wow!!! zambile, ma uimesti |
||
zambila Postat pe 10 Decembrie 2009 09:27 |
||
---|---|---|
de ce te uimesc, zambilo?... ti s-a parut c-as fi misogin?... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 10 Decembrie 2009 09:29 |
||
nu neaparat misogin si chiar crezi tu ca ar vota-o femeile?? mai degraba, barbatii bine, acuma depinde cu cine candideaza.... in state, aveam niste prieteni, si, cand au candidat hilary cu obama, au zis ca mai bine o femeie decat un negru |
||
|
||
zambila Postat pe 10 Decembrie 2009 09:36 |
||
iasomico, singuru' inconvenient pentru ea ar fi ca vine din zona basescu... da' pentru cei care stiu si cunosc, marinelu' are ochi la femei.. ochiu' ala de-i mai mare... eu sunt sigur ca baselu' pregateste ceva, pentru cand n-o mai fi... si pe urma, la ora asta fata-i a patra-n stat, crez, are experienta politica si-si mai face, plus ca e ploiesteanca d-a noastra, republicanca.. si fata de securist... crez c-ar vota-o si stanga si dreapta, he,he,he... chiar ca mi=ar place, mitza baston, presedintele romaniei... ce-ar mai sarja golanii pe bastonu' ala.... |
||
zambil Postat pe 10 Decembrie 2009 09:40 |
||
zambilo, pai conditiile sunt asigurate.. avem o femeie si restu' negri, si nu ma gandesc acilea la cabral sau kamara... | ||
zambil Postat pe 10 Decembrie 2009 09:41 |
||
am un supermarket in apropiere,toate vanzatoarele sunt din juru' bucurestiului,ghici ce? toate au luat cateun bulion vechi ,si cate doua paturi ca sa-l voteaze pe geoana,le tataie chilotii la popou acu' de frica. si cand vezi cata gura fac pesedeii..bleah.. in fine,am depasit faza in care ma ambalam,am prea multa treaba. oameni simpli,deh ,vanzatoarele alea...se sperie usor... dar este firesc sa le fie frica,cine le-a pus? e saracia mare,bre...si romanu' fara caracter... |
||
iasomia Postat pe 10 Decembrie 2009 09:42 |
||
zambilu' si eu m-am gandit ca o pregateste pt stafeta peste 5 ani,a promovat multe femei, si are planuri mari cu ele.. numai sa nu mi-o puna pe udrea...ca orisicat... |
||
iasomia Postat pe 10 Decembrie 2009 09:45 |
||
iasomico, nutzeta are vana-n ea, nu crez ca mai vrea lumea un basescu cu fusta... chiar daca are craci si cour mai misto decat marinelu'... | ||
zambil Postat pe 10 Decembrie 2009 09:47 |
||
ai reusit.. |
||
iasomia Postat pe 10 Decembrie 2009 09:51 |
||
da..ploiestenii o adora pe Roberta!!! ei nu vor uita ca taica-su, Cornel Anastase ,fost director general al Uzinelor 1 Mai,a poruncit ca portile uzinei sa fie sudate, pentru ca muncitorii sa nu participe la manifestatia anticeausista din centrul orasului. mi se pare o tipa stearsa, fara talent oratoric si care probabil a trecut, vb lui Orban,prin multe paturi ca sa ajunga acolo!! in niciun caz nu va fi urmasa tatucului la postu de prezidente! |
||
superbus Postat pe 10 Decembrie 2009 13:27 |
||
super-baiatu' nu mai da mami la boboci atat,o sa te deranjezi la colecist taman acu' de sarbatori... sunt shocata, am vorbit cu niste pesedisti,stau cu sufletelu' in gat in speranta ca o sa se repete alegerile. pai de ce bre? ca acu' dupa ce au analizat astia "prestatiile" de la confruntare si din noaptea sondajelor,o gramada se rusineaza ca l-au votat. superu' poate nu stii,dar tatal lu' prostanacu a fost securist,cu grade,nu oricum. cat despre fala lu' crinu' ca el nu are avere,nu are obligatii,eu as zice ca asta nu este o chestie de lauda,dimpotriva,sa te apuce 50 de ani fara agoniseala,e naspa..dar deh...la unii taria face ravagii,depinde de gene... |
||
iasomia Postat pe 10 Decembrie 2009 14:42 |
||
da..imi vine sa vomit cand aud de "fetele " marinarului!(cele doua naturale, udrea, ritzi , anastase,turcan,etc) nush cum puteti lauda niste..pitzipoance!! cat despre Crin....toata stima! nu a furat , nu s-a imbogatit peste noapte ca base & co! dar na... unii apreciaza mai mult hotia decat cinstea!! |
||
superbus Postat pe 10 Decembrie 2009 14:56 |
||
cine lauda cocos?arata-mi unde am laudat... eu critic courvele alea masculine care m-au dezamagit,ce crezi ca eu nu as fi vrut sa fie altfel? da' cu cine? da la boboci atunci... |
||
iasomia Postat pe 10 Decembrie 2009 15:00 |
||
nu imi mai posteaza raspunsul!! | ||
superbus Postat pe 10 Decembrie 2009 15:35 |
||
nu ai laudat-o....doar ai adus aminte de un miss!! |
||
superbus Postat pe 10 Decembrie 2009 15:36 |
||
traienel al tau... nu e asa? nu zice una si face alta? n-a valsat cu liberalii , apoi cu psdistii pt binele gastii lui? | ||
superbus Postat pe 10 Decembrie 2009 15:38 |
||
hai ca vaz ca aparu in discutiune si caseta cu sexu' oral: geoana-ana bircheau..aia.. de la psd. taman de unde? de la patapievici care dadu un interviu unei reviste spaniole. revista spunea ca: pres. basescu i-a dat o caseta lu' patavievici in care geoana face sex oral.... patapievici corecteaza,spune ca el a spus ca lu' base i s-a oferit o caseta de acest gen,si el a refuzat-o...ioi,m-au ametit... ai draq ! tocmai cand s-au gasit sa arunce pe piata... ce are omu' asta in cap? vizita la vantu inaintea alegerilor,sex oral in masina...pt ca de caseta respectiva se stie de mult. eu in locul lu' base o dadeam pe piata,ce?el nu a fost pe caseta cu plodu'ala de-i sarea capu' ? cica e ana aia meseriasa rau... |
||
iasomia Postat pe 10 Decembrie 2009 15:40 |
||
el era cu ana in masina?? | ||
superbus Postat pe 10 Decembrie 2009 15:42 |
||
deci, ana are mere | ||
zambila Postat pe 10 Decembrie 2009 15:44 |
||
dap... auzi reactie la el: este o gluma sinistra... gata!piua...ma duc sa mai fac ceva treaba....seara buna.. |
||
iasomia Postat pe 10 Decembrie 2009 15:44 |
||
da..merele lui jeoana!! eu zic ca de avea caseta....o dadea pe piata!! nu rata el asemenea avantaj!! |
||
superbus Postat pe 10 Decembrie 2009 15:47 |
||
Dilema electorala a sahistului: Sa iau nebunul sau pionul? | ||
lala_cri Postat pe 10 Decembrie 2009 15:50 |
||
up | ||
Anouk Postat pe 10 Decembrie 2009 17:40 |
||
...de Ziua Internationala a Democratiei, stden�ii, aia tampi�i ("scoala romaneasca scoate tampiti" - base), au primit o portie de democratie : b�taie si bul�u.... ...nu au fost violenți...au cerut dreptate și adevar...au cerut s� li se spun� cine a b�tut studenții �n timpul mineriadelor si de ce au existat fraude la alegeri si au votat morți si fantome? ...fantomele aveau sexul 3 (este doar 1 pentru b�rbați și 2 pentru femei)... sau erau n�scute �n luna 15 (parca anul are doar 12 luni ).. sau n�scute dup� data de 31 (la unele cnp-uri exist� luni care au mai mult de 31 de zile)... ...de ce nu au fost b�tuți și b�gați �n dub� demonstranții portocalii din Piața Operei din Timișoara?.... ...de ce nu au fost b�tuți și b�gați �n dub� demonstranții din Piata Universitatii, �n frunte cu monica macovei și alti consilieri portocalii �n campania prezidențial�?.. |
||
daria_ Postat pe 10 Decembrie 2009 20:33 |
||
...azi am fost la ajofm...ruda unei persoane aflate la munca, prin ajofm, in Spania, spunea: sora mea si ceilalti au fost chemați si li s-a spus - dac� nu votați besescu, s� va faceți bagajele și plecați acas�.... ...i-am zis c� putea s� promit� c�-l voteaz� pe base și s� pun� stampila pe cine dorește... ...nu se poate - mi-a zis - li s-a dat un ceas și au fost �nv�țați cum s� fac� poze, cei care nu știau, cu telefonul mobil...puneau stampila, apoi puneau mana cu ceasul �n așa fel �ncat s� se vada ora și pe cine au pus stampila și fotografiau cu telefonul mobil ... ...asta f�r� s� mai punem la socoteal� c� �n unele secții de votare din str�in�tate au votat supermeni cu viteza luminii (30 pers./secund�) ...la europarlamentare 14.000 de persoane au votat multiplu (2-4 sau cine stie de cate ori)- datele au fost date de bec abia dupa 7 luni...cum credeti ca a reușit sa caștige un loc fata tatii ce-a cu botox?.... |
||
daria_ Postat pe 10 Decembrie 2009 20:48 |
||
Dario, bati campii cu gratie si imi este foarte greu sa le explic persoanelor ca tine sau ca vadim de ce intunericul e negru si lumina alba. Ce legatura au studentii astia de azi cu mineridele, intrucat cei mai multi erau proiecte prin iunie '90, nu inteleg. Dar poate imi explici tu. Poate ca era bine sa pui intrebarile existentiale gen "marean" si la exit-poll-uri; din pacate penrtu tine, nu exit-poll-ul stabileste un presedinte. Inainte de a scrie pe aici prostiile de la teveu, incearca sa rationezi un pic... daca nu o fi greu. Pe de alta parte, il inteleg pe nica de ce se zbate atat de mult; colegii de partid abia il asteapta la colt sa il debarce dupa pierdera alegerilor. |
||
anakin Postat pe 11 Decembrie 2009 00:24 |
||
dario, ba mami,esti prea ambalata... viata e asa misto,nu-i pacat pt o femeie sa o ia chiar in asa hal pe aratura? te rog sa nu te superi,dar parca este prea mult... trage aer in piept,si fi sexi..da-o draq de politica. si eu ma bag acilea la o barfa mica,da' tu te enervezi baga seama pai..nu-i pacat? |
||
iasomia Postat pe 11 Decembrie 2009 09:10 |
||
Neata Iasomio | ||
lala_cri Postat pe 11 Decembrie 2009 09:16 |
||
'neata, palarie... | ||
iasomia Postat pe 11 Decembrie 2009 09:17 |
||
teoria conspiratiei... azi, iohannis premier... deci.. cine l-a gasit pe iohannis?.. crin?... nu, patriciu... s-acuma, teoria: iohannis primeste sprijin din partea germaniei, ne-a podidit norocu', vine mercedes, aeg, krupp... nu nenica, vin rusii... sa nu uitam ca exista in prezent o stransa colaborare economica intre fostii inamici din ww2, in principal axata pe industrie si resurse energetice... multe firme din vest au in spate actionari rusi, si germania nu face exceptie... miza este ruta gazului rusesc spre europa si, in principal, detinerea instalatiilor romanesti de transport - romgaz, adica... va suna vreun clopotzel?... |
||
zambil Postat pe 11 Decembrie 2009 09:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Caut prietena ( posibila iubita ) | 9 | De la: Bogdan06 31 Iulie 2019 00:56 |
Un tanar are nevoie de voi....il ajutam?? | 28 | De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:32 |
sal | 1 | De la: garbo133831 12 Iulie 2010 16:33 |
|
||
Ce ne unge la suflet? | 870 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:26 |
Buna oamenilor ! | 13 | De la: FelicitySmoke9 17 Noiembrie 2016 20:52 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural