ei, glumeaam si eu...nu'i bine?? drept ii k m-am trezit cam acida anul asta, de 1 de dimineatza asa.. |
||
fleurdelis Postat pe 15 Ianuarie 2010 15:09 |
||
---|---|---|
las ca mai e putin si va cer cadourile. ca de, cand e ziua omului, tre sa primeasca ceva. nu? | ||
si_totusi Postat pe 15 Ianuarie 2010 15:09 |
||
o cafia columbia-brazilia! garbo ar trebui sa ne dea cadourile... | ||
|
||
fleurdelis Postat pe 15 Ianuarie 2010 15:11 |
||
fleur, aha te rasfatai. tusica, o sa-ti fac o poezea... |
||
iasomia Postat pe 15 Ianuarie 2010 15:11 |
||
...la acea origine se presupune c� ar fi f�cut referire Eminescu �n urm�toarele versuri: �Și c�nd propria ta viaț� singur nu știi pe de rost, O s�-și bat� alții capul s-o p�trunz� cum a fost?� ...dar s-au g�sit �ndr�gostiți de Eminescu ce au ales s�-și bat� capul pentru posteritate... ...dou� rude a lui Vichentie Eminowicz, descendenți și ei din Murad Eminowicz, Ludwing Eminowicz și Roman Eminowicz sunt doi poeți care au publict poezii prin anul 1920.... ...dou� linii principale din ramura Murad a r�mas �n Polonia (Eminowicz - Emberg care a emigrat) și una o g�sim și azi (Eminowicz - Dolenga)... ...ramura Eminowicz - Emberg a emigrat la sf�rșitul anilor 1700 (�n 1802 Petru Eminowicz se c�s�torea �n Bucovina)și �și �ntindea ramurile �n Bucovina și Basarabia , �n fața Mih�il�ului... ...cei mai mulți Eminovici (numele a fost scris greșit de autorit�ți)din Bucovina și Basarabia poart� numele de Mihai... |
||
daria_ Postat pe 15 Ianuarie 2010 15:27 |
||
...datele sunt luate din �Viața lui Mihai Eminescu� de G.C�linescu ap�rut� la Iași, �n 1977, la Ed.Junimea... ...mi-am permis s� adaug și c�teva observații personale și nu am scris ad literam... |
||
daria_ Postat pe 15 Ianuarie 2010 15:33 |
||
iasomia Postat pe 15 Ianuarie 2010 15:35 |
||
...o corectur� mic� : eu am ediția a IV, reprodus� dup� o carte a lui C�linescu ap�rut� �n 1964, București, Editura pentru literatur�... | ||
daria_ Postat pe 15 Ianuarie 2010 15:43 |
||
20 decembrie 1849 + doua saptamani (ca sa aducem data pe stil nou) = 4 - 5 ianuarie 1850 (am luat si o marja de eroare). De la data aia ar mai fi vreo 10 zile in plus, fapt explicabil prin conditiile in care se inregistrau nasterile in vremurile alea... In definitiv ce mai conteaza? Vorba cuiva de pe aici: poate doar pentru astrologi |
||
ready_vivus Postat pe 15 Ianuarie 2010 15:51 |
||
weekend fain! v-am pupat! |
||
zambila Postat pe 15 Ianuarie 2010 16:09 |
||
unde pleeci zambilici???????????/ | ||
nazirra Postat pe 15 Ianuarie 2010 16:12 |
||
Iasomia: despre ce bunaciuni vorbesti??? Spuneam ca i-am recunoscut stilul, ca am recunoscut-o pe "si totusi", pe tine... si ca m-au distrat comentariile:) Nu de alta, dar o sa creada lumea ca am eu vreo pasiune pe forum:) Chiar n-am:) |
||
cat_13 Postat pe 15 Ianuarie 2010 16:53 |
||
De la: ready_vivus, la data 2010-01-15 15:51:5520 decembrie 1849 + doua saptamani (ca sa aducem data pe stil nou) = 4 - 5 ianuarie 1850 (am luat si o marja de eroare). De la data aia ar mai fi vreo 10 zile in plus, fapt explicabil prin conditiile in care se inregistrau nasterile in vremurile alea... "Iar colo b�tr�nul dasc�l, cu-a lui hain� roas�-n coate, �ntr-un calcul f�r� cap�t tot socoate �i socoate �i de frig la piept �i-ncheie tremur�nd halatul vechi, κi �nfund� g�tu-n guler �i bumbacul �n urechi; Usc��iv a�a cum este, g�rbovit �i de nimic, Universul f�r� margini e �n degetul lui mic, C�ci sub fruntea-i viitorul �i trecutul se �ncheag�, Noaptea-ad�nc-a veciniciei el �n �iruri o dezleag�; Precum Atlas �n vechime sprijinea cerul pe um�r A�a el sprijin� lumea �i vecia �ntr-un num�r." Cui ii mai pasa de un numar? Lui Eminescu nu... Caci "... �n lumea asta mare, noi copii ai lumii mici, Facem pe p�m�ntul nostru mu�unoaie de furnici; Microscopice popoare, regi, o�teni �i �nv��a�i Ne succedem genera�ii �i ne credem minuna�i;" |
||
snowflake Postat pe 15 Ianuarie 2010 16:54 |
||
Snow, ma facusi sa ma recunosc in prima poezea Oricum, cre' ca exact la mine se gandea cand a scris scrisoarea I Alice, da di ce tre' sa te justifici, mamicule? |
||
ready_vivus Postat pe 15 Ianuarie 2010 16:57 |
||
aliceo, cred ca am fost geloasa ca nu ai remarcat ceva spus de mine.....probabil,te bagasi taman la sexu' oral a lu zambilu',pai sa nu mor de ciuda?... ready, asta spuneam si eu ca nu conteaza,facuram si noi conversatie ,baiatu'...deh... |
||
iasomia Postat pe 15 Ianuarie 2010 17:13 |
||
readyule, nu e, Eminescu... cred ca avea puteri paranormale de te-a zugravit asa bine... | ||
snowflake Postat pe 15 Ianuarie 2010 17:24 |
||
Nu, snow... ierea un om obisnuit, din popor... Doar ca m-a vazut o data |
||
ready_vivus Postat pe 15 Ianuarie 2010 17:27 |
||
ba Highlander, iote unde te pitisi... dac-ai sti de cand te caut sa-ti tai capu... si sa devin nemuritoare... | ||
snowflake Postat pe 15 Ianuarie 2010 17:30 |
||
vei vrea sa ramai matale the one d-aia, ha? no bin' ca mi-ai zis, sa stiu pe unde sa nu calc | ||
ready_vivus Postat pe 15 Ianuarie 2010 17:32 |
||
ai putea sa calci intr-o balega... cica aduce noroc... da' pi unde sa nu calci e greu de spus... stii, ca-n bancul ala cu broscuta... | ||
snowflake Postat pe 15 Ianuarie 2010 17:37 |
||
oliu! fulg' ce-ti facu baiatu' asta de-l bezelesti asa? |
||
iasomia Postat pe 15 Ianuarie 2010 17:38 |
||
Mami iaso, noi ne iombim, nu ne bezelim Ei, ca mai gasim cate un tun ca loc de intalneala, aiasta-i partea a doua Da' de faza cu calcatul in materie d-aia vascoso-nefluida de origine animala auzii si eu, numai ca nu e verificata |
||
ready_vivus Postat pe 15 Ianuarie 2010 17:41 |
||
n-auzi, ma, ca vrea sa-mi ia nemurirea?... da' ce-i aia "bezelesti", acu ca tot am facut-o? |
||
snowflake Postat pe 15 Ianuarie 2010 17:42 |
||
fulgu' de la bezea-bezele....e de bine.... hai ca nu ma mai bag,dragoste cu nabadai,hai ca-mi place... |
||
iasomia Postat pe 15 Ianuarie 2010 17:43 |
||
iote-te unde ne aduse filozoful de Eminovici |
||
ready_vivus Postat pe 15 Ianuarie 2010 17:46 |
||
daaaaaaaaa... deopotriva-i stapaneste raza ta [Eminovici] si geniul mortii... mi-au pierit replicile inteligente ca tre sa termin ceva... mai vb si wkd placut... |
||
snowflake Postat pe 15 Ianuarie 2010 17:48 |
||
eclipsa de soare..cica o fost azi.. si io abia acum aflu |
||
LILO Postat pe 15 Ianuarie 2010 20:08 |
||
...nea viruselu, cic� materia aia v�scoso-nefluid� tre s� hie d� origine uman�, di la un copchil mic, neprih�nit ș� nu s� calc�, ci s� man�nc�... ...nu poci pentru ca s� bag m�nusiț�li �n foc pentru c� io nu am verificat...daia n-am noroace �n viaț� ...așa mi-o z�s mie o ghecitoare... ...lilo, o v�zui și io la știri...superb� imagine...așa c� nu fus�și singura care afl� dup� ce nu mai fu... |
||
daria_ Postat pe 15 Ianuarie 2010 21:34 |
||
am trait s-o vad si p'asta,frate... se da pusi la chestiunea zilei! in alta ordine de idei : cui i-a priit eclipsa asta inafara de mie?! oah,ce bine mi-a picat... ca o bere neagra,rece,la 30 de celsiusi afara... |
||
preciouss Postat pe 15 Ianuarie 2010 21:42 |
||
...se d� de toate...cic� e oferte de toamn�-iarn�... | ||
daria_ Postat pe 15 Ianuarie 2010 21:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Salarizarea la administratiile locale ! | 10 | De la: Dor_marunt 13 Ianuarie 2010 19:14 |
Liban | 17 | De la: Ana_Andreea 13 Septembrie 2015 15:34 |
Curaj, hai sa iesim la o cafea ! | 74 | De la: dor72_ 22 Octombrie 2011 11:03 |
|
||
Mici probleme cu albinele. | 4 | De la: garbo_464852 21 Mai 2017 13:58 |
Pritenul meu bisexual | 21 | De la: garbo_413126 22 August 2015 17:22 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural