bine socializam, socializam |
||
zambila Postat pe 13 Ianuarie 2010 14:58 |
||
---|---|---|
eu nu fac vaccinul. cica daca iei vitamina D3, papi fructe bogate in vitamina C si F nu mori de gripa. poate de stomac sau de inima albastra. cine stie? | ||
si_totusi Postat pe 13 Ianuarie 2010 15:01 |
||
cica tecuceanu muri de infarct, pana la urma... | ||
|
||
zambil Postat pe 13 Ianuarie 2010 15:03 |
||
dap.. l-am vazut mai mult in "cireasa de pe tort",baiat de viata,asta e..cat e firu' atat tine... mosoru' vorba lu'... ca uitai,zivari..d-na pshiholog: copilul va fi o enciclopedie,dar nu va stii sa se joace,nu va stii sa rada... hai pe cuvant? se referea la copilul lu' printu' paul:carol-ferdinand... ce frustrari trebuie sa aiba un om ca sa o ia pe aratura asa? e si ea mama, nu de alta. eu stiu o fata cu parinti f maturi la varsta cand a fost conceputa,este extrem de vesela si inteligenta. |
||
iasomia Postat pe 13 Ianuarie 2010 15:10 |
||
da' coplia lu' iliasca ce mai face?... tot asa, cu probleme d-astea existentiale?... in alta ordine de idei, cioaca asta cu printzu' paula ala e tot o facatura de presa, ca sa mai faca lumea un cornet din paginile revistelor si sa rontzaie o samantza... e ala printz cum sunt si eu... tampiti mai suntem... |
||
zambil Postat pe 13 Ianuarie 2010 15:13 |
||
sta la mine in cartier,se joaca vesela copila lu'iliasca... ce parca noi avem printi? se mai marita aia si cu duda,ne-a umplut de respect,ce mai... sa vezi cand o vedea anakinu',ca el e monarhist.. |
||
iasomia Postat pe 13 Ianuarie 2010 15:17 |
||
ioi, zambilu' cica e facut la batranete si sigur o sa fie dashtept |
||
Anouk Postat pe 13 Ianuarie 2010 15:18 |
||
fiica iliascai spune poezii de eminescu si alexandri o sa mearga la scoala la nici 6 ani ca asa vrea ma-sa ca e copil super inteligent o sa faca cerere sa fie primita mai repede ca cica se plictiseste copilu' |
||
eladaela Postat pe 13 Ianuarie 2010 15:18 |
||
pai da, ca craiova-i leaganu' monarhiilor europene, nenica... | ||
zambil Postat pe 13 Ianuarie 2010 15:19 |
||
i-auzi, ce cetesc eu prin ziare. bittman consilier la finante alaturi de andrei gheorghe amandoi sunt pe comunicare. parca. e si normal. trebuie explicat ca tre' sa murim. da, explicat frumos, artistic nu asa, in luare de ras. da, poate nu posibil sa fie cantec , joc si acordeon. distractie . cica nici bittman nu stie ce o sa faca dar, presupune ca va fi pe post de portavoce a ministrului si o sa-i povesteasca lui vladescu, ce zice romania reala. ia sa punem dincolo de nori . macar sa clambim cu speranta . ce mare bagaj? http://www.youtube.com/watch?v=zb3LSq9gZcw |
||
si_totusi Postat pe 13 Ianuarie 2010 15:23 |
||
asa tusica.. fii pozitiva... zambilu' sa vezi ce ne face anakinu'... |
||
iasomia Postat pe 13 Ianuarie 2010 15:24 |
||
totusoaico, uite-asa ne dam noi artisti in ale finantzelor.. angajand profesionisti... | ||
zambil Postat pe 13 Ianuarie 2010 15:26 |
||
mai, hai gheorghe. bun. asta sa fie cu cea comunicare. da, si bittman?adica mai trebuia unul pe acelasi post? si apoi, cu 7000 de lei mai plateau 5 nenorociti de medici stagiari sau 6 profesori. halal curea stransa , halal reforma. si cati n-or mai fi ca astia, de adunatura! |
||
si_totusi Postat pe 13 Ianuarie 2010 15:34 |
||
bre, nu-mi mai place de maruta,unii aud ca mor dupa morar..da' nu-mi place nici de ala..si uite asa,tot cu badea ramanem... se sufoca..au scris aia de la tvmania ca exerseaza in fata oglinzii inainte de emisune...de ce draq s-o fi sucarit asa,nu stiu... ofticos,deh... |
||
iasomia Postat pe 13 Ianuarie 2010 15:35 |
||
mda.. morar ala n-a avut haz niciodata.. si drept sa fiu, nici buzdugan nu ma da pe spate... l-am chemat odata la o paranghelie de la firma, si n-am ras deloc... | ||
zambil Postat pe 13 Ianuarie 2010 15:37 |
||
badea rules!! mai, am scris bine? ca io nu stiu limbi straine si nici multe scoli n-am facut si mai tre' sa si cresc, cica |
||
zambila Postat pe 13 Ianuarie 2010 15:37 |
||
mda.. nu avem oameni cu har,nu am mai ras la o emisiune nu stiu de cand.... mi-e dor de teo si tabara,eu cu ei eram satisfacuta dimineata la maxim. |
||
iasomia Postat pe 13 Ianuarie 2010 15:41 |
||
mami, zi-le la aia de la cablu' sa-ti bage televiziunea din sibiu, ca p-acolo performeaza teolica... da' nu mai are umoru' ala nebun de la tele7... a mai incasat si ea neshte smetii de la viatza intre timp... | ||
zambil Postat pe 13 Ianuarie 2010 15:59 |
||
nu e fericita,mosneagule, d-aia.... a incasat cam multe...numa' ca si le-a cam facut singurica... tabara al meu e la cultural acu'...ma uitam.. a capatat si el niste grimase ciudate,toti imbatranim,la draq... noroc cu sufletu' asta ca nu se lasa deloc... |
||
iasomia Postat pe 13 Ianuarie 2010 16:05 |
||
nea zambilu....ii deadevaratelea....am vazut o intr o seara la postu local.....ma gindeam ca i facatura....da cica nu.....tre sa ma interes si va zic sigur ....is curioasa , cit ii da pe luna daca o venit ea la noi.... | ||
nazirra Postat pe 13 Ianuarie 2010 16:06 |
||
naziro, de-un hamburger tot ii iese, ca s-a-ngrasat la loc... | ||
zambil Postat pe 13 Ianuarie 2010 16:13 |
||
da ,am vazut o da i trista raaau.....imi pare rau de ea.....mie mi a placut de ea chiar cind era cu Mircea Badea.....pacat de ea....da iote acu ca mai facut curioasa ,pentru ca face emisiune in fiecare seara.... | ||
nazirra Postat pe 13 Ianuarie 2010 16:17 |
||
naz... sun-o si tu la emisiune, si spune-i ca n-am uitat-o,plange rau dupa sarbu...adevaru' e ca o facuse diva...dar deh...s-a vazut pe cai mari,plus ca a pierdut controlu' cu tiganii aia...non-stop... |
||
iasomia Postat pe 13 Ianuarie 2010 16:21 |
||
dap.. o facuse diva, da' nu mai era ea... | ||
zambil Postat pe 13 Ianuarie 2010 16:23 |
||
iaso,incerc sa sun pe cineva de la tv.nostru local....poate imi da mai multe relatii ,si va spun.... | ||
nazirra Postat pe 13 Ianuarie 2010 16:27 |
||
pt necunoscatori,tati.. normal,ii scazusera mineralele prea tare....si creieru' daca nu are substante,sufera... plus tanta.. care ma enerva ca la balamuc...cica o tineau p-acolo pt ca lu' teo ii tremurau bucutele de la regim, si avea atacuri de panica,ii era frica sa nu cada.. e greu cu celebritatea asta... |
||
iasomia Postat pe 13 Ianuarie 2010 16:29 |
||
....pe toate posturile se toac� Dan Bitman (totusico, aici nu ne potrivim).... ...ce au, domnule cu omu ...e b�iat deștept...a f�cut facultatea de construcții...firmele lui le-a inființat din banii f�cuți pe cantat și merg destul de bine... ...cu ce este mai cu moț micul muc care, mare constituțional, a f�cut un record de trist� amintire (4 legi declarate neconstituționale �ntr-un an)? ...cu ce este mai cu moț blonda de la drept care este campioan� la eludarea legii și care a f�cut carier� pe baz� de fufu? ...este adev�rat c� l-au cooptat pentru faim�...mi se pare singurul om de bun simț din actuala gașc�... (asta ca s� nu mai critic pe marinarul chior�te) |
||
daria_ Postat pe 13 Ianuarie 2010 23:28 |
||
...s� m� ocup oleac� de ceva chestiuni ridicate pe-acilea, c� poate v-a fost dor ...unu, cic�-l cheam� Wodarg, epidemiolog, z�ce c� asta cu porcina e cioac�(da nu al elodiei)...s� g�ndește, dupe ce o s� analizeze, s� trag� la raspundere OMS pentru panic� �n r�ndul popolației globaului ca s� poat� alț s� v�nd� la fraieri vaccinul porcesc... ...madam blond� di la drept apare la dan senzaționescu cu un mare f�s pentru abaterea atențiunei di la bugetul di jen�... ...menistru boln�viei a refuzat marirea bugetului, chiar dac� abia apuc�m paștele cu compensatele... ...funeriu ala cic� d� afar� doar pe aia care �s suplinitori sau pensionari...pai, neica nimeni, dac� aia suplinesc o fac pentru c� nu exist� cadre calificate suficiente și nu c� sunt prea multe posturi...de, dac� școala rom�neasc� scoate t�mpiți... ...prințul gunoiului (prigoan�) cic� abia așteapt� s� ajute la reformarea statului oali....vai de capu nostru ...ce destracție, ce mișto ...ca s� concluzion�m - prognoza macroeconomic� e sublim�, dar lipsește cu des�v�rșire... |
||
daria_ Postat pe 13 Ianuarie 2010 23:54 |
||
dariuto, otv-izarea a absolut tot ce misca in tara asta,o sa ne duca la sapa de lemn. eu la cafea am vizionat filmuletu' asta... http://fymaaa.blogspot.com/2008/11/secretul-legea-atraciei.html the secret,probabil il stiti cu totii,eu nu sunt ceea ce se numeste"un internaut" nu sunt niciodata ..la zi... mi-a placut,bine facut filmuletu'.... |
||
iasomia Postat pe 14 Ianuarie 2010 11:57 |
||
daria, asta cu suplinitorii nu este adevarata.....suplinitorii, necalificati pt functia respectiva, au pe cineva in spate mereu. vorbesc din experienta, am terminat o facultate si cand am vrut sa sa-mi practic meseria, in orasul meu, nu am avut loc de suplinitori care nu puteau fi dati afara din tz motive.....asa ca adio scoala si m-am reprofilat, lasa sa-i invete chimie pe copii suplinitorii care nu stiu nici cu ce se mananca. |
||
nelly05 Postat pe 14 Ianuarie 2010 14:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cand o sa il uit ? | 33 | De la: minna 15 Februarie 2010 15:21 |
Pritenul meu bisexual | 21 | De la: garbo_413126 22 August 2015 17:22 |
Buna sa-ti fie inima. | 2 | De la: garbo085400 8 Mai 2010 13:32 |
|
||
PRIETENIA O POTI TRANSFORMA INTR O DRAGOSTE? | 3 | De la: esme 10 Decembrie 2011 23:16 |
conteaza virsta | 8 | De la: cri_cat 7 Februarie 2012 22:08 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural