Chestiunea zilei..

naziro,

si eu fac cam la fel,cred ca ai observat...

iasomia
Postat pe 22 Decembrie 2009 11:59
asa i ....
nazirra
Postat pe 22 Decembrie 2009 12:01
sa vedem de la anu' ce rasuri ne vor asteapta.
anakin
Postat pe 22 Decembrie 2009 17:03
anakin-baiatu'

sanatosi sa fim,ca ne-om descurca noi cumva...

dap..

o sa fie "rasuri" multe...ranjete in toata regula..
iasomia
Postat pe 22 Decembrie 2009 17:07
ii ciuruim noi cumva, iaso, nu?
sora_ilsi
Postat pe 22 Decembrie 2009 17:09
ilsuca..

nu exista alternativa... ori la bal,ori la spital..
si binenteles o sa alegem prima varianta...
iasomia
Postat pe 22 Decembrie 2009 17:12
sora_ilsi
Postat pe 22 Decembrie 2009 17:14
asa iubirea mea..

baga gimnastica...
iasomia
Postat pe 22 Decembrie 2009 17:15

un
doi
trei
da capo

LILO
Postat pe 22 Decembrie 2009 17:39
cum ? cum ? ce-i cu mircea badea ? se duse in cucu' gol pe bulevard ?
ziceti-mi bre si mie, ca iote daca n-am deschis tiviu, am pierdut faza...
Anouk
Postat pe 22 Decembrie 2009 18:37
CEEE???? a-nebunit LULU
LILO
Postat pe 22 Decembrie 2009 18:40
anouk, badea nu s-a dus in cucu gol .... si-a pastrat pe el boxerii albastri! si-a pus in fata si-n spate cate un presh a la amerindieni, si cate un mot cu pene pe marginile preshului..... apoi a strigat in fata guvernului ceva ... ca i se rupe ..... si la sfarsit a intervenit gadea spunand ca e un trucaj acest filmulet (bineinteles ca il ironizau pe baselu)!

nu mi-au placut penele lui badea ! cand vorbea de ele eu mi-am inchipuit niste pene lungi ca cele din coada strutului!
clippy
Postat pe 22 Decembrie 2009 20:46
"Boc, dormi? Boc, treze�te-te, sunt eu, cet��eanul Rom�niei, la anul s� faci o bucat� de autostrad� mai lung� �i s-o faci ca lumea"

http://www.adevarul.ro/societate/Mircea_Badea-Guvern-Boc-autostrada_0_175782426.html
clippy
Postat pe 22 Decembrie 2009 21:16
chestiunea zilei... despre impostura...

mare agitatie pesedista, acuma, cu numirile ministrilor in cabinetu' boc nou... unu' din argumente: pedeleii impun regim de austeritate si concedieri masive in sectoru' bugetar, fara insa a stimula sectoru' privat, care sa absoarba disponibilizatii de la buget...

unde-i impostura?... pai in primu' rand, la politicienii de duzina care se dau experti in macroeconomie... bre nene, pai ce pregatire si experienta or sa aiba disponibilizatii si ce-o sa ceara sectoru' privat, in caz ca se relanseaza?...

ce gasim prin sectoru' bugetar?... in mare parte, alti impostori, doctori, ingineri, profesori care plimba o hartzoaga de colo pana colo cat e ziua de lunga, cu aceleasi stereotipuri de procedura ani si ani de zile... ii vedeti voi p-astia iesind pe piata libera si practicand cu succes meseria pt care au fost pregatiti?... canci...

pe de alta parte, sectoru' privat este iarasi parazitat de impostori economici.. asa zisi oameni de afaceri care nu fac decat sa plimbe banu' si sa-si recupereze teveau'... sau poate mici proprietari de restaurante, tonete si minimarkete, care in fapt nu produc nimic... cu ce draci sa se revitalizeze economia romanicii?...
zambil
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:10
canci, canci da, profesorii nu plimba hartii

scoate-i din oala aia ce ai pus-o la fiert.
si_totusi
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:12
totusoaico, pe pariu?...
zambil
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:15
baga zambilu', mami...
ca eu nu-mi gasesc ochelarii...
iasomia
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:21
pe pariu, zambilu
si_totusi
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:23
valeu, stai. nu-mi mirosea mie bine de ce esti de acord cu pariul. era ciudat .

daca te referi la ministri, da. ai dreptate

nu citisem atent. deci, cade pariul
si_totusi
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:26
cat despre mediu privat de afaceri... alti politicieni de duzina striga in draci ca impozitu' forfetar a ucis zeci de mii de firme...

pai ce firme erau alea, nenica?... firme de apartament, ale unora de incercau si ei marea cu degetu' si le tineau in adormire din lipsa de activitate... ca si-n afaceri se merge pe principiu': ce, eu is mai prost decat ailalti?...
zambil
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:29
lasa-i totusoaico pe ministri, ca si aia din opozitie sunt cam tot la fel.. ce pregatire are crinu' repetentu', aud?... ce-a condus asta la viata lui?... s-acuma se da martiru' neamului in transeele opzitiei de gica-contra...
zambil
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:31
eu am mai spus. nici unul nu-i de doamne ajuta.

crinu, da. mi se parea mai botezat. ca n-a iesit, asta e.

si_totusi
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:34
nu stiu altii cum sunt,dar eu m-am saturat in timpul scolii baietilor mei sa renovez sali de clasa...in fiecare an ni se promitea ca vor face cursuri in clasa respectiva,si anul urmator ne pomeneam in alta clasa...fara ferestre,fara tabla,etc.

zeci de milioane am dat la ambii baieti pe parcursul celor 12 ani..
nu mai spun de meditatorii pe care am fost nevoita sa-i iau,pt ca nu-i asa?

ce se mai preda astazi in timpul orelor?
mai nimic,tocmai pt a lua meditatori.

a! si neaparat recomandat de profesorul respectiv.
mafia ,bre..

tusel,
nu are nimeni nimic cu tine,poate in tara este altfel...zic si eu...
iasomia
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:39
dap.. mafia din invatamant... ca sa nu mai zic de aia din medicina... se dadura astia cu couru' de pamant c-au votat mortii la alegeri... bre, voi stiti cati morti beneficiaza de retete compensate-n tarisoara asta?...
zambil
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:43
iasomici, stiu ca exista si asa exemple. padure fara uscaturi nu exista.

cred ca in localitatile mai mici e altceva . ne cunostem intre noi, nu-ti permiti sa dai cinstea pe rusine, exista orgolii, fiecare vrea sa fie mai bun ca celalalt. este o intrecere. pozitiva . castiga copiii.

am avut prilejul sa vad copii veniti din orase mari cu note excelente. fals. abia daca erau de un 5 sau de un 6

si_totusi
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:47
poate in tara este altfel

da..in tara este cu totul si cu totul altfel
mai..si cand te gandesti ca pe vremea "nevrednicului" ceasca(iar o sa fiu luata de nostalgica )
scoala era GRATUITA...manuale gratuite,facultatile fara TAXELE,pe care multi romani nu-si permit sa le achite,si copiii lor sunt nevoiti sa si lucreze in timpul facultatii...e TRIST...
LILO
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:47
maimutza...

pe vremea lu' ceasca salariile erau arbitrare... nu era nimic pe gratis, niciodata nu s-a dat ceva pe gratis... tot paulimea platea, sa nu-ti inchipui ca picau banii din cer...
zambil
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:49
copii veniti din orase mari cu note excelente. fals. abia daca erau de un 5 sau de un 6

asa si ESTE...nu conteaza unde te nasti...
majoritatea oamenilor de geniu din tara asta s-au nascut la TARA
LILO
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:49
pai pe vremea cand inca se mai nasteau oameni de geniu, majoritatea romanilor locuiau la tzara... normal ca acolo era baza de selectie...
zambil
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:52
da..asa este nea zambile...dar aveau acces la CUNOASTERE toti fii patriei...
dar acum? sincer !voi v-ati da pe mana unui proaspat absolvent de medicina?
eu nu as fi atat de CURAJOASA..
pt ca acel absolvent,s-ar putea sa fi terminat faculta pe bani si nu pe stiinta
LILO
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Mica muzica de seara.. 123 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31
ANALIZA PE TEXT SI PRETEXT 84 De la: fleurdelis 24 Aprilie 2010 10:11
sunt singer singerel 67 De la: cricat 30 Octombrie 2010 16:57
bv 11 De la: tutankhamon 31 Octombrie 2009 21:07
8 Martie 7 De la: kyra 22 Iulie 2009 18:41
Setari Cookie-uri