Chestiunea zilei..

clinton era un fumator de trabuc avizat... auzise el ca femeile din cuba ruleaza trabucele pe pulpele transpirate, s-a vrut sa impinga treaba mai sus...
zambil
Postat pe 11 Decembrie 2009 10:04
Stiti care e culmea somnului?

Sa te culci presedinte si sa te scoli prostanac!
lala_cri
Postat pe 11 Decembrie 2009 10:07
anakin,

petitul miresei,da...

zambilu',

cu tine vorbesc tete a tete....
iasomia
Postat pe 11 Decembrie 2009 10:12
oricum, a fost o campanie mizerabila

si-au dat la geoale care cum au apucat

in alta dezordine de idei, vaz ca ma simt ok cu tiviu inchis...se pare ca n-am pierdut mare lucru
Anouk
Postat pe 11 Decembrie 2009 10:15
Mai ales ca e darul atat de mareee....
lala_cri
Postat pe 11 Decembrie 2009 10:15
anuska,

greul de acum incepe,din ianuarie belim prazul..trebuie sa bagam rabdare si optimism ,o sa fie jale mare in tara...
iasomia
Postat pe 11 Decembrie 2009 10:17
la noi deja a inceput...au spus ca nu ne dau leafa ca nu sunt bani....asa imediat dupa alegeri...
lala_cri
Postat pe 11 Decembrie 2009 10:19
dap, mai ales ca deja a inceput febra cumparaturilor

zici ca romanu' e lovit de flagelu' foamei, cumpara de-amboulea pentru sarbatori, sa isi umple matzu o saptamana

sa vezi in ianuarie alimentatie spartana, ehe, he, he...
Anouk
Postat pe 11 Decembrie 2009 10:20
dap asa e obiceiul la noi...mananci pana crapi de sarbatori...
lala_cri
Postat pe 11 Decembrie 2009 10:23
eu zic ca abia din aprilie incolo incepem sa scoatem capul in economie. In lunile astea de iarna ce urmeaza, de dupa sarbatori, vor fi exporturi masive de capital din tara, adica repatrierea dividendelor de la multinationale, si asta va duce la o lipsa acuta de lichiditati pe piata. Poate din cauza asta nu se baga nimeni ca premier.
anakin
Postat pe 11 Decembrie 2009 10:25
dap, deja coana mare se agita...de craciun vine fie-mea cu neozeelandezu' ei, si isi face griji ca n-or sa-i placa aluia sarmalele

deja numai despre meniu discuta
Anouk
Postat pe 11 Decembrie 2009 10:27
woman,

lasa ca il dati si pe ala pe brazda,toti straini care vin la noi se spurca la hrana nesanatoasa...

hai va pupa iasomia,au deschis astia in zona o pescarie,au bagat niste pesti de ma ia cu ameteala de pofta ,cand ii vad...
ma duc sa-mi iau si eu vreo doi pastravi....
iasomia
Postat pe 11 Decembrie 2009 10:33
gurmando !!!

nu uita sa intri si pe la cofetarie, de amandine zic
Anouk
Postat pe 11 Decembrie 2009 10:35
iasomio
lala_cri
Postat pe 11 Decembrie 2009 10:36
anakinu'

cred ca o sa se bage isarescu,se pare ca a pus conditia sa fie lasat si la banca...si asa si trebuie,e criza,la draq...avem nevoie de el acolo.

este trist ca nu gasesc astia un premier care sa inchida gura la toti...

m-a distrat crinu',se vede premier...
pai la ce reactii emotionale a avut el in timpul confruntarii lu' geoana cu base...numa' de premier,nu e bun...
iasomia
Postat pe 11 Decembrie 2009 10:37
Iasomio lasa-l pe crinu ca se impute pestele cu el
lala_cri
Postat pe 11 Decembrie 2009 10:39
lalo,

mie mi-a placut cum au plecat nastase si maia morgenstern la pauza,scarbiti...

desi, daca ma intrebi pe mine ei nu au venit pt ca sunt sustinatorii lu' geoana,au venit pt ca au fost platiti,au luat onorariu,care le-a iesit prin nas ,desigur...pt ca prostanacul a avut prestatia aia de doi lei...

in fine,da-i draq...

ma duc sa-mi iau pestis,ca mi-e fomic...
iasomia
Postat pe 11 Decembrie 2009 10:45
hai ca numara astia din nou voturile nule,parca vad ca mai creste procentaju' lu' base...ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 11 Decembrie 2009 13:19
ce sa-ntzeleg d'acilea?
tot n avem pres?
tot noi pierdem in greutate..iar ne golesc aistia care vor urma,buzunarele

ori o fi di(vina) magnetismul terestru?care cica ii aproape de ZERO.
LILO
Postat pe 11 Decembrie 2009 13:47
maimuto,

nu-ti mai bate tu capsoru' ala mic cu asa grozavii...

iasomia
Postat pe 11 Decembrie 2009 14:00

bre lilo, poi cum n-aveti presh?
pana in 21 decembre il aveti pe baselu'
dupa 21 decembre il aveti tot pe baselu' in cazul in care se reglementeaza situatiunea.
in cazul in care nu se reglementeaza... atunci intre 21 decembrie-20 ianuarie il veti avea presh pe geonelu', in calitatea sa de sef de senat...
dupa 20 ianuarie... baselu' redivivus
ready_vivus
Postat pe 11 Decembrie 2009 14:06
m-am lamurit!!!suntem intr-o perpetua CEATZA
LILO
Postat pe 11 Decembrie 2009 14:08
moama ...ce de basescieni pe aci!!!

pai cine vrea sa fie marioneta marinelului??? nobody!! doar pacalicii de la el din partid!alde boc, negoita!!

Isarescu nici nu-l baga in seama! nu se murdareste in halul asta!! Isarescu e un DOMN....iar hahaici un securist penibil!!
superbus
Postat pe 11 Decembrie 2009 17:28
superbe, ok...cum zici tu...
Anouk
Postat pe 11 Decembrie 2009 17:31
Faptul ca cineva tine cu un partid si altul cu alt partid nu inseamna ca unul e mai "imbecil" decat celalalt ci ca priveste din alt punct problema. Fiecare are motivele lui de a tine cu cineva indiferent ca e politica, sport sau ce o fi. Dar de aici pana la a desconsidera o persoana care are alta parere decat tine mi se pare cale lunga. Ba mai mult, mi se pare ca zice cam tot despre persoana care jigneste.
Doara
Postat pe 11 Decembrie 2009 17:40
dorule, stii care e partea nostima ? ca pe la chestiune sunt prea putini care tin realmente cu vreun partid

da' nah...cum am zis...la unii politica isca patimi grele
Anouk
Postat pe 11 Decembrie 2009 17:44
Da, dar tot nu mi se pare ok. E cam asa: "cu cine tii? cu steaua. Ei bine, esti un prost."
Doara
Postat pe 11 Decembrie 2009 17:47
pai io ce zic ?

e pacat cand oamenii pierd busola si pun patima in ceva atat de derizoriu

pentru ca pana la urma, ei se dau in barci p-acolo, pe la stapanire, si-i doare la bashcheti ce parere are anouk sau altu' despre ei
Anouk
Postat pe 11 Decembrie 2009 17:50
Cam asa e. Tocmai de aia ar trebui ca macar noi sa ne respectam.
Doara
Postat pe 11 Decembrie 2009 17:54
pai nah...mai derapeaza si superbu...si nu numai el
Anouk
Postat pe 11 Decembrie 2009 17:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Foaia de pe stalp ( varianta moderna a gazetei de perete) 164 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29
prieteni,colegi de munca? 21 De la: fecioara2012 17 Aprilie 2012 15:40
Ce parere aveti despre site-urile de dating? 6 De la: garbo_1502 12 Aprilie 2012 13:30
Dovezi ca oamenii au nevoie de Dumnezeu,pt a avea o viata mai linistita 22 De la: jeanette40 20 Octombrie 2010 12:23
DECE FAC DRAGOSTE FETELE INTRE ELE 68 De la: dottoresa 23 Februarie 2012 09:32
Setari Cookie-uri