partir c'est mourir un peu...frantzuzu romantic a prins din zbor ideea... c'etai dans l'air, quoi... mai nou, dormir c'est partir un peu.... sau altfel zis, se pare ca la o inchisoare din anglia s-au facut experimente de accesare a lumii de apoi...prin somn... cica somnul este acel stargate care ne scoate in lumea de dincolo, cu bilet dus-intors...ca altfel, pe nasalie, tai-tai nenicule si n-am cuvinte... |
||
zambil Postat pe 25 Februarie 2009 08:03 |
||
---|---|---|
zambilu' bagasem niste chestii din sufletel acilea..da' nu mi le-a luat... si nu pot sa mai repet a doua oara,nu-mi mai intra in degete mi-am schimbat starea... ideea era ca ce-i in mana nu-i minciuna.... |
||
iasomia Postat pe 25 Februarie 2009 08:14 |
||
iasomico... ce vroiam eu sa spun e ca te-apuca chefu' de ezoterisme si mistica in conditii vitrege... precum aia la inchisoare... nimeni nu-i fericit din vise... alea sunt in loc de...fericirea e realitatea palpabila, aia de nu-i dai drumu' din mana, cum zisesi... |
||
|
||
zambil Postat pe 25 Februarie 2009 08:22 |
||
iar fumezi floricel?... sa stii ca si buna zicea la fel...si era o tarancuta,spunea ca omu' cand doarme este "dincolo"... |
||
iasomia Postat pe 25 Februarie 2009 08:24 |
||
in materie de somn, fericirea este somu' fara vise...cica doarme ca un prunc, somn fara vise... desi eu cred ca e putina idealizare acilea... somnul pruncilor ni se pare angelic pentru ca daca n-au somn ne-am dat foc la valiza... |
||
zambil Postat pe 25 Februarie 2009 08:28 |
||
cine mai are timp de vise..cand dorm 5 ore pe noapte ,si alea chinuite,desi se spune ca visam in prima partea a somnului..visam..dar uitam.. de mult nu am mai avut un somn cu vise frumoase,visez numa' dezastre..baba ce vrei... noroc ca pe mine ma apuca amocu' si cu ochii deschisi...tare mi-e draga viata asta..grea asa..ce sa facem... cat despre prunci...viseaza si ei...tresar,se incrunta..zambesc...in somn..ehhh.. |
||
iasomia Postat pe 25 Februarie 2009 08:34 |
||
chestiunea mea.. astazi la 6 ..m-am trezit imbracata in lift,unde ma duceam? sa-mi iau tigari...ehe,he,he....am iesit repede din lift cand am realizat..simteam ca ma descompun de pofta sa savurez o lulea,ehh concluzia? este posibil sa te lasi de fumat,numa' ca trebuie sa ai multa vointa...si uneori este cam greu sa dai de ea...o cam cauti..dar o gasesti.. |
||
iasomia Postat pe 25 Februarie 2009 08:59 |
||
Iasomico, hai ca poti! Ti-o fi lipsind si tie ceva , dar cu siguranta nu-ti lipseste vointa... |
||
Ella34 Postat pe 25 Februarie 2009 09:09 |
||
ai fost draguta la faza asta...multumesc... | ||
iasomia Postat pe 25 Februarie 2009 09:15 |
||
bueyyy! voi citirati artocolu' de astazi cu barbatu' vampir? hai..ca m-am distrat.... si ce poza i-au pus! bu-hu-hu! ma sperie..da' nu l-as lasa sa ma muste,parol!... |
||
iasomia Postat pe 25 Februarie 2009 10:11 |
||
iaso...ce faci, scumpo? ce vampir ? ca nu am apucat sa citesc gazetele...ca mi se face greata si nu am lamaie... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Februarie 2009 10:44 |
||
woman, aici pe garbo pe prima pagina,un articol interesant de altfel...numa' ca cine a scris articolu' cred ca a avut mari dezamagiri in amor...nu a scos esenta... |
||
iasomia Postat pe 25 Februarie 2009 10:54 |
||
iaso...chiar te-ai trezit in fata liftului ? plecata dupa tigari? viata mea...ce inseamna dependenta... zambila...vad ca esti on...ce faci, draga? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Februarie 2009 14:40 |
||
prometeus _wife ce te-ai suparat asa mai draga dintr-un cuvat ce ai cu mine??? | ||
mamaruta Postat pe 25 Februarie 2009 14:43 |
||
mai fata...dar nu a fost sotul meu destul de clar? vrei sa-ti desenez, sau ce? deja ma plictisesti... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Februarie 2009 14:46 |
||
bine bine hai ca vad ca nu am cu cine vorbii....asta e!!! | ||
mamaruta Postat pe 25 Februarie 2009 14:57 |
||
mai imi cer scuze nu stiam despre ce e vorba dabea acum am inteles care era treaba cu ella34 scuze ca am lasat loc de interpretari era totul pur si simplu cordial nimic mai mult . Imi cer scuze daca s-a inteles altceva!!! | ||
mamaruta Postat pe 25 Februarie 2009 15:02 |
||
la mine pe topic galceava? hai woman iart-o mami... nu mai puneti la suflet chestii d-astea virtuale..ce naiba... |
||
iasomia Postat pe 25 Februarie 2009 15:45 |
||
nu conteste iaso...ca nu imi bat capul... zi-mi de lift, mai bine... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Februarie 2009 15:47 |
||
imi asum vina iaso am gresit dar fara vreo intentie sper sa inteleaga stimata domna!! | ||
mamaruta Postat pe 25 Februarie 2009 15:48 |
||
dap..eram in lift,ma pregateam sa apas pe buton..si mi-am zis:stai asa,unde ma duc? ma duceam dupa tigari...desigur... |
||
iasomia Postat pe 25 Februarie 2009 15:50 |
||
hai fetele..impacare,impacare...fara nicio suparare... | ||
iasomia Postat pe 25 Februarie 2009 15:51 |
||
foarte tare...e durere cu tigara asta...mie mi-e rau de la cafea....ooof...ca ce m-a certat pro azi...ca am baut...am asteptat sa iasa la centrala...si am si bagat o cafa... am uitat sa zic ca eu nu beau cafa cu cescuta...pun in cana de lapte... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Februarie 2009 15:52 |
||
te pricepi si tu la grafica? pormeteus_wife chiar vreau sa invat si eu ca sa pot truca anumite poze am nevoie la serviciu sa fac niste albume pt copii...pls daca poti ajuta-ma si iarta ce am gresit !!! | ||
mamaruta Postat pe 25 Februarie 2009 15:55 |
||
mai maruta, acu' nu te tine si tu dupa ea ca raia de om sanatos... |
||
iasomia Postat pe 25 Februarie 2009 15:58 |
||
De la: iasomia, la data 2009-02-25 15:58:01mai maruta, seara buna.... vad ca...se incing spiritele pe aici... iaso...ce se petrece mami...???? poi...yo te las de nadejde...aici...si...cand vin..ce gasesc? vezi si tu...ca wife e cu...el in sus... |
||
ovidiu42 Postat pe 25 Februarie 2009 20:43 |
||
ovi, a apucat-o pe wife gelozia,a baut cafea multa ieri..avea si pe cine sa fie geloasa... woman, sa nu pui botic,da' asa e.... bai nene! ma enerveaza astia cu reclama lor...ia uite ce arde tigarea aia..zici ca trage cineva din ea! ptiu! piei satana! |
||
iasomia Postat pe 26 Februarie 2009 08:19 |
||
Buna dimineata!! iaso, care e chestiunea zilei de azi, ca n-am apucat sa vad nimic la tv!? sti, uneori parca e bine sa te rupi asa, putin, de lume... |
||
zambila Postat pe 26 Februarie 2009 08:35 |
||
neata iaso credeam ca s-a terminat cu faza de ieri am vb cu wife in prv si mi-a acceptat scuzele sper ca e vorba de o alta "domnisoara"....care e topicul?pana una alta haideti la o cafeluta amara sau ma rog dupa gust si cateva tigari aromate ca deabea ne mai trezim!!! | ||
mamaruta Postat pe 26 Februarie 2009 08:39 |
||
zambilo, pasaportu'biometric...cifra fiarei .alea,alea...te doare capu'..subiect cu potential electoral..cum sa nu latre astia? mai maruta, ok...ma bucur-obor... da' te rog fara tigari! io ma las de fumat acilea... |
||
iasomia Postat pe 26 Februarie 2009 08:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum ar trebui sa ma comport? | 28 | De la: LadyLove 6 Iunie 2016 19:10 |
Ce va amuza??? | 117 | De la: elisabeta_boia 2 Martie 2013 13:50 |
Hello..!!! | 105 | De la: Eda 22 Ianuarie 2010 17:08 |
|
||
Eu mi-am rezolvat problemele aflati si voi daca sunteti interesati... | 53 | De la: pushika 15 Septembrie 2014 21:32 |
lucruri de care n-o sa ma satur niciodata... | 36 | De la: Ciresica 23 August 2011 19:28 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri