dario, asa fetita..baga...da' totusi mai trage si tu aer in piept,abia a inceput anu',ce draq... anakin-baiatu' corect,niciodata nu suntem multumiti. preci.. nu o mai da la intors,spune ce-ti doresti,poate se indeplineste... sister, ti-am spus LMA si te-a durut in basca,te pomenesti ca nu ma mai iubesti,hai? iote la ea,e cu gandu' la ghinduta lu' precilica..asa inceput de an zic si eu... lilo, multumim..maimutico..ce te mai gandesti tu la noi... in rest,chestiunea zilei? am vazut useri noi chiar inteligenti si politicosi,incercati sa-i integrati in gasca,altfel o sa ramanem cativa care o sa ne mirosim bashinile p-acilea. |
||
iasomia Postat pe 4 Ianuarie 2010 10:49 |
||
---|---|---|
La multi ani!! chestiune?? nici nu m-am dezmeticit bine, si deja sunt la lucru...again |
||
zambila Postat pe 4 Ianuarie 2010 10:53 |
||
zambila.. la multi ani,fetita! an cu impliniri pe toate planurile... ehhh..toti suntem cam zapaciti,ne trece noua cumva,candva... |
||
|
||
iasomia Postat pe 4 Ianuarie 2010 10:57 |
||
la multi ani!!!!! | ||
nazirra Postat pe 4 Ianuarie 2010 10:58 |
||
sa traiesti,naz... altceva?... |
||
iasomia Postat pe 4 Ianuarie 2010 11:00 |
||
munca.....ce poate fi mai bine????inceput de an..... | ||
nazirra Postat pe 4 Ianuarie 2010 11:02 |
||
VA doresc tuturor un an nou fericit!!!! si sper ca v-ati petrecut bine de revelion EEEEEEEEEEE, uite ca am intrat si in 2010 |
||
persidadamian Postat pe 4 Ianuarie 2010 13:00 |
||
Vai deja 2010...io m-am imbatat in 2009 si m-am trezit in 2010... | ||
lala_cri Postat pe 4 Ianuarie 2010 13:03 |
||
hai la multi ani... chestiunea zilei... cica englejii zic ca nu exista punctu' g... ceea ce mi se pare corect... pai bine bre bagabontilor, ce credeati voi, ca apesi pe buton si fumeia se da de-a tumba in deliruri de extaz?... ai dreacu' sunteti voi, ia treceti la munca, nene... si nu la munca de jos, ci la aia de sus, daca pricepeti ce vreau sa zic... hai, inca odata, la multi ani.... |
||
zambil Postat pe 4 Ianuarie 2010 18:49 |
||
nu nene... iesplica-ne cum e cu munculita aia de sus... ca e greleee iote ai dreaq cercetatori britanici, cum le furara si ultima farama de speranta fetelor aiestora si ele cum mai cautau numa' d-aia capabili sa le ajunga la punctul cu pricina LMA si voua, dragilor, ca lipsirati cam mult de pe aci |
||
ready_vivus Postat pe 4 Ianuarie 2010 18:53 |
||
LMA...tutulor....traiasca si infloreasca...hm hm hm....da bai.....sunt bulversata......nu exista punctul g???? dar punctul hash????? | ||
tutankhamon Postat pe 4 Ianuarie 2010 18:58 |
||
bre vivache, fomeile nu-si faceau niciun fel de iluzii, ele stiau de cioaca cu punctu' g... eu zic ca era conspiratie sa-i pacaleasca pe decazutii aia de barbati din vest, cu gandu' numa' la beri si la friptane... ca bronetzilor nostri oricum nu le pasa de-i punctu' g au nu, la ce crize de priapism sunt prin romanica... |
||
zambil Postat pe 4 Ianuarie 2010 18:59 |
||
he he....pitzi junior a pierdut la ruleta 20.000 de euro. mort de beat fiind.......si camatarii nu i-au mai dat...sanchi.....el neaga, dar a fost filmat....iar pe ta-su il prinsesera acu ceva timp cu un pachet de tigari in ce era o camera cu care vedea cartile dealerului..... | ||
tutankhamon Postat pe 4 Ianuarie 2010 19:07 |
||
cat despre munca de sus... e vorba de puterea de convingere, nenica... doar nu va gandeati la cine stie ce perversiuni cu repetitie, ha?... | ||
zambil Postat pe 4 Ianuarie 2010 19:08 |
||
adica, bre zambilu', matale ne spui ca toata cestiunea se imparte in doua parti, ca si cosorul lui Moceanu? adica partea entelectuala in care vrajesti mueretul si partea fizica, in care musai convingi gasconetul nevrajit, eventual cu o cazma peste felinare?.. acolo putere, nene!! | ||
anakin Postat pe 4 Ianuarie 2010 19:45 |
||
io cand ziceam ca punctu' aista e doar un mit... | ||
Anouk Postat pe 4 Ianuarie 2010 19:57 |
||
daca zicea un barbat...mai credeam. | ||
garbo090662 Postat pe 4 Ianuarie 2010 19:59 |
||
mai, io de mult zic ca toata vrajeala asta cu punctu' e d-ale carnavalului...vroiau fomeile sa presteze bibicii la greu | ||
Anouk Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:01 |
||
mda...e un punct de vedere! | ||
garbo090662 Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:03 |
||
mmmdap... ca numa' la perversiuni 'tz sta mintea nene sis, da' amu te intreb si io: daca nema putirinta, ce mai chichirez galceava, ha? adica cum sa presteze la greu, ce, daca berbatii aia aflara de punctu' G de la fomeie (caz doar nu ierea de la Cimisoara), crezi ca erau mai rezistenti? drept ii ca daca treaba ar sta asa cum zici tu, tantile alea care l-au inventat nu prea aveau glagorie in capatzani |
||
ready_vivus Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:06 |
||
de parca asta m-ar apasa pe mine iote bre, ce-or zis astia la tiviu...ca navalira pensionarii sa-si plateasca taxele romanii au nostalgia cozilor, altfel nu-mi explic de ce s-ar ingramadi lumetu in 4 ianuarie disperat sa dea bani la stat bro, adicatelea sa-i zica lu' bibicu ca nu l-a nimerit din prima, sa mai persevereze, d-alea... ala pierde socoata si da-i repetir |
||
Anouk Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:07 |
||
tata minteha mi perversa. s-o ieie dracu! cre`ca oi da-o la finantze in loc de impozite, s`am scapat de ie! s`ashe n`aduce nici o hazna, doar creaza aglomeratiune sub caciula! | ||
garbo090662 Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:10 |
||
da-da... repetir, daca e cu priapism d-ala de care zicea nenea zambilu... numai ca ala cica mai si doare sis, pai cu cozile alea e cam ca de obicei: pensionar - mandria tarii... Cu ocazia asta se mai bucura si papagalii aia de la guvern cand vor "constata" ca veniturile la buget cresc vazand cu ochii... da' numai pana in punctul in care vor termina pensionarii de platit darile... Ca dupa aia, canci buget, nema lescaia |
||
ready_vivus Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:12 |
||
ha? | ||
ready_vivus Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:13 |
||
bro, da' ce plastic te exprimezi... | ||
Anouk Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:14 |
||
sis, pai tocmai am inghitit aseara o bomba d-aia cu exploziv plastic si amu regurgitez ... ca inca nu mi-am revenit. |
||
ready_vivus Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:17 |
||
mdea...te inteleg perfect...si mie imi vine sa bag din top, sa stii...din varii motive ha ! iote la G...e frustrat din cauza centralei |
||
Anouk Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:21 |
||
poi bine bre sis... si lasi ashea bunatate de om sa se chinuie? ian du-te matale si rezolva problemu, ca doar ai iesperientz | ||
ready_vivus Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:31 |
||
am fost deja, si am zis de paula mea, si a lui, si a lu' mama lui, si tot neamu' cel neadormit... | ||
Anouk Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:33 |
||
LA MULTI ANI, Iasomioaro! Sa-ti mearga mai bine ca niciodata! Da' pe unde mai umblasi ca io nu te mai vazui de multisor?! Poate ca eu intru cand tu iesi, mai stii? Ca aproape si Reveillonul il facui pe taste, pe-aici... Ia de colea si nu mai fii supi |
||
sora_ilsi Postat pe 4 Ianuarie 2010 21:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum sa scap de timiditate? | 15 | De la: Valy_Valentina_3 10 Aprilie 2014 16:28 |
Cum scap de albine | 5 | De la: Ciresica 21 August 2011 08:14 |
voi credeti in prietenie? | 31 | De la: Ioana007 22 Aprilie 2009 16:48 |
|
||
am rezolvat problema cu iubitul meu | 23 | De la: pantera_neagra 14 Septembrie 2009 06:58 |
prietenei mele ai pl de baiatul de care imi pl si mie | 21 | De la: quasaria 2 Ianuarie 2010 11:43 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural