PINEEE!!! si vii cu acest blog chiar pe toate topicele? | ||
LILO Postat pe 5 Februarie 2010 21:22 |
||
---|---|---|
news. tocmai ce vizionai Everybody`s fine..un Robert de Niro nemaipomenit ! am plans nitel, la final... |
||
ex_ Postat pe 6 Februarie 2010 19:26 |
||
ca ce ma 'nervezi... acu' l-am cautat si nimeni nu-l are... clar, tre' sa schimb huburile alea... |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Februarie 2010 19:33 |
||
precilica, cine a zis mamoanta dracia aia? becali sau vadim? sau te pomeni Ca Corut... kyralina, eu ma bag acu' la 20 pe hallmark,e un film cu julianna margulies si ala de-l juca pe mister big,in sex and the city..imi scapa acu' cum il cheama, si mi-e lene sa caut... nu l-am vazut... oaliu,bre... m-am luptat cu zapada astazi ca la balamuc,daca o tine asa..maine nu mai putem sa iesim din case... |
||
iasomia Postat pe 7 Februarie 2010 18:10 |
||
dap, fain ala de pe hallmark, il urmaresc si eu. | ||
ex_ Postat pe 7 Februarie 2010 18:12 |
||
iasomico,mi-a fost spusa cu dedicatie,ca sa zic asea... intre timp am trecut peste episod,ca nu-i genu' meu sa feshtelesc oalele... da' eram necajita rau in seara aia,trebuia sa spui cuiva... apropo: ca nenea de mi-a zis-o e medic chirurg,de generatie noua...deci nu poti spune ca n-are educatie,alea-alea.. |
||
preciouss Postat pe 7 Februarie 2010 18:15 |
||
preci, io zic ca nenea ala nu promovase rezidentiatu', ori ii tremura mana la taiat nene, eu ma pastrez pentru filmul de la ora 8 de pe ProCinema. Este el vechi, dar tin neaparat sa-l revad, chit ca se termina pe la 12 - iar in opinia mea, este cel mai bun film romanesc ever. |
||
anakin Postat pe 7 Februarie 2010 18:15 |
||
veve, are educatie, dar n-are caracter. tu sa fii sanatoasa, ca minti inguste sunt peste tot. | ||
ex_ Postat pe 7 Februarie 2010 18:18 |
||
kyro...toate ar fi bune si frumoase daca nu m-as bate de el in fiecare zi... deh,circumstantele... chestia e ca tot el e mai bine vazut... gura lumii nu ma pasioneaza,stii bine...da' are unii neshte complexe de superioritate in ei,de ti se apleaca,pe cuvant... |
||
preciouss Postat pe 7 Februarie 2010 18:21 |
||
kyralina, preci, au nu stii tu ca eu am vocatie de mama ranitilor?cand te doare ceva sa vii la mamoanta... iti spun sigur ca am mai auzit lozinca aia...tot de la un porc,da' nu mai stiu care era,parca vadim.. anakin, filmele bune pot fi revazute fara probleme,de fiecare data mai descoperi ceva...bine,exista o conditie:sa nu le vezi toata ziua buna ziua.. of,ce greu e fara bula... |
||
iasomia Postat pe 7 Februarie 2010 18:22 |
||
iaso, foloseste google chrome-ul ca sa iti apara bula Mihai Viteazul nu l-am mai vazut de vreo 3 ani; deci ar cam fi momentul, cred io. |
||
anakin Postat pe 7 Februarie 2010 18:26 |
||
long story short: chirurgu' e fiul celui care a murit in accidentul auto in care am fost implicata... dar oricat as incerca sa-mi spun ca durerea e o scuza buna pt comportamentul lui,tot nu se justifica rautatea si superioritatea cu care ma trateaza... |
||
preciouss Postat pe 7 Februarie 2010 18:27 |
||
anakinu', multumesc frumos. corect,din 3 in 3 ani merge...hai ca ai inteles tu ce vreau sa zic...nu de toi ziceam... peci, n-am stiut ca ai trecut si treci prin asa ceva,trage aer in piept,stii cum se spune...bine ca esti bine... |
||
iasomia Postat pe 7 Februarie 2010 18:33 |
||
trag,trag...de un an tot trag aer in piept,iaso... noroc cu acidentu' ala,ca asa m-am ales si io cu niscai operatii estetice... deh,haz de necaz,ce sa-i faci? acu' arat mai bine ca inainte! |
||
preciouss Postat pe 7 Februarie 2010 18:37 |
||
sora_ilsi Postat pe 7 Februarie 2010 18:39 |
||
preci... vazusi?chestia cu sutu' in cour... care va uitati pe 1 la "conferintele lui dan puric"?astazi m-a facut sa rad de ceva atat de trist... mor de omu' asta,vorba lu' buna: imi vine sa-l bag in suflet... ilsi, pupacioasa mica.... |
||
iasomia Postat pe 7 Februarie 2010 18:45 |
||
mami iaso, nici nu ma gandeam la moi, am vrut sa dau de inteles ca abia astept sa il revad pe Amza. sis, nu mai incerca sa iti schimbi lookul pe viitor, ca intrii la premeditare . |
||
anakin Postat pe 7 Februarie 2010 18:48 |
||
de-ar fi toti puricii ca dan asta...mi-as face crescatorie in dormitor! nu m-am uitat pe 1,da am fost la prelegerea live din decembrie... frumos,mami,cum spui tu... |
||
preciouss Postat pe 7 Februarie 2010 18:50 |
||
adicatelea cum,bro? poi imi era nasu' spart,falca zob,ce-ai fi vrut sa fac? hai,ca doar esti avocatu' familiei,ma scoti tu basma curata... |
||
preciouss Postat pe 7 Februarie 2010 18:52 |
||
mami, sylvie vartan ..cand era ea in iubire mare cu johnny holiday,a avut un accident de masina urat de tot,a necesitat femeia operatii cam peste tot,a iesit dupa interventii mult mai misto ca inainte... norocoasa!ca si preci a noastra... valeiiii!!!ca mi-ati adus aminte... am vazut-o pe christine valmy,aia a noastra ...s-a operat babuta recent iar,este de ne-re-cu-nos-cut!!!era un documentar pe animal planet si prezenta niste parfumuri pt caini. valeeeei!!! are o gura cat hipopotamu',Doamne ,cum isi pierd oamenii capu' la batranete? imbatraneste sora mea frumos,nu asa.. am recunoscut-o dupa voce si mimica..vaaai... |
||
iasomia Postat pe 7 Februarie 2010 18:57 |
||
da sa-ntinerim frumos putem?! | ||
sora_ilsi Postat pe 7 Februarie 2010 19:13 |
||
daaaaaaaa... dam in mintea copiilor... totu-i roz... | ||
snowflake Postat pe 7 Februarie 2010 19:21 |
||
are o gura cat hipopotamu',Doamne ,cum isi pierd oamenii capu' la batranete? imbatraneste sora mea frumos,nu asa.. am recunoscut-o dupa voce si mimica..vaaai... asa zici floricico? da. devin masti hidoase. |
||
LILO Postat pe 7 Februarie 2010 19:21 |
||
sorela, sa intinerin frumos putem,de ce nu? lu' soru-mea de ex i-a intrat in cap ca-i sta bine carunta,o imbatraneste ingrozitor,da' e treaba ei.. dupa cum unele pierd notiunea ridicolului si le vezi la peste 50 de ani cu pantaloni scurti pe strada...subliniez,pe strada ..nu in conced... lilo, dap..este desfigurata total.... |
||
iasomia Postat pe 8 Februarie 2010 09:56 |
||
nu Iasomico, nu putem intinerii( cred). dar nu ne tine nimeni sa ne simtim tineri. suntem exact asa cum ne simtim. | ||
anirica Postat pe 8 Februarie 2010 10:04 |
||
ioii, io cred ca am macar vreo 40 cred ca vremea-i de vina |
||
zambila Postat pe 8 Februarie 2010 10:09 |
||
anicutzo, asa ,baga optimism.. zambilo, eu am zile cand am fix 15. |
||
iasomia Postat pe 8 Februarie 2010 10:12 |
||
asa, asa,...de la o varsta toti si toate sunt de vina ca aniii trec,...anii bata-i vina,.....si totusi viata este frumoasa......chiar daca ne apar riduri, mai schipatam,... sufletul ramane tanar | ||
ladyDY Postat pe 8 Februarie 2010 10:14 |
||
foarte bine Iaso. pe mine uneori ma intreaba fica-mea care e omul matur in casa. ea sau eu? | ||
anirica Postat pe 8 Februarie 2010 10:15 |
||
pai da..anico..de noi depinde ,pacea aia interioara se obtine greu,da' se obtine pana la urma daca te duce capu',si daca esti impacat cu tine..iti arde si de copilareala... |
||
iasomia Postat pe 8 Februarie 2010 10:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Chestiunea zilei.. | 23567 | De la: Clm 4 Iulie 2017 15:59 |
Vineeeee 8 Martie !!!!! | 62 | De la: elisabeta_boia 11 Martie 2013 22:26 |
ceao | 8 | De la: garbo_471958 8 August 2017 23:50 |
|
||
....e vina mea? | 18 | De la: quasaria 19 Decembrie 2009 19:45 |
am rezolvat problema cu iubitul meu | 23 | De la: pantera_neagra 14 Septembrie 2009 06:58 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural