Chestiunea zilei..

e pt.popor ca el saracu a imbogatit Otv...cu sms...
lala_cri
Postat pe 20 Decembrie 2009 13:11
aseara ma uitai la emisiunea lu' moisescu, apropotv... oops 2009... si ce vad eu acolo?... o gafa de-a lu' geoana pe care-am ratat-o la vremea confruntarii pentru prezidentiale... ma rog, la cate-au fost, ce mai conta una?... da' faza-i tare, asa ca merita rememorata:

basescu (catre geoana): mi-a ramas intiparit in minte de la revolutie... in timpul evenimentelor de la timisoara, autoritatile spuneau ca la timisoara e scandal... va aduceti aminte?... spuneau ca niste huligani fac scandal...

geoana: eram prea tanar, nu-mi aduc aminte...

pai parca geoana are 51 de anisori acuma, deci la 31 era prea tanar?... si nici membru pcr n-a fost, la varsta aia?... cu tatic general de secu?...

bre, ne trecu glontzu pe la ureche, cu prostu' asta...

zambil
Postat pe 21 Decembrie 2009 10:47
mda..

desi detestam profund postul asta otv,trebuie sa recunosc ca am inceput sa ma opresc cateodata p-acolo,aseara m-am uitat la unii de-au tras in ceausesti...
face diaconescu ce face si scoate capu' din mezerii,oricum,sa ajunga base sa fie invitat acolo in campanie,pt ca realitatea si antenele erau kontra,nu-i de colo..

cat despre faze de faze,zambilu'..

imi placu base la consultari,era cu pnl..si crinu' se victimiza ca asa si pe dincolo,iar base i-a dat o replica de milioane:

-eu am venit la cluj ca sa va ridic,sa va ajut..si nicio clipa in campanie nu te-am situat pe dumneata intre moguli,dar vad ca te asezi singur acolo unde eu nu te-am asezat...

site-ul asta merge ca couru'...
iasomia
Postat pe 21 Decembrie 2009 11:01
iote chestiunea zilei..

vad ca mos zambil trecu la 70 de ani...

ioi ishtenem ce m a distrat chestia,scapa de cifra aia buclucasa...

hai ca m am carat,vaz ca nu aveti niciunu' chef de vorba...

pofta de viata in sufletele acolo....

iasomia
Postat pe 21 Decembrie 2009 11:45
apoi, cum e turcu si chistolu. o fi fost replica data demna de un prostavan insa, nu mi-i rusine nici cu intrebarea. chestionari de doi lei,gen basel.

si apoi, daca l-au votat oamenii pe basescu pentru replicile date, e clar. de asta vom avea parte. de replici. ca la cutremur

ce consultari? care ? golaneala. iar boc, iar shleahta de tzate puse pe capatuiala

tot o da asta cu mogulii. a prins la lume. brava lui. a stiut pe ce buton sa apese. timp de 5 ani, n-a facut nimic.acu o sa faca. va rupe . gata cu mogulii, gata cu cea coruptie, gata cu tot.da, parca vad ca iar nu-l lasa prerogativele , hotii, mogulii, martienii, klingonienii, sistemul economic ,politic ,periodic sau planetar. insa, el vrea . asta e clar. e chestie de putut . poate-l ajuta madam udrea, putin

ei, avem rege alb pe tabla de sah . traiasca basescu al II-lea, care va rupe gura targului!
si_totusi
Postat pe 21 Decembrie 2009 12:30
mda..

nu stiu ce sa zic,tusica...
din lumea mea nu se vad lucrurile asa.
dar ca intotdeauna respect opiniile altora,e libertate frate..

astazi depune baselu juramatu'...ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 21 Decembrie 2009 13:50
frig al dreaq, nene...azi noapte am avut -21 de grade
bine ca de maine se incalzeste
Anouk
Postat pe 21 Decembrie 2009 14:02
dap..

stii ce nu inteleg eu?
de ce draq pleaca oamenii la drum pe o vreme ca asta?
si daca tot pleaca,de ce nu-si iau ceva mancare la ei,un termos,etc.

iasomia
Postat pe 21 Decembrie 2009 14:09
aici e problema, iasomici. noi, romanii, incepem sa avem 2 lumi. numai ca, vezi? indiferent pe cine aplaudam ,suntem cu totii perdanti.

de acord. fiecare are parerile lui, asteptarile lui, dorintele lui.

insa, indiferent cum privim prestatiile astora de la putere, mai patimas, mai putin patims, mai cu "sictir" sau cu indiferenta, eu zic ca un lucru e clar. nu o sa traim mai bine . toti, da absolut toti, sunt niste neica nimeni pusi pe capatuiala.

atat timp cat obtin votul nostru usor , doar pe vorbe si promisiuni, asa o sa fie.

eu zic ca ar trebui sa privim dincolo de sharmul unui pretendent la tron si sa-l luam la intrebari. gen:

ai zis ca faci asta. ai facut? nu
ai zis ca faci ailalta. ai facut? nu
ai zis ca vei proceda asa. te-ai tinut de cuvant? nu

atunci, du-te de te plimba,sanatos! motive se gasesc buluc cand e vorba la o adica.

ca n-a putut, tot dovada de slabiciune si incapacitate se cheama. inseamna ca ne-au promis , cu buna stiinta, pielea ursului din padure

si eu pot promite ca mut carpatii in doua zile si-i duc mai la est. daca nu pot, incep sa caut motive: ca-s grei, ca m-au subminat brazii, ca mi-au pus bete-n roate izvoarele, ca m-au inganat cotzofenele , etc.

dam vina si pe bunicu din groapa cand e vorba sa ne salvam pielea. ce s-a facut, asta conteaza.
si_totusi
Postat pe 21 Decembrie 2009 14:15
ok.
iasomia
Postat pe 21 Decembrie 2009 14:25
bre totusoaico...

noi acuma discutaram strict despre performantele candidatior in perioada electorala... adeca, daca tot e sa aleg, macar sa aleg pe unu' care are consistenta in ceea ce spune, cat de cat...

in ceea ce priveste politica la modu' general, nicaieri in lumea asta ala de promite ceva chiar si face, si asta din mai multe motive... lumea se schimba, ceea ce promiti azi nu mai e valabil maine, chestii... crez ca singuru' care a facut ce a promis a fost hitler, da' nici asa nu fu bine, pana la urma...

cat despre noi, paulimea, crez ca cel mai bine e sa ne vedem de trebusoarele noastre si sa ne descurcam care cum putem... aia de asteapta covrigi rulati pe cozi de caine de la stapanire au oaresce probleme de adaptare, zic eu... life sucks, indiferent cine detine puterea politica...
zambil
Postat pe 21 Decembrie 2009 15:16
corect.

iasomia
Postat pe 21 Decembrie 2009 15:27
zambilu, nu te contrazic dar nu-s de acord

s-a ales - dupa cum spui si tu - vorbe

nu s-a ales performanta - pentru ca nici un candidat nu se putea lauda cu asa ceva ci, promisiunile.

aici e de discutat. ce consistenta aveau vorbele baselului? or fi avut. poate eu nu am sesizat

cat despre poromisiunile care nu se pot tine, nu cred ca e chiar asa.

ar insemna ca presedintele sa fie doar un omulet fara nici putere, care vrea sa fie presedinte si atat. urmand logica, atunci la ce bun aceste promisiuni care vizeaza si economicul si socialul si politicul. n-ar fi mai corect sa fie ca la un concurs de mister, miss , ceva in genul? probe de dictie, karaoke, de muschi, de dans si la urma, costumul de baie .un juriu format din oameni de bine si gata.

ne-am distra si noi si, nu s-ar mai cheltui atat pe vizitele electorale, afise, pixuri, brighete ,buletine de vot, etc, etc.

nu zic ca noi, omuletii simpli punem vreo baza in ce zic astia dar, cat de cat. atat timp cat isi fac reclama electorala pe banii nostri, trebuie sa avem si niste pretentii

si_totusi
Postat pe 21 Decembrie 2009 15:50
totusoaico...

eu zic sa te retragi in munti si sa-ncepi lupta de partizani, neneaca...
zambil
Postat pe 21 Decembrie 2009 15:59
e bugetara..

chestii complicate...

iasomia
Postat pe 21 Decembrie 2009 16:04
lupta????vreau si io.....volunter!!!!!!
nazirra
Postat pe 21 Decembrie 2009 16:09
nu incep nici o lupta nici o nika. invat sa fluier. a paguba
si_totusi
Postat pe 21 Decembrie 2009 18:14
naz..

cred ca ti-e destul de greu sa ai stilul asta,este?
nu-mi raspunde ca sunt pe fuga.
multumesc.

nu o sa vedeti niciodata "lupta" intre mine,zambilu' si tusica?
de ce?

pt ca suntem prea destepti,nu ne lasam manipulati..

si mai ales , pt ca stim sa purtam o discutie in contradictoriu...
iasomia
Postat pe 21 Decembrie 2009 18:28
apoi nu. cred ca , nazi la lupta contra vampirilor boborului s-a referit. ca doar, nu ne-om certa noi de la politichie.

da-i incolo de derbedei. se cearta la tembelizor si apoi fac coalitii, beau adalmasul si rad de noi
si_totusi
Postat pe 21 Decembrie 2009 18:47
Cam asa totusico, cu aldamasu'.

Citeam si eu ce-ati povestit si nu cred ca nu se face nicaieri ce s-a promis, zambilu'. Daca ar fii asa unde sta diferenta intre noi si ceilalti?? In anii aceia de comunism care , da, sunt ani pierduti ?? Mi-e greu sa cred.
bluelight
Postat pe 21 Decembrie 2009 22:22
la OTV..20 de ani de secrete dezvaluite...cica
LILO
Postat pe 21 Decembrie 2009 22:27
he, he, he...io tot nu deschid tembelizoru'...
batman...batman...
Anouk
Postat pe 22 Decembrie 2009 10:08
las' ca am inceput eu ...da' cred ca ma razgandesc.
bluelight
Postat pe 22 Decembrie 2009 10:31
bre blue... deosebirea e ca prin alte parti, cand nu voteaza, lumea munceste si-si vede de treaba... la noi intre doua voturi o lalaim aiurea, asteptand pomeni... o alta deosebire, in special la germani si anglo-saxoni, este descentralizarea... fiecare cu-a ma-sii prin districtele lor, n-asteapta buget de la guvernu central...

iote la obama, parca-i bush 3 acuma... se grabira aia cu nobelu' pentru pace si-asta pompeaza soldati in afganistan la greu...
zambil
Postat pe 22 Decembrie 2009 10:40
draga iaso....
nu nu mie greu sa am stilu asta....asa sint eu.....dar iti raspund pentru ca te respect....chit ca nu te cunosc.....
unu la mina .....si doi ...in nici un caz nu m am referit la o lupta intre tine ..tothusica si zambilu.....ai inteles gresit!!!!!
nazirra
Postat pe 22 Decembrie 2009 10:51
zvonerii si raspandacii din psd si pnl ridica la fileu problema iredentismului maghiar... iar cer astia independenta... he,he,he.. pai cine aducea prim-ministru un neamtz, bre?...

hai ca pana la urma, mircica badea fu parolist... se duse-n izmana goala la victoriei, cum a promis, chit c-a cam carait el ca asa si pe dincolo cu tronsonu' ala de autostrada...
zambil
Postat pe 22 Decembrie 2009 10:51
Zambile, de acord DAR.. lalaitul asta e doar in parte legat de comoditate, ca sa nu spun lene. Eu zic ca e legat poate in egala masura de sentimentul ca munca nu e pretuita . Intr-un fel sau altul. Iar acest cadru in care "se pretuieste" ea e facut de oamenii astia pe care din cand in cand ii alegem.Deci, nu se poate sa nu avem pretentii de la ei.
Oamenii se descurca nu-i vorba. Aia care vor asta in mod special. Din cauza asta au plecat atatia disperati ca n-au ce face pe aici sau ca munca pe care ei sunt dispusi s-o faca nu e platita, sa lucreze tot felul de alte chestii umilitoare poate pe la altii.
bluelight
Postat pe 22 Decembrie 2009 11:04
eu m-am uitat pe realitatea la 10 pt romania,toata floarea noastra cea vestita in sala aia...

mi s-a facut stomacu' ghem,toti sunt atat de batrani..si nu prea avem ce pune in loc.
sau poate avem,dar au fost Ei..monstri astia sacri..prea mari..

ehhh...

dap..

mirciulica a ramas in chiloti,a luat premiul intai la 10 pt romania,da' nu a venit,cica el nu e ziarist...
omu' e liber sa faca ce vrea...
iasomia
Postat pe 22 Decembrie 2009 11:49
naz..

si eu incerc sa respect pe toata lumea...
mea culpa daca zici ca am inteles gresit.

pur si simplu cateodata ma oboseste un oarecare infantilism..si nu ma refer la tine acu',ma refer la modul general...
adecatelea mie imi place sa mai vorbesc si serios pe forumu' asta,daca intelegi ce vreau sa spun...
iasomia
Postat pe 22 Decembrie 2009 11:52
intleg iaso.....dar eu imi depasesc greutatile rizind....daca n am gasi puterea sa ridem ce ar mai fi?????
nazirra
Postat pe 22 Decembrie 2009 11:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
reactia fiului meu ... 11 De la: utad 14 Martie 2010 18:34
bv 11 De la: tutankhamon 31 Octombrie 2009 21:07
De ce e moale mamaliga??? 189 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29
buna..vreau si eu un sfat 2 De la: garbo232166 20 Martie 2012 23:43
Ce sa fac? 63 De la: quasaria 13 Februarie 2012 11:37
Setari Cookie-uri