daca l-ai ratat pe badea aseara, io zic sa te uiti la reluare am ras cu lacrimi, nu e sanatos atac energetic, auzi! cred ca si leo al meu sufera de atacuri d'astea, ca nu mai nimereste laditza |
||
zambila Postat pe 19 Ianuarie 2010 09:02 |
||
---|---|---|
dupa pozele sexoase ale lu' geoana a mica, jurnalistii de net descopera pe periculosu' ala de bahaianu'... ne-am dat dreacu', fetele, aveti grija cu cine socializati p-acilea, ca dati peste f'un mafiot de carton, care nici bani n-are... fetele "alelalte", pt voi nu-i niciun pericol, voi puteti socializa in continuare cu contu' de baza... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 19 Ianuarie 2010 09:04 |
||
pai...zambilule, am asteptat cu nerabdare sa-l vad pe badea,eram sigura ca o sa ma stric de ras,ca doar avea material,si daca tot am ras toata ziua,m-am gandit ca la el o sa ma tavalesc pe jos de ras... draci,nu mai este in forma...a inceput sa semene cu stan,pare cam bolnav de nervi... ioi,sa trag cafeaua langa mine,mi se bulucesc cuvintele in cap.... |
||
|
||
iasomia Postat pe 19 Ianuarie 2010 09:06 |
||
iote zambila ,a ras... chestie de simtu' umorului,fiecare cu umorul lui,deh... mie mi s-a facut un gol in stomac,cred ca m-a atacat energetic.... |
||
iasomia Postat pe 19 Ianuarie 2010 09:08 |
||
pai io ce zic? badea nu-i sanatos, asta-i clar si cred ca si trage pe nas la greu, da' daca mie imi place ? |
||
zambila Postat pe 19 Ianuarie 2010 09:09 |
||
iasomico, nu se poate, fata, atata prostie la varf de senat... mai ieri-alaltaieri geonelu ne anunta ca opozitia pregatise peste 2000 de amendamente la bugetu' pe 2010... au ramas in minte cu basculantele alea de hartzoage... iote exemplu de amendament: un papagal cerea o suma babana pentru repararea unei biserici dintr-o comuna oarecare... pai mitropolia ce draci pazeste, sa dea ea fonduri?... |
||
zambil Postat pe 19 Ianuarie 2010 09:14 |
||
zambilu' cu behaian ala e de groaza....cica au mai gasit doi... zambila. asa mami...baga veselie.... |
||
iasomia Postat pe 19 Ianuarie 2010 09:16 |
||
pai cand nu rade zambila?... fata vesela, deh... | ||
zambil Postat pe 19 Ianuarie 2010 09:20 |
||
io ma veselesc, oricum nu ma mai intereseaza, poate sa ne conduca si jiji becali, dupa mine....n-ar fi nici o diferenta ah, si basescu parca are oameni care il "protejeaza" de atacurile astea energetice mie imi place cum suna "atac energetic" in rest, habar n-am despre ce vorbiti, ca nu prea ma uit la tv |
||
zambila Postat pe 19 Ianuarie 2010 09:20 |
||
zambilo, atacu' energetic crez ca veni de la nutzeta... si-a tras de vreo doua-trei ori crac peste crac si l-a blocat pe geonelu... si pe nevasta-sa... | ||
zambil Postat pe 19 Ianuarie 2010 09:23 |
||
ma uitam siderata cum vosganian,ghise&comp...declarau ca si ei s-au simtit atacati energetic.... neneaca,astea-s chestii de culise,barbatii de stat trebuie sa tina pt ei grozaviile astea.... concluzia? vai de steaua noastra....astia precis cred si in farmece.... nu neg ca exista, doar parapshihologia asta nu-i o minciuna,exista oameni deosebit de puternici..dar astia reusesc sa trimita totul in derizoriu...romanasii astia.. |
||
iasomia Postat pe 19 Ianuarie 2010 09:25 |
||
dap... le-a tras niste flashuri... ioi,zambilu'... |
||
iasomia Postat pe 19 Ianuarie 2010 09:27 |
||
eu propun s-o ardem pe nutzeta... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 19 Ianuarie 2010 09:27 |
||
in flacari violet...ehe,he,he.... mi-a placut de base,cand a fost intrebat de ce atata mov in garderoba lui,a spus: a fost culoarea anului 2009,copii.... |
||
iasomia Postat pe 19 Ianuarie 2010 09:31 |
||
de fapt, vroia sa se asorteze cu mine stiam io ceva cu muovul ala |
||
zambila Postat pe 19 Ianuarie 2010 09:33 |
||
zambilicea, te-ai obisnuit cu nuanta de par? sa-mi dai poza,sau poate te prind pe web. misto erai cand plecai la botezu' ala atunci,si sora-ta e f draguta... |
||
iasomia Postat pe 19 Ianuarie 2010 09:37 |
||
eheee, pe atunci eram blonda da' ma obisnuiesc io si asa....plus ca iese la fiecare spalare cate putin chiar, sa-mi trag vreo poza, pana nu iese negrul asta de pe cap |
||
zambila Postat pe 19 Ianuarie 2010 09:41 |
||
zambilo, esti cu un negru pe cap?.. d-aia nu mai plecasi tu in tzarile calde.. dadusi d-un negru vartos p-acilea... | ||
zambil Postat pe 19 Ianuarie 2010 09:43 |
||
zambile, nu l-ai nimerit ii blond, si o venit el din tzarile calde |
||
zambila Postat pe 19 Ianuarie 2010 09:46 |
||
'ai nu ma-nebuni... brad pitt?... | ||
zambil Postat pe 19 Ianuarie 2010 09:49 |
||
zambilo, eu cand am fost bruneta, mi-am schimbat nuantele in care ma machiam... brunetele cica sunt arzoaice.... |
||
iasomia Postat pe 19 Ianuarie 2010 09:52 |
||
nu, justin timberlake iaso, azi mi-s blonda, pe creier |
||
zambila Postat pe 19 Ianuarie 2010 09:54 |
||
eu ma machesc la fel, si dupa ce m-am schimbat din negru in gri... | ||
zambil Postat pe 19 Ianuarie 2010 09:54 |
||
zambila, eu sunt blonda toata... zambil, lasa ca te prinde griu' ala...bine de tot.... |
||
iasomia Postat pe 19 Ianuarie 2010 09:56 |
||
io credeam ca culoarea mov are alta semnificatie...un pic mov? | ||
lala_cri Postat pe 20 Ianuarie 2010 11:04 |
||
Am mai auzit una ca Base are parapsiholog personal oare ce e un papa..psiholog de fapt la ce ajuta | ||
lala_cri Postat pe 20 Ianuarie 2010 11:19 |
||
zambil si zambila?...cum vine asta?....va cautara-ti mult pana va gasira-ti? | ||
Begonia Postat pe 20 Ianuarie 2010 11:23 |
||
ne gasiram repede, te asigur |
||
zambila Postat pe 20 Ianuarie 2010 11:25 |
||
Begonia Postat pe 20 Ianuarie 2010 11:29 |
||
ahaa..voi va vedeti pe web carevasazucaa....ia uite mai tuth si noi care ne'am mai si intalnit | ||
fleurdelis Postat pe 20 Ianuarie 2010 11:30 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ANALIZA PE TEXT SI PRETEXT | 84 | De la: fleurdelis 24 Aprilie 2010 10:11 |
el mai tanar decat mine | 136 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31 |
Articolul care mi-a placut | 127 | De la: Freya__ 4 Septembrie 2011 14:45 |
|
||
Cum ar trebui sa ma comport? | 28 | De la: LadyLove 6 Iunie 2016 19:10 |
te simti singur.. /.a...???? | 68 | De la: Tiberius 24 Iulie 2014 19:20 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural