Chestiunea zilei..

Romeo...decat un presedinte care se joaca cu nervii si cu banii nostri si le face minister , pe timp de criza, pitzipoacelor udrea si ritzi....prefer un presedinte educat, mai simtit,diplomat !

oricum..ajuns presedinte ..sunt sigur ca geoana nu i-ar mai fi ascultat pe ilici si restul...
superbus
Postat pe 8 Decembrie 2009 23:20
anakine.....eu am venit cu exemplele locale...stiu sigur ca s-au dat milioane bune pt atragerea liderilor din alte partide, s-au impartit cadouri la copii,etc!!

.datorita cumpararii de voturi ,aici in bt,... voturile lui base ,s-au dublat fata de turul 1!

si asta s-a intamplat..evident in toata tara.... de aia a sarit de la 3 mil la 5.2!!
superbus
Postat pe 8 Decembrie 2009 23:25
am scris mai sus..in paginile anterioare...cine s-a implicat , de la noi, in mituirea electoratului sarac!!
superbus
Postat pe 8 Decembrie 2009 23:28
Sa fim seriosi, impartirea de cadouri la copii sau atragerea unor lideri locali in alt partid nu reprezinta frauda sau cumparare de voturi.. ce naiba crezi ca facem aici, ne jucam de-a v-ati ascunselea? poti sa imi explici si mie notiunea de frauda, in intelesul tau?
anakin
Postat pe 8 Decembrie 2009 23:28
superbus... esti naiv, tati, daca ai impresia ca geoana, oadata ajuns presedinte, nu ar fi ascultat de ilici, bombonel et co...
Ai auzit de sindromul constantinescu? Exact ala l-ar fi imbolnavit si pe geoana...

ca sa nu mai spun ca nici geoana nu pare a fi al cu c.o.a.i.e care sa faca ceva fara a tine seama de greii din partid.
ready_vivus
Postat pe 8 Decembrie 2009 23:34
inselatorie...hotie..o fapta rea pt profitul personal!!

mita electorala,votul multiplu.... nu le punem la frauda?

apoi cred ca au fost introduse si buletine gata stampilate cu baselu de catre pdl-isti!!

superbus
Postat pe 8 Decembrie 2009 23:37
vivus....cred ca aburii puterii l-ar fi imbatat si ar fi prins tupeu!!
superbus
Postat pe 8 Decembrie 2009 23:40
Nu cred, la dezbatere si-a pierdut cumpatul destul de repede.

Johannis? Tot respectul! Ala barbat..
Tinkerbell_
Postat pe 8 Decembrie 2009 23:43
superbe, faci confuzie intre contraventie sau infractiune, care se pedepsesc individual, si frauda, ceea ce inseamna ca a fost de asemenea proportii cat sa il dea castigator pe A in locul lui B, taticu', si ca de obicei esti pe langa subiect... bine, si geoana a fost pe langa subiecte la dezbatere, ai avut de unde invata.

Pe mine m-au amuzat dezvaluirile lui Nica, niste chestii care suna mai mult a autodenunt.
anakin
Postat pe 8 Decembrie 2009 23:53
superbus,
hai sa fim seriosi. geonelu nu are vana pentru asa ceva. Mai degraba tariceanu, ala da, ar fi prins tupeu, cum a si facut-o. Sau bombonel. Dar geonelu? Ma indoiesc...

Da, Johannis intr-adevar a dat cateva lectii. Nu numai de demnitate ci si de bun simt. L-ati vazut dupa ce a iesit de la vot, cand erau calare pe el toate televiziunile? I se punea o intrebare care ii lua reporterului cel putin un minut. In zece secunde, Johannis dadea raspunsul. Clar, scurt, la obiect. MARE diferenta intre el si dambovitenii nostri care vorbesc a proasta fara sa spuna absolut nimic...
ready_vivus
Postat pe 8 Decembrie 2009 23:56
Redi, am mai spus-o, pe mine Johannis m-a cucerit ca om, prin bun-simt, atitudine.
Dar nu am vazut nimic venind din partea lui ca si program economic. Din pacate. Poate ca nici nu a avut loc sa se desfasoare de prostanac sau de balerin.

Apropo, nu ti se pare ca Geoana are ceva din personajul Lefter Popescu al lui Caragiale, ala cu "vitavercea"?
anakin
Postat pe 8 Decembrie 2009 23:59
bine domn profesor anakin...si care e definitia fraudei in opinia ta?

vivus...lasa-ma cu masochistul mafiot tariceanu...dupa ce base l-a lovit din toate partile , dupa ce marinelu a incercat sa distruga pnl-ul..acum tariceanu asta se intoarce la prima dragoste!! ar trebui exclus din partid...e o oaie neagra!!

superbus
Postat pe 9 Decembrie 2009 00:03
Anakin, fie vorba intre noi, in campania asta electorala nu am vazut nici un program de guvernare. Dar asta a trecut neobservata de marii analisti si de paulime...
Johannis? Cu ce program sa vina? Pesedeii nu aveau decat declaratii "trebuie sa facem, trebuie sa dregem"... Nimeni nu spunea CUM, PRIN CE...
Pedeleii? Picatura cu ceilalti... semanau pana la identificare in privinta programului de guvernare.
In ce-i priveste pe liberali... daca veti avea rabdare, ca eu nu mai stiu unde am postat, veti vedea ca ieri dimineata am zis ceva de o presimtire de-a mea ca s-ar reface "marea alianta da" din 2004. Inca nu se declarase nimic prin presa si la televiziuni... pur si simplu am avut o presimtire. Aseara deja incepea sa se adevereasca prin pozitiile unora din pnl...

E super comparatia O gasit si el lozul ala bun care s-a dovedit pana la urma a fi ne-bun
ready_vivus
Postat pe 9 Decembrie 2009 00:11
a da..ai modificat mai sus... deci toate astea...
mita electorala, votul multiplu la comanda, votarea in numele altora,posibile modificari de cifre in procesele-verbale..nu-s facute de reprezentantii unui partid pt intrecerea candidatului advers, care era clar castigator in sondaje, exitpolluri in cursul zilei?

superbus
Postat pe 9 Decembrie 2009 00:13
vivus ...aia-s sobolanii liberali care vor sa roada cascavalul! dar sper ca-s putini...majoritatea ar trebui sa merga cu Antonescu!!

si Crin a zis clar...fara base, fara pdl!! acum sa vedem daca atractia cascavalului nu e mai puternica!!
superbus
Postat pe 9 Decembrie 2009 00:21
Crin cred ca e supus unor presiuni mari in partid acum.
Iar Tariceanu...l-a asteptat la colt, dupa reactie. Nu-i iarta ca a pierdut partidul.
Se joaca mari carti, acum, pe sub mese.
Tinkerbell_
Postat pe 9 Decembrie 2009 00:33
De la: superbus, la data 2009-12-09 00:21:40...majoritatea ar trebui sa merga cu Antonescu!!

unde, in PSD?

si inca ceva: daca fiica-mea ar comanda un exit-poll pentru postul ei TV, poate ca eu as avea 70% din voturi. Problema reala apare atunci cand se numara voturile, daca intelegi diferenta intre ceea ce crezi si ceea ce e...
anakin
Postat pe 9 Decembrie 2009 00:34
Superbus: E CLAR ca atractia cashcavalului e mai mare. alde fenechiu et comp ce crezi ca vor?

Tinkerbell: asta cam asa e. mai mult de atat, tariceanu simtea ca pierde tot mai mult teren in pnl, in favoarea lui antonescu. acum are motiv sa ii dea in cap pentru a-si recapata el pozitia in ierarhie.

Anakine: l-am auzit ieri si azi pe orban: bate apa in piua dar nu are inca tupeu sa spuna ca-i alba ori neagra. ba s-ar duce cu tariceanu, ba inca nu ar declara asta, ca nu stie cum se va termina consiliul national al pnl pana la urma

Un lucru e clar: NIMENI nu e in stare, nici macar acum, sa spuna ceva. Repet: TOTI, fara nicio exceptie, vorbesc doar vrute si nevrute si fac declaratii patriotarde, mai un pic si le dau lacrimile de crocodil de cat sufera ei pentru tarisoara lor... Ce bine se vede cat sunt de incompetenti toti!
ready_vivus
Postat pe 9 Decembrie 2009 00:40
Asa e, niciunul nu va face pentru noi, ca paulime, ceva.. si cand spun ceva, ma refer la acte normative care sa iti inlesneasca activitatea, nu sa ti-o ingreuneze. Inteleg ca la toti ni-i greu, dar parca lor li se cam rupe.

Din pacate, daca ai bani si iti cumperi locul de parlamentar, nu conteaza cat de incompetent esti. Redi, nu stiu daca ai vazut faza cu un senator, nu mai stiu de la ce partid, era disperat sa voteze guvernul asta ca sa nu se ajunga la anticipate, intrucat facuse un credit la banca pentru a-si cumpara pozitia care sa il duca in parlament.
anakin
Postat pe 9 Decembrie 2009 00:43
ia, pauza de politica...

il vazui la teveu pe frantzuzu ala de-si vandu casa ca sa vina in romania sa se bage in imobiliare cu o pitzipoanca cu patruj' de ani mai tanara ca el... evident, gagica-i trase clapa bietului batranel si-l lasa cu ochii-n soare.. in soarele din galati, la vreme de iarna, adica...

lasand la o parte tragi-comedia, pentru care ar merita poate deschis un topic separat, ma dadu pe spate explicatia politiei romane: nu poate incepe o urmarire penala deoarece frantzuzu-i dadu de buna voie banii pitzipoancei... pai bine bre, fapta are un nume in justitie, se numeste escrocherie... ca doar asta-i miscarea la escroci, sa-i faca pe altii sa le dea banii de buna voie... hai ca suntem tari, neneaca....
zambil
Postat pe 9 Decembrie 2009 09:21
hai ca-l vazui aseara la realitatea pe cozmin gusa, care cica fuse consilieru' personal al lu' prostanacu' geoana la prezidentiale... cum se zice in popor?.. a tunat si i-a adunat...

ne explica noua gusa cum s-a dus el la americani, inainte de alegeri, sa se planga de posibila fraudare a alegerilor... la intrebarea moderatorilor in ce calitate a vorbit gusa in america, el zise ca in calitate de persoana particulara... ma leshi?... adeca il primi pe cozminache departamentu' de stat si congresu' american sa-i asculte povestea cu drobu' de sare din romania... pai bre, nici portaru' de la hilton nu-l primea pe gusa in audienta pe gargare d-astea...

in alta ordine de idei, nu cumva pesedeii fura aia de-i sarira in cap monicai macovei ca se planse la consiliul europei despre coruptia din romania?... nu ziceau ei ca monica trada romania si le facea rau romanilor?.. macar aia se planse despre fapte petrecute, nu despre teorii... acuma gusa, care cica-l reprezenta pe prezidentiabilu' geoana, ce facu?...

vorba lu' berceanu, cand se referi la pretentiile liberalilor cand veni vorba de coalitie guvernamentala: iete nene revolutia bunului simtz la romani...
zambil
Postat pe 9 Decembrie 2009 09:32
cedo acuza statul roman pt tergiversarea solutionarii dosarului revolutiei,si a dat castig de cauza urmasilor celor raniti la revolutie...

ani s-a sesizat in legatura cu tov costea,cumnatul lu' prostanacu'..cica nu a facut declaratie de avere corect...

al draq base...ehe,he,he...

tusico,

pai tu te-ai uitat cum a vorbit moldoveanu tau?
si apoi..mai e o chestie,tu cand vezi ca stau baietii la o bere si fac politica te bagi intre ei,pui la suflet?
baietii cand fac politica nu se sifoneaza,chiar daca mai scapa cate-o injuratura unu'-altuia...
iasomia
Postat pe 9 Decembrie 2009 09:54
iasomico, dosaru' ala o sa fie solutionat atunci cand ilici o sa stea si el la bulau, macar asa, de proba... chestia e alta: mafiotzii se imbogatira la greu de pe urma loviturii de stat, iar amenda data de cedo o plateste paulimea... asa ne trebuie...
zambil
Postat pe 9 Decembrie 2009 10:00
totul pe spinarea poporului,zambilu'..

da' pica bine acum,sa-si mai aduca aminte astia de vad rosu in fata ochilor,cat sange nevinovat a varsat javra aia...

nu mai zic de mineriade,ca ma apuca bazdacul...

auzi..cica din cauza contrelor dintre aripa crin si aripa tariceanu...crinu' se gandeste sa-si dea demisia.
pai sa-si dea...nu am fost de mult atat de dezamagita de un om,histrionic om,parol...
iasomia
Postat pe 9 Decembrie 2009 10:09
dap, crinu e de toata jena... asta ca sa se-nvete minte aia de voteaza dupa moace, ca daca te uitai in cv-ul lui politic nu vedeai nimic... numa' daca-mi aminteam cum isi arunca el paru de pe frunte ca o cocota, dintr-un gest reflex pe care l-a abandonat in campanie, si tot nu-l alegeam...
zambil
Postat pe 9 Decembrie 2009 10:16
de ce histrionic.... pt ca nu s-a ploconit stapanului hahaici? cel mai fatarnic e taica base... e modelul ipocritului!!

cu tariceanu...pnl-ul va fi inghitit de pdl!!
superbus
Postat pe 9 Decembrie 2009 10:16
si ce-l mai pupa geoana pe palton....

superu'

las-o mai usor,e prea dimineata...
iasomia
Postat pe 9 Decembrie 2009 10:17
daca trecea in barca pdl-ului...acum erati cei mai mari fani ai lui?
superbus
Postat pe 9 Decembrie 2009 10:18
superbe, crinu' nu face bine niciunui partid... un fel de gusa, da' mai prost ca el...
zambil
Postat pe 9 Decembrie 2009 10:23
haidi bre..ma leashi?
in prima confruntare urla la geoana ca apucatu'"scarbit", si a doua zi il pupa in cour..
unde e coloana aia vertebrala,asa dupa o zi pe alta?el stie ca ocupa conjunctural functia de pres in pnl....nu are sange de conducator...

toata panarama aia cu "nu ma las", este pt ca stie ca nu are nicio sansa ca base sa-l ia in serios..vrea sa cada de pe un cal frumos...da' o s-o ia original...

iasomia
Postat pe 9 Decembrie 2009 10:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ingerii lui Daniel 1 De la: Saxon 21 Noiembrie 2010 10:38
ANALIZA PE TEXT SI PRETEXT 84 De la: fleurdelis 24 Aprilie 2010 10:11
fata blonda cu ochi albastri 5 De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:16
cand o sa il uit ? 33 De la: minna 15 Februarie 2010 15:21
cat de superficialii sunt unii? 13 De la: garbo_2178 7 Mai 2012 21:25
Setari Cookie-uri