Chestiunea zilei..

367 de ani de la nasterea lui Isaac Newton... noroc cu el, ca ne mai tine cu picerele pe pamant
ready_vivus
Postat pe 4 Ianuarie 2010 21:43
Iasomico...
io-mi doresc puncu' G ala!

iote la astia,distrugatorii de mituri, din pup de an nou...
mai aveam si io o sperantza si mi-o spulberarati,fire-a-ti a dreq!

a'ma o sa trebuiasca sa-l caut pe ala de ma bibileshte hartistic la mansarda?!
preciouss
Postat pe 4 Ianuarie 2010 22:17
..pretioaso, daca te faci pensionara cu sub 1000 lei o sa gas�ști toate punctele, nu doar punctul G...
daria_
Postat pe 4 Ianuarie 2010 23:30
...iasomico, ce sa fac, m�micule, dac� de știrile astea �vesele� am avut parte de sarb�tori...

...acum veni și chestiunea zilei cu pensionarii (mami este singur� și eu m� �mpart �ntre ea și copii - are 9800 dup� 37 de ani de munc�)...

...mai �mi d�du telefon �nainte de s�rb�tori și o cucoan� de bucale de la banc� s� m� anunțe c� am �nt�rziat cu rata (mi-a venit mai t�rziu șomajul c� șomerii, pensionarii, elevii și studenții bursieri nu-s așa de importanți) și s� m� ia la trei c� nu-mi gasesc serviciu ca s� nu mai �nt�rzii cu rata...

...cic� la voi la bucale au fost doar 800 de locuri de munc� la ajofm la bursa locurilor de munc�...

...�i spus�i și io c� la noi fus�r� doar un post de muiere de serviciu și ala �n august..de atunci - nema c� nu s� �nghesuir� investitorii s� fac� locuri de munc�, ci s� dea afar�..

...biensurez c� pus�i m�na pe telefon și sunai prin oarece locuri c� ea tr�iește din dob�nzile barosane pe care le ia de la mine și nu io iau din bozonaru ei...

...luai 15000 și pl�tesc 3700/lun� timp de 10 ani

daria_
Postat pe 5 Ianuarie 2010 00:21
...am pus un �0� din greșal� la pensia mamei - pensia este 980, deci sub 1000 lei..
daria_
Postat pe 5 Ianuarie 2010 00:40
hai s-avem criza suportabila,zambilule...

bai sunt in pasa nashpa astazi,aflai de necazu' cuiva si dudui de ciuda,e prea bun omu,nu de alta.
mai ca nu-mi vine sa vorbesc,mi-e sa nu fulger,sa nu traznesc.

de punctul ala am zis si eu ca nu exista,e aruncat la shto ca sa cautam toata viata,noroc ca unii se prind la timp, si se bucura cu ce au.
punctul g?
are locatia la suprafata,nici macar nu trebuie sa orbecaie bibicii prin pesterile alea,orbi,muti si surzi asa...
se numeste clitoris,sau muntele lu' venus,sau l...na! ca termenul popular nu-l mai zic.

ce va uitati asa?
stiu e dimineata,da' toata noaptea am fost intr-un loc stresant.

preci..
da-l draq mami de punct ca si si tu o varsta de acu' sa nu faci(vorba lu' tata mitza din satul bunei) vreo "locomotie" cerebrala..
mai bine sa te extaziezi mai subtil ,da' sigur.

sorela,
hai sa te pup si eu ca astazi nu sunt nici baiat,nici fata...

ready,

la scoala ma uitam mereu la tabloul cu isaac ,il gaseam tare misto...

dario,

tu baga la greu,ce?parca trebuie sa-ti dau eu dreptate?
spune ce te doare cand simti...
iasomia
Postat pe 5 Ianuarie 2010 08:42
morning, iaso...si happy f u c k i n g new years
ce mai scrie la gazeta ? ce se mai zice pe la tiviu ? ca io tot cu ambatz am ramas...refuz sa ma uit la stiri
Anouk
Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:01
un fel de chestiune
candideaza prigoana al mic pt o juma de mandat,astia crez ca fac blat,altfel nu-mi explic alegerea candidatului unic din partea psd-pnl:stroe,mda...sinucidere curata,chiar daca olteanu era liberal...

pe de alta parte m-am surprins uitandu-ma cu interes la ala mic,mai vedem draq alte fete,alt suflu'...

'neata woman.
iasomia
Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:05
si bine faci, mai bine te uiti la animal planet decat la stiri-pentru anouk
anisoaraf
Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:06
mdea, zicea ceva G de prigoana al mic si de nush ce lenjerie intima batuta in cristale
ne-am dat dreaq, ne punem cristale in chiloti...
Anouk
Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:08
mda...

pai doar nu o sa retinem ca a vorbit la nu stiu ce congres american in fata la o gramada de senatori,ca are o universitate terminata in economie,ca a avut bursa de la statul american,ca se ocupa de afaceri de mic,etc.

si nu o zic ca sa-l supar pe pro,vorbesc la modul general...

ma uitai iar la djuvara...
il ador,da' m-a zapacit complet,nu mai stiu cine sunt...ziceam de mine ca sunt metis,da' nu exista rasa pura...futaiu' draq pe omenirea asta...
iasomia
Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:14
bre, eu ma uitai azinoapte la un episod din serialu' ala cu femei criminale... iti piere dreacu' chefu' de sex si de sapat la punctu' g ala, dupa ce le vezi pe astea...

dadeau cazu' uneia care a omorat-o pe sor'-sa ca sa aiba asigurare sociala... si fiindca semana cu ea - cu sor'-sa adeca - se dadea drept aia in timp ce originalu' era pus la pastrare la congelator... poate unde nu putea sa stea departe de sange din aceeasi mama, desi din cate am inteles sangele se scursese demult la canalizare, cand o ciopatzi pe aia...
zambil
Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:16
pai tu crezi ca G era atent la stiri, mama ? mai ales la alea de la protv ?
auzi, da' prigoana senior nu e insurat cu una de facea pe tzatza pe la otv ? sau il confuzez io ?

oalio, da' ce plastic te exprimi...

zambilu, m-am uitat si io aseara, am prins de pe unde alea 3 fete au omorat-o pe alta, i-au dat foc, de fo' cateva ori...
o lume nebuna...
Anouk
Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:18
zambilu'

cum mosule iti piere chefu'?ia da tu o ureche sa-ti soptesc ceva,ca sa vaz....

woman,

bagati la vocabular acolo,ca si-asa cateodata "ma vad vorbind",si nu sunt eu...
sunt obo...fetita...
te-am oripilat?pai de ce? am facut eu pe sfanta filofteia?...
iasomia
Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:22
hehehe, cum sa ma oripilezi iaso ? ce ? tu crezi ca io n-am de-astea, din top ?

sigur ca esti obo, toate femeile sunt obosite dupa sarbatori, mai ales daca s-a lasat cu musafiri si cu pus si strans de blide in nestire
Anouk
Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:24
iasomico, baga mami acilea, la ureche.. da' vezi ca ma gadil... he,he,he...

i-auzi nene, ultimu' scandal cu femeile pesediste.. aia mica a lu' geoana aparu pe youtube intr-o poza unde mima un sexuletz oral cu o amica... fete tinere, deh.. se distreaza si ele, ca-i varsta... acuma, nu c-as avea ceva cu sexu' oral ca chestie... mai ales daca-i facut cu suflet, cum s-ar zice...
zambil
Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:29
il faci,sau nu-l faci este o chestie mult prea intima,si apoi, suna ca draq"mi-a facut sex oral"...ce-i aia?

se iubesc oamenii acolo... parca mai tin cont in ce figuri au stat..si pe unde s-au giugiulit...

copiii se prostesc in fel si chip...traim timpuri nashpa..viata nasoala,viata de copil de vip..
iasomia
Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:36
neica nix ala de orban se ataca pe chestia cu candidatura lu' prigoana junior... se si gasi marea valoare nationala sa se ia de altii... orban si antonescu, doua caricaturi politice ramase in proiect de la alegeri si retrase in codrii luptei antibasesciene... rezistenta din minti, vorba alora de la catzavencu...

mie honorius mi se pare ok, chiar as baga o chestie in legislatie, cel putin 30% din parlamentari sa fie sub 30 de ani si cam tot asa sa fie femei... s-asa sunt o gramada d-ailalti de-o freaca aiurea p-acolo, pe chestii de clientela politica...
zambil
Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:37
corect...

trebuie taiat in carne vie...numa' tacanitu' asta de base are tupeul sa faca asta.

hai cu tineretu'!hai cu femeile!

m-am saturat de placa "e prea tanar,nu are experienta"...am avut numa' mumii ..ce draq au facut?
au dus tara de rapa..conceptii invechite,comuniste...ca doar nu era sa ajunga in frunte elitele,alea au fugit cand au vazut mizeria din fsn de ex.

alti lasi...

of, ca-mi aduc aminte de piata universitatii si ma apuca...
iasomia
Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:45
andrei gheorghe coordonator al biroului de presa la ministeru' de finante... hai ca are voce de cioclu, la ce noutati trebe se anunte spre populatie... he,he,he...
zambil
Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:46
mami, eu am un fix cu roberta candidata la presidentie in 2014.. asculta la mine acilea...
zambil
Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:48
pe bune???

vaaaai,nu pot sa cred asa ceva...
zic de gheorghe...valei...
iasomia
Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:49
Roberta pe modelul Rusiei nu?...E posibil...
rodyk
Postat pe 5 Ianuarie 2010 10:00
hai ca plecam si uitam sa zic de "blocu'" ala de aproape un km din dubai.

vazurati bre arabi?
ce sfidau ei criza mondiala?

noroc ca nu le am cu pietroaiele...si mai am si rau de inaltime pe deasupra....

iasomia
Postat pe 5 Ianuarie 2010 10:01
vazuram
fleurdelis
Postat pe 5 Ianuarie 2010 10:03
chestiunea zilei?.. decesul lui Toni Tecuceanu de la Cronica Carcotasilor, dupa ce a contactat gripa noua si a suferit mai multe complicatii.

anakin
Postat pe 5 Ianuarie 2010 13:46
A fost Urania ( o astroloaga) invitata la o emisiune si spunea ca, de-abia in 2010 se vor simtii adevaratele urmari ale recesiunii si ca in sptembrie va avea loc un conflict intre politicieni si, ori ce fel de aliante, pacturi la care ei spera nu se vor intampla. In 2011 va fii jale si de-abia in 2012 starea economica a Romaniei se va reabilita cat de cat, asa ca fratilor tre' sa strangem cureaua pentru inca doi ani. nu cu mult... doar cu doua gauri
persidadamian
Postat pe 5 Ianuarie 2010 15:49
De la: anakin, la data 2010-01-05 13:46:25chestiunea zilei?.. decesul lui Toni Tecuceanu de la Cronica Carcotasilor, dupa ce a contactat gripa noua si a suferit mai multe complicatii.

Imi pare foarte rau de el.
Doara
Postat pe 5 Ianuarie 2010 19:23
io una tot sceptica raman in privinta gripei asteia...

vorba aia,pana nu o iau io si mor de ea,nu cred si pace!
campanie morbida facuta voalat vaccinului,parerea mea...

da' de Dinica isi mai aminteste careva?
ce va spusei ca in 6 saptamani nu mai vorbeste nici dreaq de el,ai?
iote ca acu' muri altu'...
preciouss
Postat pe 5 Ianuarie 2010 20:49
da...v-am zis io ca dupa ce trec alegerile...apare gripa
LILO
Postat pe 5 Ianuarie 2010 20:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bai ....vedeti imi caut si yo un amic de 12 ani exista paici ? 8 De la: Helen29 10 Decembrie 2009 12:25
Definitie prietenie.... 90 De la: Luna_in_capricorn 4 Octombrie 2010 20:02
Ingerii lui Daniel 1 De la: Saxon 21 Noiembrie 2010 10:38
Articolul care mi-a placut 127 De la: Freya__ 4 Septembrie 2011 14:45
Cum scap de albine 5 De la: Ciresica 21 August 2011 08:14
Setari Cookie-uri