ma rog.. realizeaza si ei ridicolul situatiunii,ani de zile au zis ca base e scandalagiu,si acum fac panarama,deh...nu-i frumos.. |
||
iasomia Postat pe 14 Decembrie 2009 11:48 |
||
---|---|---|
dap.. si pesedeii o dau la-ntors... dragnea, vanghele.. dau declaratii de toata jena... | ||
zambil Postat pe 14 Decembrie 2009 11:54 |
||
corect. nu mai zic de nica,un tampit... cand ma gandesc ca a fost ministru de interne,ma apuca greata... |
||
|
||
iasomia Postat pe 14 Decembrie 2009 11:56 |
||
ia sa vedem chestiune. basescu presedinte. cat despre caseta cu geoana,auzi la badea: poate si-a vandut omul bicicleta. si o amaraciune: ieri pe antena uritescu se certa cu alde caramitru,era necajit ca domn director marginalizizeaza actorii din generatia lui. saracutu'..uritescu asa tremura de nervi... pai de ce asa? de ce cad cu totii in pacatul asta de a se afisa pe posturile tv? se poate si altfel.. protest in cadrul institutiei,mars de protest,greva japoneaza,etc. totul se transeaza pe tv,pacat... prea multa tiganie. manelizare in masa. |
||
iasomia Postat pe 15 Decembrie 2009 09:25 |
||
tiranu' basescu a fost confirmat de curtea constitutionala si regimu' de teroare se instaureaza in romanica... un mos craciun zbanghiu si betzivan va face cadouri pe masura inamicilor politici... vantu va fi compensat pentru pierderea trustului realitatea catzavencu printr-un blog postat de pe servere din indonezia, unde va da sfaturi terapeutice alternative pentru prostanaci... voiculescu va deveni invitat permanent la emisiunea lu' badea, impreuna cu firea, gadea si stan, unde vor face satire usturatoare la adresa lu' geoana si a banilor primiti de la gurista birchall, in timp ce vor primi telefoane cu propuneri erotice de la jiji... patriciu va primi un ciur de sarma, cu care va transporta gaz rusesc pe ruta alternativa n-apuc-o... crinu' pa primi un pnl de jucarie, unde va fi pe rand presedinte si membru unic, furandu-le lu' gusa si lu' centurista sandru locul de cel mai mic partid inscris in cartea recordurilor... vanghele va organiza revelionu' de anu' asta la el acasa, unde-i va servi cu sarmale din porc crescut pe balcon pe toti turistii electorali de etnie portoricana... in fine, superbu' va primi un cd cu hahaiciu' diabolic al marinelului, iar petanca un volum memorial cu faptele vitejesti de tinerete ale cordaciului vanzator de flota... |
||
zambil Postat pe 15 Decembrie 2009 09:35 |
||
se pare ca base si-a propus sa fie mult mai uman,doar e ultimul mandat. va fi interesant de urmarit. ma distreaza crinu' teribil cand se vrea premier. "conserva voturile",aiureala... iohannis cica a fost amenintat cu moartea,gurile rele spun ca din cauza asta s-a retras atat de repede? da? pai atunci nu era bun de premier... |
||
iasomia Postat pe 15 Decembrie 2009 09:44 |
||
iasomico, baselu' tace si face, in mandatu' asta... nu mai injura in direct, foloseste aluziile indosariate... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 15 Decembrie 2009 09:46 |
||
mucles d-ala...ehe,he,he... | ||
iasomia Postat pe 15 Decembrie 2009 09:48 |
||
si crez ca se dovedeste ce zisei eu, birchall e agent infiltrat la psd... cand era juna de foc presta prin strainatatzuri, da' acuma, ca-i mai coptuta, are succes la pesedei... eu crez ca ea era, fara cascadori, in filmuletzu cu numaru' la saxofon... | ||
zambil Postat pe 15 Decembrie 2009 09:50 |
||
sigur,sigur.... ce fata are geoana in caseta cand ia tescalaul... |
||
iasomia Postat pe 15 Decembrie 2009 09:51 |
||
pai nu vazusi mami ce rapid tacura pesedeii dupa confirmare?... parca li s-a luat ceva de pe inima, cu anchetarea fraudelor electorale... crez ca musca era asa de mare ca le-ndesa caciulile pe ochi... | ||
zambil Postat pe 15 Decembrie 2009 09:52 |
||
tineretul liberal cica e plin de draci,cred si eu... e greu sa ai indivizi de teapa lu' orban peste tine... cat despre pesedei..n-ai vazut? cer comisie parlamentara,adica se ingroapa totul... |
||
iasomia Postat pe 15 Decembrie 2009 09:58 |
||
dap.. eu crez ca singuru' cu moaca de liberal tot tariceanu e.. manechin d-ala d-adevaratelea, deh.... | ||
zambil Postat pe 15 Decembrie 2009 09:59 |
||
pana si lu' base ii fu dor de el...vazusi...ii dadu telefon... | ||
iasomia Postat pe 15 Decembrie 2009 10:04 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=SPAmqFegxO4 | ||
zambila Postat pe 15 Decembrie 2009 10:05 |
||
zambiluto, cam asa ceva... desi, si socaciu este deputat psd. sau s-o fi retras,a avut de curand un transplant de rinichi. sa-i mearga bine... |
||
iasomia Postat pe 15 Decembrie 2009 10:15 |
||
iasomici, nu stiu ce deputat era socaciu . e problema lui insa, versurile cantecului surprind o realitate urata si sadica. niste hoti si niste derbedei. ce fac si ce zic, gargara pentru fraieri .tot o apa si-un pamant , toti. |
||
si_totusi Postat pe 15 Decembrie 2009 10:25 |
||
neata e buna sau ba | ||
lala_cri Postat pe 15 Decembrie 2009 10:28 |
||
deputat psd,a participat si la europarlamentare. dar se pare ca s-a scarbit si el,saracutu'... |
||
iasomia Postat pe 15 Decembrie 2009 10:31 |
||
lalo, e ok. din pacate unii au depresie de sarbatori,si nu ma refer la forum..la modul general. |
||
iasomia Postat pe 15 Decembrie 2009 10:32 |
||
nici io nu astept sarbatorile...vin si gata...nimic special | ||
lala_cri Postat pe 15 Decembrie 2009 10:38 |
||
asa e odata cu varsta,nu mai traiesti totul din plin. eu abia astept sa treaca,desi stiu ca o sa ma simt bine... nici nu-i de mirare,pt mine sarbatorile inseamna (si) f multa munca... |
||
iasomia Postat pe 15 Decembrie 2009 10:41 |
||
te cred,iaso...da' sa ne bucuram de fiecare clipa...privesc pe geam cum ninge ca-n povesti... | ||
sora_ilsi Postat pe 15 Decembrie 2009 10:45 |
||
ilsuca, pai voi stiti deja ca eu pap pofta de viata pe paine... |
||
iasomia Postat pe 15 Decembrie 2009 10:49 |
||
eu ma bucur ca ninge... | ||
zambila Postat pe 15 Decembrie 2009 10:51 |
||
dap.. eu mor dupa ninsoare...imi place sa halesc fulgi... sa ma arunc in zapada ,sa ma ninga pe sufletel...ehhh... chestii grele....ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 15 Decembrie 2009 10:54 |
||
Iasomio io sunt trista de sarbatori.... | ||
lala_cri Postat pe 15 Decembrie 2009 10:55 |
||
lalo, cred ca fiecare dintre noi are si o neimplinire acolo,stai linistita. sfarsit de an,bilant,alea,alea... viata e complicata,da' d-aia e si atat de frumoasa... |
||
iasomia Postat pe 15 Decembrie 2009 10:57 |
||
iaso, da' turturii? | ||
sora_ilsi Postat pe 15 Decembrie 2009 10:58 |
||
he, he... iaso, suflet de copil... frumos! . |
||
garbo_C Postat pe 15 Decembrie 2009 10:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce poti face cand un prieten nu vrea sa mai vorbeasca cu tine ? | 9 | De la: garbo005849 5 August 2009 11:41 |
DEMISIE - asta vreau azi, sa demisionez | 38 | De la: cristina322 13 August 2010 16:24 |
Prietenie intre o femeie si un barbat? | 93 | De la: garbo_1568 11 Mai 2012 15:09 |
|
||
Imi caut sufletul pereche | 42 | De la: LaurentiuTudor 7 August 2013 18:03 |
PRIETENIA O POTI TRANSFORMA INTR O DRAGOSTE? | 3 | De la: esme 10 Decembrie 2011 23:16 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural