crez ca era spaniol, bre, cercetatoru'ala de zici tu acolo... | ||
zambil Postat pe 26 Ianuarie 2010 09:25 |
||
---|---|---|
cell, ce rea esti astazi,piti... s-ar putea sa nu stim uneori ce draq avem...cand suntem noi confuze,cateodata... |
||
iasomia Postat pe 26 Ianuarie 2010 09:26 |
||
iasomico, in contextul respectiv, io stiu. aaa, ca nu stie el, asta-i alta poveste... aha, i-a lovit si pe spanioli, zici... grea boala, bre, si se intinde. |
||
|
||
garbo_C Postat pe 26 Ianuarie 2010 09:29 |
||
cell, pai depinde ce organ ai,deh... ca unele cresc...sa nu te bungheasca,ia vezi... ce parca femeile nu inmuguresc?....si se vede al draq.... |
||
iasomia Postat pe 26 Ianuarie 2010 09:33 |
||
iaso, nu stiu altii cum sunt, si nici ce dileme au, dar multumesc Domnului (si sper sa nu apara irina in secunda 2) ca nu m-a facut confuza in privinta asta. ii las pe altii sa se framante si pentru mine... |
||
garbo_C Postat pe 26 Ianuarie 2010 09:58 |
||
mda... ia sa vedem ce zice la capital... facult��i f�cute degeaba: absolven�ii �la kilogram� ajung chelneri �i operatori �n call-centere... corect, nenica... pe pricipiu' romanului ca "ce, eu is mai prost?", toata lumea se-nghesuie la diplome... in ideea ca nu se stie la ce-ti trebuie, vreodata... plus ca nici nu trebuie sa-nvati ceva... tot ce-ti trebuie e-un telefon meserias, care sa citeasca documente office... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 26 Ianuarie 2010 11:36 |
||
nastase se joaca de-a candidatu',cica le-a aruncat la misto colegilor.. ca nu candideaza, ca sa vada in cate minute ajunge la el stirea. raspuns:8 minute. pai da..tara arde de tatari,pusi bea cu lautari...ehe,he,he... a! si inca nu stie daca candideaza... zambilu' curat kilogram.... |
||
iasomia Postat pe 26 Ianuarie 2010 11:40 |
||
ce zici tu mami acolo, de nastase?... ca nu se stie daca candidoza?... | ||
zambil Postat pe 26 Ianuarie 2010 11:42 |
||
imi amintesc de un examen, tocmai ce ne intrebase profu daca avem telefoane la noi, nimeni-nimic dupa ce ne da subiectele, incepe sa-i sune uneia hands free-ul evident ca a scos-o din examen si nu stiu cand l-o mai fi luat |
||
zambila Postat pe 26 Ianuarie 2010 11:45 |
||
ceva de genu'... mi se pare total neserioasa chestia: am vrut sa verific in cat timp,bla,bla... suntem la gradi? crez ca de la geru' asta,au reactii adverse.... |
||
iasomia Postat pe 26 Ianuarie 2010 11:46 |
||
iasomico... inca platim tribut mentalitatii comuniste, unde a face o facultate era o cale de a te ajunge... ma rog, asa credea lumea... plus ca, dupa ce termina facultatile astea de mucava, toti vor sa fie sefi... tot atat de adevarat este ca isteria asta cu diplomele nu-i numa la noi... e si asta un biznis, unde unii marcheaza banu' si altii il baga la pusculitza... diferentza fatza de aia din vest este ca ai nostri nu prea-si stiu lungu' nasului... |
||
zambil Postat pe 26 Ianuarie 2010 11:47 |
||
zambiluto, ai folosit vreodata in examene vreo metoda d-asta neortodoxa? zambilu'.. absolut toti vor sa fie sefi,rar gasim copii modesti care inteleg ca trebuie sa inceapa mai de jos asa,ca face parte din legea firii.. problema este ca stau acasa pe spinarea parintilor,adecatelea"ce?d-aia am facut o facultate?" m-a ferit ceru'...noroc ca am copii harnici...dar ce vad la prietenele mele este de-a dreptul deprimant...parinti necajiti... |
||
iasomia Postat pe 26 Ianuarie 2010 11:55 |
||
nope, n-as fi fost in stare si in toata faculta am picat un singur examen, si ala pt ca nu terminasem unul dintre cele 3 subiecte...la celelalte 2 luasem 10 in fine |
||
zambila Postat pe 26 Ianuarie 2010 11:58 |
||
dap.. si macar daca ar fi invatat ceva in facultatile alea... da-i drept ca si copiatu' dupa telefon cere oaresce talente... nu toti au sange-n ei sa manareasca tastaturile alea sub presiune... gemshi bonzi, nu alta... | ||
zambil Postat pe 26 Ianuarie 2010 11:59 |
||
zambiluta...baiatu' meu ala mare a incercat o tampenie d-asta acu' niste ani buni, cand era la faculta...numa' ca a zis ca i se parea ca se uita toata lumea la el,si a renuntat.... l-am invatat cinstit,deh... nici nu stiu daca am facut bine.... in viata trebuie sa mai fi si sharla din cand in cand... 10? bravo.... |
||
iasomia Postat pe 26 Ianuarie 2010 12:01 |
||
si eu scrisesem ca trebuie sa ai sange in tine.... acu' ceva copiute o mai fi avut si el,deh...ca toata lumea.... |
||
iasomia Postat pe 26 Ianuarie 2010 12:03 |
||
ah, si la acelasi examen, dupa ce am iesit toti din sala, a gasit proful toata cartea facuta in format mic, de buzunar sa te tii note... iaso, io nici cu din astea n-am umblat, si m-am descurcat binisor aveam o colega, copia cu cartea de 500 de pagini sub masa, de mi-era frica sa stau langa ea |
||
zambila Postat pe 26 Ianuarie 2010 12:09 |
||
bravo,fetita... bafta... |
||
iasomia Postat pe 26 Ianuarie 2010 12:21 |
||
mersi... nu ca mi-ar fi folosit la ceva toata scoala asta...da' nah la noi totul se trateaza superficial, nu se face practica mai deloc, iar cand termini scoala, e ca si cand n-ai fi facut-o |
||
zambila Postat pe 26 Ianuarie 2010 12:25 |
||
24 ianuarie este ziua in care sarbatorim an de an, din 1859 incoace, un mare eveniment al istoriei poporului roman: Unirea Principatelor. cred ca ROMANASII vor UITA cu desavarsire acest eveniment,pt care inaintasii nostri au suferit.. sincer?!? si eu am uitat acest eveniment ,pe care ai nostri il ignora mai mult sau mai putin voit.. |
||
LILO Postat pe 26 Ianuarie 2010 17:23 |
||
nu-i BAI..ca noi oricum ne imbracam OFFICE hai "fratilor" sariti..nu mai ezitati |
||
LILO Postat pe 26 Ianuarie 2010 17:25 |
||
maimutza, unde sa sarim, nene?... | ||
zambil Postat pe 26 Ianuarie 2010 17:39 |
||
in "tinutele office" | ||
LILO Postat pe 26 Ianuarie 2010 17:41 |
||
in cap, sau plonjam frumos asaaaaaaaaa ? |
||
panty_C Postat pe 26 Ianuarie 2010 17:42 |
||
in piscina..corinuto | ||
LILO Postat pe 26 Ianuarie 2010 17:43 |
||
ce-i aia bre, tinuta office?... ca ma uit la fatucile astea din juru' meu si nu vaz nimic special... | ||
zambil Postat pe 26 Ianuarie 2010 17:44 |
||
aaa, pai nu, ca-i prea frig - e piscina inghetata, bre! vrei sa-mi sparg capul? | ||
panty_C Postat pe 26 Ianuarie 2010 17:45 |
||
sunt si piscine acoperite,incalzite... | ||
LILO Postat pe 26 Ianuarie 2010 17:46 |
||
iar se impun sabloane - ca de regula in moda - niciodata nu m-am luat strict de linia aia - decenta si bun simt plus ceea ce iti sta bine | ||
panty_C Postat pe 26 Ianuarie 2010 17:47 |
||
www.yokko.ro...AICI,nea zambilut..tinute office | ||
LILO Postat pe 26 Ianuarie 2010 17:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
In viata nimic nu e intamplator | 21 | De la: garbo_1505 1 Februarie 2014 17:09 |
Articolul care mi-a placut | 127 | De la: Freya__ 4 Septembrie 2011 14:45 |
Ce ne unge la suflet? | 870 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:26 |
|
||
cure de slabire | 1 | De la: crazy_angel 17 Decembrie 2009 20:32 |
bv | 11 | De la: tutankhamon 31 Octombrie 2009 21:07 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural