tzacanit moshule, sa ma bata soarele daca inteleg de ce plm a avut filmu asta atata succes |
||
Anouk_Aimee Postat pe 27 Ianuarie 2010 19:14 |
||
---|---|---|
asa ... tzacanit! imi place! am luat 10 kg in plus la bord .... intr-un an ! dar .... stiu ca nu aici e topicul cu diete! asa ca ma opresc! |
||
clippy Postat pe 27 Ianuarie 2010 19:20 |
||
zisei de "the fourth kind" oareshcand.... s-aude,nea zambile?!? e bine facut,il vazui.... care mai esti pasionat de hipnoza si psihologie p'acilea,ai aviz! |
||
|
||
preciouss Postat pe 27 Ianuarie 2010 20:44 |
||
am notat preci! | ||
panty_C Postat pe 27 Ianuarie 2010 20:47 |
||
preci...io am bolunzit la filmu ala... | ||
Anouk_Aimee Postat pe 27 Ianuarie 2010 20:47 |
||
ce? vrei sa zici ca nu-i bun?!? e marfa grea! |
||
preciouss Postat pe 27 Ianuarie 2010 20:49 |
||
ca tot uit sa va spun... anu' asta portocalele au din nou mirosul si gustul din copilarie,nu stiu de unde importau pana acu'... probabil din cauza asta,am tot fredonat o melodioara ,sau poate sa-mi iau gandu' de la una-alta,ca e cam dificila perioada... http://www.youtube.com/watch?v=ibdKD_zmSrE chestiunea? mi-a placut de base la rusi...pardon,la moldoveni... |
||
iasomia Postat pe 28 Ianuarie 2010 15:15 |
||
anouka,japita mica...bine ai revenit! te-am citit peste tot,crez ca o sa iau niste expresii grele de la tine... auzi si la zambilu'"s-arunca-n cap de sub pres"... |
||
iasomia Postat pe 28 Ianuarie 2010 16:57 |
||
la cestiunea de azi: boschetzeala ca filozofie de viata... zilele trecute avusei ocazia sa ma-ntalnesc cu unu' de-si cauta de lucru... straveziu la fatza, cu ochii dusi in fundu'capului... doarme pe sest prin camine de nefamilisti, unde nu poate sa se duca pana dupa sapte seara.. asa ca pana atunci bate unirea, ca-i intra apa-n ghetele sparte daca umbla pe strazi... i-am dat douaj'de lei sa intre pe internet, ca zicea ca vrea sa-si verifice corespondenta cu posibilii angajatori... bre nene, ti se rupe sufletu', in principiu... da-n practica e altceva... pana acu'vreo doi ani lucra pentru noi, crez ca castiga vreo shaij'de milioane pe luna, plus casa... si-ntr-o zi a disparut fara urma... in camera unde statea gasira astia un covor de sticle, crez ca-l apucase depresia.. depresia de munca, vreau sa zic... d-aia repet; in practica e altceva... |
||
zambil Postat pe 29 Ianuarie 2010 08:40 |
||
dap.. e trist,e tare trist.. cand vezi oameni capabili prin boscheti, te doare sufletul.. cine a spus ca viata este usoara? cu totii avem demonii nostri, neneaca...da' unii stiu sa le puna cizma pe gat, si sa le striveasca jugulara... la demonii aia... |
||
iasomia Postat pe 29 Ianuarie 2010 09:15 |
||
auzi acilea...ciutacu chiar o tine langa cu o chestiuta,cica huidu are bucurii la el din punct dpdv sexual,oaliuuuu...cu cata nerabdare astept carcotasii.... hai ca-l luara si pe geoana la control,asta ii mai trebuia,omu' s-a sonat de cand a fost o noapte presedinte ehe,he,he... in rest, bagati putere la motor,ca timpurile cu adevarat naspa abia incep....scapa cine poate.... |
||
iasomia Postat pe 29 Ianuarie 2010 09:50 |
||
in practica e altceva... asa si este..de fapt orice moneda are doua fete.. ..dar in general lumea ii NACAJITA |
||
LILO Postat pe 29 Ianuarie 2010 15:17 |
||
starea de nacajeala e tot o alegere, lilo...nu ar trebui sa ne multumim cu ce avem?! si sa acceptam ceea ce, oricum, nu putem noi sa schimbam?! | ||
sora_ilsi Postat pe 29 Ianuarie 2010 15:24 |
||
stii cum ii ?ilsi.. fiecare om are experienta sa de viata.daca nu experimentam si o alta situatie,nu avem de unde sa stim cum este intr-o alta postura. probabil,pt aceasta ni se si cere(de catre divinitate) sa nu JUDECAM! eu va dau un singur exemplu: o persoana merge la piata si cumpara targuindu-se cu precupetul..i se pare SCUMP intr-o alta perioada din viata sa,acel cumparator(sa ii zicem asa) este pus in situatia de a-si valorifica produsele. cand vinde i se pare ieftin DEPINDE din care UNGHI privim lucrurile.. |
||
LILO Postat pe 29 Ianuarie 2010 15:30 |
||
manca-le-ar mamoanta de filosoafe.... | ||
iasomia Postat pe 29 Ianuarie 2010 16:21 |
||
io m-am molipsit de la fiica-mea, iaso, ca ieri mi-a plans toata ziua ca i-a incheiat proful de filosofie media 7 si e materia ei preferata si nici nu a ascultat-o...i-a dublat nota de la un test la care nu invatase prea bine...si azi a inceput sa memoreze cartea, ca zice ca proful nu-i lasa sa gandeasca, ci vrea buchia cartii...si ea a luat exceptional la simularea de la bac la lb. romana tocmai pentru ca i-au apreciat opiniile personale in legatura cu operele studiate...of...numai mama sa nu fii... | ||
sora_ilsi Postat pe 29 Ianuarie 2010 16:32 |
||
imi pare ca traiesti cam mult prin fete,lasa-le sa zboare,nu mai pune la inimioara.... gandeste-te la iubi... si sa fii mama,sa tot fii.... |
||
iasomia Postat pe 29 Ianuarie 2010 16:42 |
||
io le las, da' nu ma lasa ele...nici ele nu vor sa zboare si nici pe mine nu ma lasa, dar eu zbor fara sa stie ele... la iubi ma gandesc mereu, dar mi-e teama ca o sa le caute-n coarne si el... |
||
sora_ilsi Postat pe 29 Ianuarie 2010 16:45 |
||
iasomia Postat pe 29 Ianuarie 2010 16:48 |
||
hehehe, iaso...expresii grele, hai ? pai ce dreaq sa fac, daca io tata ziua scap de-astea ? |
||
Anouk_Aimee Postat pe 29 Ianuarie 2010 17:13 |
||
din ciclul "mancam filme bune pe paine",va servesc la meniul zilei un trailer... http://www.youtube.com/watch?v=3giivt2l3MY The immaginarium of Doctor Parnassus bun rau de tot! |
||
preciouss Postat pe 30 Ianuarie 2010 19:15 |
||
nea zambile,zi-mi si mie unde dreaq gasisi districtu' ala?!? ca-l caut de fro doo zile si-n torentii mei nu-l gasesc! |
||
preciouss Postat pe 30 Ianuarie 2010 20:14 |
||
preci, pe asta-l cauti? http://www.filmeonline.org/district-9-2009-film-online/ |
||
panty_C Postat pe 30 Ianuarie 2010 20:22 |
||
corinache,p'asta...da o varianta mai ne-ruseasca si mai clara... ca asa se pierde farmecul efectelor speciale... |
||
preciouss Postat pe 30 Ianuarie 2010 20:27 |
||
alata n-am | ||
panty_C Postat pe 30 Ianuarie 2010 20:31 |
||
anouko, hai LMA... trebuie sa ne mai cenzuram,observi ca ma bag si pe mine acilea,pt ca agitatii atat asteapta ca sa dea drumu' la clabuci,ai vazut... adevaru' este ca noi suntem simpatice,nu-i la indemana oricui sa aiba charm cand baga bunaciuni,deh... zambilu'mio.. hai tatutu ..spune-i lu' precilica de filmu' ala,mami...ca-i tremura sufletelu' acilea... sister, ce a mai facut fetita ?sper ca nu mai e necajita...ale draq de note,cand te gandesti cat de putin conteaza mai apoi,ca norocu' nu in ele sta.... ioi,cati elevi de nota 10 nefericiti am vazut,oho... bai eu scriu amboulea,ca fusei la dr si imi puse atropina... |
||
iasomia Postat pe 1 Februarie 2010 14:47 |
||
talmes-balmes... ma uitam la tabuuri d-astea alimentare... hai ca mananca francezii carne de cal la greu,asiaticii penisuri de toate felurile...nu m-a haia nicaieri,da' asa mi-au intors matele unii de mananca embrioni de rata de 18 zile,valei... e jale cu medicamentele,cica sunt o gramada contrafacute....cel putin astea de se vand on line,50% sunt adeavarate otravuri...bombe d-alea cu ceas...mai trist este ca fenomenul s-a extins....in fine... |
||
iasomia Postat pe 1 Februarie 2010 15:47 |
||
dap, vazui si eu episodu' ala cu embrionii de ratza... ai dreacu' aia, ce-au studiat ei sa haleasca avortonii exact la 18 zile, cand s-a format bobocu' complet, da' inca nu i s-au intarit oasele si nici nu i-au dat tuleiele... in schimb, carnea de cal mi s-a parut ok... cate n-om fi mancat la viatza noastra fara sa stim ce bagam la ghiozdan... eu de exemplu am mancat dromader, nu pot sa zic ca era cine stie ce gust, da' nici rau nu era... arabetii se dadeau in vant, cresteau camilele alea cum cresc ai nostri porcii... numa' ca cica dromaderii nu avea colesterol... asa ziceau ei... la mare cinste era si coada de oaie prajita, numa' grasime, da' nu gretzoasa... |
||
zambil Postat pe 1 Februarie 2010 17:11 |
||
eu nu mi-am facut analizele de cand am fost la maternitate. nu vreau sa stiu de colesterol. o sa iasa la autopsie. | ||
si_totusi Postat pe 1 Februarie 2010 17:14 |
||
veveritza, eu il descarcai la nemereala, nici nu mai stiu unde-am gasit torentu' ala... insa versiunea pe care-o vazui a descarcat-o fi-miu, de pe scenefz, crez... numa' ca acolo trebe sa-ti faci cont, sa uploadezi si tu la greu, sa ai trafic, chestii... vazui nothing but the truth, cu kate beckinsale... incepuse bine, ziceam ca-i cine-stie-ce drama meseriasa, numa' ca dadura cu mucii-n fasole la sfarsit... tras de par... si nici kate nu ma dadu pe spate, ce dreacu' vaz astia la ea?... |
||
zambil Postat pe 1 Februarie 2010 17:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
preludiu,dar dupa ramanem amdoi dezbracati si el nu mai face nimic | 78 | De la: eu_geminy 24 Aprilie 2011 16:24 |
UNDE SA IMI CAUT JUMATATEA?? | 66 | De la: Elya79 10 Martie 2019 18:07 |
conteaza virsta | 8 | De la: cri_cat 7 Februarie 2012 22:08 |
|
||
despre ce vorbim? | 13 | De la: tutankhamon 10 Octombrie 2009 03:25 |
bai ....vedeti imi caut si yo un amic de 12 ani exista paici ? | 8 | De la: Helen29 10 Decembrie 2009 12:25 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural