du-te pikane, ca acu'vorbesc si eu cu cineva, daca tot veni iasomica... macar daca bagai si tu o clona d-aia de femeie, c-avea mai multa personalitate decat tine... | ||
zambil Postat pe 25 Ianuarie 2010 09:40 |
||
---|---|---|
da, mami... ne-am invatat rau, incalzire globala, chestii... noroc cu mall-urile astea... | ||
zambil Postat pe 25 Ianuarie 2010 09:41 |
||
|
||
pik_nik Postat pe 25 Ianuarie 2010 09:41 |
||
avatar... cunoscutii mei nu sunt patrunsi deloc de filmuletu' asta,de unde pana unde isteria,habar nu am.... pe cultural bagara astia "balciul desertaciunilor"-bbc...sunt moarta dupa serial... |
||
iasomia Postat pe 25 Ianuarie 2010 09:48 |
||
desene animate, mami... ce. parca alba ca zapada nu lua un oscar in '37?... | ||
zambil Postat pe 25 Ianuarie 2010 09:52 |
||
desene,desene...da' face vaticanu' gat ca la balamuc... ce efervescenta cu teledonu' ala pt haiti... scandal mare,cica al nostru guvern a oferit o suma prea mica ajutor celor din haiti,si o sa rada lumea buna de noi,da? pai..mi se rupe... |
||
iasomia Postat pe 25 Ianuarie 2010 10:05 |
||
bre mami, eu crez ca p-astia de la vatican ii sponsorizeaza mogulii sa faca gat, sa se vanda filmu'... cat despre teledonu'ala, nu-s eu prea sigur cat ajunge in haiti, da'crez ca-i comisionu'prea mic... acuma-i vezi ca dau vreo stire d-asta, c-a murit vreunu fiindca n-a dat destul la teledon... sa vezi cum se buluceste lumea... |
||
zambil Postat pe 25 Ianuarie 2010 10:09 |
||
n-am prea urmarit stirile, dar in state s-au strans vreo 60 milioane de dolari...mi se pare putin, daca dadea fiecare cate un dolar, si tot se strangeau mai multi, in fine... si de ce sa nu se dea? voi ati vazut in ce conditii traiesc aia pe acolo? vai steaua lor! noroc ca-i cald pe acolo, ca altfel, restul mureau de frig oricum, in romania-i parfum, pe langa ce-i acolo |
||
zambila Postat pe 25 Ianuarie 2010 10:10 |
||
bre zambilo, aia-n haiti traiesc acu' cum traiau si-nainte de cutremur... numa' c-acuma-s mai putini... | ||
zambil Postat pe 25 Ianuarie 2010 10:14 |
||
am dat si eu un timid sms,acolo...de cativa euro... dap, orice scandal este binevenit cand e vorba de promovare,s-a intors lumea cu couru' in sus... in tot cazu' james cameron a dat lovitura,iar... haidi bre,ca s-a despartit bradu' de angelina....alta vrajeala de prima pagina... |
||
iasomia Postat pe 25 Ianuarie 2010 10:14 |
||
pana acu' dadeau astia pe "burtiere",la tv...numarul mortilor de gripa porcina,acu' dau numarul mortilor din cauza gerului... cade lumea in depresie pe capete,noroc ca suntem caliti....si ne cam doare in basca.... asta-i viata... |
||
iasomia Postat pe 25 Ianuarie 2010 10:19 |
||
pai, cine te pune sa te uiti la stiri? io nici la badea n-am mai rezistat aseara, am adormit instant n-am auzit nici pisicile cum zgariau usa da' m-am uitat la un film, messages deleted, thriller, n-o fost rau |
||
zambila Postat pe 25 Ianuarie 2010 10:28 |
||
auzi ce zice anakinu'...faceti copii,ca sunteti tineri... al draq ger,adevaru' e ca te indeamna sa te imbratisezi... |
||
iasomia Postat pe 25 Ianuarie 2010 10:31 |
||
i-auzi tu, mami, ce zice presa de azi.. ca angelina si brad nu se despart... presa de ieri zicea ca se despart, da' cica aia erau neseriosi... astia seriosii s-au trezit abia azi sa ne dea stirea... | ||
zambil Postat pe 25 Ianuarie 2010 15:26 |
||
cu regularizarile la enel cum stati, neneaca? ca mie mi-a venit in decembrie,si imi mai bagara una in ianuarie acu'.... imi multumesc ai draq pe factura la sold: nu aveti facturi precedente de achitat-Multumim! da' mai pusera de o regularizare...oaliu! pai..sa nu te apuce dracii? nu ma apuca,ca il apucara pe un vecin..si tot ca ei a ramas.... |
||
iasomia Postat pe 25 Ianuarie 2010 15:28 |
||
acu' te vazui...zambilu' nu mai au astia despre ce sa scrie,mami... auzi voinescu propune sa schimbe astia sigla la pdl,nu-i plac trandafirii..si denumirea,cica sa se numeasca partidul popular... ar trebui sa accepte mai marii,suna bine...plus ca pp-ul e mare, deh... |
||
iasomia Postat pe 25 Ianuarie 2010 15:31 |
||
dap.. e bine, partidu' popular.. ca astia-s si de dreapta, si de stanga, la o adica... intre timp, pesedeii pun de-un parastas la partidu' lor... |
||
zambil Postat pe 25 Ianuarie 2010 15:44 |
||
supararea mare la aia,zambilu' cand fu tica,nu fu tache... oricum o dau analistii astia nu e bine,sper sa nu-l puna iar pe nastase,ca invie tusa tamara iar,si ma ia cu "gretalau"... |
||
iasomia Postat pe 25 Ianuarie 2010 15:49 |
||
nu inteleg si pace... cum niste oameni de calibru',ca: iliescu,nastase,diaconescu,mitrea,ponta..hai si geoana...tin langa ei un om ca vanghele... si apropos...oare astia chiar nu mai au oameni? aceleasi nume...imbatranim cu ei... alooo! psd-uleee! nu se mai poarta manelele,bre... |
||
iasomia Postat pe 25 Ianuarie 2010 17:13 |
||
'naseara... vazui si io avataru' ala... singura chestie care-mi placu era ideea de conexiune cu natura,da' pana si aia nu fu prea reusita,cu mitocondriile alea ce le ieseau na'viilor din plete... puteau sa bage si astia ceva de telepati,ce dreaq?! nici sherlock nu-mi placu... l-au transformat dintr-un gentleman intr-un betivan bataus si necioplit,cre' ca s-ar rasuci saracu' in mormant... guy asta vru neaparat sa iasa de sub eticheta de domnu' madonna,da' o bucta... ger,nene...frig rau... d'aia bag din filmoteca pe la timp liber,p'acolo... sa nu stric toapicu... ca in troaca porcilor de politicieni nu prea ma bag... |
||
preciouss Postat pe 25 Ianuarie 2010 21:22 |
||
preci...'neata... chestiunea mea.. nu este un topic exclusiv dedicat politicii,am spus-o si in prima pagina de alfel,este un loc unde am vrut sa ne cunoastem mai bine...fiecare cu chestiunea lui....eventual.. avatar? se pare ca atinge doar persoanele cu o anumita sensibilitate,sau depresie... cert este ca darama recorduri de audienta ,cinste lu' james cameron si mai ales echipei care il promoveaza... lasa pasarica,stai in mediu steril..ca intru eu in troaca acolo cu gratie....daca intelegi ce vreau sa spun....mercic. dap...ger... aseara m-am pomenit ca pun pe mine doua pilote,si-mi era cald ca la balamuc,ne isterizeaza tampitii astia la stiri.. slava cerului!! am caldura in casa... |
||
iasomia Postat pe 26 Ianuarie 2010 08:30 |
||
bre, a murit johnny depp... ieri.. azi a-nviat, e bine-mersi in frantza... ceea ce pt americani e ca si cum ar fi mort, pana la urma... mami, pai tu nu stii ca daca te bagi in troaca, chestii-trestii?... parca vaz c-acu' apare vreun nea guytza d-asta sa te muste de jambon... |
||
zambil Postat pe 26 Ianuarie 2010 08:52 |
||
zambilu' nu mai au stiri,crez ca de la criza asta inventeaza tot felul de subiecte...le bate falimentu' la usa...si astora din presa,din media.. |
||
iasomia Postat pe 26 Ianuarie 2010 09:00 |
||
Dar ce ziceti de chestiunea aia data de Agerpress cu mistretul flamand care a trecut Dunarea inot si s-a dus la Prefectura Brailei sa le arate soricul edililor?.. ieri asedia canalele de stiri, se pare ca guitzatorul vroia sa faca si greva foamei, ca nu mai pusese botul la o ghinda de cateva zile... cre'ca mistretul era si orb, de a nimerit el din prima Braila. |
||
anakin Postat pe 26 Ianuarie 2010 09:04 |
||
la prefectura, zici?... pai ala nu stia ca la prefectura nu te rezolva nimeni?... si la braila, pe deasupra... | ||
zambil Postat pe 26 Ianuarie 2010 09:10 |
||
anakin p-asta n-am vazut-o... |
||
iasomia Postat pe 26 Ianuarie 2010 09:10 |
||
Este hai mare acuma la Carcotasi, caterinca grea de tot o sunara si pe corespondenta Cati Ignat (nume predestinat), cea cu stirea despre mistretul rebel .. dar le inchise aia telefonul in nas .. si cand te gandesti ca astia de la Agerpress au statut de functionari publici. |
||
anakin Postat pe 26 Ianuarie 2010 09:12 |
||
lasati-i dreacu'de mistreti, nene... i-auzi stire-acilea: femeile nu-si dau seama cand sunt excitate... in libertatea, desigur... acuma, sunt si aia de la libertatea tampiti, da' e si-un sambure de adevar pe undeva... |
||
zambil Postat pe 26 Ianuarie 2010 09:16 |
||
zambilu' dovada,arata-mi dovada.... |
||
iasomia Postat pe 26 Ianuarie 2010 09:20 |
||
iar a nascut mintea unui cercetator din ala englez, de traieste incuiat in laborator si atinge femeile doar cu privirea ? . |
||
garbo_C Postat pe 26 Ianuarie 2010 09:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna toturor! | 14 | De la: garbo106264 23 Martie 2010 21:59 |
Test de compatibilitate,dragoste si sex,realizat de FREUD MARX ANGELS & LUNG | 26 | De la: pantera_neagra 31 August 2011 02:34 |
Am indragostit de cel mai bun prieten .... | 26 | De la: Ciresica 12 Iunie 2011 07:49 |
|
||
Caut prietena ( posibila iubita ) | 9 | De la: Bogdan06 31 Iulie 2019 00:56 |
Cafeneaua virtuala | 13 | De la: after 10 Septembrie 2009 09:14 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural