cum am vrut io! iooiii, nu dadea! |
||
ready_vivus Postat pe 7 Decembrie 2009 15:27 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-12-07 15:25:55cu johanis ista vreau o aventura. pare frumusel. poate asa aflu si eu cum voia sa conduca guvernu.ca, m-a lasat in ceata bolovanu de basel cu cel castig electoral a lui esti o mica-mare pofticoasa |
||
Begonia Postat pe 7 Decembrie 2009 15:28 |
||
zambila Postat pe 7 Decembrie 2009 15:30 |
||
begonio, nu ne mai cita atata ca stim ce spunem postarea ta putea sa sune asa: "si_totusi, esti o mica-mare pofticioasa " |
||
ready_vivus Postat pe 7 Decembrie 2009 15:31 |
||
si ...si ...si numele il lassss asiiia....nazirra.......si de la intrare tothusico.....te ia in primire un eunuc.....iti ia bagaju.....te conducepin living...... | ||
nazirra Postat pe 7 Decembrie 2009 15:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
preludiu,dar dupa ramanem amdoi dezbracati si el nu mai face nimic | 78 | De la: eu_geminy 24 Aprilie 2011 16:24 |
prietenie sau altceva? | 113 | De la: laura30 15 Iulie 2013 12:04 |
Fall in love | 19 | De la: tutankhamon 10 Noiembrie 2009 00:29 |
|
||
relatie de prietenie cu Dumnezeu | 121 | De la: betty37 18 Aprilie 2011 15:12 |
Vina mea....partea a doua | 41 | De la: crys14 28 Decembrie 2009 13:31 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural