Chestiunea zilei..

eu am votat aici: http://viatadebichon.blogspot.com/
RoxyB
Postat pe 15 Ianuarie 2010 23:01
Presa germana scrie ca taxa fastfood e unica in lume...suntem unici iar...
lala_cri
Postat pe 16 Ianuarie 2010 20:01
...lala, ca la noi la nima....mai avem nițel și o d�m pe taxa de fum�rit...tre s� fim primi la prostie, c� doar la at�t ne percepem....
daria_
Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:25
...500.000 persoane consum� droguri ușoare, iar 12.000 hașiș...aștept�m marihuana..
daria_
Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:28
...micul muc și-a liniștit colegii senatori nemulțumiți de perspectiva desființ�rii senatului: va dura p�n� c�nd parlamentul va aproba trecerea la unicameral; asta s-ar putea �nt�mpla �n 2016...

...asta sun�, �n traducere liber�, cam așa : flaerilor ce sunteți flaieri, ați votat dejaba unicameralu, c� io știam c� �n 2013 ueul �la vra s� ne oblije s� fașem dou� camere și p� cale de consecinț� s� schemb�m constetuția ca s� transform�, senatul �n camer� regeonal�..
...ne-am g�ndit și noi c� nu dejaba o z�s unu a lu L�pușneanu �proști, proști da multi� ....sau o z�s mulț și proști? io nu mai știu c� �s mic (am uitat io și ce scream �n teza d� doctorat, dar un lucru așa de complicat)

...nu-mi vine s� cred cum de mai poate s� apar� la televizor s�-și debiteze inepțiile.. tebuie c� are un topeu tare nes�mț�t...
daria_
Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:43
Taxele aste ridicole,scumpirile,birocratia,somajul...ne vor aduce la sapa de lemn...curand...
lala_cri
Postat pe 17 Ianuarie 2010 14:31
hai neneaca ca ne-am lamurit,sotii geoana au "fost atacati energetic",numa' ca din cate imi aduc eu aminte, iliescu l-a facut "prostanac" pe geoana cu mult inainte...deh...

iasomia
Postat pe 18 Ianuarie 2010 10:52
dap... numa' ca fortele bielui isi luara revansa si prigoana al mijlociu pierdu alegerile de parlamentar... ma uitam la alde penele si pesede, se bucurau ca niste copii de victoria impotriva lu' darts vader de la cotroceni...
zambil
Postat pe 18 Ianuarie 2010 12:22
de tot rasu'...
si crinu...ce se bucura el acolo,cu paharul ala de sampanie in manuta...
lamentabil..
acu' astia incerca sa ajute,deh...postul lu' pretenaru vantu...cica se poarta si la case mai mari...
iasomia
Postat pe 18 Ianuarie 2010 12:28
nu ma mai uit la realitatea si antene ca mi se face greatza... crez ca se-nchid posturile de la criza, si aia sunt disperati ca mor de foame... asa-i cand te vinzi la stapan, deh...
zambil
Postat pe 18 Ianuarie 2010 12:32
da' ai vazut..zambilu'?

stroe avea pulover mov....ehe,he,he...
s-au tacanit..
nici eu nu prea m-am mai uitat,au fost filme la greu we asta....
iasomia
Postat pe 18 Ianuarie 2010 12:36
da-i dreacu', mami...

ma uitai pe discovery, la un film despre omu' din neanderthal... care cica disparu acu' 30 000 de ani din europa.... cica noi astilalti de-i inlocuiram eram mai dezvoltati, si i-am halit pe aia pe post de kebap...

ce-i interesant e ca alde neanderthal au trait in europa cam 250 000 de ani, s-aia cei mai nasoi... glaciatii, chestii... noi nca n-avem 250 000 de ani p-acilea...
zambil
Postat pe 18 Ianuarie 2010 12:41
pai..si noi de unde am aparut dezvoltati,asa..mami?...
iasomia
Postat pe 18 Ianuarie 2010 12:43
din africa, mami... da' s-aia tot din africa venira, numa' ca pe alt val...

s-acuma iar vine valu' din africa, da' cu d-astia mai oachesi, asa.. adaptati la secetele ce-or sa vina...
zambil
Postat pe 18 Ianuarie 2010 12:45
acu' ne papa aia pe noi,ha?
ca vazui si eu arborele ala genealogic,de le lua alora adn-ul,m-au zapacit de tot ...

lucru mare africa asta...
iasomia
Postat pe 18 Ianuarie 2010 12:49
dap... acuma stau si ma gandesc, vorbim de aia ca isi facura de cap 250 000 de ani cu mamutii si rinocerii lanosi... de zici ca parca ieri fuse... 250 000 de ani, nenica... istoria scrisa de-o stim noi e numa de vreo 5-6 mii... si nici aia nu-i prea sigura...
zambil
Postat pe 18 Ianuarie 2010 12:54
ca uitai..ce a pupat-o sandra bullock pe meryl streep pe gura...pai,in primul rand a fost la shto,de cand cu madona&comp...in al doilea rand,si eu as fi pupat-o pe meryl...

nu inteleg de ce draq e scandalos sa se pupe doua gagici pe buze,ca la tara..pana nu te pupa pe gura, nu se lasa...toate tatele...
iasomia
Postat pe 18 Ianuarie 2010 12:55
haoleo... si mai sunt si nerase tzarancile ale, de te sgarie cu mustatza... zici ca-s conturi d-astea de pe garbo...
zambil
Postat pe 18 Ianuarie 2010 12:56
si cate lucruri nu se stiu inca,sunt perioade intregi despre care astia nu prea stiu mare lucru...

l-am vazut pe puric,pe 1 ..are si el dreptatea lui,nu se mai pomeneste nimic pozitiv despre tara asta si oamenii ei,parca cineva si-a propus sa se aleaga prafu'si pulberea..

nu avem mari fapte,marunte si mici...dar atat de frumoase...
da' cine vorbeste despre ele?
nimeni...
iasomia
Postat pe 18 Ianuarie 2010 12:59
dap..

e greu cu pupaturile pe garbo,risti sa ti se irite pielea....
iasomia
Postat pe 18 Ianuarie 2010 13:02
eu vazui un interviu d-al lu' cristoiu... unde o dadea exemplu p-o disperata d-asta de jurnalisra de la antene, care cand se duse la un simpozion pe teme de ecologie, incepu cu "ce nesimtiti sunt romanii, arunca cutii de conserve, chestii".. aia vorbea de treburi globale p-acolo...

ca-mi adusei iar aminte de rona hartner aia, pe care eu cu ochii mei am vazuto la canal+ cum zicea ca romanii ii scuipa pe tigani pe strada, prin bucuresti...
zambil
Postat pe 18 Ianuarie 2010 13:03
pai si nf-tuta aia de sandru?
nu facea clabuci acu' ceva ani prin europa?

mie astia care ies afara ca sa-si injure tara, pt ca li se pare ca asa da bine,imi intorc matele pe dos...

si culmea!
au plecat d-aia chinuitii...si au vorbit frumos si cu dragoste....
iasomia
Postat pe 18 Ianuarie 2010 13:07
nici eu nu am vazut nimic scandalos la sarutul Sandrei Bullock cu Meryl Streep....nu se poate compara cu Madona...
lala_cri
Postat pe 18 Ianuarie 2010 13:11
lalo,

cand ti-e drag cineva,pupi pe buze...eu nu ma satur daca il(o)pup pe obraz...

macar un colt de gura acolo....
iasomia
Postat pe 18 Ianuarie 2010 13:13
iaca, mie nu-mi place sa ma tzucaiesc . am o groaza cand trebuie sa dau ochii cu cineva si pupa pupa.

acu, pe obraz, mai treaca mearga dar pe gura...

pentru mine, pupaturile pe gura inseamna clar sarut. si a ma saruta cu o femeie, chiar ca nu-mi face nici o placere. ba, dimpotriva. chiar am un sentiment de recul

si_totusi
Postat pe 18 Ianuarie 2010 13:38
si io.....ii ciudat....
nazirra
Postat pe 18 Ianuarie 2010 13:41
oaliuuu! pacatoaselor...
tusel,

talica nu ai auzit de sarut cast?
adica un muahhh,o stampila,intre mine si de ex sora mea, in noaptea dintre ani...
eu nu vorbesc acilea de acel freamat cautator,si nici de batai linguale...

sarut cast,apropos....eu si cu soacra-mea ma pup pe buze cand ne e drag una de alta....muuuuah...tonc...tuguiem buzele si tine 1sec.
iasomia
Postat pe 18 Ianuarie 2010 15:15
ma distrez copios cu flacara violet...
ce dezbateri au astia,au inceput sa faca misto grosier...e clar,au auzit ca o sa cada geoana...

la maruta o sa fie corut si lavinia pintea....oaliuu! sa-l vezi pe corut acu',ca saracutu'...e cam dus....
iasomia
Postat pe 18 Ianuarie 2010 17:47
hi hi... ma bucur ca si-a luat-o in freza penibilul ala de pringoarna!! cat sa mearga cu furaciunile??
superbus
Postat pe 19 Ianuarie 2010 07:47
bai nene, rad pana si antenele de stiri... adeca, curcile... familia geoana se da in stamba cu agresiunea paranormala a vrajitoarelor basesciene...

iote frate cine voia sa fie presedintele romaniei, si pe cine alegeau unii ametiti numa ca sa se afle-n treaba... aloooo, superbu, s-aude?...
zambil
Postat pe 19 Ianuarie 2010 08:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dusmanie 14 De la: CARMENMIRELA 4 Iulie 2015 20:50
nu stiu daca e buna decizia mea? 28 De la: eu_geminy 20 Decembrie 2011 23:08
clonele - personalitati multiple - o problema psihiatrica??? 276 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27
justitia trebuie sa functioneze !!! 1 De la: garbo008388 30 August 2009 12:25
Test de compatibilitate,dragoste si sex,realizat de FREUD MARX ANGELS & LUNG 26 De la: pantera_neagra 31 August 2011 02:34
Setari Cookie-uri