Chestiunea zilei..

mai al meu e director de productie intr-o fasbrica unde sunt numai femei dar nici macar nu imi fac girji asa k daca vor sa mearga tot merg si cu noi d emana!!
mamaruta
Postat pe 26 Februarie 2009 12:47
nu iaso, dar ma deranjeaza si mentalitatea femeilor, carora li se pare ceva normal!!
ma' ori eu am inebunit??
ca de e asa, eu ori ma reprofilez, ori raman singura!!
sau il trimit la analize de 2 ori pe luna! glumesc acuma
zambila
Postat pe 26 Februarie 2009 12:48
Adevarul este ca nici nu putem sa traim macinandu-ne mintea cu astfel de chestii!!!
Eu sunt genul de om care acord partenerului credit maxim...depinde de el cat pastreaza acest credit!!!Dar nici nu voi ajunge vreodata sa fac pe politaiul...sau sa imi fac o mie si unu de ganduri inainte de a a vea motive!!Daca e baiat istet...cinste lui!!
walkiria
Postat pe 26 Februarie 2009 12:53
zambilo este o vorba din popor :" cum ti-l cresti asa il ai " si in plus daca are acasa ce ii trebuie dupa dracu s amai umble dupa altele asa numa sa se dea cocos?
mamaruta
Postat pe 26 Februarie 2009 12:53
ehe...multe mai sunt in mintea barbatilor!! uneroi as prefera sa nu stiu, e mai sigur pt mine...
walki, tu esti ca bancile la americani, iti dau credit, dar daca nu-l restitui, nici ca mai vezi altu in viata asta!!
mamaruta, ai fi uimita sa afli ca orice ar avea acasa, pt ei nu e niciodata suficient...sti cum e curiozitatea asta, bat-o vina!! si apoi, se gasesc cel putin un milion de scuze si motive!
zambila
Postat pe 26 Februarie 2009 13:08
zambi nu stiu ce s azic se poate sa ai si tu dreptatea ta dar eu prefer sa nu stiu, dar daca as afla am eu ac de cojocul lui :" nu mai manaca el cirba calda:D" deocamdata nu e cazul e noua sita :D
mamaruta
Postat pe 26 Februarie 2009 13:11
btw esti casaorita?
mamaruta
Postat pe 26 Februarie 2009 13:14
nu, nu sunt, e mai bine asa!
zambila
Postat pe 26 Februarie 2009 13:15
Ii dau dreptate Zambilei
Si eu as vrea sa nu aflu ce se petrece in mintea barbatilor.
Cred ca are loc un uragan.
persidadamian
Postat pe 26 Februarie 2009 13:16
pana intr-o zi cand te trezesti ca vine si zice ori asa ori asa si atunci o sa fi dar nu-i nimic de speriat si e destul de comfortabil zic eu .Nu mai gatesc la 4 decat la 2 si in plus nu mai e atata treaba
mamaruta
Postat pe 26 Februarie 2009 13:17
iaso mai esti pe aici dane si tu parerea cum e mai bine maritate sau nu !!
mamaruta
Postat pe 26 Februarie 2009 13:18
eu nu stiu cum e mai bine, si nici n-am inteles exact care e diferenta, important e sa iubesti si sa fii iubit!
asta conteaza, dar viata nu e nici simpla, nici usoara!
uneroi e frumoasa, alteroi nu...poate e mai bine asa!
zambila
Postat pe 26 Februarie 2009 13:30
difernta e in acte atata tot nimic altceva!1 si ma rog o oarecare siguranta sa zic asa dar niciodata nu se stie!!!!
mamaruta
Postat pe 26 Februarie 2009 13:32
bai fetele mai vechi..care faceti o postare o data pe saptamana!

ia uitati mamaruta intra in vorba fara teama,de parca ne-ar cunoaste de cand lumea si pamantu'...

mamaruta,
"iaso mai esti pe aici dane si tu parerea cum e mai bine maritate sau nu !!"

cum adica? pai..care este menirea femeii?
nu aceea de a fi sotie,mama,bunica?

eu zic ca noi am fost lasati sa formam un intreg(barbatul si femeia)acest intreg fara copii nu-si gaseste rostu'..in ce cadru este bine sa concepi copii?

indicat este sa fie unu' legalizat.
pe mine modernismele astea de acum nu ma incanta...din pacate sunt la ordinea zilei,mame singure,tati singuri...si se mira ca le e pustiu in suflet!
pai da...pt ca esti mutilat! daca nu ai jumatatea ta draga langa tine ,esti un om infirm sufleteste vorbind.

nu vorbesc despre cei care nu se inteleg si divorteaza,asta este alta mancare de peste...
iasomia
Postat pe 26 Februarie 2009 14:09
ei iaso, normal si civilizat asa ar fi...numai, vezi tu? lumea a luat-o razna rau de tot!!
si-apoi eu mai am timp sa ma marit, cred ca inca n-am gasit persoana potrivita doar...
zambila
Postat pe 26 Februarie 2009 14:12
iaso...nu fi gasca...poate sunt si femei care nu vor sa se lege la cap cu ei forever, nah...cine stie ce experiente au avut...

si pica in cealalta extrema...aia cu "toti barbatii e porci", si o tin pe a lor...

casatoria a ajuns o institutie din care de cele mai multe ori lipseste respectul...ca ala e foarte important....

cat priveste adulterul...voi imi cunoasteti parerea despre asta...recunosc ca sunt inflexibila...mi se pare odios sa traiesti in minciuna...de-aia nu o inteleg pe kiki...ca se bucura mai ieri ca o imatura ca l-a prins. pai oricum stia ca are pe una...ce tot abureli de astea ? ca ii mai dau o sansa...ca sa vedem...ca mi-a promis...ca nu mai face...

nu mai face, pe dreaku...o sa mai faca...si la pariu ca daca ramane cu el, nu va trece anul, si o sa faca si ea...ca nu poti trai asa...

voi ati inteles ceva din ce am aberat eu? cred ca de la lipsa de cafea mi se trage...
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Februarie 2009 14:19
pe aia i-am exclus din start,sunt o alta mancare de peste...

woman,

ai vazut" same time, next year "?

viata deseori este f complicata,am spus de multe ori...suntem lumini si umbre..nu condamn.. pt ca fiecare le stie pe ale lui(ei)...in cazul in care ai vazut filmu' sunt multe de discutat..daca nu,poate il descarci..merita vazut!

eu l-am vazut pe cultural(de sase ori)...mda..
iasomia
Postat pe 26 Februarie 2009 14:28
bah, ce ma nerveaza astia...imi apare ca am postat mesajul, da' nu il vad ...oi fi chiorat eu de tot...

daca nu a mai aparut postul ala, asta e...il pun pe pro sa il descarce...m-ai facut curioasa...
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Februarie 2009 14:38
n-am picat inca in extrema cealalta fetele!!
inca sunt optimista, desi nu azi!
nu cred ca toti barbatii e "porci"...si femeile "e"!
doar ca n-am intalnit persoana potrrivita, sa zic, da, asta e, sunt sigura!
zambila
Postat pe 26 Februarie 2009 14:46
woman,

neaparat!...o sa intelegi mai multe atunci...

te imbogateste...
iasomia
Postat pe 26 Februarie 2009 14:48
zambila,

faci progrese floricico...
iasomia
Postat pe 26 Februarie 2009 14:50
nene...a'nnebunit garbo...eu crez ca astia ma cenzureaza, parol...imi apare ca postul a fost adaugat cu succes, da' nu apare...o fi tringhiul bermudelor ici sha...

e al doilea post trimis in eter, care se pierde intr-o gaura neagra...
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Februarie 2009 14:52
v-am pupat fetele!
am plecat sa-mi spal masina si sa iau nisip pt pisic!
o zi faina!
zambila
Postat pe 26 Februarie 2009 15:54
zambilo,

seara buna...

auzi...mai marii BOR spun ca vor fi printre primii care vor cere pasapoarte biometrice,dar cer pt cei care le resping.. dreptu' de a spune pas..adicatelea legea nu-i aceiasi pt toti?

pai da...te pui cu fixistii?...sunt unii cauta raul peste tot...vai steaua lor...

asta-i culmea! patriarhu' da...altii nu..oaliu! ce tara...
iasomia
Postat pe 26 Februarie 2009 17:18
De la: zambila, la data 2009-02-26 13:08:31ehe...multe mai sunt in mintea barbatilor!! uneroi as prefera sa nu stiu, e mai sigur pt mine...
walki, tu esti ca bancile la americani, iti dau credit, dar daca nu-l restitui, nici ca mai vezi altu in viata asta!!
mamaruta, ai fi uimita sa afli ca orice ar avea acasa, pt ei nu e niciodata suficient...sti cum e curiozitatea asta, bat-o vina!! si apoi, se gasesc cel putin un milion de scuze si motive!

Aceleiasi persoane normal ca nu ii mai poti acorda!!!Dar o sansa merita...desi ...nu cred eu minuni!!!
Dar asta nu inseamna ca trebuie sa devina ceva general valabil!!!Nu e toti porci...mai sunt si boi!!!!

Glumeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaammmmmm!!!!!!!!!!!!!
walkiria
Postat pe 26 Februarie 2009 17:24
cam proaste glume..hi hi hi!!
superbus
Postat pe 26 Februarie 2009 17:30
eii...recunosc...Dar acu ce sa fac si eu???!!!Am zis ,am zis...asta e!!!
walkiria
Postat pe 26 Februarie 2009 17:32
walki, tu baiata...

no amu, tu ce preferi la barbati?... sa fie porci, 'au sa fie boi?.. ca poate te feresti de colesterol, da' nici cu dantura nu stai bine...
zambil
Postat pe 26 Februarie 2009 17:49
Zambil,

Totusi prefer barbatii barbati!!!!Era o gluma...de prost gust...dar asa mi-a venit pe moment!!!!

Chiar nu generalizez de fel caracterul unora !!!

Pe bune...era o gluma!!
walkiria
Postat pe 26 Februarie 2009 17:53
walki...

ei lasa, barbatii aia frumosi, tandri, delicati si grijulii au si ei, la randu' lor, barbati, deja...
zambil
Postat pe 26 Februarie 2009 17:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
fata blonda cu ochi albastri 7 De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:33
What if ?? 40 De la: quasaria 11 Aprilie 2010 16:58
bv 11 De la: tutankhamon 31 Octombrie 2009 21:07
De ce oare oamenii sunt asa nepasatori unii fata de celalti? 106 De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:12
De ce ne plac "baietii rai"? 18 De la: garbo_1155 7 Februarie 2014 16:26
Setari Cookie-uri