haide, bre, nazi... un eunuc? |
||
garbo_C Postat pe 7 Decembrie 2009 15:32 |
||
---|---|---|
stai begonia ca tre sa-l iscodesc pe vivus ia zi tu, neica, primul punct din programul de guvernare. ala mai important si mai sensibil. asta asa, de-o incercare . |
||
si_totusi Postat pe 7 Decembrie 2009 15:32 |
||
tushelu, pct. no 1: vom fi ce-am fost, ba chiar mai mult decat atat! (Petru Rares, ca-i d-al nost') |
||
|
||
ready_vivus Postat pe 7 Decembrie 2009 15:35 |
||
da di ci, eunuc, naziru? ce-s beteaga? vreau un om sanatos, din popor. |
||
si_totusi Postat pe 7 Decembrie 2009 15:35 |
||
petru rares? eu credeam ca vadim tudor | ||
si_totusi Postat pe 7 Decembrie 2009 15:36 |
||
iote aici titlu de titlu: "Rezultate finale par�iale de la ora 14.50: Traian B�sescu a ob�inut 50,33%, iar Mircea Geoan� 49,66% din voturi" poi cum vine asta: finale-partiale? sau o fi ca aia "eterna si nemuritoare"... tushelu, nu cunosc scumpo. ala la ce echipa a evoluat? |
||
ready_vivus Postat pe 7 Decembrie 2009 15:37 |
||
foresta falticeni, cica. chiar. eu am votat cu el acum 5 ani. mi-am zis - din spirit de fronda - ca ,dintre atatia oameni de bine, hai si unu' cu nebunu'. pardon, tribunul asa ca, nu va mai faceti griji cu procentele. vin ai nostri, pleaca ai nostri , noi.....mergem la sibiu. yes |
||
si_totusi Postat pe 7 Decembrie 2009 15:42 |
||
oooof.....duoamne!!!!bai tati...e finale-partiale,finale-sfertale,,,,si finale....finale!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 7 Decembrie 2009 15:43 |
||
vivus...uite asa invata stagiarii.... |
||
Begonia Postat pe 7 Decembrie 2009 15:44 |
||
De la: anakin, la data 2009-12-05 01:00:01Bre superbe, acuma nu o sa incerc sa imi explic ce mixaj faci tu intre cele doua idei proprii si fixe, dar a confunda fiscalitatea cu legea raspunderii fiscale este ca si cum ai spune ca Lacatus a jucat toata viata lui la Dinamo. |
||
superbus Postat pe 7 Decembrie 2009 20:17 |
||
pt cei care considera ca mafia pdl-ista a fraudat alegerile : http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/opriti_fraudarea_alegerilor-p57394054.html |
||
superbus Postat pe 7 Decembrie 2009 20:41 |
||
superbule si de e asa n-or sa fie in stare sa dovedeasca. au dormit in papuci si basta. acum vin si contesta un rezultat spunand ca s-a facut turism electoral , ca s-a dat mita, bla,bla... aseara nu pareau sa stie sau sa vrea sa stie , cu atat mai mult cu cat erau convenabile pronosticurile. |
||
bluelight Postat pe 7 Decembrie 2009 21:11 |
||
mai, mai terminati-o cu furatu' ista. au furat si unii si altii numai ca PDL ul a fost mai 'otz o tzara. mai isteti, cum s-ar zice cine a aprobat sa se faca enspe mii de sectii speciale de votare si de ce ? nu tot ei? puisori, acolo a fost frauda. si turismul electoral nu a fost inventia PDSRului?acu-s nemultumiti ? si faptul ca ,le dau voie presedintilor de comisie sa schimbe procesul verbal, fara semnatura membrilor comisiei cine a votat? eu? nu tot ei, partidele infratite toate, dar absolut toate, in smecherii si hotii? si decizia venita de la centru ,de a nu mai bifa toate casutele din procesul verbal cu x ci cu o liniuta, ce e? de asta nu le ies cheile. din 200 s-a putut face lejer 2004 asa ca , refrene din astea cu " ne-au furat" sunt fumate. supararea e ca ,au fost altii mai ageri de pix. de fapt, de stampila |
||
si_totusi Postat pe 7 Decembrie 2009 21:12 |
||
se stie...cine e la putere...fura cel mai mult! apoi...mai aveau un motiv intemeiat..pdl-istii au stat prea putin la putere... un an cu pnl-istii, unul cu psd-istii...nu s-au saturat de ciolan...de abia l-au gustat....si acum rod bine... nu mai vor sa plece!! si au facut tot ce le-a stat in putinta sa castige!! daca pierdeau alegerile..pierdeau tot...vreo 5 ani nu mai pupau nimic din ciolan!! de aceea au fraudat masiv..si a ajuns tatucul lor primul... chiar azi mi-a zis cineva ca a ajuns pe la 20.30 la vot si ..deja era semnat in dreptul ei... credeau ca nu mai vine!! ghiciti cine membra comisiei cu formularul?.... evident o pdl-ista!! daca asta s-a intamplat aici in bt, fieful psd-istilor...inchipuiti-va ce a fost in ardeal...fraudare pe fata!!! oare nu e cel putin ciudat...ca s-au prezentat mai multi cetateni in turul 2 decat in primul tur? cred..ca pt multi s-a votat fictiv...de catre membrii comisiei!! astia-s pdl-istii...mafiotii nr.1! |
||
superbus Postat pe 8 Decembrie 2009 00:00 |
||
si daca,totusi romanii si-or ales presedintele...sa fie intr-un ceas bun.. bucurie "banatana" http://www.youtube.com/watch?v=6JYoiBqZPhg&feature=related |
||
LILO Postat pe 8 Decembrie 2009 06:10 |
||
mda... pentru cine mai avea dubii in legatura cu distributia voturilor, in special pentru fleur, care probabil acum isi va da seama de ce ieri am trimis-o discret la culcare... moldova si muntenia - geoana restul tarii - basel diferenta mica, a dreaq de mica la procente... dar vine tare din urma diaspora, astfel: romanii din rusia, portugalia si turcia: aproximativ 51% geoana, restul basel. asemanator cu scorul obtinut la militarii din irak. RESTUL diasporei (adica spania, franta, italia, marea britanie, irlanda, canada, america, asia etc etc etc)... 89% basel si 21% geoana. ma repet: avand in vedere diferenta foarte mica din tara dintre cei doi (de cateva zeci de mii de voturi la nivel national), e foarte clar ce importante au fost procentele alea obtinute de la romanii din afara... pana la urma insa, vorba surorii mele din Singapore: e intr-adevar foarte greu sa te decizi ce sa alegi: SIDA sau EBOLA |
||
ready_vivus Postat pe 8 Decembrie 2009 10:56 |
||
iaca am avut dreptate dar, nici eu nu am luat in considerare diaspora |
||
si_totusi Postat pe 8 Decembrie 2009 12:13 |
||
tushelu, aia au facut diferenta | ||
ready_vivus Postat pe 8 Decembrie 2009 12:17 |
||
De la: ready_vivus, la data 2009-12-08 10:56:59mda... pentru cine mai avea dubii in legatura cu distributia voturilor, in special pentru fleur, care probabil acum isi va da seama de ce ieri am trimis-o discret la culcare... gripa porcina ca este mai usoara.... |
||
Begonia Postat pe 8 Decembrie 2009 12:17 |
||
Begonio, gripa porcina nu era in oferta... poate tocmai pentru faptul ca e mai usoara. Noi am avut pe fisa de spitalizare de duminica doar sida si ebola... mdeah!!!... uite cum ma ajuta garbo sa iau decizii transante, definitive, cu reclamele lor. Am mai hotarat ceva: NU IMI VOI CUMPARA dacie niciodata... Bine, decizia asta era luata mai demult, acum mi-am demonstrat ca era o decizie buna |
||
ready_vivus Postat pe 8 Decembrie 2009 12:21 |
||
fraudarea (prin mita electorala , vot multiplu ori fictiv) a decis alegerile!! e simplu..10 voturi fraudate ori 20.000 de sectii = 200.000 nu s-a putut frauda in fiecare,dar unde s-a putut, pdl-istii au facut-o masiv!! asta-i romanika lui base... la vara EMIGRAREA!! |
||
superbus Postat pe 8 Decembrie 2009 13:38 |
||
superbe.. din punctul meu de vedere(deocamdata)alegerile sunt un subiect fumat. drum bun... |
||
iasomia Postat pe 8 Decembrie 2009 13:56 |
||
chestiunea. deja e coada la supermarketuri,s-a pus romanu pe cheluit bani,ma uitam in cosurile alea..juma' din marfa era achizitionata din plictis,sa te tii din ianuarie foame...si datorii.. nu sunt chibzuiti deloc... se canta colinde in magazine,prea devreme... |
||
iasomia Postat pe 8 Decembrie 2009 14:36 |
||
iaso mami, zici ca e prea devreme pentru colinde? dar de impodobit brazii si pus lumini pe sosele din 6 - 7 octombrie ce zici? oricum, totul e doar comercial, sarbatorile demult nu mai sunt ce ar trebui sa fie. totul pentru consum, totul pentru cheltuirea banilor |
||
ready_vivus Postat pe 8 Decembrie 2009 15:52 |
||
de ce spuneti voi asa? imi place sa fie si luminat , imi place sa ascult si colinde. e o luna speciala. ce e rau,daca si sufletul nostru va fi incantat? la cati bani se cheltuie aiurea si se fura, macar asta ne face sa ne fie putin mai bine in suflete si apoi craciunul, o fi devenit comercial- pentru cine-i priveste fata comerciala. eu il simt cu inima si mi-i bine . ma doare exact in cot ca x sau y se imbogatesc vanzand globuri .bucuria sarbatorilor nu mi-o ia nimeni sa fie lumina si cantece, macar o luna pe an. colindul e un balsam pentru viata noastra agitata, indiferent ca-l cantam doar in seara de ajun sau cu o luna inainte |
||
si_totusi Postat pe 8 Decembrie 2009 16:37 |
||
si eu simt la fel. iar colindele ma fac sa intru in atmosfera Sarbatorilor . ca si pregatirile dar inca nu am timp pt asta. macar colinde sa fie deocamdata.. | ||
bluelight Postat pe 8 Decembrie 2009 17:14 |
||
tusel, om fi noi pestoaice,da' nu semanam neam... eu in ajun dau drumu' la instalatii,colinde si bunatati... ma plictisesc repede,probabil,si d-aia... daca m-as apuca de acum sa bag colinde ,ar fi strain de mine fioru' care este. dar ma rog,eu sunt mai ciudatica asa... nici brad nu-mi cumpar,mi-am luat d-ala de plastic,in fiecare an cand aruncam bradul din casa aveam sufletul pustiu,asa ca il strang si il bag la cutie. ecologista,deh... |
||
iasomia Postat pe 8 Decembrie 2009 18:24 |
||
am zis eu ca alegerile astea isca prea multa patima... superbule, sa ma bata soarele daca inteleg de ce esti atat de inversunat. si de ce esti suparat ca n-a iesit emanatu' geoana mai putin si ai sa ne spui ca el era messia, he, he, he... iaso, si eu fac bradul( de plastic) in ajunul craciunului... noroc ca nu am damblaua cu facu' mancarii en gros in astfel de ocazii apropos, azi chiar mi-am facut damblaua...am dat 280000 pe un kil de branza de burduf, ca muream de pofta |
||
Anouk Postat pe 8 Decembrie 2009 19:02 |
||
ioi, si mie mi-e o foame de vreo trei zile, de mor... acu' e adevarat, sunt si solo acasa o saptamana ...azi-noapte m-am culcat cu ursuletul,imi era urat.... cat despre alegeri.... sa le mai treaca clabucii... alt scandal acu'.. fetita eu cumpar de la sibieni din moghioros,nu plec fara milionu' dat,e adevarat,ca iau carnati,slanina,branza si palinka.. sper ca intelegi ce zic,sunt nevricoasa... mi-e frica sa dorm singurica... |
||
iasomia Postat pe 8 Decembrie 2009 19:09 |
||
iasomico, si io tot singurica dorm hai la mine, tragem un potol, patu' e matrimonial, avem loc amandoua mie nu mi-a dat prin gand sa aduc un inlocuitor in pat...da' ideea nu e rea, aduc cutzu ma dispera astia de la psd cu anularea votarii, nu stiu sa piarda, parerea mea... |
||
Anouk Postat pe 8 Decembrie 2009 19:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
:P | 13 | De la: tutankhamon 1 Februarie 2010 00:12 |
Test de compatibilitate,dragoste si sex,realizat de FREUD MARX ANGELS & LUNG | 26 | De la: pantera_neagra 31 August 2011 02:34 |
relatie serioasa | 4 | De la: loveactually 31 August 2009 16:12 |
|
||
Mamici din orasul Sibiu | 6 | De la: garbo224188 22 Februarie 2012 13:16 |
vindecare de iubire | 41 | De la: Elle2011 21 Ianuarie 2011 19:30 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural