Chestiunea zilei..

imdaa...imi suna mie ...dar e dela un globulet
fleurdelis
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:31
tati zambilu'

ma gandeam la o chestie.

daca impotriva lu' base au fost toti:
pnl,psd,udmr,png,+ ca geoana era acceptat si de rusi, si de americani...si cu toate astea nu a reusit sa iasa,inca suntem puternici,noi poporu',te pui cu poporimea?
ma rog,intelegi tu ce zic acolo,ca nu am dormit toata noaptea si am neuronu' obo...
iasomia
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:33
neata !

http://www.youtube.com/watch?v=ffys5DIUPnc

elodia
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:34
Cred ca abia acum o sa inceapa nebunia...prevad vremuri tot mai grele la orizont...noroc ca romanu'se adapteaza la orice situatie ...
Daca pui un neamt sa traiasca cu venitul minim de la noi... nu stiu zau ce ar face...
lala_cri
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:34
la rubrica monden - caseta cu geoana...

dar mai intai, caseta cu ana birchall... cine-si aduce aminte, caseta asta a aparut in perioada in care anisoara era propusa candidat pentru un post de deputat... cel putin, asa se spunea atunci, dar ce mare chestie era s-o impiedice cineva pe ciochista de la un biet post de deputat, cand in parlament e-nghesuiala de courve de toate felurile?...

pai nu era nicio chestie, caseta era de fapt un avertisment pentru geoana, care in aceeasi perioada era propus de psd candidat la prezidentiale... printre altele, la vremea respectiva geoana ii cere anisoarei sa-si retraga candidatura, iar anisoara refuza.. pai cine era ea sa se bata cu maimarii pesedeului?.. doar daca fata stia ca prestase cinstit, iar geoana nu era tocmai el ala sa-i ceara sacrificii politice, in viziunea fetei.. ca doar nu prestase femeia degeaba...

cine nu-l placea pe geoana in psd?.. bombonel, vanghele, mitrea si... ta-daaa.. iliescu... aia cu mutre plouate dupa exit polluri... iar ilici cunoaste la perfectie metodele kagheiste de convingere...
zambil
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:35
caseta aia e oare reala sau e facatura
lala_cri
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:37
iasomico, marele licurici alaturi de geoana e o intoxicatie pesedista... americanii stiau zona din care venea geoana (tatic securist cu stele), asa ca nu cred ca-i dadea entuziasmu' afara din casa in ce priveste candidatura lui... mai ales dupa excursia furisata la moscova...

asa ca invinse poporu'.. desigur, poporu' cu un mic sprijin american.. he,he,he...
zambil
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:38
'morning

vad chestiute noi la orizont, nush ce caseta hot cu geoana...desi oricat as incerca, nu pot sa-l vad pe geoana hot nici sa ma tai

cum nu am deschis tiviu de doua zile, nu prea stiu despre ce vorbiti...ma multumesc sa va citesc
Anouk
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:41
Ce imi place mie ideea asta de curte constitutionala, la care toata lumea se duce cu jalba in bat. Bine, nu chiar toata lumea, ci numai somitati, de genul Ninel Potirca (manca-v-as!) dupa primul tur si Geoana (alias Mihaela, dragostea mea) in al doilea.
anakin
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:43
vorba lu' base.

se filmeaza intre ei.
ma uitam la madalin voicu(tiganu' tot tigan)a bagat-o...stramba,binenteles...

cica si psd ar avea o caseta cu base ,si de fapt d-aia nu a facut-o base publica pe-a prostanacului,ca sa nu fie si el la randul lui santajat.

serios?
pai..daca ar fi avut aia caseta cu base in timp ce o calareste pe nutzica,s-ar mai fi folosit ei de caseta trucata unde palma lu' base se transforma in pumn?

nu crez....

oaliuuuu!
n-am cuvintele la mine...trebuie sa dorm neaparat....
iasomia
bre anuco, pai ala din caseta cu ana nici nu parea cine-stie-ce barbat... fata mai mult morfolea p-acolo...
zambil
Am vazut aseara la nasu' ceva...cu caseta...Psdista sustinea ca are expertiza si ca e facatura...
lala_cri
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:45
anuska,

se dadea si el bill clinton...
iasomia
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:46
mda.. expertiza e facuta de un nene oarecare... geoana a zis la vremea respectiva ca cere expertiza mi6, da' crez ca n-avura bani pt aia...
zambil
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:47
imi amintesc faza cu expertiza MI6.. cica expertiza CIA costa prea mult si ar fi trebuit facuta reconstituirea.
anakin
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:48
iasomia
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:48
dap vrem reconstituirea
lala_cri
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:49
anakine, in primu' rand ca geoana i-a cerut femeii sa se retraga de la candidatura in parlament, pana sa ceara vreo expertiza.. p-orma, crez ca-l lua gura pe dinainte cu englejii, da' s-a speriat sa le dea alora caseta pe mana... asta-i mai trebuia, dupa rusi, sa stea si la mana englejilor....
zambil
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:50
Oricum donsoara era foarte revoltata aseara la nasu'
lala_cri
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:51
donsoara are profil perfect de agent infiltrat...
zambil
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:53
profilul ca profilul, dar are perseverenta ca oratoare.

Apropo, ati auzit ultima chestiune? cica Geoana spune ca imaginile cu el topaind de bucurie duminica seara erau trucate.
anakin
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:53
Ar trebui pus Gheona sa jure pe biblie ca nu e el in caseta poate a vrut sa fie ca Clinton...cine stie?
lala_cri
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:55
eu am vazut-o in seara cand s-au dat rezultatele,era in grupu' lu' geoana sus,pe trepte..se bucura nevoie mare...

geoana a intors capul de cateva ori,o tot cauta in multime....te pui cu amoru'?
deh...
iasomia
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:55
Am vazut ca e bunaaaa oratoare si intamplator seamana f.bine cu cea din caseta
lala_cri
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:56
anakin...da,cica e trucata.

pupatura pe umarul lu' geoana o sa intre in istorie...

ce barbat pupa alt barbat pe palton nenica,cred ca am patit cu totii chestii d-astea,dar nu intre aceleasi sexe...

iasomia
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:58
dap. popa pupa poala mea... he,he,he...
zambil
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:59
lasa mama...ce s-au inflamat si astia de la un blowjob micut ?

desi e departe de charmu lu' clinton, he, he, he...
Anouk
Postat pe 11 Decembrie 2009 10:00
ma gandesc ca acesti doi barbati cu pupaturi pe palton s-or pricepe sa puna inapoi dopul sampaniilor desfacute.

Mai tare a fost vizita lui Geonel la Crinu la partid de duminica seara, parca ar fi fost la petitul miresei... cred ca e vineri, de-aia vedem numai tente de secsuiala in politichia asta, nene!
anakin
Postat pe 11 Decembrie 2009 10:01
Macar Clinton era frumos...
lala_cri
Postat pe 11 Decembrie 2009 10:02
anuska,

cica de fapt chestia cu monica a fost special bagata de aia mari de tot...

daca nu ar fi vrut aia, nu ar fi aparut nimic,poporul se recunoaste in greselile mai marilor,chestii d-astea de budoar sporesc simpatia.

numa' ca la noi nu o sa fie cazu',femeia din romanica simte barbatii adevarati...
ori geoana este oricum numa' barbat d-ala de barbat,nu...
iasomia
Postat pe 11 Decembrie 2009 10:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mistere neelucidate 90 De la: LILO 13 Decembrie 2009 17:30
.....am nevoie de un dictionar....:D 12 De la: crys14 21 Decembrie 2009 10:05
retragerea prieteniei! 202 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29
Exista oare cev aintre noi? 73 De la: eu_geminy 16 Mai 2011 00:17
Cum scap de albine 5 De la: Ciresica 21 August 2011 08:14
Setari Cookie-uri