Chestiunea zilei..

daca zici tu fara tigari asa sa fie eu nu am ambitie asa ca prefer cu si asa e singurul viciu pe care-l am!!
mamaruta
Postat pe 26 Februarie 2009 08:47
mai maruta,

ia vezi..este un topic"relatia cu Dumnezeu" du-te si spune si tu acolo care este parerea ta,sa vedem si noi cum gandesc fetele zburdalnice...
iasomia
Postat pe 26 Februarie 2009 08:50
IASO E MAMARUTA NU MARUTA!!!Si nu sunt zburdalnica ,sunt chiar un om la locul meu , am facut o gafa neintentionata si acum ma tot penalizati , toti mai gresim si in plus a gresii e omeneste n-am omorat pe nimeni!!
mamaruta
Postat pe 26 Februarie 2009 08:59
aha..de fapt cum ar fi?

mama ruta?

hai fata nu te victimiza....

ia si tu lucrurile mai in gluma,astea sunt rahaturi...
iasomia
Postat pe 26 Februarie 2009 09:03
le iau in gluma stai linistita nu ma supar asa de repede doar ca aveam impresia ca nu ai citit bine ca inca nu te-ai trezit lol hai sa iti mai fac o harbeica de cafea sa ne mai dezamortim simturile!!!
mamaruta
Postat pe 26 Februarie 2009 09:09
tu esti in zodia fecioarei???????????
mamaruta
Postat pe 26 Februarie 2009 09:11
oooooofffffff.....ma uitam aseara...la...nenea medelin...cum facea el apologia umanitatii!!!
si...cum punea pb vitale in discutie... nu stiu daca ati vazut...dar...daca gasesc secventa postez la obiect...
deci...ia zi...iaso...vrei pashapaort d`ala?
ca...altceva se pare ca nu mai arde in tara asta!!
decat...
ovidiu42
Postat pe 26 Februarie 2009 09:16
nu, iaso e pestoaica....

iaso, parca am mai auzit eu ceva discutii cu pasaportu asta cu cip, a-nebunit lupu'
partea proasta e ca in primavara imi expira pasaportu, si cum probabil ca o sa trebuiasca sa mai ajung in state...si cum era cu cip-ul ala? ca pe mine ma sperie!
zambila
Postat pe 26 Februarie 2009 09:17
inca nu s-a decis nimic insa se pare ca preainaltii bisericii nu sunt de acord cu cipurile astea puteau si ei macar sa ia amprentele de la mana drepata sau retina si atat fara s amai introduca acel cod unic insa se pare ca unii tin mortis sa se introduca acum om vedea ce se va decide inca lege a nu a fost promulgata si poate fi atacata la csm asa k pana una alta nu cred ca o sa mai bage cipul ba mai mult s-a inceput cu liste de semnaturi cine e pentru si cine e contra pe baza de coduri numerice!!
mamaruta
Postat pe 26 Februarie 2009 09:20
ovi,

circ...lucratura..sa stea romanu' ocupat ,nu vezi cum sar preturile?

zambila,

stai linistita ca nu ne baga cip in viata asta..
iasomia
Postat pe 26 Februarie 2009 11:37
iasomico...dar in urmatoarea viata ne baga cip???

walkiria
Postat pe 26 Februarie 2009 11:41
chestiunea mea.

oftalmologul mi-a dat lentile mai mici la ochelari...

apropos..aveti grija cum va intretineti lentilele la ochelari,ale mele se matuisera din cauza ca nu am avut grija de ele..si vorba ceea.. aveam ce exista mai bun pe piata..

vad atat de bine acum...! numa' ca in oglinda nu ma uit inca...
iasomia
Postat pe 26 Februarie 2009 11:42
good morning...

eu abia m-am trezit

m-a mancat in popou aseara sa ne uitam la un film...viata..mea...
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Februarie 2009 11:45
De la: iasomia, la data 2009-02-26 11:42:51chestiunea mea.

oftalmologul mi-a dat lentile mai mici la ochelari...

apropos..aveti grija cum va intretineti lentilele la ochelari,ale mele se matuisera din cauza ca nu am avut grija de ele..si vorba ceea.. aveam ce exista mai bun pe piata..

vad atat de bine acum...! numa' ca in oglinda nu ma uit inca...

hai...indrazneste....ca nu-i nici un pericol...
si...da iaso...uite asa...ne tine ocupati cu...ros la paie...in loc sa mai vedem despre ce e vb in realitatea asta..."originala" de la noi!
ovidiu42
Postat pe 26 Februarie 2009 11:46
woman,

si te-ai scarpinat in popou sau ce?...
iasomia
Postat pe 26 Februarie 2009 11:47
iaso...m-au deprimat filmele alea, parol...lagarele de concentrare naziste...asa are pro un talent sa le gaseasca...

care n-am avut noroc...nu puteam sa fiu si eu indragostita de telenovele ? si m-am uitat si la ala de a luat oscarul...cu actorii din titanic...
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Februarie 2009 11:50
ovi,

dap..astia ne cred idioti,dar noi nu ne suparam....avem inca ce baga in oala? da..ehh...atunci hai sa belim ochii la tv,sa vedem tiganie neamule...

una si cu una fac doua...astia de au magazine p-acilea pe la mine sunt cam disperati,nu au strans bani de chirie luna asta...

negustorii lu' peste prajit..deh...
iasomia
Postat pe 26 Februarie 2009 11:51
ehee...iaso...iar zic ca sufar de teoria conspiratiei...ne servesc astia subiecte "fierbinti", si intre timp se scumpesc toate...

chestiile importante trec pe langa noi, ei isi fac mersul...baieti de baieti, dahh...si uite ce happy suntem...

apropos...sunt la regim...,mi-a interzis pro cafeaua...si nu se misca de langa mine ca sa nu trisez...mi-a facut un ceai...cahhh...
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Februarie 2009 11:54
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-26 11:50:34iaso...m-au deprimat filmele alea, parol...lagarele de concentrare naziste...asa are pro un talent sa le gaseasca...

care n-am avut noroc...nu puteam sa fiu si eu indragostita de telenovele ? si m-am uitat si la ala de a luat oscarul...cu actorii din titanic...

Vedeti de ce nu ma uit eu la tv???Io aleg doar filmele siropoase...cu happy end!!!Si asa e viata asta grea...ma mai uit si la filme deprimante...o iau razna cu totul!!!
walkiria
Postat pe 26 Februarie 2009 11:54
fata,

eu am stat pe sport....

nazisti zici?of,of,of...viata mea...

sclava isaura,si bogatii plang...la astea m-am uitat si eu pe timpuri...

iasomia
Postat pe 26 Februarie 2009 11:55
iaso...cam asa e...la noi la omani!!
daca e burta plina...ne apuca divertismentu`...
da...las` ca si cu ea goala...tot de circ suntem...
vezi...anii aia cenusii...de odinioara!!
deci...cred ca e ceva cu gena asta...romaneasca!!
ovidiu42
Postat pe 26 Februarie 2009 11:57
De la: walkiria, la data 2009-02-26 11:41:15iasomico...dar in urmatoarea viata ne baga cip???

ehe heeeeeeee!!!!!!!....dupa cate vaz yo...tu vrei ceva...cipuri...
dreaq stie...daca in cea viata...or baga?
ovidiu42
Postat pe 26 Februarie 2009 11:58
Mai...adevarul e ca romanul are un stil aparte de a face haz de necaz!!!

Cel putin la mine e valabila chestia!!!

Si uite asa ajungem sa traim fericiti pana la adanci batraneti!!!
walkiria
Postat pe 26 Februarie 2009 11:59
De la: ovidiu42, la data 2009-02-26 11:58:19
De la: walkiria, la data 2009-02-26 11:41:15iasomico...dar in urmatoarea viata ne baga cip???

ehe heeeeeeee!!!!!!!....dupa cate vaz yo...tu vrei ceva...cipuri...
dreaq stie...daca in cea viata...or baga?

He heeee...crezi ca nu voi reusi sa fentez cip-ul????
Il dresez...va deveni dependent de mine!!!!
walkiria
Postat pe 26 Februarie 2009 12:01
stii...uneori...si eu zic ca fac la fel...
da nu poci mereu dreaq`...ca...doar te lovesti de ele...tot timpu`...
si...ce-i si mai rau...ignorantza...tot noua ne dauneaza!!
dar...asta e!!
ovidiu42
Postat pe 26 Februarie 2009 12:01
Ovidele...e o chesiune de antrenament!!!Daca ajungem sa ne stresam pentru toate celea...nu ajungem nicaieri!!!Problemele oricum apar...si indiferent de modul in care le tratam...la fel se rezolva!!!Deci..don't worry ,be happy!!!
walkiria
Postat pe 26 Februarie 2009 12:05
apopos de bagat..a dat soarele afara si barbatii bat din gene mai ceva ca fetele mari..

eram la un magazin aseara..ii zic tipului(patronu' 50 de ani)

"baga-mi si mie sticla in plasa incet, sa nu lovesti ouale"

ma pomenesc cu el ca se face ca racu',lumea incepe sa rada la coada..rad si eu ca de...nu-s maicuta! da' pe cuvant daca am zis-o cu gandu' la amor..

da' chiar aveam oua in plasa.

a! am inceput sa umblu cu plase in geanta..la inceput m-a durut in basca,cumparam la pungi in draci,da' cand am facut socoteala...eeee.nici asa.."taxa eco" ..asa nene..pune-mi salamu' in brate! ce imbecili....

oare s-or face si la noi pungi d-alea de hartie..sa fac cumparaturile..si sa nu vad nimic?ca alea le tii in brate ca nu au manere..

bah! sunt confuza...sunt la cura si am draci!
iasomia
Postat pe 26 Februarie 2009 12:06
De la: iasomia, la data 2009-02-26 12:06:11apopos de bagat..a dat soarele afara si barbatii bat din gene mai ceva ca fetele mari..

eram la un magazin aseara..ii zic tipului(patronu' 50 de ani)

"baga-mi si mie sticla in plasa incet, sa nu lovesti ouale"

ma pomenesc cu el ca se face ca racu',lumea incepe sa rada la coada..rad si eu ca de...nu-s maicuta! da' pe cuvant daca am zis-o cu gandu' la amor..

Da....ai zis-o!!!!
walkiria
Postat pe 26 Februarie 2009 12:09
deh!!!!...primavara asta...invie tot!!!
chiar si umoru` ala...cre hiberna!!!
ovidiu42
Postat pe 26 Februarie 2009 12:12
ati dat-o pe discutii grele?

eu ma imprastii ici sha...ca nu ma lasa sa bag o cana de cafea...si voi filozofati...

iaso...pe unde ai fost zilele astea?
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Februarie 2009 12:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Bună seara. am o rugăminte la voi sa ma ajutati cu sfaturi . am avut ina luna decembrie o menstruație regulata de 28 zile. in luna aceasta s-a întârziat menstruatia cu 5 zile ,apoi s-a inceput menstruatia dar diferita de cea normala curge putin si 7 De la: Jennifer 31 Ianuarie 2015 06:18
relatie serioasa 16 De la: nelly05 1 Octombrie 2009 13:26
Oare iubim mai mult pentru ca este interzisa relatia? 23 De la: kyra 4 August 2009 19:36
Buna oamenilor ! 13 De la: FelicitySmoke9 17 Noiembrie 2016 20:52
cure de slabire 1 De la: crazy_angel 17 Decembrie 2009 20:32
Setari Cookie-uri