fleur..si eu sunt mandra cu "specia" mea.. | ||
LILO Postat pe 3 Februarie 2010 14:03 |
||
---|---|---|
da ai vazut k vb si depsre chinezi daa?? | ||
fleurdelis Postat pe 3 Februarie 2010 14:14 |
||
stafie mica... bai o sa spuneti ca-s a draq,s-ar putea sa fie si asta adevarat...am fost incantata cand l-am auzit pe dinescu bombanind- clabucind despre faptul ca ani l-a luat in vizor....ma enerveaza omu' de mult,revolutionaru' lu' peste prajit...si ce mai dadea el pe goarna care,cine,ce si cum era in vizor la cnsas ala...ehe,he,he... |
||
|
||
iasomia Postat pe 3 Februarie 2010 17:07 |
||
floreto, i-auzi neica... chinejii dau navala-n moldova... cica le dau la amaratii aia de peste prut un ajutor de un miliard de dolari, si toti se-ntreaba cam care-ar fi interesu'... pai va spun eu, vericilor, care-i treaba, ca mai zilele trecute era alta stire care anunta un deficit de vreo 10 milioane de femei in china... hai ca v-ati prins, la o suta de coco bucata... |
||
zambil Postat pe 3 Februarie 2010 17:10 |
||
o suta de coco una? poate ca in pret intra si parjoalele si poalele-n-brau, ca sa se merite | ||
anakin Postat pe 4 Februarie 2010 10:51 |
||
da bre anakine, da-n banii astia intra si munca la orezarie, nene... pe viata... | ||
zambil Postat pe 4 Februarie 2010 12:11 |
||
la chestiune, astazi... autoritatea stirilor de presa... bre nene, undeva-n subconstientu' omenirii a ramas intiparit ca slova scrisa-i litera de adevar... nu stiu de unde vine treaba asta, poate din faptul ca-n vremurile vechi stiitorii de carte erau un fel de dumnezei, si cum stiti pe dumnezei nu-i intreba nimeni de sanatate, daramite sa le pui la indoiala spusele sau intentiile... iar chestia asta a ramas intiparita-n memoria colectiva, la fel ca furatu' miresei la nunta sau aruncatu' banilor la intersectii, la-nmormantari... d-aia-n in ziua de azi cel mai usor e sa prostesti lumea cu ziaru', sau cu televizoru', da' cel mai tare cu internetu'... mai ieri aparura ceva stiri ca jolie si pitt se despart, sau ca depp a murit in accident in franta... cioace nene, stiri de bloggeri puse pe internet, luate d-a valma de aia de pun botu'... azi cetii alta: armata romana a trimis avioane militare cu ajutoare in tahiti, in loc de haiti... adeca, ce prosti sunt aia, daca tot confunda baselu' cahulu' cu kabulu'... d-aia va zic: stati alerti cat puteti voi, si credeti numa' ce va convine... daca tot o luati la radiator, sa ziceti macar ca v-ati distrat... |
||
zambil Postat pe 4 Februarie 2010 12:29 |
||
pe mine m-a distrat chestia cu eminescu "sfant",uite asa isi mai pierdu biserica neshte eventuali credinciosi practicanti,de ce? pt ca au fost evazivi,nu stim ..sa vedem,bla,bla...mda... si mai e ceva... am citit,mai sus..mai jos pe forumu' asta...o sa ma abtin,doar atat remarc:fete inteligente,cu educatie,cu studii,cu experienta de viata..au inceput sa aiba acelasi comportament cu cei care au deviatii comportamentale,ba mai mult de atat,jignesc mai tare decat respectivii,mda... fiecare face ce vrea..in fond liberu' arbitru functoneaza pt toti. in alta dezordine: am avut un musafir din canada,mi-a adus o gramada de fursecuri si bombonele de la capsa,ii era dor,deh...toate negre,toate cu acelasi gust,adecatelea fara gust... |
||
iasomia Postat pe 4 Februarie 2010 12:37 |
||
he,he,he... mami, pai nu-ti dadui eu ieri paste la ce zicea clasicu' ala de pe bloguri?... in spatele oricarei femei frumoase... | ||
zambil Postat pe 4 Februarie 2010 12:40 |
||
mami... cos cu guler la o rochie acilea,nu-s ce am, ca nu mai pot sa-mi pun degetar...zici ca sunt mama lu' alba ca zapada cand se intepa la deget... bai ne sparg astia cu pretu' la lumina,eu am platit-o ,da' bietii pensionari alearga doar,doar...or scapa mai ieftin. |
||
iasomia Postat pe 4 Februarie 2010 12:48 |
||
si zambilu' scrie f misto solarian asta.... |
||
iasomia Postat pe 4 Februarie 2010 13:04 |
||
iasomico, era un banc al Divertisului pe vremea cand erau mai interesanti, ca acu nu-mi mai plac: au venit ungurii si ne-au luat transilvania, au venit turcii si ne-au luat muntenia, au venit rusii si ne-au luat aurul... acu vine si electrica si ne mai ia ce ne-a ramas... si-o s-ajungem sa facem economie precum rabinu: strangem ce ramane de la taierea-mprejur si trimitem la fisc si ei or sa ne trimita cate-un putoi in control...c-am auzit ca vor sa infiinteze auditori de siguranta rutiera... baieti destepti guvernantii astia. nu-i de ajuns ca firmele de transporturi trebuie sa aiba consilieri de siguranta rutiera, soferi instruiti si ca-i verifica ARR-ul, acu mai vin unii de verifica... la noi unu face o treaba si 5 il verifica... si pe urma tipete ca sunt serviciile scumpe... cap avem... mintea la ce ne-o mai trebui? suport pt breton... |
||
snowflake Postat pe 4 Februarie 2010 13:25 |
||
fulgu' am niste batranei la parter,au facut nenorocitii o incurcatura si s-au pomenit cu o factura de 20 de milioane vechi,oamenii sa paralizeze,iti dai seama.. s-a dus batranu' la enel..si i-au spus ca trebuie sa plateasca ca altfel le taie curentu',l-au asigurat ca pe urma li se returneaza banii,buuun...au platit. cand s-au dus sa ia banii,stii ce le-a spus? trebuie sa ne dati in judecata ca sa va recuperati banii... romanica,deh... |
||
iasomia Postat pe 4 Februarie 2010 13:37 |
||
nai, niste bombe plasate strategic asa, in cateva locatii, n-ar rezolva o parte din probleme? sau macar o simulare ceva, de sperietura |
||
zambila Postat pe 4 Februarie 2010 14:34 |
||
da... tara frumoasa romanica asta... pacat ca-i locuita... oricum daca nu plateau chiar le taia lumina... dar de dat in judecata o sa dureze ani... si din nefericire exista asa numitele onorarii de succes, dar am paralizat eu cand am aflat despre ce e vorba... sau ce fac unii avocati... iau de la tine onorariu... cand castigi, ti se acorda daune, etc, daca ti se acorda... avocatul ia toate daunele si-ti returneaza tie onorariul... asa se fac contractele respective... |
||
snowflake Postat pe 4 Februarie 2010 14:55 |
||
numai cine nu s-a judecat prin trebunale nu stie ca, in general, oamenii cinstiti pierd procesele... | ||
sora_ilsi Postat pe 4 Februarie 2010 14:58 |
||
ilsi, si oamenii incapatanati... mama n-a vrut niciodata sa asculte pe nimeni. si a tot pierdut. si cand incercam eu sa-i explic cum ar fi mai avantajos sa faca, ea tot Gica contra era... ea detine monopolul adevarului... pe vremea prohibitiei la adevar... |
||
snowflake Postat pe 4 Februarie 2010 15:12 |
||
asaaa... ia sa vedem.. stire bomba... http://www.times.ro/national/sfinxul-din-bucegi-va-fi-demolat |
||
zambil Postat pe 4 Februarie 2010 15:30 |
||
valeiiii..nu pot sa cred asa ceva.... inca o stire bomba:nu mai sunt bani pt dansez pt tine,e criza... cat despre scutu' asta anti-racheta.. de-l anunta baselu',deja fac astia urat rau...opozantii.. a! ati obervat ca astia au congresu' la psd, joi? in ziua flacarii violet(ma rog,pt unii violeta.. daca e sa facem acordu' ala)da' suna mai bine violet.. ai draq,au pus dracia intr-o zi de joi... |
||
iasomia Postat pe 4 Februarie 2010 15:36 |
||
a innebunit lupul! | ||
panty_C Postat pe 4 Februarie 2010 15:42 |
||
aseara am ramas cu telecomanda intepenita pe "ce mai iubit...",da,stiu...iordache e magistral in rol,dar albulescu e flebetea mea,am mai spus-o,il ador pe mircea albulescu de acum vreo 25 de ani,cand l-am vazut la national in "generoasa fundatie",aproape ca m-as apuca sa povestesc ce si cum..dar ar insemna sa intru in anumite trairi personale,si nu vreau sa vad iar vreun frustrat fixist ca-si da cu parerea despre sanatatea mea,anii pe care ii mai am de trait,familie,etc. aplicam un pic de autocenzura. deci,chestiunea mea de astazi este :mircea albulescu,acest enorm actor care din pacate nu este asezat,pomenit,iubit asa cum merita. ia sa bag eu o poezie de-a lui,sa vedeti cata sensibilitate are acest munte de om. |
||
iasomia Postat pe 5 Februarie 2010 10:59 |
||
iasomico, lasa-l pe albulescu, ca-i om batran.. mai batran ca mine, vreau sa zic... fii atenta-acilea, vazui episodu' doi din human mind, ala cu personalitatea... cica personalitatea incepe sa se formeze inca din momentu' conceptiei, fata... adeca in functie de ce chef aveau mamica si taticu cand se dadeau in leagan, noi deja incepem sa ne cladim felu' de-a fi... |
||
zambil Postat pe 5 Februarie 2010 12:10 |
||
no,mi-ai dat o veste buna. inseamna ca ai mei erau in forma maxima. |
||
iasomia Postat pe 5 Februarie 2010 12:12 |
||
dap.. chestia cu introvertitii si extrovertitii d-acolo vine... pusera astia doua grupuri, intro si extro d-astia, la un test... le punea zeama de lamaie pe limba si p-orma-i punea sa linga banda adeziva... introvertitii salivau mai mult decat ailalti... ceea ce mi se pare normal, he,he,he... | ||
zambil Postat pe 5 Februarie 2010 12:16 |
||
hai mai mami... | ||
iasomia Postat pe 5 Februarie 2010 12:19 |
||
dap, numa' chestii ca lumea-n filmu' ala... fii atenta, alta: cica instinctele primare, alea de scot maimutza din om, zac intr-o zona a crierului mai la baza, asa... scanata separat, ce crezi?... zona aia are forma unor perechi de coarne, nene... iar controlu' asupra instinctelor primare il au lobii frontali... eh, ia mai fii atenta: daca astia nu-s suficient dezvoltati, persoana n-are control, si se repede aiurea ca broasca la libelula.. chestii, nene... |
||
zambil Postat pe 5 Februarie 2010 12:34 |
||
ma zambilu'.. ai tu un fel al tau de-a explica,de inteleg ce-mi zici,mami... |
||
iasomia Postat pe 5 Februarie 2010 12:41 |
||
mai, daca mai aud de nasheala aia cu mondialu, fac bube pe mine, parol | ||
Anouk_Aimee Postat pe 5 Februarie 2010 17:23 |
||
intrebare: cat de ipocriti credeti ca sunt oamenii care,sub masca unei morale bisericesti ireprosabile,fac abuz de statulul lor social ca sa-i dea peste flit unui om care s-a intamplat,din nenorocire,sa le provoace nepremeditat o mare durere (de suflet)? cum se aude in urechile voastre : "roaga-te sa te pedepseasca legea,ca sa nu te pedepsesc eu!" |
||
preciouss Postat pe 5 Februarie 2010 20:57 |
||
Am gasit un blog super misto, http://jurnaldedesigninterior.blogspot.com/ Ce parere aveti? |
||
garbo097624 Postat pe 5 Februarie 2010 21:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vineeeee 8 Martie !!!!! | 62 | De la: elisabeta_boia 11 Martie 2013 22:26 |
lucruri de care ne-am saturat.... | 111 | De la: iasomia 27 August 2011 09:41 |
SALUT | 3 | De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:35 |
|
||
bai ....vedeti imi caut si yo un amic de 12 ani exista paici ? | 8 | De la: Helen29 10 Decembrie 2009 12:25 |
prietenie sau iubire | 236 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:28 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural