daria, nu am nimic cu bittman. e un inginer talentat. are voce si muzica holografului este de calitate. altceva spuneam. ma gandesc ca in orice loc de munca, trebuie sa fie omul potrivit la locul potrivit. cum ministerul finantelor e - dupa parerea mea - cheia si lacata intr-un stat , ma asteptam ca oamenii ce detin posturi in acest minister, sa fie contabili nu scriitori, cantareti, acrobati. intr-un stat ca al nostru, unde totul e cu fundul in sus. ai dreptate. nu e bittman mai prejos decat x sau y din guvern. am avut popa ministru agriculturii, inginer textilist pe la interne, inginer constructor la invatamant , jurist la turism si tot asa da, nu ar fi fost mai bine bittman, care e inginer constructor, sa fie la ministerul dezvoltarii regionale? e in meserie . asta ziceam |
||
si_totusi Postat pe 14 Ianuarie 2010 14:38 |
||
---|---|---|
ehhh suntem originali,vai de steaua noastra... |
||
iasomia Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:10 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-01-14 14:38:36daria, nu am nimic cu bittman. e un inginer talentat. are voce si muzica holografului este de calitate. altceva spuneam. ministrul agriculturii (popa)...a fost si economist in economia agrara...a avut doua facultati, la popie a renuntat...sper sa nu te supere interventia mea..iar daca te supara iti trimit un pusi ca sa te impac.... |
||
|
||
Begonia Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:18 |
||
begonia asa-i zice mami acu'? pusi? eu stiam ca pusi e altceva...daca intelegi ce vreau sa spun... |
||
iasomia Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:19 |
||
ready_vivus Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:21 |
||
de ce razi,bre? si unde naiba disparusi? |
||
iasomia Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:22 |
||
Si tu amu, iasomico! A vrut sa se alinte si ea un pic, si iote ce-a iesit! Auzi, da' oare, in urma acestor "interventii", am putea spune ca si limba engleza e la fel de courva a romana? |
||
ready_vivus Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:22 |
||
Ei, ocupat nevoie mare mamicule... Intru mai rar, ca am inceput o cura de degarboficare |
||
ready_vivus Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:23 |
||
pai de ce? matale parca nu o luasei pe aratura? dap.. are limba asta la intelesuri... |
||
iasomia Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:26 |
||
Nu-i vorba de luat pe aratura cat de timpul alocat "vizitelor". | ||
ready_vivus Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:28 |
||
corect. este indicat sa intri doar daca nu ai ceva important de facut,relaxare... |
||
iasomia Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:31 |
||
Ba nene, ochii care nu se vad se uita... cam asa si cu Bitmann si constructiile... asa ca mai bine se duce pe la cultura pe undeva... dar, mai stii, poate vor sa-l scoata pe el vinovat ca pun cas pe drepturile de autor si papagalul alalt de Andrei Gheorghe a terminat Litere parca, ceva cu limba Rusa... ce-are si cu finantele? da afara verigile slabe?... sincer, nu cred ca e asa important ce formatie profesionala are un ministru cata vreme e un bun manager. ca doar nu face el single-handed proiectele. dar stanescu ala sau cum il cheama e un papagal si ne ia si pe noi de cinteze... WELCOME TO ROMANIA! [aici bagam o poza cu Udrea, ministra de 3 milioane de euro]... va salut din mers si va doresc sa traim bine!!!!!!!!!!! dracu' sa ma ia daca stiu de ce rad!!!!!! |
||
snowflake Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:32 |
||
Da' ce aveti nene cu astia doi? Cine v-a spus voua ca in ministerul finantelor cei de la PR trebuie sa fie finantisti? Dragilor, oriunde PR-istii tre' sa fie d-aia cu papagal, nu hartzogari si buchiseri ... |
||
ready_vivus Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:38 |
||
eu rad si acu' de pusi lu' begonica... begonia, sper ca nu te suparasi,iubitico...ai fost simpatica.... fulgu' se intampla nefacute,vladescu: andrei gheorhe dupa trei zile de munca era muci.. mda.. nu a fost cea mai fericita exprimare,avand in vedere faptul ca andrei a tras pe nas... tendinta asta de a pune pe lista celebritati,de a lea da functii pt care nu sunt pregatiti...imi seamana cu maneaua: auuuuu! viataaaaa meaaaaa.... vladescu asta o luase de bouci pe prima nevasta a lu' boureanu, in gang,care in treacat fie spus ,era fina lui de cununie... |
||
iasomia Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:38 |
||
De la: iasomia, la data 2010-01-14 15:19:50begonia da...asa ii zic eu...de la pusic....nu-ti place? |
||
Begonia Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:49 |
||
ready, nik mai adevarat... da-n puii mei, daca tot te adresezi la omu de rand, ia omu de rand. Bitmann chair nu se califica la omu de rand. si nu e ca si cum ar fi dat vreun concurs... si macar sa-si justifice cumva alegerea si ministrul ala... ca e pe banii nostrii. domle, uite are aia, aia si aia... si mai iese si imitatie de colombo ala de bitmann, cda zici ca-l imbraca edith heads, si zice-n gura mare ca acu intelege si el de ce nu sunt bani la finante. domle da ce destept e. aia de pana acum n-au reusit sa emita pt o tara intreaga o explicatie coerenta si el a inteles in 2 timpi si 3 miscari... pot sa trec si eu pe la finate ca pr? ca poate-nteleg si eu... propun sa se faca postul prin tragere la sorti cate o saptamana pt fiecare cetatean | ||
snowflake Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:51 |
||
begonia, imi place mami cum sa nu? tocmai pusi sa nu-mi placa?... |
||
iasomia Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:53 |
||
De la: ready_vivus, la data 2010-01-14 15:28:43Nu-i vorba de luat pe aratura cat de timpul alocat "vizitelor". aaaaaaaaaaaaa, deci nu prea mai ai timp...asa inteleg eu... |
||
Begonia Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:54 |
||
Snow, tu nu poti, mamicule, ca esti doar inginer si atat. Iote la aia doi: unu prof de sport parca, cu veleitati de realizator emisiuni radio -tv, alalaltu' linginer gurist... |
||
ready_vivus Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:54 |
||
da! si io ma calific la job-ul asta : "omu' de rand"! daca ma gandesc bine puteam sa fiu si ministru la turism si dezvoltare, da in dimineata aia am mai stat nitel in pat! |
||
clippy Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:54 |
||
buey,io vreau turismu.....poci sa zic din profil aduc cu udrea... | ||
nazirra Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:58 |
||
si mie-mi place pusi... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 14 Ianuarie 2010 16:00 |
||
iaso...sa stii ca din fire nu sunt suparacioasa...aici am intrat sa ma distrez cu voi nu sa ma supar...si, iti trimit si tie un pusi |
||
Begonia Postat pe 14 Ianuarie 2010 16:01 |
||
uite-asa m-a facut mama fara noroc... da' tot mai zic ceva... ca acu daca tot n-am noroc, ce ghinion poa' sa se-ntample? cum pana ma-sii intr-o tara plina de someri, si in care se tot da afara, aveau nevoie de loc de munca danutz srl si veriga slaba? nu mai aveau bani de rca? |
||
snowflake Postat pe 14 Ianuarie 2010 16:01 |
||
zambilu' manca-l-ar mamoanta....ehe,he,he.. begonia, asa mami..baga...fii spontana. fulgu' imi plac poeziile tale,sa ne mai dai... |
||
iasomia Postat pe 14 Ianuarie 2010 16:04 |
||
bre, astia baga hartisti ca sa faca guvern cu fatza umana.. plus ca daca maraie multimea la masuri fiscale, alde gheorghe le face cunostinta cu paula lui una-doua... ca asta-i d-ala de trage pe nara si face si urat dupa aia... | ||
zambil Postat pe 14 Ianuarie 2010 16:04 |
||
saru'mana... ca tot romanu... | ||
snowflake Postat pe 14 Ianuarie 2010 16:05 |
||
De la: nazirra, la data 2010-01-14 15:58:30buey,io vreau turismu.....poci sa zic din profil aduc cu udrea... inseamna ca esti fata frumusica... |
||
Begonia Postat pe 14 Ianuarie 2010 16:06 |
||
Ha? Se dau pusi pe aicisha??? Bre, stau si eu la rand, sa se dea cate una sa ajunga la toti! Mama meaaa, si eu care credeam ca gasesc prin alte parti!!! |
||
ready_vivus Postat pe 14 Ianuarie 2010 16:07 |
||
De la: ready_vivus, la data 2010-01-14 16:07:07Ha? iti dau si tie un pusii....ca sa fii multumit.... |
||
Begonia Postat pe 14 Ianuarie 2010 16:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
conteaza virsta | 308 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27 |
Marturisesc | 207 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
el mai tanar decat mine | 136 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31 |
|
||
ajutati'ma:( | 3 | De la: krystyna17 9 Ianuarie 2012 15:30 |
buna | 32 | De la: oana4me 14 Iulie 2010 11:50 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural