la chestiunea de azi: ou sont les neiges d'antan?... pai iote-le, nene, bat la geam... da' romanu-i tot carcotas, acuma ca ninge prea mult.. pai ce vreti nene-n ianuarie si februarie?... |
||
zambil Postat pe 8 Februarie 2010 14:51 |
||
---|---|---|
isterie totala,prezinta astia lucrurile de parca ar fi dat bomba atomica. zapezile de alta data?uite ca le avem,si fac 13-14...nu sunt sanatosi la cap. si apoi..ce draq ! ca unii nu se duc nici pana la paine pe jos,nici asa... eu am dat la lopata de am dat in benga,unde pui ca mi-am facut si draci,ca babele astea desi au copii ..se uitau lung la mine "sa le dau si lor putin"... le-am dat in lift,cand urcam sus,asa de una singurica!mi-am bagat,si mi-am scos... oho-ho-ho...au luat-o la botic ca-n tinerete... da-i romanului un deget,ca-ti ia toata mana.... |
||
iasomia Postat pe 8 Februarie 2010 14:59 |
||
io una m-am saturat de zapada am curtea mare si m-a luat benga la fiecare ninsoare asta e....pe jos si la serviciu. numa` geru` sa nu se-ntoarca. |
||
|
||
altrate Postat pe 8 Februarie 2010 15:08 |
||
eu nu m-am saturat,imi place cand vad atata alb,astazi dadeam zapada si ii vorbeam in rime,o alintam,o injuram...depinde. imi place ca ascunde mizeria asta de pe strazi. da' geru' m-a cam enervat si pe mine in perioada asta,culmea! cand viscoleste nu am draci,ma deranjeaza geru' ala uscat de ti se lipesc narile. cum se da zapada la romani? eu ti-o dau tie,tu mie...facem schimb,ce .... |
||
iasomia Postat pe 8 Februarie 2010 15:14 |
||
stiti de ce erau misto iernile din batrani?... ca n-aveai nicio grija, nene... cum dadea viscolu', cum ramaneai blocat la gura sobei, cu vinu-n beci si slanina-n pod.. asta daca erai gospodar, desigur... doar ce mai ieiseai sa dai la lopata sa-ti faci partie prin vecini, la vreo sezatoare d-aia... sau la vreo vecina, cand aflai ca-i barba-su plecat la padure dupa lemne... |
||
zambil Postat pe 8 Februarie 2010 15:17 |
||
dap,zambilutule | ||
altrate Postat pe 8 Februarie 2010 15:18 |
||
altra.. cum mami:dap zambilutule? nu vezi ca e preagatit sa bage lemne in soba, mosneagu' asta hatru? |
||
iasomia Postat pe 8 Februarie 2010 15:23 |
||
ia sa modific,ca mi-a tremurat mana... alo!! sc-ule...vezi guritza ca e grea treaba,face site-ul ca draq...si masina asta,vine peste mine,si asa raman incotopenita...valei... |
||
iasomia Postat pe 8 Februarie 2010 15:23 |
||
crezi ca gaseste z-lutul vreo vecinica?? daca are gaze? sau panouri solare? |
||
altrate Postat pe 8 Februarie 2010 15:26 |
||
alterate, n-am gaze, nenica... | ||
zambil Postat pe 8 Februarie 2010 15:29 |
||
altra.. eu m-am referit la tine ca erai langa el acolo... si ai zis dap... gaze,lemne,panouri....se descurca ,nu vezi?... |
||
iasomia Postat pe 8 Februarie 2010 15:33 |
||
z-lutule,eu am invitat o vecina acum la neste covrigi sarbesti si nealterati...facuti de mine ca de ...zapada e mare si am aplicat regula ta. |
||
altrate Postat pe 8 Februarie 2010 15:35 |
||
altra, buna regula,frumos a descris imaginea,parca e o poezie de cosbuc.... |
||
iasomia Postat pe 8 Februarie 2010 15:38 |
||
pai deh, de ce sa dai tu la lopata.. las' sa dea vecina... | ||
zambil Postat pe 8 Februarie 2010 15:41 |
||
chestiunea zilei pentru mine de ce dreaq e isteria asta nationala cu vremea, zapada si frigu' ? cum ar trebui sa fie ? suntem in februarie, nene... si oricum, in romania ninge iarna asa de mii de ani... si alta...vaz ca lu' maruta ii place sintagma "demers jurnalistic" ne-am dat dreaq, asta chiar crede ca face jurnalism, hehehehe... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Februarie 2010 11:19 |
||
Iarna asta e un pik mai lunga ca de obicei si are de toate ger, viscol, zapada..dar e iarna totusi nu?...nu inteleg toata agitatia asta...e ridicola din punctul meu de vedere...faptul ca primariile nu sunt pregatite nu ma mira...grija cea mare e sa-i faca lui Udrea statuie de gheata | ||
lala_cri Postat pe 9 Februarie 2010 11:26 |
||
Am fost la serbarile zapezii si m-a deranjat f.tare ca nu se poate astepta trenul in salile de asteptare pt.ca e plin de boschetari care miros groaznic si nu numai...peste tot in tara garile sunt pline de astfel de oameni...sunt totusi oameni si autoritatile nu fac nimic ii ignora pur si simplu...m-a distrat teribil ca au strans cainii i-au sterilizat si deparazitat si i-au adus inapoi de unde i-au luat...pt.asta au bani dar pt.amaratii astia ai nimanui nu au bani...ar trebui sa-i duca la un centru din cand in cand sa ii controleze de boli pt.ca pe unde stau ei prin gari trece f.multa lume si sunt purtatori de multe boli...nu mai vorbesc de paraziti...dar la noi ca la nimeni... | ||
lala_cri Postat pe 9 Februarie 2010 11:38 |
||
crez ca sunt amenintate posturile astea private cu falimentu',altfel nu-mi explic de ce atata isterie,sau probabil s-au imbolnavit de nervi...in campanie... noua obsesie nationala: de ce nu avem panouri anti-zapada? bine. daca punem, le fura tiganii in 24 de ore. ano, maruta s-a tampit. nu mai zic de brancu,de cand s-a insurat cu nimfomana aia,s-a facut un tampit. |
||
iasomia Postat pe 9 Februarie 2010 11:47 |
||
eu abia-i astept p-astia de la televiziuni s-apara-n direct pe post si sa se milogeasca de bani de tigari, ca homlesii din boscheti... le-a trebuit jurnalistica, deh... toate pitzipoancele si toti cocalarii s-au facut jurnalisti, s-o frece la rece pe nervii nostri... |
||
zambil Postat pe 9 Februarie 2010 11:54 |
||
romanu' s-a desteptat,mami... nu mai punem boticu'...ne uitam la ei indiferenti,si ni se rupe.. problema este ca in felul asta devenim insensibili la viata cetatii,sa-i zic asa... desi,daca stau si ma uit bine..inca avem zvac in noi,daca o campanie a fost facuta de profesionisti,am sarit cu totii... |
||
iasomia Postat pe 9 Februarie 2010 12:03 |
||
iaso, m-ai pierdut... cine e brancu ? si cine e nimfomana ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Februarie 2010 12:08 |
||
ala de la vip,acu' e la confidential... lalo, nu zic nu,da' asa mi s-a acrit,mami...de ce draq sunt aia pe drumuri?de ce pupa sticla?de ce nu au fost atenti si s-au pierdut casele? etc. in tara asta numa' cine nu a muncit, a ajuns in halu' ala.. |
||
iasomia Postat pe 9 Februarie 2010 12:11 |
||
marianela Postat pe 9 Februarie 2010 12:13 |
||
lala, crezi ca boschetarii aia daca-i duce la adapost, stau acolo?? si apoi, daca as castiga la lotto, as face un adapost pt animale, nu pt homlesi nu-s prea sensibila, asa-i? |
||
zambila Postat pe 9 Februarie 2010 12:19 |
||
mai zambi ti-as vinde potul de la loto....da nici mie nu mi-o iesit mai mult de 3 nr. acu din martie sansele sunt mai mari,...cine stie? | ||
ladyDY Postat pe 9 Februarie 2010 12:23 |
||
ideea era ca stau in locuri publice si nu e corect sa imbolnaveasca pe altii...prin gari trec atatia oameni...si macar ar trebui obligati sa mearga macar pt.deparazitare...sunt cazuri sociale totusi si pe nimeni nu intereseaza... | ||
lala_cri Postat pe 9 Februarie 2010 12:24 |
||
si eu iubesc catelusii dar comunitarii sunt periculosi pe fetita mea a muscat-o unul si nimeni nu face nimic nici in privinta asta... | ||
lala_cri Postat pe 9 Februarie 2010 12:26 |
||
lalo, a dat ordin oprescu sa-i stranga de pe strazi,ai draq unii faceau figuri,cu omu' in stare de bestie umana ,nu te pui... |
||
iasomia Postat pe 9 Februarie 2010 12:27 |
||
bre, da' voi despre ce discutati acilea, despre solutia finala?... cu homlesii aia... | ||
zambil Postat pe 9 Februarie 2010 12:29 |
||
la noi multe nu sunt corecte, da' se pare ca ne-am obisnuit asa cat priveste cainii, da. sunt periculosi, nu mi se pare ca ar face cineva ceva pt ei, in tm ii multa dintr-un cartier in altul...si asa au rezolvat problema si daca ii iau la "adaposturi" ii lasa sa se manance intre ei, de foame deci, ma mut |
||
zambila Postat pe 9 Februarie 2010 12:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Eu mi-am rezolvat problemele aflati si voi daca sunteti interesati... | 53 | De la: pushika 15 Septembrie 2014 21:32 |
relatie serioasa | 16 | De la: nelly05 1 Octombrie 2009 13:26 |
CUM TRECI PESTE PIERDEREA UNEI PRIETENE? | 2 | De la: Laura76 21 August 2018 23:32 |
|
||
va intreb daca voi cu viata sexuala o duceti bine | 83 | De la: bluelight 23 Octombrie 2009 19:49 |
Imi caut sufletul pereche | 42 | De la: LaurentiuTudor 7 August 2013 18:03 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural