Chestiunea zilei..

totusoaico, eu stiu persoane care mananca numa' verdetzuri, ca iepurii.. si le sare colesterolu-n tavan una-doua... cheste de ereditate, accidente metabolice, daravele...
zambil
Postat pe 1 Februarie 2010 17:19
pap de toate, nu rontai varza si nici nu tin diete montanbaic. si iote ca nu-s moarta

astia care stau cu ochii pe colesterol ca pe butelie, au ceva pitici la stomah.

si_totusi
Postat pe 1 Februarie 2010 17:24
io le canteresc (alimentele) si nu depasesc caloriile impuse..e piticul ramas de pe vremea cand am facut sport de performanta
reyya
Postat pe 1 Februarie 2010 17:27
ba, cat ma tin pe picioare, nici medic nu vreau sa vad

nu vreau sa ma sperii de ce mi-ar putea zice
panty_C
Postat pe 1 Februarie 2010 17:37
da' ce mami, de la picioare se trage?...
zambil
Postat pe 1 Februarie 2010 17:59
nu zambile, ziceam ca, daca nu zac si ma pot misca singura, nu vreau sa stiu ce boli imi mai pot "descoperi" aia

nu de alta dar mai functioneaza si autosugestia
panty_C
Postat pe 1 Februarie 2010 18:04
pantelica, cica facura unii niste studii... cei care nu se duc la doctor sunt victimele cele mai frecvente ale bolilor fatale... merge si autosugestia aia, da' numa pana la un punct...
zambil
Postat pe 1 Februarie 2010 18:07
da, Zambil, mor de ,,ras" ( subit) pacientii cand nimeresc pe maninile unuia care a terminat medicina cu 5 si-l vezi cum da din colt in colt cand discuta cu tine..sau sa va mai spun un caz ( din pacate al meu ) cand intr-o noapte am avut o problema foarte grava si am ajuns la din nefericire la Sptitalului de Urgenta ( daca nu era ora atat de tarzie in viata mea nu as fi calcat in acel spital ) si ma intreaba ,,medicul"( ce calitate !!!)) ...,,la ora asta aveti probleme ?? dar..m-ati trezit din somn" EEE????? ce spuneti de asta??
reyya
Postat pe 1 Februarie 2010 18:13
stiu zambil dar...e un subiect mai vast si cam "sensibil" pentru mine...
panty_C
Postat pe 1 Februarie 2010 18:16
deh, reyyo, un pic de respect sa fi avut si tu acolo.. in punga de cadou sau in plic, eventual
anakin
Postat pe 1 Februarie 2010 18:19
diferenta de cultura, anakine, deh...
sora_ilsi
Postat pe 1 Februarie 2010 18:23
pey Anakine ..tocmai avusesem un accident de motocicleta , nu-mi acordase unul prioritate si intrase in mine de m-au adunat aia de pe asfalt ,,suvite"..si boul de la Urgenta imi spune ca ,,l-am trezit din somn" EEEEEEEEEE?????
reyya
Postat pe 1 Februarie 2010 18:24
si nu cumva avea numere de balgheria ala cu neacordatul prioritatii?
anakin
Postat pe 1 Februarie 2010 18:48
ia sa vaz,chestiune...

fumatori de fumatori din grupu' meu s-au lasat de fumat de cand a crescut pretu' la tiutiun.
si nu stau oamenii deloc rau cu finantele,da' le trebuia un imbold acolo...

nu am ce sa fac,trebuie sa spun...imaginea cu mondialul care arunca bani in cristelnita ma umple de greata,popii aia ar trebui dati afara...
iasomia
Postat pe 2 Februarie 2010 12:13
faze nerecomandate cardiacilor la tvr.. pentru cine n-a vazut in direct...

http://www.youtube.com/watch?v=mHhYQyH_Fvk

toti papagalii ajung ningeaci in romanica, vere...
zambil
Postat pe 2 Februarie 2010 12:16
ioi,zambilu'...

si uite asa ramaneau doi copii fara tata...

cata minte iti trebuie? si badea se da mare ninja...ori mie numa' nervi de otel nu mi se pare ca ar avea....
iasomia
Postat pe 2 Februarie 2010 12:28
faza tare, mami, e ca mai toate ziarele au scris ca dediu a fost ranit de un aruncator de cutite... profesionistii lu' peshte din media romaneasca...
zambil
Postat pe 2 Februarie 2010 12:50
cumplit,

stau numai pe posturi straine....
iasomia
Postat pe 2 Februarie 2010 13:13
ooo,sufletu' meu..

da' eu eram dependenta de formula as,de vip...ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 2 Februarie 2010 13:22
au scumpit tutunul, urmeaza medicamentele dupa cum spuneau la stiri si cu taxa ridicola de fastfood urmeaza toate alimentele...vremuri fantastice...iei leafa si gata leafa asta daca mai ai de unde sa o iei si pe aia. ..
lala_cri
Postat pe 2 Februarie 2010 19:15
ma insinuai si io p'acilea sa va spui de districtu' ala...

cand colo - voi erati la masa,nene...
ma rog,ca si crevetii aia tot la masa erau (gasii pan' la urma un dvdscr),decat ca noroc ca io nu mancasem nimic in ziua aia,altfel mi se-ntorcea matzele...

bun film...asea o declaratie de dragoste nu mai vazui demult...
bune efecte d'alea...

iasomico,noroc cu matale,ca mai faci p'acilea pro bono...c-altfel zambilu' se uita prin mine ca prin sticla...
preciouss
Postat pe 2 Februarie 2010 22:34
i-auzi titlu de blogger: in spatele fiecarei femei frumoase sta un barbat plictisit... he,he,he... bre clonetelor, stati linistite, ca nu despre forumu' asta era vorba...

zicea omu' de plictiseala intervenita in cupluri, dupa oaresce perioade de convietuire... stiti ce se zice: banii n-aduc fericirea... se pare ca nici frumusetea fizica, cat o fi ea de naturala... eu zic ca are dreptate, pana la un punct.. de la punctu' ala incolo, depinde si de indemanarea fiecaruia de a sufla-n jaratec...
zambil
Postat pe 3 Februarie 2010 11:10
precilica,

asa ii sta lui bine...

zambilu'

se stie,sunt unele frumoase de pica..si-s reci ca statuile...tre sa ai acel ceva...
si tot la chimie ajung,acu' ma ia tusica la turca....
iasomia
Postat pe 3 Februarie 2010 11:20
care l-ati vazut pe corut aseara?
are o viziune interesanta despre Iisus si Dumnezeu...o sa fie scandal mare,flutura bibila ca la balamuc..

culmea!
nu e ateu...dar crede altfel..
iasomia
Postat pe 3 Februarie 2010 11:39
mai io crez ca'l cunosc pe blogerul ala
numa ca...suna un pic altfel...motto_ul lui...
da tot pe-acolo
fleurdelis
Postat pe 3 Februarie 2010 11:42
dap... titlu' complet era: �n spatele fiec�rei femei frumoase e un b�rbat plictisit� � și lipsit de prieteni.

http://solarian.ro/in-spatele-fiecarei-femei-frumoase-e-un-barbat-plictisit/2009/01/29
zambil
Postat pe 3 Februarie 2010 12:02
iasomico, vazui in fuga ceva cu corutz ala, ca ma grabeam pe alte canale... sunt multi nebuni pe lumea asta, eu nu pot s-am incredere in interpretarea bibliei de catre unu' care-a numit elita omenirii bubuli... nu vrea si pace...

da-n schimb vazui un episod dintr-un serial bbc: the human mind... ce-am tras eu concluzie d-acolo a fost ca prostia se poate lecui... dap, cu untura de peste...

moama, parca-i si vaz p-unii spargand stocurile...
zambil
Postat pe 3 Februarie 2010 12:40
e dus rau de tot saracu',sa fi vazut ce speria un popa,ii spunea ca il poate influenta de la distanta...

dar este interesant de studiat ca si caz..

untura de peste..zici?

moama,cata d-aia am mancat eu cand eram mica....

iasomia
Postat pe 3 Februarie 2010 12:45
De la: zambil, la data 2010-02-03 12:02:48dap... titlu' complet era: �n spatele fiec�rei femei frumoase e un b�rbat plictisit� � și lipsit de prieteni.

http://solarian.ro/in-spatele-fiecarei-femei-frumoase-e-un-barbat-plictisit/2009/01/29

Nu am putut citi TOATE comentariile dar vreau doar sa spun ca NU toti barbatii din spatele femeilor frumoase sunt plictisiti...daca EA are pe langa incomensurabila frumusete si inteligenta, atunci este sigur ca-si va modela partenerul cum vrea sufletelul ei!Conditia primordiala este sa VREA..sa stie a se surprinde cu cate ceva nou unul pe altul, cat mai des, sa-l faca a-si dori a fi admirat si EL(partenerul), nu numai EA atunci cand sunt in public dar in primul rand acasa..pentru ca da, interiorul propriului camin este arena unde se duc de obicei cele mai ,,multe batatalii",constructive sau mai putin...in public ne dorim a fi impecabili!
Cheers!
Castelana
Postat pe 3 Februarie 2010 13:38
patriotism...
http://www.youtube.com/watch?v=dpii4vJUytQ&feature=related

desi nu e f. recenta, mi'a placut
fleurdelis
Postat pe 3 Februarie 2010 13:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bai ....vedeti imi caut si yo un amic de 12 ani exista paici ? 8 De la: Helen29 10 Decembrie 2009 12:25
Membri noi 802 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:26
Despre o relatie veche de prietenie-sfaturi 32 De la: garbo_409127 9 Aprilie 2015 10:18
Dovezi ca oamenii au nevoie de Dumnezeu,pt a avea o viata mai linistita 22 De la: jeanette40 20 Octombrie 2010 12:23
prietenie sau mai mult 6 De la: garbo207378 6 Noiembrie 2011 15:14
Setari Cookie-uri