iasomio poate am trancanit prea mult pe topicul tau...ma revoltam si io...caci simt neputinta la tot ce se intampla... | ||
lala_cri Postat pe 9 Februarie 2010 13:41 |
||
---|---|---|
lalo, oricand esti binevenita,nu te uita ca nu dau din degete,ma mai duc pe la oale,mai imi plang nitel de mila... |
||
iasomia Postat pe 9 Februarie 2010 13:47 |
||
si io fac la fel...in plus mai ard mancarea... | ||
|
||
lala_cri Postat pe 9 Februarie 2010 13:49 |
||
eu chiar am o nelamurire. cotizez la cel sistem de pensii. nu-mi dau astia dividente, nu ma aleg cu mai stiu eu ce coeficient din banutii mei, anual in capul meu cel patrat, consider ca acesti lei, trebuie folositi in asa fel incat, sa faca pui. ori sunt investiti in imobiliare, ori in turism, ori mai stiu eu unde. ideea e ca , luna de luna, ei trebuie sa fete lei, mici. daca timp de 40 de ani cotizez, unde naiba sunt banii?aceia, multi, putini |
||
si_totusi Postat pe 9 Februarie 2010 13:58 |
||
in vilele lui Udrea...etc... | ||
lala_cri Postat pe 9 Februarie 2010 13:59 |
||
Adica cotizezi si iti da 50 la suta pt.ca nu mai poti munci pana cazi...63 ani la barbati si 57 femei... | ||
lala_cri Postat pe 9 Februarie 2010 14:00 |
||
iote tusica vrea devidente.... cum unde sunt,fetita? platesti pensiile actualilor pensionari....crez... |
||
iasomia Postat pe 9 Februarie 2010 14:37 |
||
ce tot va plangeti atata?????? te faci politai, soldat, ofiter in sri.....si gata, iesi la 45, cu pensie babana....om te-ai facut!!! | ||
superbus Postat pe 9 Februarie 2010 15:33 |
||
superule, da' cine te opreste maica sa intri in sistem? hai ca-i viata misto,n-ai zi,n-ai noapte...cand toti beau la tine se da alarma,trebuie sa nu fi cu spritzu-n nas,ci cu mana la chipiu...sa tariti,am inteles! parca esti cadru didactic tu,nu? hai ca avem sperante de mai bine... tata,dragu' de el era cadru militar,stii la cutremur dupa cate zile a venit acasa? dupa fix trei saptamani,si pot sa spun cu mana pe inima ca nu a mai fost el de atunci... |
||
iasomia Postat pe 9 Februarie 2010 16:04 |
||
hai mami..ca nu toti militarii o duc asa de rau... si apoi la cati ani avem cutremur? din ce stiu eu .. armata romana are cei mai multi ofiteri pe cap de locuitor!!! pai cre'ca asta o sa fac,ca pi la noi in sistem,e jale! |
||
superbus Postat pe 10 Februarie 2010 07:11 |
||
Buna dimineata!Cine vine la o cafea sau la un Kefir?Normal din nelipsitele mele alge....Ofer oricui ciuperca pt Kefir>>>> | ||
marianela Postat pe 10 Februarie 2010 08:00 |
||
cafeaa?? din alge? | ||
fleurdelis Postat pe 10 Februarie 2010 08:02 |
||
lasati nene chestia cu militarii, eu am ce am cu presa... cand s-a facut primul proiect de lege unica a salarizarii, alde ricii venturiano au sarit cum ca militarii, serviciile speciale si autoritatea judecatoreasca au ramas cu privilegii... sfanta manie revolutionara.... acuma, daca boccila se gandeste sa reformuleze legea si sa le ia sporurile lu'alde mos teaca la cacularea pensiei, aceeasi jurnalisti sar cum ca noi am fi singura tara din nato care nu acorda pensii speciale militarilor... bai nene, pai sa nu-i sictiresti?... |
||
zambil Postat pe 10 Februarie 2010 08:04 |
||
Nu!Sunt doua invitatii separate.Una la cafea si una la Kefir obtinut din alga Galodium.Vezi pe net amanunte despre ea...Dar exista la magazinele tip plafar cafea instant la pliculete din ciuperca GANODERMA. | ||
marianela Postat pe 10 Februarie 2010 08:06 |
||
stiti cum se zice: romanu's-a nascut poet, face versuri si-n closet... da nene, da'francezu'a dus creativitatea de buda pe alte culmi de desavarsire... ia luati de va minunati... http://www.youtube.com/watch?v=ITBVjTi4_O0 |
||
zambil Postat pe 10 Februarie 2010 08:09 |
||
superu' ai fost superficial la faza cu seismu',m-ai facut sa-mi para rau ca ti-am facut confidente... nu ma apuc sa dezvolt,nu are sens. 115, m-ai zapacit cu ciuperca aia,da-o draq... zambilu' valei...ce lucratura ... dadui si eu zilele trecute pe youtube de balada lu' pusi,de toparceanu...ce minti au unii nenica,vulgara pana la greata suprema. da' francezu' stie sa puna problema...si perversitatea este o arta,deh... |
||
iasomia Postat pe 10 Februarie 2010 08:19 |
||
dap.. ai dreacu'frantuji... care l-a apucat iarna-n sectoru'cinci, o palida consolare de la radio zu: http://www.radiozu.ro/balada-lui-marean-si-interviul-in-morning-zu.html |
||
zambil Postat pe 10 Februarie 2010 08:22 |
||
Buna dimi! ce face domle' ciuperca aia?...sa mananc si eu sau nu?! |
||
Ines Postat pe 10 Februarie 2010 08:23 |
||
care ciupearca, bre?... gonoderma aia?... | ||
zambil Postat pe 10 Februarie 2010 08:25 |
||
Nu o dau dracului ci celor ce o vor pt tratament.In loc sa cumperi chefir din comert il pregatesti la tine acasa.Ieri mi+a cerut+o cineva din Bucuresti si o trimit cu drag prin posta.Eu sunt din Sighisoara....Vezi asa insistand cu ea gasesc amatori.In plus nu o vand...desi unii cer milioane!!! | ||
marianela Postat pe 10 Februarie 2010 08:26 |
||
zamb... asa voinicule..baga viata in noi... 115, tu sa nu te superi..fetita,nu am spus-o cu rautate... ines, vorbeste fata de doua saptamani de ea,tot n-ai pricipit? |
||
iasomia Postat pe 10 Februarie 2010 08:26 |
||
intra pe google la alga galodium su la ciuperca Kefir si vei veda.Ea fermenteaza laptele si se bea doar laptele acru. | ||
marianela Postat pe 10 Februarie 2010 08:27 |
||
bun si?? ce mare avantaj are?? ciumpercutza ceea?? k lapte acru stim si noi sa bem! |
||
fleurdelis Postat pe 10 Februarie 2010 08:29 |
||
nu ma supar...vreau sa gasesc doritori...face bine si cum se inmulteste tot la 17 zile isi dubleaza volumul o daruiesc cu drag oricui.Chiar si tie.Te pup | ||
marianela Postat pe 10 Februarie 2010 08:30 |
||
Ganoderma e una si Galodium e alta.Ft bune amandoua! | ||
marianela Postat pe 10 Februarie 2010 08:31 |
||
tocmai am zis ca sunt informatii multe si valoroase pe google despre ea.Succes.Poate vrei! | ||
marianela Postat pe 10 Februarie 2010 08:33 |
||
ce nebunie era prin anii 80 cu kefiru'asta... da'n-am auzit sa fi crescut speranta de viata prin romanica, de-atunci incoace... poate si unde romanii se plictisesc repede de exotisme si tot la mititei cu mustar si la sarmale ajung... apropos, primii pe net o scrisoare d-asta de sanatate, in care un nene ce-si zice doctor iar baga mortu-n casa conspiratiei farmaceutice... ce zice nea doctoru'asta?.. pai zice-asa: ca limitele normale la analizele sanguine pentru depistarea nivelului de colesterol sunt masluite.. adeca, conform buletinelor respective, peste valoarea de 200, ar trebui sa dam fuga la doctor... pe cand in cartile medicale din anii '80, limitele de 260 - 280 erau considerate normale... pam-pam... |
||
zambil Postat pe 10 Februarie 2010 08:34 |
||
ehhhhh.. noi nu vrem,succes la altii... altceva? ce te mai framanata astazi?. saracu' toni,nu murii de porcina,auzi...si cand te gandesti ca de la el a inceput isteria,astia de-au facut vaccinu', crez ca stau prost cu moralu'... |
||
iasomia Postat pe 10 Februarie 2010 08:35 |
||
stau prost si cu sanatatea nu doar cu moralu | ||
fleurdelis Postat pe 10 Februarie 2010 08:37 |
||
fiecare metoda de lucru are valorile ei normale.Chiar in laborator de analize medicale lucrez.Depinde si de aparatul care se foloseste si reactivi.La noi de la 200 se considera marita val.colesterolului. | ||
marianela Postat pe 10 Februarie 2010 08:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
bv | 11 | De la: tutankhamon 31 Octombrie 2009 21:07 |
buna toturor! | 14 | De la: garbo106264 23 Martie 2010 21:59 |
O relatie complicata | 10 | De la: roxxxa87 24 Aprilie 2012 20:34 |
|
||
UNDE SA IMI CAUT JUMATATEA?? | 66 | De la: Elya79 10 Martie 2019 18:07 |
Buna Seara | 3 | De la: hadassa 7 Februarie 2010 18:16 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural