si-ti mai dau,daca vrei... "portretul lui Dorian Grey",asta ultimu'... |
||
preciouss Postat pe 2 Ianuarie 2010 18:44 |
||
---|---|---|
Iasomico,fac si io figuratie p'acilea... si nu recomand niciodata ceva ce seamana a kitch,decat daca e pericol de inundatie in pemparshi... apropos,ca nici nu incerc sa culturalizez masele... da-mi amintii ca te dadeai de ceasu' mortii de placerea unei carti,mai in vara... de-aia mi-am permis sa-ti recomand mai ieri,cu dedicatie la sufletzelu' lu matale... |
||
preciouss Postat pe 2 Ianuarie 2010 18:48 |
||
preci, aduce cat de cat cu cartea ? | ||
|
||
Tinkerbell_ Postat pe 2 Ianuarie 2010 18:49 |
||
ce patisi? chiar vorbeam serios,mie imi place de tine, veve.... si stiu ca tii la gluma,ca altfel nu am mai fi acu' litera in litera...stii ca eu nu prea stau la taclale... |
||
iasomia Postat pe 2 Ianuarie 2010 18:51 |
||
haidi,bre...se vede ca nu stai la taclale...poi nu ierea cu suparare,Iaso!! ma guduram si io hartistic,ce dreaq! tink,niciun film,niciodata,n-o sa aduca p'aprope de carte! da-i british,da bine... |
||
preciouss Postat pe 2 Ianuarie 2010 18:55 |
||
apropos de british... nimerii intr-o zi pe la rascruce de vanturi..pe nu stiu ce program,varianta noua,super.. in opinia mea noi,rusii si englezii suntem cei mai tari...la joc d-asta la limita normalitatii... |
||
iasomia Postat pe 2 Ianuarie 2010 19:00 |
||
Oricat de bine e facut un film,cu actori de prestigiu,niciodata,nu vor bate o carte,eu raman la parerea asta,cartile iti ofera,mental,cea mai buna viziune | ||
scrichy Postat pe 2 Ianuarie 2010 19:01 |
||
dezamagirea este mare in clipa in care citesti cartea inaintea vizionarii filmului..dar da, ecranizarile sunt in general mult mai slabe... | ||
iasomia Postat pe 2 Ianuarie 2010 19:06 |
||
..cartile te ajuta sa iti conturezi..in timpul tau...o viziune proprie...dar e necesar pentru o mai buna intelegere...si vazutul din perspectiva altora...si filmul asta face...iti ofera o perspectiva profesionala asupra subiectului..lucruri care tu s/ar putea sa nu le gandesti...sa nu le vezi cu ochii proprii minti./ | ||
garbo055472 Postat pe 2 Ianuarie 2010 19:06 |
||
sau dimpotriva.. ochii mintii tale sa faca povestea perfect,cel putin in opinia ta. dar da,ai si tu dreptate in felul tau... |
||
iasomia Postat pe 2 Ianuarie 2010 19:09 |
||
ba,ca sa nu mint...mie-mi placura filmele cu Harry Potter mai mult decat cartile... deh,copilu' din mine... la fel si LOTR... da-n rest...pauza.. |
||
preciouss Postat pe 2 Ianuarie 2010 19:13 |
||
dap.. seria harry potter e f reusita.. |
||
iasomia Postat pe 2 Ianuarie 2010 19:21 |
||
...tuturor,LA MULTI ANI! ...sa sper�m �ntr/un an mai bun |
||
daria_ Postat pe 2 Ianuarie 2010 23:43 |
||
- Sorcova vesela - Vesela s-o crezi mata - S� trai�i bine S� �nfloriti Ca parcurile Udrei �n miez de iarn� S� �nverziti S� ave�i p�ine tare ca piatra Banii s� fug� de voi ca s�geata Tare frig �n cas� Co�ul gol pe mas� Cu cureaua strns� �i la anu c�nd venim Tot mai r�u s� va gasim La anu �i la mul�i ani! - Hai, pleca�i, c� nu am bani... |
||
daria_ Postat pe 2 Ianuarie 2010 23:44 |
||
...asta a fost urarea pe care am primit-o eu de sarbatori din urmatoarele motive : - �ncep�nd cu luna noiembrie mi s-au taiat 20 lei din �omaj... - �n luna noiembrie a trebuit s� merg la o �nmormantare �ntr-o vineri �i am mers abia luni la �omaj s�-mi semnez carnetul; cum moarta �mi era rud� colateral�, nu s-a luat �n considerare copia certificatului de deces pe care am atasat-o la cerea de repunere �n drepturile de somaj �i �n decembrie am primit �omajul diminuat cu 70 lei (cic� se pun la socoteal� �i zilele de s�mb�t� �i duminic�, chiar daca sunt nelucratoare �i nu gase�ti pe nimeni s�-�i semneze carnetul de �omaj - trebuia s� merg joi)... - fiica mea are la facultate bursa de merit �n sum� de 375 lei - �n decembrie i s-au pus pe card doar 250 - cic� i s-au scazut zilele de vacan��.... ...�n timpul asta la ministere s-au dat bani mai mul�i ca anul trecut pentru personal, deplasari si altele.... ....trai�i bine, rom�ni? ia termina�i cu prostiile �i str�ngeti din dinti c� la curea nu mai ave�i gauri, a�i ajuns deja la cataram�.... ...pentru cei care nu s-au lovit de asta �i sunt Toma necredinciosul - �ntreba�i cuno�tintele care sunt �n �omaj sau pe cei care au copiii la facultate cum sunt noile procedurile... |
||
daria_ Postat pe 2 Ianuarie 2010 23:45 |
||
De la: daria_pet, la data 2010-01-02 23:45:17....trai�i bine, rom�ni? ... Unii da, altii ba. Poti fi multumit cu ce ai, sau poti fi nemultumit si sa vrei mai mult. |
||
anakin Postat pe 3 Ianuarie 2010 02:10 |
||
Eu vreau mai mult. | ||
Sensart Postat pe 3 Ianuarie 2010 21:54 |
||
De la: Sensart, la data 2010-01-03 21:54:08Eu vreau mai mult.ca de exemplu ce anume ai vrea tu mai mult???? |
||
AdelinaIK Postat pe 3 Ianuarie 2010 21:56 |
||
chiar vrei sa stii?! | ||
preciouss Postat pe 3 Ianuarie 2010 22:28 |
||
De la: preciouss, la data 2010-01-03 22:28:11chiar vrei sa stii?!Da. |
||
AdelinaIK Postat pe 3 Ianuarie 2010 22:30 |
||
big mistake... da' nah...wish granted! cel mai mult si mai mult imi doresc.... ...imi doresc.... ...imi doresc.... sa invatza any slangu' ala odata,ca ma doare capu' cat tre' sa buchisesc pa postarilea alea ale lui 'ntelijente! |
||
preciouss Postat pe 3 Ianuarie 2010 22:36 |
||
daca nu se prinde, bre sis ... | ||
anakin Postat pe 3 Ianuarie 2010 22:39 |
||
e din cauza la laptele ala pe care uita sa-l bea dimineatza! | ||
preciouss Postat pe 3 Ianuarie 2010 22:40 |
||
e de la ghinduta...unde e ghinduta? cine a papat-o? | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Ianuarie 2010 22:43 |
||
eu am spus mereu ca nu-i e bine vacii noastre de fiecare data cand il vedeam pe tata cu pielea ei pe batz... | ||
anakin Postat pe 3 Ianuarie 2010 22:43 |
||
a papat-o vaca! | ||
preciouss Postat pe 3 Ianuarie 2010 22:46 |
||
nu recunosc nimic | ||
panty_C Postat pe 3 Ianuarie 2010 22:49 |
||
tzuca, bre, d-aia vreau mai multa.. | ||
Sensart Postat pe 3 Ianuarie 2010 23:06 |
||
cestiunea foarte "serioasa" de azi e ca s-au terminat sarbatorile gata cu chefuitul,cheltuitul si celelalte... la munca,la scoala... |
||
LILO Postat pe 4 Ianuarie 2010 06:04 |
||
celor care inca mmai http://www.trilulilu.ro/ciobanudoina/9e9fed6f24fea8 |
||
LILO Postat pe 4 Ianuarie 2010 06:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna | 32 | De la: oana4me 14 Iulie 2010 11:50 |
CIND,UNDE SI DE CE SE RASTOARNA CARUTZELE CU FILOZOFI ? | 15 | De la: nelly05 22 Septembrie 2010 21:16 |
prietenie sau altceva? | 113 | De la: laura30 15 Iulie 2013 12:04 |
|
||
relationare? | 44 | De la: casperphantom 1 Decembrie 2010 04:08 |
M-a parasit pentru ca sunt slaba! | 96 | De la: garbo_1567 23 Decembrie 2013 01:19 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural